kocka Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 A 007 és 4 a BC-vel kapcsolatos infók A 14972 pedig az impulzusszám. Na azóta sikerült kiderítenem a hiba okát: mégis csak csatlakozó volt, mikor Led-eztem a BC-re nem nyomtam vissza a kis fekete pöcköt és meglazult a csati. Legalább is azt hiszem mert még egyszer végigmozgattam mindent, visszatoltam a pöcköt, és most jó a rádiókijelzésem ismét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oropi Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Hello!! Kellene egy kis segítség: most vettem egy F Astrat. Gyári car300-as kazettás rádió van benne. Nem volt benne aksi (3-4 hónap) amit a vásárlásnál pótoltam. A rádió kijelzője mutatja a dátumot meg a hőmérsékletet. bekacsolásnál azt írja ki hogy SAFE és nem engedi hogy a kódot beírjam. Próbáltam már az AS nyomvatartása mellett bekapcsolni de akkor csak egy hangjelzés jön és megint semmi változás. A kódot tudom és biztos hogy működik mert az előző tulaj használta. A bekapcsolt várakozást még nem próbáltam. Esetleg más ötlet ha ez nem működne? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Hello!! Kellene egy kis segítség: most vettem egy F Astrat. Gyári car300-as kazettás rádió van benne. Nem volt benne aksi (3-4 hónap) amit a vásárlásnál pótoltam. A rádió kijelzője mutatja a dátumot meg a hőmérsékletet. bekacsolásnál azt írja ki hogy SAFE és nem engedi hogy a kódot beírjam. Próbáltam már az AS nyomvatartása mellett bekapcsolni de akkor csak egy hangjelzés jön és megint semmi változás. A kódot tudom és biztos hogy működik mert az előző tulaj használta. A bekapcsolt várakozást még nem próbáltam. Esetleg más ötlet ha ez nem működne? Előre is köszönöm. Kézikönyv: "A készülék kódolása csak bekapcsolt gyújtás mellett lehetséges.... ....Azért, hogy a készüléket ne lehessen "kipróbálással" üzembe helyezni, hibás dekódolási kísérleteknél a várakozási idő halmozódik. A várakozási idő alatt a készüléknek bekapcsolt állapotban kell maradnia. Az első két hibás kísérlet utána a várakozási idő kb. 10 másodperig tart, azután kb. 10 perci. A 9. hibás próbálkozás után a várakozási idő 640 percig tart. A készülék 10 hibás próbálkozás után zárolt állapotba kerül (a kijelzőn megjelenik a "SAFE" felirat). Ebben az esetben Önnek a költségek viselése mellett egy felhatalmazott Opel szervizben ki kell cseréltetnie a készüléket." Lehet, hogy várnod kell 10 percig? Ha érdekel, és még nincs meg, itt a kézikönyv: CAR300 Link to comment Megosztás: More sharing options...
oropi Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Kézikönyv: "A készülék kódolása csak bekapcsolt gyújtás mellett lehetséges.... ....Azért, hogy a készüléket ne lehessen "kipróbálással" üzembe helyezni, hibás dekódolási kísérleteknél a várakozási idő halmozódik. A várakozási idő alatt a készüléknek bekapcsolt állapotban kell maradnia. Az első két hibás kísérlet utána a várakozási idő kb. 10 másodperig tart, azután kb. 10 perci. A 9. hibás próbálkozás után a várakozási idő 640 percig tart. A készülék 10 hibás próbálkozás után zárolt állapotba kerül (a kijelzőn megjelenik a "SAFE" felirat). Ebben az esetben Önnek a költségek viselése mellett egy felhatalmazott Opel szervizben ki kell cseréltetnie a készüléket." Lehet, hogy várnod kell 10 percig? Ha érdekel, és még nincs meg, itt a kézikönyv: CAR300 Köszi a választ! a kézikönyvet leszedem és azt hiszem megvárom azt a 640 percet. Feleségem használja most a kocsit és azt mondta több mint 1 órán át volt bekapcsolva a rádió de semmi. Na majd ha én hajtom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maya Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Sziasztok! Igazából nem tudom hogy jó helyre írok-e,ha nem előre is bocsi,de szükségem van a segítségetekre ,ha tudjátok. Csatolok egy képet is majd,hogy megnézhessétek hogy miről beszélek. Nekem egy Opel Corsa-m van 2002-es és nincs benne cd-s autó rádió,és szeretnék beletetetni,csak foggalmam sincs hogy milyen kell bele,és hogy egyáltalán ebbe a típusba lehet-e rakatni,meg hogy milyet. Aki tud segítsen kérlek!:) http://kepfeltoltes.hu/100425/P1809_25-04-...ltoltes.hu_.jpg Remélem tud vki segíteni. Előre is köszi a gyors választ: Maya Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Sziasztok! Igazából nem tudom hogy jó helyre írok-e,ha nem előre is bocsi,de szükségem van a segítségetekre ,ha tudjátok. Csatolok egy képet is majd,hogy megnézhessétek hogy miről beszélek. Nekem egy Opel Corsa-m van 2002-es és nincs benne cd-s autó rádió,és szeretnék beletetetni,csak foggalmam sincs hogy milyen kell bele,és hogy egyáltalán ebbe a típusba lehet-e rakatni,meg hogy milyet. Aki tud segítsen kérlek!:) http://kepfeltoltes.hu/100425/P1809_25-04-...ltoltes.hu_.jpg Remélem tud vki segíteni. Előre is köszi a gyors választ: Maya Szerintem minden rádió beszerelhető, adnak hozzá keretet, az megy be a nyílásba, abba pedig a rádió. De ha bizonytalan vagy, akkor kérdezd meg ahol venni akarod, hogy ebbe a kocsiba tuti, jó-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maya Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Igen,azt addig tudom hogy kell neki keret,abba rádió stb...de itt minden egyben van..:S a fütés stb...:S akk azt az egészet ki kell szedni,vagy csak a rádió részt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Igen,azt addig tudom hogy kell neki keret,abba rádió stb...de itt minden egyben van..:S a fütés stb...:S akk azt az egészet ki kell szedni,vagy csak a rádió részt? Na erre passzolok, anyuék Corsája nincs elérhető közelségben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maya Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 óóó a francba... XD :) akkor ha közelben lesz nézd meg..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 óóó a francba... XD :) akkor ha közelben lesz nézd meg..:) De előbb-utóbb megjönnek a Corsások is, és majd lesz válasz. :D Csak most mindenki füvet nyír/grillez/kocsit mos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Vagy épp kidobja a kukába a régi rádióját, mert sikerült kinyírnia :) :) De előbb-utóbb megjönnek a Corsások is, és majd lesz válasz. :D Csak most mindenki füvet nyír/grillez/kocsit mos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maya Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 hát nagyon remélem...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maya Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 még egy kérdés...nem teljesen ide tartozik...:) nem lehet a csomagtartómat becsukni,vagy is elforditani a kulcsot...azt tudjátok mitől van? mert nekem azt mondják h egy rugó kiesett onnan... hát nem tom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Ez egy C Corsa lesz és a fűtéskonzol nincs egybe a gyári rádióval. Bármilyen tipusú 1 és 2 DIN-es fejegység beépíthető,ha 1 DIN-es,akkor a következő beépítőkeretet kell hozzá betenni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 még egy kérdés...nem teljesen ide tartozik...:) nem lehet a csomagtartómat becsukni,vagy is elforditani a kulcsot...azt tudjátok mitől van? mert nekem azt mondják h egy rugó kiesett onnan... hát nem tom... Van külön C Corsa topik,inkább ott tedd fel a kérdéseid. Csak halkan jegyzem meg,mi sem vagyunk távgyógyászok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maya Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 jól van na.. köszike azért...csak nem néztem még szét eléggé..:) akkor megyek oda.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Üdv! NA végig olvastam a fórumot és hát úgy veszem észre nekem van itt a leggagyibb cuccom. SC202 , tehetnék bele mást de nem akarom elrontani az összképet, jó ez így(esetleg egy gyári cd-s blau CD 300(?)-at, szerintetek működne a kijelző?). Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet kikapcsolni ( milyen billentyűkombinációval) azt hogy a magnó kikapcsoljon ha le veszem a gyújtást? (Megvolt a gyári könyve, csak eltűnt) . Egyébként nagyon megvagyok elégedve a hangzással és a hangerővel is. Olvastam hogy ajánlottátok a transmitteres megoldást. Hát azt kell hogy mondjam nagyon nagyon rossz a minősége a kazetta adapterhez képest és sokkal halkabb is. Én most a kazettaadaptert használom és nagyon jól szól viszont én is szeretnék mély-ládát bekötni. Lehetséges lenne valamilyen kimenetet bekötni a magnóba? nameg még azon gondolkozom hogy a gyári hangszórókat lecserélem valami komolyabbakra, viszont minden más maradna eredeti( kivéve a plusz ládát) hátha az is dobna a hangminőségen, vagy adna még egy kis mélyet... Köszi a válaszokat előre is! sc 202-höz van kapcsrajzom ha esetleg valakinek szüksége lenne rá! ( nem nagyon ismerem a fórumot, ha eltünnék: nagymatel@freemail.hu ) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Üdv! NA végig olvastam a fórumot és hát úgy veszem észre nekem van itt a leggagyibb cuccom. SC202 , tehetnék bele mást de nem akarom elrontani az összképet, jó ez így(esetleg egy gyári cd-s blau CD 300(?)-at, szerintetek működne a kijelző?). Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet kikapcsolni ( milyen billentyűkombinációval) azt hogy a magnó kikapcsoljon ha le veszem a gyújtást? (Megvolt a gyári könyve, csak eltűnt) . Egyébként nagyon megvagyok elégedve a hangzással és a hangerővel is. Olvastam hogy ajánlottátok a transmitteres megoldást. Hát azt kell hogy mondjam nagyon nagyon rossz a minősége a kazetta adapterhez képest és sokkal halkabb is. Én most a kazettaadaptert használom és nagyon jól szól viszont én is szeretnék mély-ládát bekötni. Lehetséges lenne valamilyen kimenetet bekötni a magnóba? nameg még azon gondolkozom hogy a gyári hangszórókat lecserélem valami komolyabbakra, viszont minden más maradna eredeti( kivéve a plusz ládát) hátha az is dobna a hangminőségen, vagy adna még egy kis mélyet... Köszi a válaszokat előre is! sc 202-höz van kapcsrajzom ha esetleg valakinek szüksége lenne rá! ( nem nagyon ismerem a fórumot, ha eltünnék: nagymatel@freemail.hu ) :devlish: Ez igazából nem a rádió butasága, hanem az autóé. Csak az újabbakban (kb 96-tól az astrákban) van az, hogy csak kihúzott kulcsnál kapcsol le a rádió. Ezt a vezérlést meg a kormányzár mechanikája oldja meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brainkiller Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Kb 3 napja vettem egy 2000-es évjáratú omegát és hát bajok vannak a kijelzővel. Annyi a lényege, hogy ha nincs kínja akkor rendesen üzemel a gps meg minden. De egyszer csak fogja magát és szét esik a kép, kis csíkokba a szürke minden árnyalata látszik, vagy csak a egy zavaros kép ugrálgat rajta. A hibát egy jól irányzott ütéssel a műszerfal tetején vagy a műszer csoport plexijének jó helyen való nyomkodásával meg lehet szüntetni. Ez mitől lehet? Mert ok, hogy megszüntethető a probléma, de ez kicsit zavaró tud lenni menet közbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiskuka Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Üdvözlök mindenkit. Ha esetleg tudok segíteni ezzel van egy Cd300 Rds-es Blaupunkt fejegységem, úgy kaptam működően coddal együtt. a műhelybe akartam cd lejátszóként használni de rá kellett jönnöm kijelző nélkül érdekes lenne :rolleyes: ha valakinek kell viheti mert nálam csak a polcot nyomja és porosodik ja szóljatok időbe mert most kicsit szét van bontva, de akár alkatrésznek is vihetitek . Emil:dennever@gmail.com Üdvözlettel Kismukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Üdvözlök mindenkit. Ha esetleg tudok segíteni ezzel van egy Cd300 Rds-es Blaupunkt fejegységem, úgy kaptam működően coddal együtt. a műhelybe akartam cd lejátszóként használni de rá kellett jönnöm kijelző nélkül érdekes lenne :rolleyes: ha valakinek kell viheti mert nálam csak a polcot nyomja és porosodik ja szóljatok időbe mert most kicsit szét van bontva, de akár alkatrésznek is vihetitek . Emil:dennever@gmail.com Üdvözlettel Kismukk Szia! Küldtem e-mailt érdekelne a magnó! viperes@tvn.hu Köszi csá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hellrc5 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 sziasztok, CD70 / DVD90 gyari opel navikhoz (SVDO) csinalunk magyaritast (magyar menu + magyar hang), a hang mar kesz van a menu meg par nap. olyan valakit keresunk budapesten aki hajlando segiteni a magyaritott frissito cd teszteleseben. (=beleprobalhatjuk az autojaba). A platform nem ismeretlen szamunkra, renaulthoz megcsinaltuk 1995 es 2010 kozott gyartott osszes Siemens-VDO alapu cucchoz a magyaritast (7 kulonfele eszkoz) . az eddigi munkaink a www.carminat.hu n megtekinthetok. -p 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
OPCIO Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 SZiasztok ! Segítséget kérek szépen. Nemrégiben sikerült álmaim egyik netovábbját a Zafira(A) OPC-t a garázsomba és szívembe zárni. A szerelem nagy és remélem örökké tart! Most van egy kis mosolyszünet. Ennek megoldásában kérek szépen segítséget. A csodámban van egy tetőből lenyitható gyári AUTOVISION DVD lejátszó ami megmakacsolta magát. Bármilyen (eredeti) DVD-t teszek bele a NO DISC felirat fogad a kijelzőn és nem történik semmi. Az aksim eléggé lemerült a minap (a rádió kódolás és ablakemelő Újraprogramozás is szükséges volt). Nem tudom e miatt állt-e elő a helyzet, vagy más dolog van a háttérben. Kérem segítségetek a problémám orvoslásában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 SZiasztok ! Segítséget kérek szépen. Nemrégiben sikerült álmaim egyik netovábbját a Zafira(A) OPC-t a garázsomba és szívembe zárni. A szerelem nagy és remélem örökké tart! Most van egy kis mosolyszünet. Ennek megoldásában kérek szépen segítséget. A csodámban van egy tetőből lenyitható gyári AUTOVISION DVD lejátszó ami megmakacsolta magát. Bármilyen (eredeti) DVD-t teszek bele a NO DISC felirat fogad a kijelzőn és nem történik semmi. Az aksim eléggé lemerült a minap (a rádió kódolás és ablakemelő Újraprogramozás is szükséges volt). Nem tudom e miatt állt-e elő a helyzet, vagy más dolog van a háttérben. Kérem segítségetek a problémám orvoslásában. Elsőként megpróbálkoznék egy fejtisztítással, van erre a célra való optikatisztító lemez, ill. tisztító folyadék. Ha ez nem segít, lehet megadta magát a fej, vagy megtört a kábele. Nincs esetleg annak is valami biztonsági kódja, mint a rádiónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
OPCIO Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Elsőként megpróbálkoznék egy fejtisztítással, van erre a célra való optikatisztító lemez, ill. tisztító folyadék. Ha ez nem segít, lehet megadta magát a fej, vagy megtört a kábele. Nincs esetleg annak is valami biztonsági kódja, mint a rádiónak? Megvan hozzá a gyári leírásom, sajna nem ír kódolásról semmit. A tisztító lemezt mások is javasolták kipróbálom. Elég zárt a ház nem tudom hogyan koszolódhat el. Igen ritkán használom még havonta se... és ugye csak gyári dvd-t eszik ami tokban van ált. tehát a retek nem kerülhet be ezekkel ... elvileg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts