J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok! A héten vettem egy 99-es Zafirát, és Philips Car 400-as rádiós magnó van benne. Sajna nem működik, csak a Safe felirat jelenik meg a kijelzőn. Tud valaki segíteni, honnan kaphatunk hozzá kódot? Köszi előre is. Vagy egy márkakerben megmondják kispézé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Egyik kollegámnak ingyé, telefonban megmondták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpet Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Emberek! muszáj megosztanom élményeimet veletek! Most szereltem be egy car 300-as rádiót egy corsa b-be, de olyanba amiben nincsen kijelző, és az antenna is szét volt barmolva... Akód elsőre simán megvolt, mindent a leírtak szerint kell csak csinálni és tök egyszerű :D Csak utána nem tudtam, hogy elfogadta-e vagy elrontottam. De bekapcsoltam és már szólt is a rádió! Mindezt úgy, hogy az antenna még be sem volt dugva. Aztán szerelgettem az antennát, közben ki-kicsúszott de a zene csak szólt rajta! Ki érti ezt?! Szóval tök jó még kijelző nélkül is! Na, csak ennyi! Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 ... Aztán szerelgettem az antennát, közben ki-kicsúszott de a zene csak szólt rajta! Ki érti ezt?! Szóval tök jó még kijelző nélkül is! Na, csak ennyi! Szép napot! Nem kaziról ment? :D Sztem kapcsold ki a kódkérést, legközelebbi áramtalanítás után ne kelljen megint kockáztatni, hogy lezárod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Emberek! muszáj megosztanom élményeimet veletek! Most szereltem be egy car 300-as rádiót egy corsa b-be, de olyanba amiben nincsen kijelző, és az antenna is szét volt barmolva... Akód elsőre simán megvolt, mindent a leírtak szerint kell csak csinálni és tök egyszerű :D Csak utána nem tudtam, hogy elfogadta-e vagy elrontottam. De bekapcsoltam és már szólt is a rádió! Mindezt úgy, hogy az antenna még be sem volt dugva. Aztán szerelgettem az antennát, közben ki-kicsúszott de a zene csak szólt rajta! Ki érti ezt?! Szóval tök jó még kijelző nélkül is! Na, csak ennyi! Szép napot! Köszönjük az élményeidet, ez tényleg érdekes, azt elszeretném mondani, hogy persze a rádió működik központi kijelző nélkül, én már láttam skoda 120 L ben blau sc 202 rádiót csak az illető kapásból nem tudta megmondani hogy melyik adó szól éppen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Aztán szerelgettem az antennát, közben ki-kicsúszott de a zene csak szólt rajta! Ki érti ezt?! Szóval tök jó még kijelző nélkül is! Na, csak ennyi! Szép napot! Ha pesti vagy, vagy közel vagy az adóhoz, akkor a kis kábele vagy belső vezetékezése is össze tud szedni annyi jelet, hogy szóljon a radió.. bár azért többnyire zajosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
merkur Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Egyik kollegámnak ingyé, telefonban megmondták. Sikerült nekem is ingyen hozzájutnom egy segítőkész opelkereskedőtől. Most már csak egy használati útmutatóra lenne szükségem. Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni vagy megszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Sikerült nekem is ingyen hozzájutnom egy segítőkész opelkereskedőtől. Most már csak egy használati útmutatóra lenne szükségem. Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni vagy megszerezni? Mackósajt weboldalán megtalálod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
merkur Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Mackósajt weboldalán megtalálod! Köszi! Megtaláltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
frakk65 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Van egy car400 gyári rádió az 1997-es F Astránbam. Sajnos a magnó hangereje sokkal halkabb, mint a rádióé. Van-e arra mód, hogy a magnó hangerejét külön állítsam ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Van egy car400 gyári rádió az 1997-es F Astránbam. Sajnos a magnó hangereje sokkal halkabb, mint a rádióé. Van-e arra mód, hogy a magnó hangerejét külön állítsam ? Szerintem nincs. :sowwy:(max,ha a hangja sem tiszta akkor egy lejátszófej tisztítás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Van egy car400 gyári rádió az 1997-es F Astránbam. Sajnos a magnó hangereje sokkal halkabb, mint a rádióé. Van-e arra mód, hogy a magnó hangerejét külön állítsam ? Általában sokkal hallkabb szokott lenni főleg én car 300 nál találkoztam vele. Nincs rá mód hogy külön állítsd tényleg az lesz amit a kartárs mond probáld meg megtisztitabi a fejet azt ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Sziasztok egy olyan kérdésre szertenék választ kapni hátha valaki bütykölt már ilyennel hogy 2001 után astra g ben kihozták a Philips CCR 600 magnósrádiót és hozzá a cdc3 cdtárat . Ezt át lehet e ületetni f astrába, vagy legalábbis a fejegységet. Változtatható e a kijelző 8 illetve 10 kijelzés ennél a modelnél? Tud e valaki nekem segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Sziasztok egy olyan kérdésre szertenék választ kapni hátha valaki bütykölt már ilyennel hogy 2001 után astra g ben kihozták a Philips CCR 600 magnósrádiót és hozzá a cdc3 cdtárat . Ezt át lehet e ületetni f astrába, vagy legalábbis a fejegységet. Változtatható e a kijelző 8 illetve 10 kijelzés ennél a modelnél? Tud e valaki nekem segíteni? Hát végül megtaláltam akit érdekel ezen a site meglátja http://www.auto4life.ru/opel/fotki/music/ccr600HighRes.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalika Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sziasztok! Van egy Grundig SC 303 gyári rádióm. De elveszett a kódja. Tud valaki ajánlani nekem valakit aki nem lehúzós áron kikódolná nekem. kb. 3 ezer forintot tudok rászánni. Vagy van más megoldás? köszi, lajos 06-30-690-0310 Budapesti vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe T Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 üdv probáld meg ezt can somebody tell me code for : Grundig GM0303P1446201! here is the adress where you can to write> dusko.zuber@sezampro.co.yu Sziasztok! Van egy Grundig SC 303 gyári rádióm. De elveszett a kódja. Tud valaki ajánlani nekem valakit aki nem lehúzós áron kikódolná nekem. kb. 3 ezer forintot tudok rászánni. Vagy van más megoldás? köszi, lajos 06-30-690-0310 Budapesti vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe T Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sziasztok! Van egy Grundig SC 303 gyári rádióm. De elveszett a kódja. Tud valaki ajánlani nekem valakit aki nem lehúzós áron kikódolná nekem. kb. 3 ezer forintot tudok rászánni. Vagy van más megoldás? köszi, lajos 06-30-690-0310 Budapesti vagyok. vagy regelj ide http://carradiocodes4u. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalika Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 vagy regelj ide http://carradiocodes4u. SZIA! köszi szépen a gyors választ, megpróbálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
néci Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! A Merivámba szeretnék berakni egy CD30-MP3 rádiót de egy idő után azt irja ki hogy "Display Safe" ezenkivül különben rendesen szólna bent.Egy TECH-2 ember már probálta de nem volt valami határozott( "Ő nem ért az elektronikához cimszó) meg állitólag akármilyen rádiót nem is lehet belerakni mert más van az Astrában mint a Merivában.Ehhez kellene valami infó!!! A rádió adattáblája : http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/00/...34/3885687.jpeg Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cönike Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Sziasztok! car300- as magnóra szeretnék rákötni mp3-as lejátszót, a kérdésem az lenne h a magnó hátulján van e valamilyen bemenet ahova lehetne csatlakoztatni? Nem szedném szét ha nincs semmi csati, és ha ténleg nincs akkor esetleg valami ötletetek van e probléma megoldására? Azt tudom h van rádióhullámon müködő átalakító (a szivargyujtóba kell bedugni arra az mp3 és és csak be kell állítani a rádióhullámot) de kicsit drágálom érte a 8000 huf-ot. Köszi Cöni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Sziasztok! car300- as magnóra szeretnék rákötni mp3-as lejátszót, a kérdésem az lenne h a magnó hátulján van e valamilyen bemenet ahova lehetne csatlakoztatni? Nem szedném szét ha nincs semmi csati, és ha ténleg nincs akkor esetleg valami ötletetek van e probléma megoldására? Azt tudom h van rádióhullámon müködő átalakító (a szivargyujtóba kell bedugni arra az mp3 és és csak be kell állítani a rádióhullámot) de kicsit drágálom érte a 8000 huf-ot. Köszi Cöni Hali Itt van pl. ez, azért mégse 8000 :D . De nem tudom milyen a minősége... Vagy egy másik alternatíva ez itt. Vagy egy új fejegység inkább :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 nincs bemenet rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 vagy regelj ide http://carradiocodes4u. Ha jól olvastam, akkor ez is fizetős? Sajnos nem tudok angolul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cönike Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 köszi a válaszokat! Még egy kérdésem lenne cd-tárat se tud kezelni? Vagy esetleg valami kimenet van-e rajta, ha má bemenet nincs:) Köszi Cöni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Tárat a 804 és 600 tud kezelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts