harpic Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Ugy-ugy.. ezert kerdeztem, hogy esetleg meg tudja-e csinalni valaki mas.. Azt meg megkerdezhetem, hogy a gyari radio kiszedese az annyibol all, hogy 4 db kototuvel lenyulok a jaratokon, vagy szet kell berhelni a fel muszerfalat? Koszi a valaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Ugy-ugy.. ezert kerdeztem, hogy esetleg meg tudja-e csinalni valaki mas.. Azt meg megkerdezhetem, hogy a gyari radio kiszedese az annyibol all, hogy 4 db kototuvel lenyulok a jaratokon, vagy szet kell berhelni a fel muszerfalat? Koszi a valaszokat! Én magam szedtem ki. Beledugtam a lukakba valami erősebb drótszerüséget és "simán" kihúztam a rádiót. A "simán" nem volt könnyű, mert jól be volt szorulva, úgyhogy meg kellett erőszakolni! Módszer: ujjak a kazetta helyére és ráncigál, mint állat. Eredmény: eleinte mm-enként jött kifelé, kb 5 percet szenvedtem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 a kissebb mühelyeknél nem hinném, mert ha jól tudom, igen sok sör ára a kézi készülék... 8) OFF Utolsó infóm szerint a Tech1 1,5millió Ft, úgyhogy nem mostanában lesz minden autószerelőnek. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 de inkább programozni kell a kijelzőt. valamelyik 8 karakteres, valamelyik 10. és ezért nem mümködik... Gratulálok! Ön nyert! No, akkor mindenki okulására elmesélem, hogy én mit és hogyan csináltam: Először is CAR300-as rádió van a kocsiban, melynek előbb a kódját kellett megfejteni. Interneten rákeresve itt találtam egy blaupunkt CAR 300 nevű programocskát, ami cserébe a rádió számáért megmondta nekem a kódját. Így szólt a rádió, vakon lehetett programozni, csak épp a kijelző nem működött. Fenti program lelőhelyéért cserébe megkaptam, hogy hogyan lehet a kijelzőt állítani: A 2000 előtt gyártott rádiókhoz (többi típust passzolom) a 3 és 5 gombok nyomva tartása mellett kell a rádiót bekapcsolni. A kijelzőn azonnal megjelenik, hogy hány digitesre van állítva. Várni kell, míg átáll a másikra, majd felengedni a gombokat. A 2000 után gyártottak esetében a 4, 6 gombokkal ugyanez. No, ennyi. Most minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Gratulálok! Ön nyert! No, akkor mindenki okulására elmesélem, hogy én mit és hogyan csináltam: Először is CAR300-as rádió van a kocsiban, melynek előbb a kódját kellett megfejteni. Interneten rákeresve itt találtam egy blaupunkt CAR 300 nevű programocskát, ami cserébe a rádió számáért megmondta nekem a kódját. Így szólt a rádió, vakon lehetett programozni, csak épp a kijelző nem működött. Fenti program lelőhelyéért cserébe megkaptam, hogy hogyan lehet a kijelzőt állítani: A 2000 előtt gyártott rádiókhoz (többi típust passzolom) a 3 és 5 gombok nyomva tartása mellett kell a rádiót bekapcsolni. A kijelzőn azonnal megjelenik, hogy hány digitesre van állítva. Várni kell, míg átáll a másikra, majd felengedni a gombokat. A 2000 után gyártottak esetében a 4, 6 gombokkal ugyanez. No, ennyi. Most minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. :wink: Ez mind majdnem tökéletes. - a Car2003ason nincs 6 gomb csak 5 db összesen - a kijelzőt igen is le lehet tiltani mármint hogy ne jelezze ki a rádiót egyáltalán. Ezt a tech2-vel programozva lehet visszaállítani (nekem a szervizben azzal csinálták), kb 1 perc alatt. Ennek a díjja persze 4000HUF de ha ugyes vagy olcsobban is megcsinálják, de az nem hivatalos. Most kész van szépen müxik. Már csak a car2005 kioperálása van hátra, de az a hét végén remélhetőleg megtörténik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 - a Car2003ason nincs 6 gomb csak 5 db összesenLásd melléklet. - a kijelzőt igen is le lehet tiltani mármint hogy ne jelezze ki a rádiót egyáltalán.Biztosan. Én ezt nem tudom, de ha egy picit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nekem nem ilyen gondom volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zajcev Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 tudtok segíteni hogy a radio kód progiba hogy üssem be ezt a kódot mert nincs elég hely még egy iksz is van a progiban ami nálam nincs... az én kódom -GM040013055507- ja és Car 400 as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 az én kódom -GM040013055507- ja és Car 400 as.A progi, aminek a linkjét feltettem, csak a CAR 300-hoz jó! A hely a gyári számhoz nekem is kevés volt. Úgy csináltam, hogy az utolsó jegyeket adtam meg és jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 tudtok segíteni hogy a radio kód progiba hogy üssem be ezt a kódot mert nincs elég hely még egy iksz is van a progiban ami nálam nincs... az én kódom -GM040013055507- ja és Car 400 as. 3095 8402 Nem 100% egyik sem. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Én is folytatnám a rádiócserés threadet. B corsámba szeretnék mp3-mat vinni, ha jól sejtem, akkor az kb. esélytelen, hogy a jelenleg benne levő CAR 300-as helyére olyan mp3-mas fejegységet szerezzek, ami vezérli a kijelzőt. /Ahogy néztem, ilyenek csak 2 dinesben vannak./ A rádió kiszedését -ha jól tudom, spec. eszköz kell hozzá- és a kijelző függetlenítését a rádiótól meg tudja valaki oldani sör szintű ellenszolgáltatásért, vagy mindenképpen márkaszervizbe kell mennem vele? Köszi! Ha jópofaságon kívűl kiszedésre is vágysz küldj 1 PÜ-t azt segítek. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
harpic Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Ivannorbi, koszi a biztatast! A te leirasodon fellelkesedve, es az itt talalt kepek alapjan sokadikra, de megtalaltam a megfelelo eszkozoket /2 hegyes csavarhuzo + 2 eros drot/, amelyek segitsegevel igazan egyszeruen kijott a helyerol a dolog. Megegyszer koszi a tippet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petrusz Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Hellóka emberek! Nem tudom tudtok-e nekem segíteni, de nekem meg megtetszett a gyári nyekergő, viszont mivel kazettásként rendeltem a kocsit, szeretnék helyébe egy cd-set. Slussz poénként matt krómot ( ezüstöt, kinek hogy tetszik). :blink: Ha tudtok olyan illetőt aki jutányos áron eladná nekem, megköszönném és a hálám is a sírig üldözné azt aki segít... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ákos és Bazs hozzászólásai alapján sikerült belőni főnök Astráján a rádiót így akkucsere után :blink: THX Az enyémen is próbáltuk, de sehogy sem akarja vezérelni a kijelzőt. Így anélkül nyomkodtuk, és sikerült is beadni neki a kódot vakon, mert már sziszeg FM-en. Sajna csatornát nem talál, pedig rá van kötve az antenna. Délután kipróbáljuk kazival mit tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ákos és Bazs hozzászólásai alapján sikerült belőni főnök Astráján a rádiót így akkucsere után :blink: THX Az enyémen is próbáltuk, de sehogy sem akarja vezérelni a kijelzőt. Így anélkül nyomkodtuk, és sikerült is beadni neki a kódot vakon, mert már sziszeg FM-en. Sajna csatornát nem talál, pedig rá van kötve az antenna. Délután kipróbáljuk kazival mit tud. Mint már korábban említettem, más a csatikiosztás, szal nem ártana olyannak megmutatni, akinek van CAR300-hoz kapcs.rajza. Valszeg más "hifi" volt benne, és a hátsó hangfalak nincsenek bekötve, mert mikor üveget raktam össze meg vissza, (fóliázás és tsai) nem kötöttem vissza, mert úgy is kiszedtem volna a kárpitokat takarítás céljából. Szal csatikiosztás vizsgálat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mike Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Sziasztok, Nekem is CAR400-al van gondom. Zafira-ban akkucsere után 7 SAFE állapot ált be, majd anélkül hogy betudtam volna ütni a kódot másnapra 1 SAFE lett, belőle, azóta lelkiismeretesen ezt írja ki, odáig nem enged hogy be tudjam adni a kódot. Nincs valakinek valami 5lete ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Sziasztok, Nekem is CAR400-al van gondom. Zafira-ban akkucsere után 7 SAFE állapot ált be, majd anélkül hogy betudtam volna ütni a kódot másnapra 1 SAFE lett, belőle, azóta lelkiismeretesen ezt írja ki, odáig nem enged hogy be tudjam adni a kódot. Nincs valakinek valami 5lete ? Van egy kis bibi... nagyon nem kéne piszkálni "csak úgy"!!! :) Ha van hozzá leírásod, akkor tudhatod, hogy ezzel nem szabad kísérletezni, mert 10 után vége... Ha nincs, akkor mutatok egyet ITT!!! De röviden a lényeg: Ráadott gyújtásnál AS gomb nyomvatartása(és addig nyomni, míg nem pittyen bekapcsolás után) közben bekapcsolni. ekkor megjelenik a CODE, majd következik 10-től 1-ig egy szám(ez a még lehetséges kísérleteket jelzi) és 4 vonalka... a 4 vonal a kód helye, melyet az 1-4-ig gombokkal kell beadni, vagyis addig nyomkodni, míg a helyes kód látható(persze az első számmal kezdve kell beadni). Ha megvan, akkor AS-t megint hosszan nyomni! (azért írtam le, hogy ne csak .pdf-ben legyen... hanem itt is) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 udv mindenki segitseget szeretnek kerni opel philips radio ugyben amelyik a cdc1 tipusu cd tarat tudja kezelni.csere eladas minden megoldas erdekel.koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pata1.1 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Kérlek, segítsetek, ha tudtok. Adott egy Astra G 1.4 Classic (fapad), nem gyári rádióval, amit valószínűleg később szerelték bele. Mivel a benne levő rádió elég vacak (Kenwood, szakadozik a vétel, stb.) szeretnék bele tenni egy CAR400-ast (elfekvőben van ilyenem). A gond ott van, hogy a multifunkciós kijelzőn egyáltalán nem megy, a CAR400 csatlakoztatása és bekapcsolása után továbbra is csak a dátum, idő és külső hőmérsékletet jelzi. Ha a rádiót próbálom vakon kikódolni, a megfelelő csipogások hallhatók (végig azért nem csináltam). A CAR400 majdnem biztos, hogy jó, én szedtem ki egy másik Opel-ből, amibe CDR500 került. Hogy kell aktiválni a beépített kijelzőt? Előre is köszi, Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
pata1.1 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Előző hozzászólásokban olvastam a Tech2 programozásról, mint megoldás a kijelző problémára. Gyári szervizen kívül hol csinálják? Az 1 perc/4000 Ft-ot egy kicsit sokallom (240 000Ft-os óradíj). Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Előző hozzászólásokban olvastam a Tech2 programozásról, mint megoldás a kijelző problémára. Gyári szervizen kívül hol csinálják? Az 1 perc/4000 Ft-ot egy kicsit sokallom (240 000Ft-os óradíj). Tamás Ezt ne így számoldd. Minden megkezdett óra mondjuk 4k. Ha végez 1 perc alatt akkor is, ha egy órán belül (59 perc) akkor is. Mondjuk ha csak 4k akkor nem is olyan sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 udv pata egy oltletem van de kerek mindenkit ha rosszat irok ne b.sszatok le. ha a radio bekapcsolasakor nem tunik el a datum es ido valszeg megszakitottak az adatvezeteket de azt nemtudom melyik az. ha eltunne a datum es ido akkor csak a 8-10 digites atallitast kell megcsinalni. valahol mintha lattam volna utalast ezen a honlapon vlmi service manual rajzokra de nem emlekszem. udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 tech2-vel engedélyezni kell a kijelzőn a rádió módot. amelyikben nincs gyárilag, abban alapból tiltva van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pata1.1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Köszönöm a gyors válaszokat, marad a programozás. Nem tudtok olyan szervizet, ahol jutányos áron megcsinálják? A 4000 Ft-ot még mindig sokallom egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Köszönöm a gyors válaszokat, marad a programozás. Nem tudtok olyan szervizet, ahol jutányos áron megcsinálják? A 4000 Ft-ot még mindig sokallom egy kicsit. www.autocomputer.hu, kérdezz rá, szerintem ők olcsóbban megcsinálják, kb egy perces művelet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts