ZsomegaB Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Jó ideje vesződök a 2.5 V6-os Omegámmal. Gépműhelyben történő hengerfej felújítás (sikoltatás, szelepfenék stb) után visszaraktam a hengerfejeket. A vezérlést az összejelölések szerint összeraktam, és bár a motor működik és a motorelektronika sem jelez ki hibát, látszólag minden rendben. De nagyon erős szelephangja van az autónak. Nem is járattam sokáig (max. 2-3 perc). Mi lehet az ok? Lehet pontosítani a vezérlésen? Hogyan? Vagy hidrotöke probléma lehet a hengerfej javítás után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Én a Vectrán cseréltem 2 hete hidrotőkét és himbákat, de kellett jónéhány perc, mire a szelephang eltűnt... Először nagyon zajos volt, ez köbö 10-20 mp alatt eltűnt, majd lassan "bedagadt" és elhallgatott, de én 10 percet járattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
komega Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Járasd nyugodtan, (már ha biztos vagy benne hogy minden stimmel) aszelphang lassan szűnik meg. Melegítsd fel a mocit, utána pörgesd 3-5 ezren amíg el nem halkul. A hidrotőke lassan veszi fel az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 A hidrotőke lassan veszi fel az olajat. Ezt bármelyik indulásnál meg lehet tapasztalni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
komega Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Neked A omegád van ugye? Ha minden indulásnál varrógép hangja van, az nem jelent túl jót. Lehet hogy nemsokára cserélned kell a hidrotőkéket. Vagy ki kell venni őket és kipucolni (satuban összenyomni és gázolajban áztatni) Esetleg nem árt kicserélni időben az olajat. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Neked A omegád van ugye? ...az is akad egy pár darab. :wink: De a V6-osra céloztam fent. Szomorú is lennék, ha a nemrégiben generálozott C20NE-m ilyen hangokat adnak ki...! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts