aft3r8 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Sziasztok! Végigolvastam a fórumot, de ilyen hiba még senkinél sem merült fel (sajnos). Car300 be, gyújtás+as hosszan+bekapcs=10 ---- itt beírom a JÓ kódot (jó mert a fentebb említett progi is ugyanazt adja meg, mint amit az eladó fószer adott hozzá), aztán ha a helyes kód látszik a kijelzőn ismét megnyomom az AS-t ... és nem történik semmi. Kikapcs, bekapcs és ugyanaz, ellenben marad a 10 ---- , nem 09 ---- ami akkor lenne ha elszúrtam, ergo nem vette bevitelnek 1általán a bevitelre szánt kódot :huh:. A kód után nyomtam már röviden, hosszan az AS-t, nyomtam mást is, de olyan, mintha "lefagyna" ... pl. a kódon más nem tudok olyankor változtatni. Teljes tanácstalanság :) Légyszi segítsetek, ha van rá mód. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem gyújtásnál kell nyomni az AS-t, hanem amikor a rádiót bekapcsolod. A kódot pedig úgy tudod beírni, hogy az 1-től 4-es gombokat addig nyomogatod, amíg az adott helyi értéken meg nem jelenik a helyes szám. Ha mind a 4 megvan, akkor ismét meg kell nyomni az AS-t. Köszii, de hát ez semmire se reagál asszem gyújtásnélkül nem próbáltam még de mindenhol azt írják hogy gyújtással kell de akárhogy nyomom az AS-t csak a Safe 7 felirat jön ki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Köszii, de hát ez semmire se reagál asszem gyújtásnélkül nem próbáltam még de mindenhol azt írják hogy gyújtással kell de akárhogy nyomom az AS-t csak a Safe 7 felirat jön ki.. Gyujtásra rakod a rádiót kikapcsolod és akkor az as billentyűt nyomod és folyamatos nyomva tartás mellett bekapcsolod a rádiót a bekapcsoló gombjával és utánna elengeded a gombokat és már irhatod a kódotaz 1, 2, 3, 4 billentyűkkel majd ha jó a code akkor as csippanásig nyomva tartod és ok!!!! A rádió utánna MEM felirattal végig ellenőrzi a memórizált adókat és már szól is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Gyujtásra rakod a rádiót kikapcsolod és akkor az as billentyűt nyomod és folyamatos nyomva tartás mellett bekapcsolod a rádiót a bekapcsoló gombjával és utánna elengeded a gombokat és már irhatod a kódotaz 1, 2, 3, 4 billentyűkkel majd ha jó a code akkor as csippanásig nyomva tartod és ok!!!! A rádió utánna MEM felirattal végig ellenőrzi a memórizált adókat és már szól is! Köszi de ez se jó, a leírtakkal se reagál semmire csak a safe 7 jön ki amit tudok hogy még 7X-er megpróbálhatom, voltam 2 szakinál akik azt mondták hogy várjak vele bekapcsolva 1-2 órát és utána megint be enged a menübe, ezt meg is csináltam de semmi :S szval nemtom mi lehet a baj próbáltam már mindenhogy de hát még elvileg kéne neki engedi mert van 7 próbálkozás :S csak nemtom előhívni ezt ---- ahova be tudjam írni a kódot:S szval ha még valakinek lenne valami ötlete de már kezdek lemondani róla :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Köszi de ez se jó, a leírtakkal se reagál semmire csak a safe 7 jön ki amit tudok hogy még 7X-er megpróbálhatom, voltam 2 szakinál akik azt mondták hogy várjak vele bekapcsolva 1-2 órát és utána megint be enged a menübe, ezt meg is csináltam de semmi :S szval nemtom mi lehet a baj próbáltam már mindenhogy de hát még elvileg kéne neki engedi mert van 7 próbálkozás :S csak nemtom előhívni ezt ---- ahova be tudjam írni a kódot:S szval ha még valakinek lenne valami ötlete de már kezdek lemondani róla :huh: mégegyszer próbáld meg így mert az előbb szerintem rosszul irtam Car 400 kódolása: 1./ kapcsold ki a rádiót 2./ add rá a gyujtást 3./ nyomd be az AS gombot a rádión és közben kapcsold be. Tartsd mindaddig nyomva az AS -t míg sipoló hangot nem hallasz. 4./ az 1,2,3,4, billentyükkel beviszed a kódszámokat.(annyiszor nyomod meg az adott gombot amennyi a kód adott számjegye). 5./ ha kész nyomd meg ismét az AS billentyüt mindaddig míg sipoló hangot ad a rádió. ha tényleg a leirtak szerint sem megy akkor http://www.elektronline.hu/wwwboard/thread...607&reply=5 ezen az oldalon talált S. Gábornak dobj egy emailt hátha ő tud valamit mondani erre problémába vagy irj arra a fórum oldalra! dobj egy emailt ide ő biztos tud segíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 mégegyszer próbáld meg így mert az előbb szerintem rosszul irtam Car 400 kódolása: 1./ kapcsold ki a rádiót 2./ add rá a gyujtást 3./ nyomd be az AS gombot a rádión és közben kapcsold be. Tartsd mindaddig nyomva az AS -t míg sipoló hangot nem hallasz. 4./ az 1,2,3,4, billentyükkel beviszed a kódszámokat.(annyiszor nyomod meg az adott gombot amennyi a kód adott számjegye). 5./ ha kész nyomd meg ismét az AS billentyüt mindaddig míg sipoló hangot ad a rádió. ha tényleg a leirtak szerint sem megy akkor http://www.elektronline.hu/wwwboard/thread...607&reply=5 ezen az oldalon talált S. Gábornak dobj egy emailt hátha ő tud valamit mondani erre problémába vagy irj arra a fórum oldalra! dobj egy emailt ide ő biztos tud segíteni Hát tényleg nagyon szépen köszönöm a segítséget :huh: megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nah sikerült megcsinálni a Rádiót :huh: !!! Leírom hátha másnak is lenne ilyen probléma . Szval ezeknél ugy van hogy megnyomod az As-t beírod a kódot ha elrontod eltelik 10 mp és megint be írhatod és így tovább 3 próbálkozásig utána már a 4 próbálkozást ugy tudod előhozni hogy a rádió ki fogja írni hogy Safe 7 vagy 6 vagy valami 0 ig ezek a próbálkozások számát jelzik és ebbe nem tudsz sehogy belépni csak ugy hogy ha bekapcsolod a rádiót és megnyomod az as -gombot és kijön hogy Safe 7 és azt úgy hagyod kb 1 óráig bekapcsolva . Utána kijön a ---- és be kell írni a kódot és a megszokottam szerint As sípolásig és már jó is. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget ! Eriic Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nah sikerült megcsinálni a Rádiót :) !!! Leírom hátha másnak is lenne ilyen probléma . Szval ezeknél ugy van hogy megnyomod az As-t beírod a kódot ha elrontod eltelik 10 mp és megint be írhatod és így tovább 3 próbálkozásig utána már a 4 próbálkozást ugy tudod előhozni hogy a rádió ki fogja írni hogy Safe 7 vagy 6 vagy valami 0 ig ezek a próbálkozások számát jelzik és ebbe nem tudsz sehogy belépni csak ugy hogy ha bekapcsolod a rádiót és megnyomod az as -gombot és kijön hogy Safe 7 és azt úgy hagyod kb 1 óráig bekapcsolva . Utána kijön a ---- és be kell írni a kódot és a megszokottam szerint As sípolásig és már jó is. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget ! Eriic B+ az első hsz-edben egy szót nem ejtettél arról, hogy egyszerre próbálkoztál 3X egymás után. Amit most leírtál, azt mind tudjuk. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Gratulálok! Ön nyert! No, akkor mindenki okulására elmesélem, hogy én mit és hogyan csináltam: Először is CAR300-as rádió van a kocsiban, melynek előbb a kódját kellett megfejteni. Interneten rákeresve itt találtam egy blaupunkt CAR 300 nevű programocskát, ami cserébe a rádió számáért megmondta nekem a kódját. Így szólt a rádió, vakon lehetett programozni, csak épp a kijelző nem működött. Fenti program lelőhelyéért cserébe megkaptam, hogy hogyan lehet a kijelzőt állítani: A 2000 előtt gyártott rádiókhoz (többi típust passzolom) a 3 és 5 gombok nyomva tartása mellett kell a rádiót bekapcsolni. A kijelzőn azonnal megjelenik, hogy hány digitesre van állítva. Várni kell, míg átáll a másikra, majd felengedni a gombokat. A 2000 után gyártottak esetében a 4, 6 gombokkal ugyanez. No, ennyi. Most minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. :wink: És ez pontosan mire is jó mert én megcsináltam valamit kiirt meg egy 9-t utána átváltott 10 re de semmi különbséget nem vettem észre. CAR 300 rádiónál az RDS gombot lenyomva tartom és ezt követően bekapcsolom valamit mutat de nem jövök rá hogy mi a lényege. ha valaki tudja megosztaná velem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Storc Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy akkucsere után a Philips Car400-as rádiónál kódbeütés megvolt, elfogadta,megjelennek a rádióállomások de nem ad hangot egyik adónál sem. A kódolásnál nem hallottam sípoló hangot lehet ez a hiba? (meddig kell várni h legyen?) Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a rádió - CAR400 - eeprom tartalmát, hogyan lehet lementeni *.bin fájlba? Találtam egy progit ami a -bin fájlból kiolvassa a rádió kódját. Ezt az alábbi oldalon találtam: http://carradio.hit.bg/index.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Opel Vectra B '96-os. Adott egy nagy kijelzőn benne, anno CAR400-as rádió volt benne szépen mutatta is az infókat a kijelzőn de már egy Sony MEH3600BT van benne de a probléma a szokásos: bekapcsolom a fejegységet és az alsó sora a kijelzőnek ahol a dátum szokott lenni üres lesz persze adatot nem mutat.... olvastam, és eddig is tudtam, hogy elvileg 1 vezetéket kellene kikötni és utána maradna mindig a dátum a kérdés csak az, hogy melyik ez a vezeték??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 1 vezetéket kikötni? ;) Én úgy tudtam hogy ha márkaszervizben került ki belőle a rádió, akkor Tech-el programozták úgy hogy ne mutasson semmit, alapesetbe ha nem márkaszervizben szedik ki belőle a régi rádiót, akkor elvileg a dátumot kéne mutatnia valahányszor csak bekapcsolod a rádiódat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Opel Vectra B '96-os. Adott egy nagy kijelzőn benne, anno CAR400-as rádió volt benne szépen mutatta is az infókat a kijelzőn de már egy Sony MEH3600BT van benne de a probléma a szokásos: bekapcsolom a fejegységet és az alsó sora a kijelzőnek ahol a dátum szokott lenni üres lesz persze adatot nem mutat.... olvastam, és eddig is tudtam, hogy elvileg 1 vezetéket kellene kikötni és utána maradna mindig a dátum a kérdés csak az, hogy melyik ez a vezeték??? F astrán szokták a rádiótól menő piros/szürke kábelt elcsípni, és leszigetelni. Azt nem tudom B vecin mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 1 vezetéket kikötni? ;) Én úgy tudtam hogy ha márkaszervizben került ki belőle a rádió, akkor Tech-el programozták úgy hogy ne mutasson semmit, alapesetbe ha nem márkaszervizben szedik ki belőle a régi rádiót, akkor elvileg a dátumot kéne mutatnia valahányszor csak bekapcsolod a rádiódat. A rádiót én vettem ki és csak akkor nem mutatja a rádiót ha a fejen is a rádió szól ha usb/bt/aux/cd megy vagy más akkor ott a dátum csak ha a rádió szól akkor tűnik el. Elvileg erről is vezetéken kapja infót kb úgy mint az elektromos antennás autók a jelet az antenna működtetéséhez vagy amilyen az erősítőt bekapcsoló vezeték is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 F astrán szokták a rádiótól menő piros/szürke kábelt elcsípni, és leszigetelni. Azt nem tudom B vecin mi a helyzet. Na majd megnézem, köszönöm a tippet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a rádió - CAR400 - eeprom tartalmát, hogyan lehet lementeni *.bin fájlba? Találtam egy progit ami a -bin fájlból kiolvassa a rádió kódját. Ezt az alábbi oldalon találtam: http://carradio.hit.bg/index.htm ott van a megépitése is Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ott van a megépitése is Kösz, az ármakört látom, csak nem tudom, hogy melyiket hova kell kötni, mert a képen csak 4 szines vezeték van, nincs jelölve RxD, TxD... Egy csomó progit le is töltöttem, csak a bekötés kellene a rádióba Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Philips CAR400 manualt keresek PDF-ben. Kőne, mert németből hozott cucc és marhára nem tudom hogy lehet programozni a gombokra a dolgokat, kicsit másképp is működik mint a CAR300-am. :huh: Nem tudom MK1 vagy MK2... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Elküldtem az aláírásodban szereplő mailcímre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldtem az aláírásodban szereplő mailcímre. Nem kaptam meg. Inkább küld a daykiller kukac gmail pont com-ra légyszíves... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Köszi! Meg is jött. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 elment... szerk.: időgép wazz. előbb ért oda mint ahogy elküldtem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 elment... szerk.: időgép wazz. előbb ért oda mint ahogy elküldtem... :lol: Mozilla Thunderbird egyfolytában figyeli az email címeimet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandy Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Sziasztok! H astrámban blaupunkt cd30 típusú mp3-as cd-t lejátszó gyári fejegység van. Ami röhely, hogy mélyládát raknék bele, viszont nincs RCA kimenet a magnón és megkérdeztem egy opelban dolgozó ismerősömet, akinek azt mondták, hogy gyárilag nincs is lehetőség a megoldására. Ha van esetleg valaki közületek, aki megoldotta, légyszives írjátok meg, hogy hogyan. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts