Stefan Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 ... az állítható kerekek a vezérműtengely végén!!?? ^_^ Fokolótárcsa. Még egy gépszörny a palettán :D Nemsemmi miből mit lehet kihozni :D Ez Demóé és már egy ideje a "palettán" van ;) De tény, hogy durva kis gépezet :D
Technodome Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Ez Demóé és már egy ideje a "palettán" van :D De tény, hogy durva kis gépezet ^_^ Láttam róla vidit youtube-on. Tényleg brutál. Megsemerném kérdezni mi pénzbe van eddig a szörny. Nincs jobb szó rá mint brutálállat :D
Laccci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 az utolsó képen hogy van az a felni a gumival??? nagyon bitang! szélesebb a felni mint a gumi vagy hogy?
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 az utolsó képen hogy van az a felni a gumival??? nagyon bitang! szélesebb a felni mint a gumi vagy hogy? Némileg rá van feszítve ^_^ :D
Laccci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Némileg rá van feszítve ^_^ :D téli acélfelnit feláldoznám rá :D vajon egy normális gumis megtudja szerintetek? tehát ha mondjuk egy 15ös felnire egy 14es gumit rálehet húzni?
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 téli acélfelnit feláldoznám rá ^_^ vajon egy normális gumis megtudja szerintetek? tehát ha mondjuk egy 15ös felnire egy 14es gumit rálehet húzni? NEM! A szélességgel játszanak, nem az átmérővel.
Colin Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 tehát ha mondjuk egy 15ös felnire egy 14es gumit rálehet húzni? ha megcsinálja használhatóra, akkor minden tisztelet az övé :D ^_^ ahogy Zoli is írja, a szélességgel is játszanak, de gyakran a felniét is változtatják. ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: tyrestrech
Laccci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 ha megcsinálja használhatóra, akkor minden tisztelet az övé :D ^_^ ahogy Zoli is írja, a szélességgel is játszanak, de gyakran a felniét is változtatják. ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: tyrestrech tehát ha van egy gyári 13" os felnom corsa-b-re akkor hogyan és milyne gumiméret kell hogy ilyen varázslatot tudjak a magaménak? és télire kéne godnolom nem túl szerencsés ha /50es gumi keerülne fel...de javítsatok ki ha tévedek
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 tehát ha van egy gyári 13" os felnom corsa-b-re akkor hogyan és milyne gumiméret kell hogy ilyen varázslatot tudjak a magaménak? és télire kéne godnolom nem túl szerencsés ha /50es gumi keerülne fel...de javítsatok ki ha tévedek 13ason milyen gumit használsz ? 155/... vagy ?
Laccci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 13ason milyen gumit használsz ? 155/... vagy ? 175/70 r13
Colin Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Mondjuk számít a felni szélessége is egy kicsit. Mekkora a gyári 13-as, 4,5 - 5 col széles?? Talán a 135/70 érdekesen mutatna rajta. De azért jó ha tudod, hogy nem biztos, hogy így lesz a legkomfortosabb az utazás, ergo inkább ajánlom talikra járáskor felrakni, mint egy komplett téli szezonra. (aztán lehet hülyeség ez, és más meg majd jól leszól ^_^ )
Laccci Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Mondjuk számít a felni szélessége is egy kicsit. Mekkora a gyári 13-as, 4,5 - 5 col széles?? Talán a 135/70 érdekesen mutatna rajta. De azért jó ha tudod, hogy nem biztos, hogy így lesz a legkomfortosabb az utazás, ergo inkább ajánlom talikra járáskor felrakni, mint egy komplett téli szezonra. (aztán lehet hülyeség ez, és más meg majd jól leszól ^_^ ) mivel indokolod, hogy nem lesz konfortos a vezetés utazás?
Volu Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 hirtelen nem esett le hogy a C corsa lámpái az egy ujabb ötös bömbiére hasonlit de eléggé ^_^ tetszik
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 hirtelen nem esett le hogy a C corsa lámpái az egy ujabb ötös bömbiére hasonlit de eléggé ^_^ tetszik Mert az :D
Volu Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Mert az ^_^ tudom h az csak hirtelen nem fogtam fel amit láttam... :D
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 tudom h az csak hirtelen nem fogtam fel amit láttam... ^_^ Szerintem pofás :D
Colin Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 mivel indokolod, hogy nem lesz konfortos a vezetés utazás? Hát hogy olyan gumit raksz rá, ami nem rá való. Tehát ráraksz (robbantasz) egy olyan gumit, ami mondjuk 3-4 collos szélességhez ideális, te meg 5 collosra rakod. Nézz körül carstyling.hu-n, esetleg kérdezd meg Zima-t, flamerpug-ot, mi a véleményük erről, milyen "macera" van vele.
Laccci Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Hát hogy olyan gumit raksz rá, ami nem rá való. Tehát ráraksz (robbantasz) egy olyan gumit, ami mondjuk 3-4 collos szélességhez ideális, te meg 5 collosra rakod. Nézz körül carstyling.hu-n, esetleg kérdezd meg Zima-t, flamerpug-ot, mi a véleményük erről, milyen "macera" van vele. köszke megpróbálok utánnajárni
Colin Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Azért valljuk be STIG-nek elég szar lehet, élete végéig ebben a hülye cuccban kell mászkálnia. <_<
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Azért valljuk be STIG-nek elég szar lehet, élete végéig ebben a hülye cuccban kell mászkálnia. <_< bánná a tököm ha én is kipróbálhatnák annyi autót :wacko:
Laccci Elküldve Szeptember9, 2010 Elküldve Szeptember9, 2010 Azért valljuk be STIG-nek elég szar lehet, élete végéig ebben a hülye cuccban kell mászkálnia. <_< nekik még ruhára se kell költeni :wacko:
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2010 Elküldve Szeptember9, 2010 Azért valljuk be STIG-nek elég szar lehet, élete végéig ebben a hülye cuccban kell mászkálnia. Már nem kell, ugyanis állítólag kirúgták. Most vissza akarják hozni a régi (fekete ruhás) Stig-et, aki viszont rejtélyes körülmények között http://www.youtube.com/watch?v=_eiJkQzpzRc, miközben egy Harriert próbált legyorsulni egy repülőgép-hordozón, szóval kíváncsi leszek miféle fordulattal támasztják fel újra.
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 bocs a tudatlanságomért,de ki ez mi ez a stig?
Colin Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Top Gear című autós műsorban ő a pilóta, mostanság talpig fehérben játszott, előtte meg feketébe.
Recommended Posts