kocka Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Nemrég vásároltam egy Vectát és nagyon rosszul vagy egyáltalán fogta a rádió az állomásokat, ezért kivettem a magnót és megigazítottam az antenna csatlakozását, csak az kerülte el a figyelmem hogy majd kéri a kódot a következő bekapcsoláskor. Kódot persze a régi tulaj sem tud.... Tudna valaki segíteni? rádió adatai: PHILIPS ccr600 No.: 09181229 GM0600y1268470 Előre is köszönöm! Ha ez volt eredetileg is az autóban, akkor 5 ezer pénzért Opel márkaszervizben lekérik az adatokat a megfelelő papírok - forgalmi, személyi... - alapján. Sajnos nem fizetőst nem tudok, a kalkulátorok megy egyéb kis programok a régebbiekhez használhatóak, de ki kell olvasni az EPROM tartalmát hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rose Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Ha ez volt eredetileg is az autóban, akkor 5 ezer pénzért Opel márkaszervizben lekérik az adatokat a megfelelő papírok - forgalmi, személyi... - alapján. Sajnos nem fizetőst nem tudok, a kalkulátorok megy egyéb kis programok a régebbiekhez használhatóak, de ki kell olvasni az EPROM tartalmát hozzá. Hali! Köszönöm a gyors választ! Ez volt eredetileg is az autóban. A márkaszervízről én is halottam, de legyünk őszinték, lehet már a fejegység nem ér annyit. Tudnál valami tanácsot adni hogy tudom kiolvasni, kiolvastatni az EPROM tartalmat? Nem értek hozzá. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Hali! Köszönöm a gyors választ! Ez volt eredetileg is az autóban. A márkaszervízről én is halottam, de legyünk őszinték, lehet már a fejegység nem ér annyit. Tudnál valami tanácsot adni hogy tudom kiolvasni, kiolvastatni az EPROM tartalmat? Nem értek hozzá. Üdv! A tartalom olvasáshoz egy jó elektroműszerész kell, aki a *.bin fájlba kimenti a tartalmat, utána ezzel: http://data.hu/get/3868135/Car-Codes.zip ki lehet olvasni a kódot a *.bin fájlból. Rá kell forrasztani az EEPROM-ra a vezetékeket a rádió panelján. Valahol láttam ezzel kapcsolatosan egy képed de már sajnos nem találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rose Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 A tartalom olvasáshoz egy jó elektroműszerész kell, aki a *.bin fájlba kimenti a tartalmat, utána ezzel: http://data.hu/get/3868135/Car-Codes.zip ki lehet olvasni a kódot a *.bin fájlból. Rá kell forrasztani az EEPROM-ra a vezetékeket a rádió panelján. Valahol láttam ezzel kapcsolatosan egy képed de már sajnos nem találom. Köszönöm a válaszod!!! Nem lesz egyszerű menet... de majd csak jutok valamire. Azért ha esetleg lenne valami új infó akkor légyszíves írd meg. Köszönök mindent üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Köszönöm a válaszod!!! Nem lesz egyszerű menet... de majd csak jutok valamire. Azért ha esetleg lenne valami új infó akkor légyszíves írd meg. Köszönök mindent üdv. Esetleg egy telefont megér: http://www.auto-digital.hu/autoradio_dekodolas.html http://www.audioszerviz.hu/autoradio-autohifi Szerintem olcsóbban mint a szerviz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Murdah Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Sziasztok! Lenne egy f-es astrám benne egy blaupunkt car 300-al, kb 2 hónapja kezdte el a problémát. Eleinte csak néha nem sikerült bekapcsolni, majd csak minden 3-4-re kapcsolt be, most pedig szinte egyáltalán nem tudom bekapcsolni, esetleg van valakinek valami ötlete, hogy merre fele keressem a problémát? Hiába nyomom be a rádión háttérvilágítása bejön viszont a fenti kijelző nem kapcsol át és nem is kezd el szólni a rádió. Válaszotokat előre is köszönöm: Murdah Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagybalint Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy tegnap hallgattam az autóban a car 300-as rádiómat miközben vezettem. Leállítottam az autót és mivel kikapcsolt a rádió, visszakapcsoltam, de már az írta ki hogy 0 SAFE. Tudnátok segíteni hogy mitől lehetett ez meg, hogy mi lehet a baja??? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Bálint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy tegnap hallgattam az autóban a car 300-as rádiómat miközben vezettem. Leállítottam az autót és mivel kikapcsolt a rádió, visszakapcsoltam, de már az írta ki hogy 0 SAFE. Tudnátok segíteni hogy mitől lehetett ez meg, hogy mi lehet a baja??? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Bálint szerintem kódot kér, nincs meg hozzá a kártyád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagybalint Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 szerintem kódot kér, nincs meg hozzá a kártyád? kárta nincs meg hozzá.....a kód megvan......és működött is vele akárhányszor levettem az aksiról... és nem is tudom beirni a kódot...pittyeg egyet és ennyi......csak azt nem értem h miért kér kódot, amikor csak leállítottam az autót és nem vettem le az akkumulátorról? dátum, idő minden megmaradt... ezért nem tudom h mi baja lehet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
puresz Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok! PHILIPS CAR400-as autórádióhoz keresek kódot, vagy valami programot ami generál. 90532621 Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok! PHILIPS CAR400-as autórádióhoz keresek kódot, vagy valami programot ami generál. 90532621 Előre is köszi! Itt találsz kódkiolvasót CAR400 de kell hozzá az EEPROM tartalma!!!. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Sziasztok! DVD90 fejegységhez,hogyan oldható meg,hogy USB csatlakozó legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attec Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Sziasztok!Tudja valaki,hogy hogyan lehet kikapcsolni a sebességfüggő hangerőszabályozást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Sziasztok!Tudja valaki,hogy hogyan lehet kikapcsolni a sebességfüggő hangerőszabályozást? Nem tudom milyen rádiód van, CAR 400-nál így: - UML gombot 3 másodpercnél hosszabb ideig nyomni - sípszó és a kijelzőn "SD-VOL+2" - keresőgombokkal beállítani "SD-VOL 0" (nem szabályoz) és "SD-VOL+5" (max szabályozás) közötti értékre - tároláshoz ismét UML gombot nyomni 3 másodpercnél hosszabb ideig - visszajelző hang hallatszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
macmac Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Sziasztok! Van egy 2004.07. havi C Vectrám VDO 2005 rádióval. Vettem egy CD30 MP3-at, mert azt mondták, hogy ebbe már bele lehet szerelni. De eddig bárhová vittem, senki sem tudott megoldást. Ti tudtok egy jó autórádióst esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
madcrow Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a facelift előtti Corsa C-kben a gyári rádió-antenna rendelkezik-e beépített erősítővel? Tehát ha kicserélem a gyári fejegységet, akkor tápfeladós antennakábel adaptert kell-e használnom vagy sem? Köszönöm az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tepi Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 http://www.eserviceinfo.com/index.php?pagetoto=2&what=search2 Sziasztok! Gondoltam segítek a bajbajutottakon ha esetleg valakinek nem lenne kód a rádióhoz! A fenti linken megtalálható a blaupunkt car300.exe fájl amivel a rádió sorozatszáma alapján tudtok kódot generálni a rádióhoz. A sorozatszámhoz persze ki kell szedni a rádiót , nekem ezt ingyen megcsinálták az opel szervízbe. ( Gondolom ez szervíz függő de nem hiszem hogy olyan nagy összeget kérnének érte ) . Installáljátok a programot majd a W illetve X UTÁNI PÁR SZÁMOT KELL CSAK BEÍRNI! Az x előtti mezők üresen maradhatnak. Nem kell foglalkozni azzal hogy a program autómatikusan x-et ír, nem tudod átírni W-re de nem is kell csak az utána következő számokat kell begépelni majd egy kattintás és voálá rádiókód a kis zöld mezőben megjelenő 4 szám :) Én a mai napon csináltam és szól a rádióm nem kellett fizetnem 6ezret a kikódolásért vagy 8ezret a kód lekéréséért amit a GM számláz ki a szervíznek. A kód beírását számtalan helyen megtaláljátok akár itt is kicsit visszaolvasva ezt már nem gépelem le! Sok sikert és kellemes zenehallgatást kívánok ! Tepi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hooker Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Hello mindenki! Kérdés olyan autórádiot keresnék B omegához amivel müködik a komputerkijelzőm ,a kormányvezérlés is lehetőség szerint és bluetooth telefon kihangositós. Ha tud valaki ilyet esetleg pontos tipussal vagy tipusokkal akkor megköszönném ha megosztaná velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommy77 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki abban,hogy hol lehet cd30 mp3-as fejegységet utólag nullázni,vagy valami megoldást arra,hogy rá lehessen tanítani az autómra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bartoska Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok. Nemreg vettem egy opel corsa c-t. A radio kodolva van benne es a kod sincs meg a papirok kozt. valaki tudna-e segiteni. A radio adatai: BLAUPUNKT 315276469. NO:09115095. TYPE: CAR2003. 7649200321. GM020317618133 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibtsy Elküldve Március22, 2013 Megoszt Elküldve Március22, 2013 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy létezik e CD70 NAVI-hoz nem csak Navi menü magyarosítás és hang, hanem komplett menü magyarosítás(Rádió, klíma, fogyasztás) Válaszaitokat előre is köszönöm. Tibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bdorman Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 2004-es Opel Merivába vásároltam bontott NCDR2011-es fejegységet. Betoltam a helyére. A rádió szól, a pótméterekre reagál, de egyetlen egy nyomógomb sem működik. Mi lehet a probléma? Az látszik a készüléken, hogy nem valami szakszerűen vették ki. Az előlapi panel is könnyen lejön róla. A csatlakozót úgy látom, hogy érintkezik az előlappal, de valamiért nem működik. Rosszul kódolták ki, vagy rossz a rádió? Vagy rá kell tanítani először az autóra? A kijelzőt (GID) is cseréltem vele együtt, de az egyenlőre csak a három infót mutatja. Azt is fel kell tanítani először? Pénteken talán rá lesz kötve gépre, és akkor további infót tudok majd mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti7309 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 http://www.eserviceinfo.com/index.php?pagetoto=2&what=search2 Sziasztok! Gondoltam segítek a bajbajutottakon ha esetleg valakinek nem lenne kód a rádióhoz! A fenti linken megtalálható a blaupunkt car300.exe fájl amivel a rádió sorozatszáma alapján tudtok kódot generálni a rádióhoz. A sorozatszámhoz persze ki kell szedni a rádiót , nekem ezt ingyen megcsinálták az opel szervízbe. ( Gondolom ez szervíz függő de nem hiszem hogy olyan nagy összeget kérnének érte ) . Installáljátok a programot majd a W illetve X UTÁNI PÁR SZÁMOT KELL CSAK BEÍRNI! Az x előtti mezők üresen maradhatnak. Nem kell foglalkozni azzal hogy a program autómatikusan x-et ír, nem tudod átírni W-re de nem is kell csak az utána következő számokat kell begépelni majd egy kattintás és voálá rádiókód a kis zöld mezőben megjelenő 4 szám :) Én a mai napon csináltam és szól a rádióm nem kellett fizetnem 6ezret a kikódolásért vagy 8ezret a kód lekéréséért amit a GM számláz ki a szervíznek. A kód beírását számtalan helyen megtaláljátok akár itt is kicsit visszaolvasva ezt már nem gépelem le! Sok sikert és kellemes zenehallgatást kívánok ! Tepi Nagyon köszi müködik. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomyka87 Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Sziasztok! Valaki segítsen, hogyan lehet a gyári belsó antennás rádiók vételi minőségén javítani. Botrányosan rosszul fog bizonyos adókat! Cseréld le a külső antennát. Ez általában eredményes szokott lenni. Vagy lehet kapni nagyobb autósboltokban (Homasita) jelerősítőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Cseréld le a külső antennát. Ez általában eredményes szokott lenni. Vagy lehet kapni nagyobb autósboltokban (Homasita) jelerősítőt. A bejegyzés - amire reagáltál - már több mint 8 éve íródott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts