uhuhu Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 akkor rossz a kód... németországból a rádio gyártási száma alapján le lehet kérni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
napx Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Megvan a hiányzó adat! A sikertelen kódbevitelt követően 1 óra szünetet kell tartani A RÁDIÓ BEKAPCSOLT ÁLLAPOTÁBAN! A hasonló cipőben járó sorstársak okulására egy kis ismertető a témában (angol nyelven): ismertető A kód jó, a rádió működik. :lol: uhuhu és bazs: köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
napx Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 találtam egy magyar nyelvű (pontosabb) leírást is a témában: rádiókód beállítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schloddi Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 hogy lehet megcsinálni ugy a központi kijelzőt hogy az totál független legyen a rádiótól(nem opel), és ne kapcsoljon be ha pl nincs rajta a gyujtás. vagy hogyha rádió szól akkor a dátum van kiirva, de ha CDre nyomok akkor elmegy a dátum, de üres marad a kijelző, szóval ezt kéne megszüntetni. valamiket keresztbe-kasul kötögetni, vagy marad a villamosságis? (Zafira2002 CAR300 vala eddig benne) valaki ::?: ::?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 A kijelző egyik vezetéke összevan kötve a rádióval, és ezt kell széthúzni. Nekem B Omin sikerült megtalálni, melyik ez a vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Fura dolgot tapasztaltam - kicsit tanácstalan is vagyok. Van a szép régi autómban egy CAR 300-as magnó. Ennek a kijelzője szépen mutatta, hogy SAFE, korrekten mutatott mindent, miközben megadtam a kódját. Most szól is, rádiókat beprogramoztam vakon, csakhogy a kijelzőn nem mutat semmit. Ilyenkor mi van? Elrontottam volna valamit? Azt elfelejtettem, hogy interneten rákerestem, de nem találtam semmi fogódzót a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Még annyi kiegészítést - hátha ez segít megtalálni mi is a gond - hogy ha leveszem a gyújtást (magnó kikapcs) mintha egy pillanatra bevillanna valami szöveg a kijelzőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 programozni k ell a kijelzőt. de lehet hogy át kell kötni valamelyik kábelt... de inkább programozni kell a kijelzőt. valamelyik 8 karakteres, valamelyik 10. és ezért nem mümködik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 programozni k ell a kijelzőt. de lehet hogy át kell kötni valamelyik kábelt... de inkább programozni kell a kijelzőt. valamelyik 8 karakteres, valamelyik 10. és ezért nem mümködik... Szerintem nekem is v.mi ilyesmi lesz a GSI-ben, mert beraktam a C-300-at, aztán látja hogy rádió, de nem ír ki semmit, se kódot nem kér sesemmi. Ja, és meg se mukkan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 de inkább programozni kell a kijelzőt. valamelyik 8 karakteres, valamelyik 10. és ezért nem mümködik...Uhh... No, akkor erre most rákeresek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 vagy át van kötve a csatlakozó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Hölgyeim és Uraim! Autócserém, mely már több topicban is vetett fel kérdéseket, újabb pontjához érkezett. Rádiocsere. Mivel a gyári rádiót az Elegance felszereltségű C Corsámba (én balek) nem kértem, és "jó áron" a kereskedő megvette, én azt sosem láttam. Az autó teljes kibelezése (gyári hangszorók visszaszerelése erősítőhöz/ből jövő/menő kábelek megszüntetése után azt hittem már csak a legegyszerűbb van hátra. maga a rádió (car2003) csatlakoztatása és betolása. Ez megtörtént (ISO csati mindhárom része + antenna simán ment) majd bekapcsoltam a rádiót hogy a kódot beüssem. De nem jelez a kijelzőm SEMMIT sem, csak a dátum marad a sorban. Ha a rádió kódját vakon beütöm, a rádió megkeresi az állomásokat és hiba nélkül müxik, de a kijelzőn természetesen semmi sem látható. - a kijelző elvíleg jó, mert a dátumot szépen mutatja... - a kábelezés benne szinétén jónak kell legyen, hisz azt nem szedték ki a opel szervizben amikor a rádióm kicserélték még 0km es korában egy másikra. - a rádió jó, mert akitől vettem, az ő C corsájában kipróbáltuk, és ott tökéletesen ment. Van e valami ötletetek, hogy most hogyan tovább. Lehet hogy valahogy másképp van kötve a kijelző csatija az autómban, mert abban gyárilag mondjuk CAR2005 volt/lehetett? A csatlakozó kijelzőt vezérlő részéről valakinek leírása/lábkiosztása van esetleg? köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 vagy át van kötve a csatlakozó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 És az autócsere rádiós másik kérdése... Az új autóból(az is C Corsa) meg minden probálkozásom ellenére sem sikerül kioperálni a CAR2005-öt... A siker azért is jó lenne mert akkor az előző problémámra is találnék egyel több tesztesetet, illetve azért is mert arra a 2005-ösre sincs szükségem egyáltalán. Próbálkoztam megfelelő vastagságú szögek letolásával a rádio oldalán található csavarhelyek torkén, hogy kiakasszam a kis pöcköket... ennek jó eséllyel sikerülni kellet, de a rádió meg sem moccant. a szögek feszítésével húzásával nem tudtam olyan erőt kifejteni hogy a rádió kijöjjön. Elképzéelhető hogy a rádió fenekén fogja egy csavar még a rádiót az aljzatban? A kesztyűtartó kiszedése után sem fértem annyira hozzá a rádióhoz hogy ezt meglássam. Ráadásul ahogy egy másik autóban jártam a gyári beépítőkeret olyan hogy a fenekie is majdnem zárt, így magát a rádiót hátulról nem tudom megtolni előre... Valaki tud ebben nekem segíteni? tanáccsal, vagy ha kell akkor egy spec eszköz kölcsönadásával? :oops: Azért msot csodálom azokat a fránya tolvajokat.... 1 perc alatt kiszedni egy ilyen rádiót....áhhhh... :smt019 Köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 várjácsak... te most nem rádiot cseréltél, autot??? amibe a 2003-ast most raktad, még nem volt rádio??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 várjácsak... te most nem rádiot cseréltél, autot??? amibe a 2003-ast most raktad, még nem volt rádio??? Akkor tömören - Volt/van egy 1.4es Elegance C Crosám amibe 0kmes korában nem kértem a fejegységet, és azt leszámolta az árból a kereskedő. Én vittem neki egy Kenwood fejegységet hogy azt rakja be... - Most vettem egy másik C Corsát, amibe benne van a gyári fejegység (CAR2005). - A régebbi C Corsa rádióját teljesen gyárira alakítom vissza mert ugye senki nem fogja nekem megfizetni az erősítőm stb-m. Ide szereztem egy CAR2003-ast, ami sajna nem hajtja a kijelzőm, és nem tudom miért nem... - Az újból meg ki akarom operálni a bentlevőt, mert aba is komolyabb zene megy majd be de ez az operáció meg nem sikerül. Stimt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 vagy át van kötve a csatlakozó... ok lehet, de hol van egy lerás vagy valami hogy melyik lábat hova kössem. Találomra 5alatta25 nagyon sokpróbalehetőség :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 , ami sajna nem hajtja a kijelzőm, és nem tudom miért nem... no igy már tiszta. azért nem hajtja meg, mert ki van programozva belőle a rádio kijelzés. azért csinálják igy,mert ha beleraksz egy kenwúdot, akkor amikor bekacsolod, eltünik a kijelző. de ha átállitod a kijelzőt rádio nélkülire, akkor nem tünik el. ugyhogy tech2 vel át kell programozni a kijelzőt rádios kijelzővé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 ugyhogy tech2 vel át kell programozni a kijelzőt rádios kijelzővé. na így már tiszta a teendő... Köszönöm szépen... Holnap felhívom a szerelőm hogy mit szól ehhez :wink: és gondolom neki tuti van tech2-je Esetleg ha valakinél jó vagyok egy ilyenre akkor szóljon please... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harpic Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Én is folytatnám a rádiócserés threadet. B corsámba szeretnék mp3-mat vinni, ha jól sejtem, akkor az kb. esélytelen, hogy a jelenleg benne levő CAR 300-as helyére olyan mp3-mas fejegységet szerezzek, ami vezérli a kijelzőt. /Ahogy néztem, ilyenek csak 2 dinesben vannak./ A rádió kiszedését -ha jól tudom, spec. eszköz kell hozzá- és a kijelző függetlenítését a rádiótól meg tudja valaki oldani sör szintű ellenszolgáltatásért, vagy mindenképpen márkaszervizbe kell mennem vele? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 hát ha szereti a sört a szerelőd.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
harpic Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Ezt inkabb el tudom kepzelni rola, mint hogy legyen tech2-je :( Nem tudom, ilyen altalanos autoszerelomuhelyeknel mennyire altalanos ez.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 a kisebb mühelyeknél nem hinném, mert ha jól tudom, igen sok sör ára a kézi készülék... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harpic Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Jaja, viszont egy gyakorlatilag nulla forintos jelenerteku radio kiszedesere nem szivesen fizetnek markaszerviz oradijat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Jaja, viszont egy gyakorlatilag nulla forintos jelenerteku radio kiszedesere nem szivesen fizetnek markaszerviz oradijat.. de ha más nem tudja megcsinálni... akkor igymarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts