broncse Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 A féktárcsákra ráírja mindegyik gyártó a nevét? pl. az enyémen nem találtam a JURID feliratot sehol sem... ez azért van mert mégsem JURID, vagy mert nem írták rá? Se lehangolni nem akarlak, se belekötni, de ha már ennyit szívtál vele, miért nem vettél egy brembo-t? Lehet jó ez a jurid is, de a brembóról legalább biztosan tudjuk, hogy jó is, nem csak drága. Sokan dícsérik itt is, nekem is bejött. Én amúgy nem volt igazán drágább mint az, ami nekem egy fél év után felhullámosodott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Se lehangolni nem akarlak, se belekötni, de ha már ennyit szívtál vele, miért nem vettél egy brembo-t? Lehet jó ez a jurid is, de a brembóról legalább biztosan tudjuk, hogy jó is, nem csak drága. Sokan dícsérik itt is, nekem is bejött. Én amúgy nem volt igazán drágább mint az, ami nekem egy fél év után felhullámosodott... Szia! Nem, nem vettem JURID-ot, JURID volt a korabbim, ami kb. 4 honap alatt hullamos lett es most raz nagyobb sebessegnel foleg... Csak elelnorzom a dolgokat, tarcsat nem cserelek jelenleg, valoszinuleg megprobalok egy felszabalyozast meg mielott BREMBO-ra valtok. Csak amikor nezegettem a regi, hullamosodo JURID tarcsamat nem lattam rajta sehol sem a JURID feliratot. Csak a szervizben modntak 5 honapja kb. hogy JURId kerult bele, ill. a beteteken ott latni a feliratot hogy JURID... Ezert erdekel, hogy kell-e legyen rajta a ceg neve vagy nem mindegyiken van? Esetleg megsem ez a markajut tettek az automba? Kicsit paranoias vagyok mar, tudom. Biztosan BREMBO lesz a kovetkezo tarcsam, de elotte jobban tesztelem az agyat, megmeretem nem-e gorbe tenyleg es azert romlik el goyrsan az uj fektarcsa, masodszor 10 honapon belul. Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Se lehangolni nem akarlak, se belekötni, de ha már ennyit szívtál vele, miért nem vettél egy brembo-t? Lehet jó ez a jurid is, de a brembóról legalább biztosan tudjuk, hogy jó is, nem csak drága. Sokan dícsérik itt is, nekem is bejött. Én amúgy nem volt igazán drágább mint az, ami nekem egy fél év után felhullámosodott... Hát nem meg monduk hogy bontott csirkét vegyél! Azaz brembo-t. Az tuti és többeknek bevált a juriddal meg senkinek nincs itt tapasztalata. szerk ismét: bocs megelőztél és látom nem juridot vettél csak az volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Nem egyértelmű, hogy az újonan vettről beszél (lehet csak a régin keresi a feliratot) Annyira csak nem hülye -már bocs- hogy ha ennyit szívott még egyszer ugyanazt a márkát vegye... Igy van. :) koszonom a bizalmat. Amugy mar kezdek arra rajonni, hogy a gyors tarcsa elhajlast tobb apro tenyezo okozza... Igen sokat forgattam a tarcsat es azt vettem eszre hogy az "elhajlas" benne csak a tárcsa egyik reszet illeti, azaz csak 1 hullam van benne, megpedig ott ahol a tarcsarogzito csavar van belecsavarva, ott kicsit elmozdul a tarcsa a motorter fele, mig ha forgatok rajta 180 fokot, akkor a motortertol eltavolodik. Ez szerintem attol lehet, hogy a kerek agy egyik iranyba kileng picit a csonkhoz kepest. Vagy mar nagyon absztrakt szintre probalom vinni - a tarcsa hullamosodas-mintajanak vizsgalataval tulzasba esek? :( Valtom vagy a motor is remeghet adott fordulaton kb 2000fordulat korul erzek fel-le remegest az autoban, ami kb 70-80km/hnak felel meg. Vagy ez lehet nem a motor/valto? Fene tudja, de ez azota van kb. hogy vezermuszijat csereltek az autoban. Fuu, lehet a jobb szelso motortartot, amit szijcserekor szereltek rosszul lett visszateve? De ettol elvileg nem gorbulhet a tarcsa... Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Dehogy nem, nagyon zsííííír :) :( :P És ráadásul nem is kopik! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Új gyári agy 3000 körül van, és az új jó minőségű német kerékcsapágy is... én kicserélném, biztos ami biztos... féltengelyt kézzel lehet ellenőrizni, külső-belső csuklók nem kotyognak-e... utána már csak egy jó tárcsa és egy jó betét kell rá, esetleg a nyerget felújítani, és kész... nem lesz vele több gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Új gyári agy 3000 körül van, és az új jó minőségű német kerékcsapágy is... én kicserélném, biztos ami biztos... féltengelyt kézzel lehet ellenőrizni, külső-belső csuklók nem kotyognak-e... utána már csak egy jó tárcsa és egy jó betét kell rá, esetleg a nyerget felújítani, és kész... nem lesz vele több gond. Hol lehet venni olyat, agyat? es uj, jo kerekcsapagyat? x16xel motorkodom, ABS-es, vagy az nem szamit agynal? az ABS gyuru marad a regi? Cserere hajlok en is. Plane, mert a jobb oldalon nagyobb a tarcsaban a hullam, bal oldalon alig eszreveheto... Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Hol lehet venni olyat, agyat? es uj, jo kerekcsapagyat? x16xel motorkodom, ABS-es, vagy az nem szamit agynal? az ABS gyuru marad a regi? Cserere hajlok en is. Plane, mert a jobb oldalon nagyobb a tarcsaban a hullam, bal oldalon alig eszreveheto... Koszi! Használtat a bontóban, újat a boltban. :) Évjárat, motorkód, kasztni alapján tudsz keresgélni bármelyik webáruházban. Pölö UNIX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Új gyári agy 3000 körül van, és az új jó minőségű német kerékcsapágy is... én kicserélném, biztos ami biztos... féltengelyt kézzel lehet ellenőrizni, külső-belső csuklók nem kotyognak-e... utána már csak egy jó tárcsa és egy jó betét kell rá, esetleg a nyerget felújítani, és kész... nem lesz vele több gond. de ha eccer fékcsere után frankó, akkor minek is?? persze a végén lehet az lesz a gond. bivi a szabályzást meg felejtsd el, mert ha hullámos, akkor tűrés alá fogják szabályozni, az meg ilyen fos tárcsán több mint veszélyes. és ugyan úgy be fog hullámosodni. vegyél egy brembot, és én még azt mondom, hogy a betét maradhat a régi, egy pár fékezésig puhább lesz a fék(amíg összekopnak) nekem is simmer van benne, és azt se ismeri itt senki szerintem, mégsincs semmi baja, pedig 160ról is fékeztem már vele nem egyszer. és ha az a szett is behullámosodik, akkorvan gáz. akkor cserélj mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Hol lehet venni olyat, agyat? es uj, jo kerekcsapagyat? x16xel motorkodom, ABS-es, vagy az nem szamit agynal? az ABS gyuru marad a regi? Cserere hajlok en is. Plane, mert a jobb oldalon nagyobb a tarcsaban a hullam, bal oldalon alig eszreveheto... Koszi! unixauto.hu es fridcar.hu oldalakon neztem, de ott csak 11e felett lattam elso kerekagyakat. opel16v ha tudsz jo boltot, kerlek mond hol van, mert nagyon kellene... koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Használtat a bontóban, újat a boltban. :) Évjárat, motorkód, kasztni alapján tudsz keresgélni bármelyik webáruházban. Pölö UNIX. Igen, mit ahogy irtam is neztem de ott soknak tartom a nem eredeti arat , ami 12e koruli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Igen, mit ahogy irtam is neztem de ott soknak tartom a nem eredeti arat , ami 12e koruli... Akkor bontó, nem hiszem, hogy sokminden el tud benne romlani a csapágyon kívül. Csak arra figyelj, hogy amiből kiszeded/kiszedik, az ne karambolos legyen, mert akkor lehet csöbörből-vödör. :) Nézd meg itt is, csak indíts új keresést, mert én a saját kocsimhoz néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 de ha eccer fékcsere után frankó, akkor minek is?? persze a végén lehet az lesz a gond. bivi a szabályzást meg felejtsd el, mert ha hullámos, akkor tűrés alá fogják szabályozni, az meg ilyen fos tárcsán több mint veszélyes. és ugyan úgy be fog hullámosodni. vegyél egy brembot, és én még azt mondom, hogy a betét maradhat a régi, egy pár fékezésig puhább lesz a fék(amíg összekopnak) nekem is simmer van benne, és azt se ismeri itt senki szerintem, mégsincs semmi baja, pedig 160ról is fékeztem már vele nem egyszer. és ha az a szett is behullámosodik, akkorvan gáz. akkor cserélj mindent. Szia! Ezt egyszer mar eljatszottam, vettem olcsobb tarcsat eloszor, amit kb 2-3 honap alatt elhullamositott az auto. hatso elso teljes fekcsere kovetkezett, ekkor JURID lett behelyezve, de mar nem vagyok benne biztos... Nem biztos az sem hogy fos a JURID tarcsa, volt benne utangyartott fos, na azt mint irtam 2-3 honap alatt megevett. A Jurid birta kb 5 honapig. :) Nos ma leszereltem a tarcsamat, nyerget es forgattam a kerekagyat. Kicsit, nagoyn kicsit, de lathatoan forgataskor elmozdul az agy! Meghozza pont ott (a rogzitocsavarnal) a motorter fele mozdul, a csavvar szembeni resznel pedig a motortertol tavolodo iranyba... en kb 0.2-0.3 milisre saccolom. odarogzitettem csavarhuzot melle es kozben ovatosan forgatni probaltam az agyat. nos az neha hozzaert a csvarhuzohoz, maskor pedit kb 0.2mm hezagot lattam. A hivatalos adatok szerint tudtommal az elfogadhato tarcsakilenges fele megengedett az agynal. Itteni forum infok es utanaolvasas alapjan ez az ertek 0.12mm/2, azaz 0.06mm maximum! Ezek utan kezdek biztos lenni benne hogy az aggyal gond van. holnap a bal oldal kovetkezik... De ott multkor neztem a tarcsat es kicsi, sokkal kisebb volt a hullam, a kilenges, talan nincs is... Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Szia! Ezt egyszer mar eljatszottam, vettem olcsobb tarcsat eloszor, amit kb 2-3 honap alatt elhullamositott az auto. hatso elso teljes fekcsere kovetkezett, ekkor JURID lett behelyezve, de mar nem vagyok benne biztos... Nem biztos az sem hogy fos a JURID tarcsa, volt benne utangyartott fos, na azt mint irtam 2-3 honap alatt megevett. A Jurid birta kb 5 honapig. :) Nos ma leszereltem a tarcsamat, nyerget es forgattam a kerekagyat. Kicsit, nagoyn kicsit, de lathatoan forgataskor elmozdul az agy! Meghozza pont ott (a rogzitocsavarnal) a motorter fele mozdul, a csavvar szembeni resznel pedig a motortertol tavolodo iranyba... en kb 0.2-0.3 milisre saccolom. odarogzitettem csavarhuzot melle es kozben ovatosan forgatni probaltam az agyat. nos az neha hozzaert a csvarhuzohoz, maskor pedit kb 0.2mm hezagot lattam. A hivatalos adatok szerint tudtommal az elfogadhato tarcsakilenges fele megengedett az agynal. Itteni forum infok es utanaolvasas alapjan ez az ertek 0.12mm/2, azaz 0.06mm maximum! Ezek utan kezdek biztos lenni benne hogy az aggyal gond van. holnap a bal oldal kovetkezik... De ott multkor neztem a tarcsat es kicsi, sokkal kisebb volt a hullam, a kilenges, talan nincs is... Udv. Nem kételkedek az adatokban, de szinte hihetetlennek tűnik, hogy 6 századmiliméter ekkora gondot okozzon. Szerintem ennyit mindenkinek üt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Nem kételkedek az adatokban, de szinte hihetetlennek tűnik, hogy 6 századmiliméter ekkora gondot okozzon. Szerintem ennyit mindenkinek üt. Épp azt irta, hogy az a tűréshatár, az még nem jelentene problémát, csak hogy neki közel a fél miliméterhez az eltérések! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Sziasztok! Mar csak 2 kerdesem maradt: 1. hogyan lehet leszerelni a kerekagyat egy 96-os astra f kombi (256mm-es tarcsameret, x16xel motorkod, ABS-es gep) elso kerekerol, ill. a csapagyat? Adott egy nagy csavar a kupak levetele utan, ami ki van biztositva, gondolom azzal kell kezdeni, termeszetesen tarcsa es feknyereg levetele utan. Milyen szerszamok javasoltak, kellenek hozza, ill. 1 ember "hazilak" megoldhatja-e? 2. a masodik kerdesre nem emlekszem, pedig reggel ebredeskor meg volt valami... :) Koszonom! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Sziasztok! Mar csak 2 kerdesem maradt: 1. hogyan lehet leszerelni a kerekagyat egy 96-os astra f kombi (256mm-es tarcsameret, x16xel motorkod, ABS-es gep) elso kerekerol, ill. a csapagyat? Adott egy nagy csavar a kupak levetele utan, ami ki van biztositva, gondolom azzal kell kezdeni, termeszetesen tarcsa es feknyereg levetele utan. Milyen szerszamok javasoltak, kellenek hozza, ill. 1 ember "hazilak" megoldhatja-e? 2. a masodik kerdesre nem emlekszem, pedig reggel ebredeskor meg volt valami... :) Koszonom! Udv. Megvan a 2. kerdes, eszembe jutott! 2. a fektarcsaknal elol a fekbetetek hozzaernek, szerintem tul erosen is szoritjak a fektarcsat, hogy lehet rajta allitani, hogy picit kevesbe erjenek hozza? vagy azzal nem kell foglalkozni? de szerintem bemelgedhetnek hoszabb uton ettol... Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Megvan a 2. kerdes, eszembe jutott! 2. a fektarcsaknal elol a fekbetetek hozzaernek, szerintem tul erosen is szoritjak a fektarcsat, hogy lehet rajta allitani, hogy picit kevesbe erjenek hozza? vagy azzal nem kell foglalkozni? de szerintem bemelgedhetnek hoszabb uton ettol... Koszi! 3. :) És kenőanyagokból mire van még szükség, esetleg kell ott zsirozni a csapágyat cserekor, mikor, mire mit kenni? Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Az a nagy csavar a féltengelyt hivatott rögzíteni. Miutána azt és a talpas kicsavartad, és a talpasból kiemeled a gólyalábat, a féltengelyt ki tudod csúsztatni. Ezután a kerékagyat ki lehet ütni a csapágyból, utána a csapágyat is a gólyalábból. De ehhez már érdemes kivenni az egész gólyalábat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Hol lehet venni olyat, agyat? es uj, jo kerekcsapagyat? x16xel motorkodom, ABS-es, vagy az nem szamit agynal? az ABS gyuru marad a regi? Csergőben vettem 2 vagy 3 éve 3e-ért :) Csapágyat máshol is lehet venni 3-5e körül simán. ABS koszorú a féltengelyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Az a nagy csavar a féltengelyt hivatott rögzíteni. Miutána azt és a talpas kicsavartad, és a talpasból kiemeled a gólyalábat, a féltengelyt ki tudod csúsztatni. Ezután a kerékagyat ki lehet ütni a csapágyból, utána a csapágyat is a gólyalábból. De ehhez már érdemes kivenni az egész gólyalábat. Szia! koszi a leirast, ertem mar. A fekbetetek hogy kozel vannak, suroljak a fektarcsat az nem gond szerintetek? hol lehet azon allitani, hogy ne legyenek annyira kozel a betetek a fektarcsahoz...? Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Szia! koszi a leirast, ertem mar. A fekbetetek hogy kozel vannak, suroljak a fektarcsat az nem gond szerintetek? hol lehet azon allitani, hogy ne legyenek annyira kozel a betetek a fektarcsahoz...? Udv. Tárcsaféknél a betétek mindig hozzáérnek kicsit a tárcsához - persze nem szoritva, akadályozva a pörgésben - annak úgy kell lennie! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Új gyári agy 3000 körül van, és az új jó minőségű német kerékcsapágy is... én kicserélném, biztos ami biztos... féltengelyt kézzel lehet ellenőrizni, külső-belső csuklók nem kotyognak-e... utána már csak egy jó tárcsa és egy jó betét kell rá, esetleg a nyerget felújítani, és kész... nem lesz vele több gond. Szia! sokat segitett a hozzaszolasod...kicsivel kesobb reagalok ra csak, elnezest. 1. kerekagyert most megyek, biztos ami biztos cserelem. 2. a feltengely kezi ellenorzese alatt mire gondoltal? ill. kulso-belso csuklok nem kotyognak-e? rangatni probaltam a bal oldlai - rovid feltengelyt es volt 2-3mm jateka vizszintes iranyba. ez nem jo igy ? ill erosebb forgataskor is erzek jatekot benne, meg kotyog is belul valtonal valami. ezek szerint rossz a belso csuklo vagy mas? Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Tárcsaféknél a betétek mindig hozzáérnek kicsit a tárcsához - persze nem szoritva, akadályozva a pörgésben - annak úgy kell lennie! :( oke. koszonom, menyugodtam ezzel kapcsolatban legalabb is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 2. a feltengely kezi ellenorzese alatt mire gondoltal? ill. kulso-belso csuklok nem kotyognak-e? rangatni probaltam a bal oldlai - rovid feltengelyt es volt 2-3mm jateka vizszintes iranyba. ez nem jo igy ? ill erosebb forgataskor is erzek jatekot benne, meg kotyog is belul valtonal valami. ezek szerint rossz a belso csuklo vagy mas? Tengelyirányban lehet kis kotyogása, viszont rá merőlegesen semmi sem. mindkét csukló tövénél ellenőrizhető ez kézzel, illetve a belső csukló agyát megrángatva ellenőrizhető a difi támcsapágyak játéka is, ha így érezhetően kottyan a difi, akkor ott is gond van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts