komega Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Sziasztok! Valaki segítsen, hogyan lehet a gyári belsó antennás rádiók vételi minőségén javítani. Botrányosan rosszul fog bizonyos adókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 átraktam ide az Omega topikbolsztem itt jobb helye van mondjuk dobd fel milyen van benne pontosan, és miket probáltál eddig csinálni meggyorsíthatjuk a hibakeresést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Szerintem nem ártana végignézni az antenna levezetőkábelét, mert nem szokott ezekkel baj lenni. Nem találkoztam még ilyennel, nem tudod, hol van az antenna? Létezik olyan, hogy beleintegrálják az ablakfűtésbe. Ha az megszakad, gyengülhet a vétel. Neked működik az összes fűtőszál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
komega Elküldve Február4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2005 Nem csináltam vele semmit még, meg azt sem tudom hol van az antennája. Az ablakfűtésemből 1 szál nem működik rendesen ha jól láttam. Létezik hogy pont az a bibi?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 A gond az, hogy soha nem kerestem még B Omegán antennát. Legtöbbször az ablakfűtésbe integrálják, de kétlem, hogy egy szál szakadása ilyen romlást okozna. :idea: Viszont haverom B Vectráján sincs antenna kívül, azon meg lehetne nézni. Csak az nem holnap lesz, inkább ne várj rám! Próbáld meg lebontani a hátsó szélvédőnél a burkolatokat, észre fogod venni az antennavezetéket, ha ott van. Bocs, hirtelen nem tudok ennél többet segíteni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Próbáld meg lebontani a hátsó szélvédőnél a burkolatokat, észre fogod venni az antennavezetéket, ha ott van. Vagy javítsd ki a szálat, és ha jó lesz akkor megvan a gond. Ha meg nem, akkor jó lesz az ablakfűtésed. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 A B Omegának valóban a hátsó ablakfűtés szálai az antennák, és az erősítője a kalaptartón van a kárpit és a lemez között. Nekem a gyári magnóval jól is működött, de miután magnót cseréltem és kiiktattam egy vezetéket hogy bekapcsolásor ne tűnjön el a BC-ről a felirat utánna rosszabb lett. Én a az új magnóra gyanakodtam, de Dark felhomályosított hogy az a vezeték egyben az antenna erősítőjét is kapcsolja, ezért vissza kellett dugnom és a kijelzőnél kiiktatni a vezetéket. Azóta király a vétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crash Override Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Sziasztok! Kérdésem csak annyi, volt egy B Corsám, gyári CD-vel, hogy lehet átrakni az új C Corsámba úgy, hogy működjön a kijelző is? Köszi a választ előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Sziasztok! Kérdésem csak annyi, volt egy B Corsám, gyári CD-vel, hogy lehet átrakni az új C Corsámba úgy, hogy működjön a kijelző is? Köszi a választ előre is! Azt láttad, hogy szizso írt neked választ itt : :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=53...ighlight=#53208 ? :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ortutay Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Üdv! Philips CCRT 700-as (telefonnal integrált) magnós-rádióhoz hogyan és milyen CD váltó illeszthető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 HI! CAR-300 rádió ezt irja ki : 0 safe mi van ilyenkor? mit lehet csinálni hogy müködjön? kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 HI! CAR-300 rádió ezt irja ki : 0 safe mi van ilyenkor? mit lehet csinálni hogy müködjön? kösz. beütöttél már 10 db rossz kódot??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 HI! Valószinü hogy be lett ütve . Megvan a kódja de bekapcsolásnál azt irja ki .Igy vették az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 akkor sajnos kuka... mert ha 10X beütik rosszul a kódot, akkor többet nem engedi magát kódolni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Elvileg tudok valakit, aki 8-10e között kikódolja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Közsi de nem ér annyit a rádió. Valahol olvastam a neten ,hogy elkell küldeni a gyáriszámot ,és visszaküld egy számsort amivel ujra működik. :shock: Csak nemtudom hogy hol olvastam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
földesi Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Kérem segítsen aki tud.Corsa B ből Astra G-be átrakott gyári Blaupunkt rádióm nem működteti a display-t az Astrámban.A bekódolás így kicsit nehézkes,de nem lehetetlen csak vakon kell csinálnom.Egyébként a rádió kifogástalanul működik cak nem jelzi a kijelző. Üdv. Földesi-újdonsült G Astra tulajdonos Link to comment Megosztás: More sharing options...
napx Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Car300 rádió akkumulátor csere után nem működik. Kijelzőn: SAFE Mit tegyek? (kód megvan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 kódold be! gyujtás rá, AS gomb + bekapcsolni, kód beadás, AS gomb benyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
napx Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Köszi! Ezt elnéztem, mert nem car300 hanem 400 a rádió. As gombot nyomom, bekapcsolom. Kijelzőn: 7 SAFE. Innen hogyan tovább? hiába nyomok akármit, semmi reakció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 akkor már 3X rossz kódot irtál be. nem a jó kódot irod be!!!! ilyenkor van 10 perc biztonsági idősáv, amikor várni kell. de vigyázz, csak 10 lehetőséged van, utána kuka a rádio... Link to comment Megosztás: More sharing options...
napx Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 hogyan írjam be a kódot? az állomásválasztó gombokkal? azokkal nem tudok 9-est beírni (mert csak 6 van) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 1-es gombot nyomogatod addig, amíg az nem lesz az első helyen, ami kell majd a 2-est, majd a 3-ast stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 az 1 es gomb az első számjegyet a a 2. gomb a második számjegyez váltja. azaz addig nyomkodod, amig meg nem látod a kivánt számot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
napx Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 rosszat sejtek. most vettem egy opel omega b 2.5 CD autót, benne az említett kütyü. kereskedő akkumlátort cserélt az autóban (tényleg új). azt mondta, hogy a rádiót csak ki kell kódolni, kódot is megadta (4 számjegy) csinálom a fent leírtakat és semmi. as gomb után 7 SAFE a kijelzőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts