Morfin Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Üdv! Érdeklődnék hogy kb mennyibe kerül egy teljes fékfelújítás ha nem a legócskább cuccokat veszem. Kellenének betétek meg tárcsák is mert nem lehet már szabályozni. Ja meg valami van a vákuummal is a rásegítőnél mert opelos haverok szerint gyengécske. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 menet közben most 80 nál, vagy 50nél is? am remegés lehet sokmindnetől gumi szálszakadásos akár nem tuti, de elképzelhető, hogy a szilent szétcseszi a féket is... de azta szilentet ki kell cserélni így is úgy is, és mind a kétoldalit egyszerre. 70-80nál érződik a legjobban a remegés fékezés nélkül... LEhet 50-nél is érzek, de az nagyon gyenge. Gumik lettek vizsgálva, cserélve többször is és nem változott a dolog. De lecserélem most a hátsókra én is egy próbáútra h. változik-e valami? Jó lenne, ha lehetne tudni, hogy a szilentek okozzák...csak félek hogy szilentek is azért mentek tönkre mert valami más hiba is van ami elrontja a kicserélt, új alkatreészeket. <_< Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Nos, a menet közbeni rázás valószinűleg a rosszul/egyenetlenül kopott fékárcsától(is) van - épp úgy fékezésnél is.. Azért az is, mert lehetnek ezen kivül még további okai is a menet közbeni rázásnak. Nekem egyszerűen a gumi volt rossz - szemmel nem is észrevehető, mai napig nem tudom mi volt a baja, de a gumi csere után nem rázott ugyanaz a felni! Ugyanakkor lehet a felniben is valami hiba vagy a lengéscsillapitóban. De neked, szerintem, elsődlegesen a fékkel van baj. Azt kéne kideriteni, hogy miért kopik úgy. Nem lehetséges, hogy nem működik megfelelően a fékhenger? Szorul vagy bármi más okból - akár mert nincs rendesen kilégtelenitve, vagy valahol belevegősödik - nem mindig és nem egyenletes erővel nyomja oda a pofákat a tárcsához. Egyébként, tudtommal, a pofa és a tárcsa között nem is szabadna hézagnak lennie. Meg kéne mérni a tárcsát körben több ponton is, hogy milyen a vastagsága, hogy egyenetlenül kopott-e vagy pedig hullámosodik-e és azért van az a 0,5mm-es eltérés... A kormány tekergetésénél jelentkező koppanás miatt meg át kéne nézetni a kormányösszekötőt és a többi futómű tartozékot..pl toronycsapágy-főleg ha ropog is kanyarodáskor. Azt javaslom, hogy mindeképpen keress fel egy hozzáértő embert, egy megbizható futóművest! <_< Majd a fiúk ajánlanak valakit, ha te nem ismersz olyant! ..csak ird meg, hogy merre laksz...pl.az adatlapodon töltsd ki azt a részt és látni fogjuk! :) Szia! Érdekes, pedig a cimemet megadtam, de nem talalom hol kell "bekapcsolni" hogy masok is lathassak? A gumit nekem kizartak tobbszor is, de csinalok majd meg probat veluk, egy cseret a napokban...felnivel persze. A fekhenger okozhat olyat? Es a feknyereggel mi a helyzet, az nem lehet, hogy rosszul szorul ra valamiert? Az a baj, hogy eddig csak "hozzaerto" emberekhez vittem, vagyis azt hittem. Most segit egy ember kideriteni aproblemat, de o sem teljesen biztos... Nem is lehet, csak ha a "szerviz" ahova eddig vittem ne allitotta volna olyan biztosan hogy mi a gond akkor nem is haragudnek, de igy meglehetosen merges vagyok rajuk. Tudnal vagy mas javasolni valakit aki tenyleg meg is nezi a feket? 3. kerületben (óbudán) lakok a Flórián tér környékén. Fékes kellene inkább mint futóműves, igaz? Padon volt, ott "csak" 1 sziletnhibát állapítottak meg... Köszi! Üdv- Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Nos, a menet közbeni rázás valószinűleg a rosszul/egyenetlenül kopott fékárcsától(is) van - épp úgy fékezésnél is.. Azért az is, mert lehetnek ezen kivül még további okai is a menet közbeni rázásnak. Nekem egyszerűen a gumi volt rossz - szemmel nem is észrevehető, mai napig nem tudom mi volt a baja, de a gumi csere után nem rázott ugyanaz a felni! Ugyanakkor lehet a felniben is valami hiba vagy a lengéscsillapitóban. De neked, szerintem, elsődlegesen a fékkel van baj. Azt kéne kideriteni, hogy miért kopik úgy. Nem lehetséges, hogy nem működik megfelelően a fékhenger? Szorul vagy bármi más okból - akár mert nincs rendesen kilégtelenitve, vagy valahol belevegősödik - nem mindig és nem egyenletes erővel nyomja oda a pofákat a tárcsához. Egyébként, tudtommal, a pofa és a tárcsa között nem is szabadna hézagnak lennie. Meg kéne mérni a tárcsát körben több ponton is, hogy milyen a vastagsága, hogy egyenetlenül kopott-e vagy pedig hullámosodik-e és azért van az a 0,5mm-es eltérés... A kormány tekergetésénél jelentkező koppanás miatt meg át kéne nézetni a kormányösszekötőt és a többi futómű tartozékot..pl toronycsapágy-főleg ha ropog is kanyarodáskor. Azt javaslom, hogy mindeképpen keress fel egy hozzáértő embert, egy megbizható futóművest! <_< Majd a fiúk ajánlanak valakit, ha te nem ismersz olyant! ..csak ird meg, hogy merre laksz...pl.az adatlapodon töltsd ki azt a részt és látni fogjuk! :) Fékhenger működését lehet "mérni"? Hogyan? Lehet hogy azt meg sem nézték a remek "szervizben"? S féknyereg nem okozhatja? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Fékhenger működését lehet "mérni"? Hogyan? Lehet hogy azt meg sem nézték a remek "szervizben"? S féknyereg nem okozhatja? Köszi! Én nem tudok neked senkit sem ajánlani mert, amint láthatod is, én Szlovákiából irok... Én a tárcsát irtam, hogy megmérheted otthon is, feltéve ha van tolómércéd mert azzal elég pontosan lehet mérni, de meglehet, hogy ha ütve volt a kocsi a nyereg is kapott és valami ott el van torzulva... Budapestről többen is fórumoznak, ők biztosan tudnak majd valakit ajánlani...vagy akár személyesen is tudnak segiteni. <_< A lakhelyedet úgy is megadhatod, ha megnyitod az adatlapodat úgy, hogy a bal felső sarokban rákattintasz a nevedre. Ott bejön a profilod és azon belül a személyes adatokban is ki lehet tölteni...vagy a vezérlőpult és szintén a személyes adatok alatt az adatok módositása menüpontban is be lehet irni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Én nem tudok neked senkit sem ajánlani mert, amint láthatod is, én Szlovákiából irok... Én a tárcsát irtam, hogy megmérheted otthon is, feltéve ha van tolómércéd mert azzal elég pontosan lehet mérni, de meglehet, hogy ha ütve volt a kocsi a nyereg is kapott és valami ott el van torzulva... Budapestről többen is fórumoznak, ők biztosan tudnak majd valakit ajánlani...vagy akár személyesen is tudnak segiteni. <_< A lakhelyedet úgy is megadhatod, ha megnyitod az adatlapodat úgy, hogy a bal felső sarokban rákattintasz a nevedre. Ott bejön a profilod és azon belül a személyes adatokban is ki lehet tölteni...vagy a vezérlőpult és szintén a személyes adatok alatt az adatok módositása menüpontban is be lehet irni. Help, segitseg wanted! Budapest es kornyeke! Vagy Delvidek-rol, en vajdasagi vagyok amugy :) De tobbnyire itt vagyok. Fek-meres, hibafelderites ugyben kit javasoltok? Koszonom elore is! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Help, segitseg wanted! Budapest es kornyeke! Vagy Delvidek-rol, en vajdasagi vagyok amugy <_< De tobbnyire itt vagyok. Fek-meres, hibafelderites ugyben kit javasoltok? Koszonom elore is! Udv. Szia! Én hirtelen nem tudok javasolni, de a problémádra én is azt mondanám, hogy szilent és fék legyen az első. NEkem ugyanilyen volt, nagy sebességnél erős fékezésnél nagyon komoly rázás, és 130-as tempónál fékezés nélkül is rázott, jó kerékkel is. Lassú fékezésnél szaggatott. Nálam az első lengőkar hátsó szilent volt teljesen szétkopva, és a tárcsa volt hulladék. Nekem is 1 éves tárcsak lett szar. Mindenképpen cseréltesd ki először a szilentet, az pár ezer forint, és egy normális szerelő olcsón meg tudja csinálni. Utána meg egy jó minőségű tárcsát kell venni. Lehet, hogy te is kifogtál 2 szar tárcsát, vagy a másodikat is a szilent nyírta ki. Ezt nem tudom megmondani, mert én a szilentet a második tárcsa előtt kicseréltem, mert szerelő ezzel kezdte, addig nem is foglalkozott a tárcsával. És most új szilenttel, jó tárcsával semmi gondom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Szia! Én hirtelen nem tudok javasolni, de a problémádra én is azt mondanám, hogy szilent és fék legyen az első. NEkem ugyanilyen volt, nagy sebességnél erős fékezésnél nagyon komoly rázás, és 130-as tempónál fékezés nélkül is rázott, jó kerékkel is. Lassú fékezésnél szaggatott. Nálam az első lengőkar hátsó szilent volt teljesen szétkopva, és a tárcsa volt hulladék. Nekem is 1 éves tárcsak lett szar. Mindenképpen cseréltesd ki először a szilentet, az pár ezer forint, és egy normális szerelő olcsón meg tudja csinálni. Utána meg egy jó minőségű tárcsát kell venni. Lehet, hogy te is kifogtál 2 szar tárcsát, vagy a másodikat is a szilent nyírta ki. Ezt nem tudom megmondani, mert én a szilentet a második tárcsa előtt kicseréltem, mert szerelő ezzel kezdte, addig nem is foglalkozott a tárcsával. És most új szilenttel, jó tárcsával semmi gondom! Szia! Igen, nalam is hasonlo a helyzet, kormany eleg rendesen raz am 100 felett fekezve...S mintha fokozatosan romlana a helyzet! A fekpedalon is erezted esetleg hogy mozog kicsit fekezeskor? Lassu sebessegnel is neha erzem, neha turhetonek mondhato visoznt lassu sebessegnel, viszont SZAGGATOTTAN fog lassu sebessegnel! Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Igen, nalam is hasonlo a helyzet, kormany eleg rendesen raz am 100 felett fekezve...S mintha fokozatosan romlana a helyzet! A fekpedalon is erezted esetleg hogy mozog kicsit fekezeskor? Lassu sebessegnel is neha erzem, neha turhetonek mondhato visoznt lassu sebessegnel, viszont SZAGGATOTTAN fog lassu sebessegnel! Persze, dobogott rendesen. Figyi, a hullámos féktárcsa a súlyegyenetlenség miatt fékezés nélkül is rázhat szerintem nekem is ez volt. De az is lehet, hogy amikor nem fékezel, akkor is beleér a betét, és azért ráz, de ez lehet, hogy hülyeség. Biztos, hogy a tárcsád szar, az a kérdés, hogy gagyi volt és kész, vagy tényleg valami hazavágta. Én pl. a fékcsere előtt a rázás miatt elmentem gumishoz, és kiderült, hogy az egyik első felnim teljesen csálé. Nem kizárt, hogy az vágta haza a tárcsát is, mert sokáig nem vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Szoval szilent csere eloszor, csak az elso lengokar bal oldali hatso szilentet allapitottak meg... szoval hozzad hasonloan. Amugy ma elvittem egy maszek futomuveshez, padja nem volt amin merni , rangatni szoktak, de megrangatta, alament, ment 1-2 probakort az autoval. Azt modnta szerinte 90%-os benne minden ahogy latja nem kell cserelni semmit. <_< Az hogy 100 folott rendesen raz a kormany ha fekezek azt modnta nem kell erosen fekezni es kesz, nem uj mar az auto... Erdekes hozzaallas, nem? Lehet en vagyok maniakus hogy nem tartom elfogadhatonak ha 100-nal fekezve megnyomva a feket raz a kormany, az auto, lassabban fekezve is raz a kromyan de nem oylan erosen, de az auto rangat is, szakadozva fog a fek, foleg ha lasabban megyek akkor erezni. Masik opcio: az nem lehet hogy a nagyon szar hatso fekek meghibasodasa okozta korabban az elso tarcsak hullamossa valasat? Koszi! Udv. Persze, dobogott rendesen. Figyi, a hullámos féktárcsa a súlyegyenetlenség miatt fékezés nélkül is rázhat szerintem nekem is ez volt. De az is lehet, hogy amikor nem fékezel, akkor is beleér a betét, és azért ráz, de ez lehet, hogy hülyeség. Biztos, hogy a tárcsád szar, az a kérdés, hogy gagyi volt és kész, vagy tényleg valami hazavágta. Én pl. a fékcsere előtt a rázás miatt elmentem gumishoz, és kiderült, hogy az egyik első felnim teljesen csálé. Nem kizárt, hogy az vágta haza a tárcsát is, mert sokáig nem vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Üdv! Érdeklődnék hogy kb mennyibe kerül egy teljes fékfelújítás ha nem a legócskább cuccokat veszem. Kellenének betétek meg tárcsák is mert nem lehet már szabályozni. Ja meg valami van a vákuummal is a rásegítőnél mert opelos haverok szerint gyengécske. Nekem 45-ezer volt a tárcsák-betétek, dobok-pofák, hátsó fékmunkahenger, fékcső, fékfolyadék, rögzítőszett. És ez alsó árkategória volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ehhez a palihoz ne vidd többet. nem egy wareszról, vagy egy agyonütött ezeröcsiről van szó akármennyi idős is akkor is egy F astra, aminek 200nál sem kell remegni ha erősen fékezel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Nekem 45-ezer volt a tárcsák-betétek, dobok-pofák, hátsó fékmunkahenger, fékcső, fékfolyadék, rögzítőszett. És ez alsó árkategória volt. Ez ugye munkadij nelkul volt? S a munkadij? udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ehhez a palihoz ne vidd többet. nem egy wareszról, vagy egy agyonütött ezeröcsiről van szó akármennyi idős is akkor is egy F astra, aminek 200nál sem kell remegni ha erősen fékezel. Szia! Van esetleg jobb otleted, hogy kihez fordulhatok? Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Ez ugye munkadij nelkul volt? S a munkadij? udv. felraktuk magunk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Ez ugye munkadij nelkul volt? S a munkadij? udv. Nem volt munkadíj, én csináltam, de a legutóbbi fékhatásmérésemet inkább meg sem mutatom, szóval ne bízd el magad. <_< Viccet félretéve meg lehet otthon csinálni, de azért legyen ott olyan aki már szerelt féket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Nem volt munkadíj, én csináltam, de a legutóbbi fékhatásmérésemet inkább meg sem mutatom, szóval ne bízd el magad. <_< Viccet félretéve meg lehet otthon csinálni, de azért legyen ott olyan aki már szerelt féket. és van már vmi fejlemény miért tér el??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 és van már vmi fejlemény miért tér el??? Még nem tudom, amint már mondtam, szétszedtem megint mind a 4-et, ahogy te írtad átkentem a szükséges helyeket rézpasztával. Összeraktam, próbáltam vasalni, de amikor bal lábbal akartam fékezni majdnem kiestem a szélvédőn. <_< Hát ennyi. Ha lesz időm elviszem máshova kiméretni, mert szerintem ha egyik oldal ennyire gyengébb ( elöl 30% hátul 46% eltérés) akkor esőben simán meg kéne pördülnöm, de nem húz semerre sem. Szóval nekem ez a mérőállomás gyanús. Meg a két első teló pontosan megegyezik amikor a jobb oldali állandóan a gödröket kapja? Jobb hátsót ami nem is volt a helyén meg kimérték 3%-nak, ezek szerint min. ekkorát csal a gépük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Még nem tudom, amint már mondtam, szétszedtem megint mind a 4-et, ahogy te írtad átkentem a szükséges helyeket rézpasztával. Összeraktam, próbáltam vasalni, de amikor bal lábbal akartam fékezni majdnem kiestem a szélvédőn. <_< Hát ennyi. Ha lesz időm elviszem máshova kiméretni, mert szerintem ha egyik oldal ennyire gyengébb ( elöl 30% hátul 46% eltérés) akkor esőben simán meg kéne pördülnöm, de nem húz semerre sem. Szóval nekem ez a mérőállomás gyanús. Meg a két első teló pontosan megegyezik amikor a jobb oldali állandóan a gödröket kapja? Jobb hátsót ami nem is volt a helyén meg kimérték 3%-nak, ezek szerint min. ekkorát csal a gépük. a lengéscsillapító jó lehet úgy, a gumi maga is csillapít 3%ot :) vagy többet, ha kell :) ha nem lesz jobb máshol se, akkor főfékmunkahenger nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 a lengéscsillapító jó lehet úgy, a gumi maga is csillapít 3%ot <_< vagy többet, ha kell :) ha nem lesz jobb máshol se, akkor főfékmunkahenger nem? Arra nem is merek gondolni, hogy máshol sem lesz jó. A főfékmunkahengerre nem gyanakszom, mert a kétkörös fék keresztben műkődik, nekem meg egyoldali volt az eltérés. Amúgy guminyomást sem néztek a lengéscsillapító mérés előtt én meg mindíg túlfújom (2.3-2.4) a gumikat. De amúgy van hozzá javítószet, mármint a főfékhengerhez, ha nem lesz jó először azt veszek hozzá, mert az új baromi drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Arra nem is merek gondolni, hogy máshol sem lesz jó. A főfékmunkahengerre nem gyanakszom, mert a kétkörös fék keresztben műkődik, nekem meg egyoldali volt az eltérés. Amúgy guminyomást sem néztek a lengéscsillapító mérés előtt én meg mindíg túlfújom (2.3-2.4) a gumikat. De amúgy van hozzá javítószet, mármint a főfékhengerhez, ha nem lesz jó először azt veszek hozzá, mert az új baromi drága. a javítot felejtsd el eleve szarok meg ha kopva van, akkor a henger is kopik. ugyan azé nem veszünk javítót a hátsó munkahengerbe se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 a javítot felejtsd el eleve szarok meg ha kopva van, akkor a henger is kopik. ugyan azé nem veszünk javítót a hátsó munkahengerbe se. Tenyleg, eszembe jutott, a postokbol amiket irtok: a hatso fekhengerek ha nagyon rosszak azok okozhatjak az elso tarcsak vetemedeset, romlasat? Keresztbe vannak kotve igaz a fekrendszer? JObb elso bal hatso kerekhez...Tehat a bal hatso egy koron, egy nyomason van. Ha a hatso fekhenger rossz, rezeg az kihathat elore is...nem? vagy az nem ronthat elol tarcsan? koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 a javítot felejtsd el eleve szarok meg ha kopva van, akkor a henger is kopik. ugyan azé nem veszünk javítót a hátsó munkahengerbe se. Javító tényleg felejtős. Most hogy kicseréltem a hátsó fékmunkahengereket a régieket megnéztem, hogy méggis miért szállt el. Nem volt kopott a henger és tömítések is jónak tűntek, viszont! A porvédő alá bemehetett némi nedvesség és/vagy leheletnyi fékolaj kikerülhetett a tömítésen. Lényeg, hogy a henger fala jó rozsdás volt. Szóval szerintem ahogy koptak a betétek egyre kijebb és kijebb dolgoztak a dugattyúk míg oda nem ért a rozsdás részhez a tömítés és ekkor rögtön elfosta magát. Tenyleg, eszembe jutott, a postokbol amiket irtok: a hatso fekhengerek ha nagyon rosszak azok okozhatjak az elso tarcsak vetemedeset, romlasat? Keresztbe vannak kotve igaz a fekrendszer? JObb elso bal hatso kerekhez...Tehat a bal hatso egy koron, egy nyomason van. Ha a hatso fekhenger rossz, rezeg az kihathat elore is...nem? vagy az nem ronthat elol tarcsan? koszi! Nem feltétlenül a hengerek, inkább ha a hátsó dobban van kis ütés akkor lüktetve fog a fék ami hosszú távon akár az ugyanazon a fékkörön lévő első tárcsát is hullámosra koptathatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Egy kérdés: Valamelyik szerelés könyvben írták, hogy légtelenítésnél a fékerőszabályozó karját meg kell húzni/feszíteni. Ez mennyire fontos? Én légtelenítésnél pont ezét mindig visszaengedtem a hátulját és nem megemelve légtelenítettem, hogy a fékerő(nyomás)szabályozó átengedjen rendesen, de ez elég? Vagy ilyenkor a szabályozóban is rekedhet régi olaj? netán levegő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Egy kérdés: Valamelyik szerelés könyvben írták, hogy légtelenítésnél a fékerőszabályozó karját meg kell húzni/feszíteni. Ez mennyire fontos? Én légtelenítésnél pont ezét mindig visszaengedtem a hátulját és nem megemelve légtelenítettem, hogy a fékerő(nyomás)szabályozó átengedjen rendesen, de ez elég? Vagy ilyenkor a szabályozóban is rekedhet régi olaj? netán levegő? ha a földön van, akkor baja nem lehet. meg mi van azzal, akinek fix szabályozós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts