kocka Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Nemrég vásároltam egy Vectát és nagyon rosszul vagy egyáltalán fogta a rádió az állomásokat, ezért kivettem a magnót és megigazítottam az antenna csatlakozását, csak az kerülte el a figyelmem hogy majd kéri a kódot a következő bekapcsoláskor. Kódot persze a régi tulaj sem tud.... Tudna valaki segíteni? rádió adatai: PHILIPS ccr600 No.: 09181229 GM0600y1268470 Előre is köszönöm! Ha ez volt eredetileg is az autóban, akkor 5 ezer pénzért Opel márkaszervizben lekérik az adatokat a megfelelő papírok - forgalmi, személyi... - alapján. Sajnos nem fizetőst nem tudok, a kalkulátorok megy egyéb kis programok a régebbiekhez használhatóak, de ki kell olvasni az EPROM tartalmát hozzá.
Rose Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Ha ez volt eredetileg is az autóban, akkor 5 ezer pénzért Opel márkaszervizben lekérik az adatokat a megfelelő papírok - forgalmi, személyi... - alapján. Sajnos nem fizetőst nem tudok, a kalkulátorok megy egyéb kis programok a régebbiekhez használhatóak, de ki kell olvasni az EPROM tartalmát hozzá. Hali! Köszönöm a gyors választ! Ez volt eredetileg is az autóban. A márkaszervízről én is halottam, de legyünk őszinték, lehet már a fejegység nem ér annyit. Tudnál valami tanácsot adni hogy tudom kiolvasni, kiolvastatni az EPROM tartalmat? Nem értek hozzá. Üdv!
kocka Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Hali! Köszönöm a gyors választ! Ez volt eredetileg is az autóban. A márkaszervízről én is halottam, de legyünk őszinték, lehet már a fejegység nem ér annyit. Tudnál valami tanácsot adni hogy tudom kiolvasni, kiolvastatni az EPROM tartalmat? Nem értek hozzá. Üdv! A tartalom olvasáshoz egy jó elektroműszerész kell, aki a *.bin fájlba kimenti a tartalmat, utána ezzel: http://data.hu/get/3868135/Car-Codes.zip ki lehet olvasni a kódot a *.bin fájlból. Rá kell forrasztani az EEPROM-ra a vezetékeket a rádió panelján. Valahol láttam ezzel kapcsolatosan egy képed de már sajnos nem találom.
Rose Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 A tartalom olvasáshoz egy jó elektroműszerész kell, aki a *.bin fájlba kimenti a tartalmat, utána ezzel: http://data.hu/get/3868135/Car-Codes.zip ki lehet olvasni a kódot a *.bin fájlból. Rá kell forrasztani az EEPROM-ra a vezetékeket a rádió panelján. Valahol láttam ezzel kapcsolatosan egy képed de már sajnos nem találom. Köszönöm a válaszod!!! Nem lesz egyszerű menet... de majd csak jutok valamire. Azért ha esetleg lenne valami új infó akkor légyszíves írd meg. Köszönök mindent üdv.
kocka Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Köszönöm a válaszod!!! Nem lesz egyszerű menet... de majd csak jutok valamire. Azért ha esetleg lenne valami új infó akkor légyszíves írd meg. Köszönök mindent üdv. Esetleg egy telefont megér: http://www.auto-digital.hu/autoradio_dekodolas.html http://www.audioszerviz.hu/autoradio-autohifi Szerintem olcsóbban mint a szerviz.
Murdah Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Sziasztok! Lenne egy f-es astrám benne egy blaupunkt car 300-al, kb 2 hónapja kezdte el a problémát. Eleinte csak néha nem sikerült bekapcsolni, majd csak minden 3-4-re kapcsolt be, most pedig szinte egyáltalán nem tudom bekapcsolni, esetleg van valakinek valami ötlete, hogy merre fele keressem a problémát? Hiába nyomom be a rádión háttérvilágítása bejön viszont a fenti kijelző nem kapcsol át és nem is kezd el szólni a rádió. Válaszotokat előre is köszönöm: Murdah
nagybalint Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy tegnap hallgattam az autóban a car 300-as rádiómat miközben vezettem. Leállítottam az autót és mivel kikapcsolt a rádió, visszakapcsoltam, de már az írta ki hogy 0 SAFE. Tudnátok segíteni hogy mitől lehetett ez meg, hogy mi lehet a baja??? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Bálint
Gabibácsi Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy tegnap hallgattam az autóban a car 300-as rádiómat miközben vezettem. Leállítottam az autót és mivel kikapcsolt a rádió, visszakapcsoltam, de már az írta ki hogy 0 SAFE. Tudnátok segíteni hogy mitől lehetett ez meg, hogy mi lehet a baja??? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Bálint szerintem kódot kér, nincs meg hozzá a kártyád?
nagybalint Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 szerintem kódot kér, nincs meg hozzá a kártyád? kárta nincs meg hozzá.....a kód megvan......és működött is vele akárhányszor levettem az aksiról... és nem is tudom beirni a kódot...pittyeg egyet és ennyi......csak azt nem értem h miért kér kódot, amikor csak leállítottam az autót és nem vettem le az akkumulátorról? dátum, idő minden megmaradt... ezért nem tudom h mi baja lehet.....
puresz Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok! PHILIPS CAR400-as autórádióhoz keresek kódot, vagy valami programot ami generál. 90532621 Előre is köszi!
kocka Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok! PHILIPS CAR400-as autórádióhoz keresek kódot, vagy valami programot ami generál. 90532621 Előre is köszi! Itt találsz kódkiolvasót CAR400 de kell hozzá az EEPROM tartalma!!!.
Guest Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Sziasztok! DVD90 fejegységhez,hogyan oldható meg,hogy USB csatlakozó legyen?
Attec Elküldve December5, 2011 Elküldve December5, 2011 Sziasztok!Tudja valaki,hogy hogyan lehet kikapcsolni a sebességfüggő hangerőszabályozást?
kocka Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 Sziasztok!Tudja valaki,hogy hogyan lehet kikapcsolni a sebességfüggő hangerőszabályozást? Nem tudom milyen rádiód van, CAR 400-nál így: - UML gombot 3 másodpercnél hosszabb ideig nyomni - sípszó és a kijelzőn "SD-VOL+2" - keresőgombokkal beállítani "SD-VOL 0" (nem szabályoz) és "SD-VOL+5" (max szabályozás) közötti értékre - tároláshoz ismét UML gombot nyomni 3 másodpercnél hosszabb ideig - visszajelző hang hallatszik.
macmac Elküldve December17, 2011 Elküldve December17, 2011 Sziasztok! Van egy 2004.07. havi C Vectrám VDO 2005 rádióval. Vettem egy CD30 MP3-at, mert azt mondták, hogy ebbe már bele lehet szerelni. De eddig bárhová vittem, senki sem tudott megoldást. Ti tudtok egy jó autórádióst esetleg?
madcrow Elküldve Február20, 2012 Elküldve Február20, 2012 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a facelift előtti Corsa C-kben a gyári rádió-antenna rendelkezik-e beépített erősítővel? Tehát ha kicserélem a gyári fejegységet, akkor tápfeladós antennakábel adaptert kell-e használnom vagy sem? Köszönöm az infót!
Tepi Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 http://www.eserviceinfo.com/index.php?pagetoto=2&what=search2 Sziasztok! Gondoltam segítek a bajbajutottakon ha esetleg valakinek nem lenne kód a rádióhoz! A fenti linken megtalálható a blaupunkt car300.exe fájl amivel a rádió sorozatszáma alapján tudtok kódot generálni a rádióhoz. A sorozatszámhoz persze ki kell szedni a rádiót , nekem ezt ingyen megcsinálták az opel szervízbe. ( Gondolom ez szervíz függő de nem hiszem hogy olyan nagy összeget kérnének érte ) . Installáljátok a programot majd a W illetve X UTÁNI PÁR SZÁMOT KELL CSAK BEÍRNI! Az x előtti mezők üresen maradhatnak. Nem kell foglalkozni azzal hogy a program autómatikusan x-et ír, nem tudod átírni W-re de nem is kell csak az utána következő számokat kell begépelni majd egy kattintás és voálá rádiókód a kis zöld mezőben megjelenő 4 szám :) Én a mai napon csináltam és szól a rádióm nem kellett fizetnem 6ezret a kikódolásért vagy 8ezret a kód lekéréséért amit a GM számláz ki a szervíznek. A kód beírását számtalan helyen megtaláljátok akár itt is kicsit visszaolvasva ezt már nem gépelem le! Sok sikert és kellemes zenehallgatást kívánok ! Tepi
Hooker Elküldve November3, 2012 Elküldve November3, 2012 Hello mindenki! Kérdés olyan autórádiot keresnék B omegához amivel müködik a komputerkijelzőm ,a kormányvezérlés is lehetőség szerint és bluetooth telefon kihangositós. Ha tud valaki ilyet esetleg pontos tipussal vagy tipusokkal akkor megköszönném ha megosztaná velem.
Tommy77 Elküldve November11, 2012 Elküldve November11, 2012 Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki abban,hogy hol lehet cd30 mp3-as fejegységet utólag nullázni,vagy valami megoldást arra,hogy rá lehessen tanítani az autómra??
bartoska Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Sziasztok. Nemreg vettem egy opel corsa c-t. A radio kodolva van benne es a kod sincs meg a papirok kozt. valaki tudna-e segiteni. A radio adatai: BLAUPUNKT 315276469. NO:09115095. TYPE: CAR2003. 7649200321. GM020317618133
Tibtsy Elküldve Március22, 2013 Elküldve Március22, 2013 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy létezik e CD70 NAVI-hoz nem csak Navi menü magyarosítás és hang, hanem komplett menü magyarosítás(Rádió, klíma, fogyasztás) Válaszaitokat előre is köszönöm. Tibi
bdorman Elküldve Március28, 2013 Elküldve Március28, 2013 2004-es Opel Merivába vásároltam bontott NCDR2011-es fejegységet. Betoltam a helyére. A rádió szól, a pótméterekre reagál, de egyetlen egy nyomógomb sem működik. Mi lehet a probléma? Az látszik a készüléken, hogy nem valami szakszerűen vették ki. Az előlapi panel is könnyen lejön róla. A csatlakozót úgy látom, hogy érintkezik az előlappal, de valamiért nem működik. Rosszul kódolták ki, vagy rossz a rádió? Vagy rá kell tanítani először az autóra? A kijelzőt (GID) is cseréltem vele együtt, de az egyenlőre csak a három infót mutatja. Azt is fel kell tanítani először? Pénteken talán rá lesz kötve gépre, és akkor további infót tudok majd mondani.
Isti7309 Elküldve Május9, 2013 Elküldve Május9, 2013 http://www.eserviceinfo.com/index.php?pagetoto=2&what=search2 Sziasztok! Gondoltam segítek a bajbajutottakon ha esetleg valakinek nem lenne kód a rádióhoz! A fenti linken megtalálható a blaupunkt car300.exe fájl amivel a rádió sorozatszáma alapján tudtok kódot generálni a rádióhoz. A sorozatszámhoz persze ki kell szedni a rádiót , nekem ezt ingyen megcsinálták az opel szervízbe. ( Gondolom ez szervíz függő de nem hiszem hogy olyan nagy összeget kérnének érte ) . Installáljátok a programot majd a W illetve X UTÁNI PÁR SZÁMOT KELL CSAK BEÍRNI! Az x előtti mezők üresen maradhatnak. Nem kell foglalkozni azzal hogy a program autómatikusan x-et ír, nem tudod átírni W-re de nem is kell csak az utána következő számokat kell begépelni majd egy kattintás és voálá rádiókód a kis zöld mezőben megjelenő 4 szám :) Én a mai napon csináltam és szól a rádióm nem kellett fizetnem 6ezret a kikódolásért vagy 8ezret a kód lekéréséért amit a GM számláz ki a szervíznek. A kód beírását számtalan helyen megtaláljátok akár itt is kicsit visszaolvasva ezt már nem gépelem le! Sok sikert és kellemes zenehallgatást kívánok ! Tepi Nagyon köszi müködik. :D 1
Tomyka87 Elküldve Május10, 2013 Elküldve Május10, 2013 Sziasztok! Valaki segítsen, hogyan lehet a gyári belsó antennás rádiók vételi minőségén javítani. Botrányosan rosszul fog bizonyos adókat! Cseréld le a külső antennát. Ez általában eredményes szokott lenni. Vagy lehet kapni nagyobb autósboltokban (Homasita) jelerősítőt.
kocka Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Cseréld le a külső antennát. Ez általában eredményes szokott lenni. Vagy lehet kapni nagyobb autósboltokban (Homasita) jelerősítőt. A bejegyzés - amire reagáltál - már több mint 8 éve íródott!
Recommended Posts