Stefan Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ez volt már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na szép... én meg a másik topikba gyanútlanul beírom hogy olvastam egy ilyennek az épüléséről... :lol: Hát nem ilyennek, hanem konkrétan ennek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Egyre több kombit csinálnak. Mondjuk az ötlet nem új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Nem olyan nagy kaland,de a belső kárpitozást megnézném azé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Mondjuk én úgy csináltam volna meg, hogy a 3-ajtós hátsó ajtaját nem rövidítettem volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Mondjuk én úgy csináltam volna meg, hogy a 3-ajtós hátsó ajtaját nem rövidítettem volna. :lol: Mondjuk csinál egy olyat :lol: :) :D:D Amúgy ez nem már szerencsére nem olyan randa, mint a gyári TR...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Mondjuk én úgy csináltam volna meg, hogy a 3-ajtós hátsó ajtaját nem rövidítettem volna. :lol: Az még ok,hogy a tetővonalat összehozod,de azért a lámpakeretet szépen és pontosan összehegeszteni nem rossz feladat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Az még ok,hogy a tetővonalat összehozod,de azért a lámpakeretet szépen és pontosan összehegeszteni nem rossz feladat... :lol: Szerintem meg pont a tetőt nehéz szépen megoldani, mert az egy nagy, ívelt felület, nem olyan egyszerű ott csalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Mondjuk csinál egy olyat :lol: :) :D:D Amúgy ez nem már szerencsére nem olyan randa, mint a gyári TR...... Szerintem szépek: Mondjuk ennek a motorja is beteg: Látszik, hogy CNC-zik a gyerek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Elmebetegek ott is vannak azért... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Második kép : óóóóóóób@&#meg :lol: :) :D Első kapcsán meg komolyan mondja mi nem kerek ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 ... Első kapcsán meg komolyan mondja mi nem kerek ? :lol: ??? Nem gyári a szelepfedél (meg a szívósor is egyedi), illetve az egészet lepucolta, lefújta. A bódé az meg nyálcsorgós ezekkel a felnikkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 ha nem írtál volna közbe, akkor értenéd :lol: komolyan mondja mi a baj a TR kapcsán ? NEM látod ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 ??? Nem gyári a szelepfedél (meg a szívósor is egyedi), illetve az egészet lepucolta, lefújta. A bódé az meg nyálcsorgós ezekkel a felnikkel :lol: Meg a szívójáratok felbővítve,fokolt vezkerék és stb. ahogy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Kell a francnak gyári gumiharang bilincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Csücs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 :lol: :) :D :D felni sem rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 ha nem írtál volna közbe, akkor értenéd :lol: komolyan mondja mi a baj a TR kapcsán ? NEM látod ? :lol: Nem érteni olyan szép mondatszerkesztés magyar, mint te :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Kell a francnak gyári gumiharang bilincs! :lol: http://img.photobucket.com/albums/v321/ben.../Aprilbits9.jpg Ebben mi a fura? :lol: Nálam már kábelkötegelővel is volt megoldva :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 ...kábelkötegelővel... Effektív szőlőkötöző? Mifelénk úgy mondják... :lol: Erre vidéken több szőlő mint kábel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Effektív szőlőkötöző? Mifelénk úgy mondják... :lol: Erre vidéken több szőlő mint kábel. :D nem is vagy korzás, ha nincs a kocsidban ilyesmi :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Általában van (kétféle méret is - na, eléggé korzás vagyok?), bár most épp kivettem mert kellett a hely a csomagtartóban. Mielőtt belekötnétek: nem a két csomag szőlőkötöző (én már csak maradnék ennél, hisz' vidéki vagyok) foglal sok helyet, de jó korzásként egy bőröndnyi szerszámot hurcolok magammal a csomagtartóban egy ládában, abban van ez a cucc is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 jó korzásként egy bőröndnyi szerszámot hurcolok magammal a csomagtartóban egy ládában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nini, itt még marad egy kis hely! :) :) :D Bár a szívósorral még nem tudom, hogy akarja összehozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Megint a "jobb lett volna, ha nem látom" oldalakat nézegettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts