wzsolt_1.6_16V Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 cserélgettünk ezt-azt a futóműben, a fék le volt szedve, és szerintem jól meglevegősödött! A fék le volt szedve az mit takar? A csövek is meg lettek bontva vagy csak a nyerget vettétek le és a csővön lógott? Ugye azt nem gondoltad, hogy ha megbontod a csövezést és összerakod akkor az úgy jó lesz mint előtte légtelenítés nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 A fék le volt szedve az mit takar? A csövek is meg lettek bontva vagy csak a nyerget vettétek le és a csővön lógott? Ugye azt nem gondoltad, hogy ha megbontod a csövezést és összerakod akkor az úgy jó lesz mint előtte légtelenítés nélkül! Én csak onnan tudtam meg, hogy baj van, hogy lent fogott a pedál fékezéskor! <_< Csak később mondták faterék, hogy ők levették a féket is (valami volt a csővel, úgyhogy kicserélték azt is)! Ma reggel kiderült, hogy ők levegőztették is, csak ezek szerint nem eléggé! De már minden OK! most lett kész nemrég, mostmár jóóóó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 hát nekünk a hátsót nem kellett leszedni És hogyan férsz hozzá? Aknából? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 És hogyan férsz hozzá? Aknából? aláfekve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 aláfekve. És próbáltad már, vagy csak elméletben szorultál be a kocsi alá? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 És próbáltad már, vagy csak elméletben szorultál be a kocsi alá? <_< én a kipufogót is aláfekve cseréltem ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 én a kipufogót is aláfekve cseréltem ki A kipuff az más. De itt oda kell nyúlni a kulcsal, meg valahova a fékolajnak is folynia kell. Ismerlek már, nem vagyok biztos benne, hogy tényleg így csinálod, vagy csak azért mondod, hogy beszoruljak a kocsi alá. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 A kipuff az más. De itt oda kell nyúlni a kulcsal, meg valahova a fékolajnak is folynia kell. Ismerlek már, nem vagyok biztos benne, hogy tényleg így csinálod, vagy csak azért mondod, hogy beszoruljak a kocsi alá. <_< :) a kipufhoz szerinted nem kell kulcs? meg elmondanám, ahhoz sokkal több mozgásra van szükség :) és azt is elmondanám, hogy nem is én, hanem faterom feküdt akocsi alatt, és én pumpáltam, ő meg cseppet nagyobb darab :lol: de neked Caravanod van, lehet ezért másabb a helyzet, de az említett kollégának nincs caravanja meg most te ismersz, vagy más által általánosított dolgokrólbeszélsz :lol: és most felkurtál, és már csak azért is kimentem, és tudod mit?? diszkós ruhába is a kocsi mögé térdelve is lelégtelenítem neked az enyémen a hátsót :lol: a kulcsnak max 5cmet kell fordulni a a végén nézve, a fékolaj meg a ráhúzott csőbe oda megy ahova akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 és most felkurtál, és már csak azért is kimentem, és tudod mit?? diszkós ruhába is a kocsi mögé térdelve is lelégtelenítem neked az enyémen a hátsót :lol: <_< :) :) Jársz még diszkóba? Na majd egyszer összefutunk, aztán aláfekhetsz az enyémnek is. Én meg pumpálom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 <_< :) :) Jársz még diszkóba? Na majd egyszer összefutunk, aztán aláfekhetsz az enyémnek is. Én meg pumpálom. :lol: most éppen te akarod pumpálni a Novvy-t? mik nem vannak itt, az hittem, hogy csak a Futó úr ilyen, hogy a kislányokra bukik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 <_< :) :) Jársz még diszkóba? Na majd egyszer összefutunk, aztán aláfekhetsz az enyémnek is. Én meg pumpálom. :lol: már nem járok, csak megmaradt, és még nem nőttem ki :lol: de 5 ajtóson, ill 3 ajtóson simán alá lehet menni akna nélkül is légtelenítéshez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 már nem járok, csak megmaradt, és még nem nőttem ki :) de 5 ajtóson, ill 3 ajtóson simán alá lehet menni akna nélkül is légtelenítéshez :) Hát majd ha nem esik megpróbálom. De diszkós ruhám nincs, az baj? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Hát majd ha nem esik megpróbálom. De diszkós ruhám nincs, az baj? <_< hátvmit teríts a térded alá. de a caravanét nem fogod úgy elérni. de ha aláfekszel akkor el kellene, nem vagy te olyan vastag. meg van is neked vmi felállókád... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 meg van is neked vmi felállókád... Van, de mostanában nem állt föl. <_< De amúgy azzal megpróbálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Sziasztok! Nagy gondom van, a fek vagy a futomo kategorian gondolkoztam de vegulis ide irom. 1. astra f kombi (x16xel) 2. az autot kb 2 eve vettem, jol mukodott a fek, nem eszleltem gondot. 3. egyszer eszrevettuk, hogy a jobb elso csapagy elromlott ill. fekezeskor nem egyenletesen fog, alanezve szepen latszott, hogy a feltengely (hosszu) gorbecske! (volt kicsit utve az auto jobb elolrol elozo tulaj altal) 4. csapagy csere es feltengely, csukloval kicserelve. 5. a fek meg mindig macerasan fogott, remegett fekezeskor, kis kormanyreszketes, ill. nem egyenletesen fekezett. 6. fektarcsa cserelve lett, pofakkal, stb. a fekezes megjavult! kb. 3-4 honap mulva ismet csak elojott a gond! ugyanugy a fek egyre roszabb lett, fekezeskor reszketo kormany nagyobb sebessegnel... 7. ezuttal "komlyabb", nem sufnis, szervizbe vittem. megvizsgaltak az autot, feket mertek. Azt mondtak fektarcsak szarok biztos. Kerdezem en biztosan, 5 honapja voltak cserelve, elmondtam h. feltengely is cserelve lett, stb. "elotortentetet"...A FEK rossz, az reszket. 8. ekkor megjegyzem, hogy menet kozben is erezni kezdtem 1-2 honapja az auton hogy rezeg, vagyis en kezdtem erezni, hogy 70-80KM/h sebesegnel kicsit fekezes nelkul is razkodik az auto, foleg 70-80 kozott erezni, de azt mindig, aranylag gyengen! 9. Szervizben fektarcsakat elol csereltek, hatul azt mondtak meg jok a fekek... 10. Ez utan recsegni kezdett kanyarban a jobb elso kulso csuklo, csereltek azt is. 11. fekezeskori remeges kis idore megoldodott, de ismetelten kezdtem erezni gondokat. pl. kezifekkel valo fekezeskor mintha tojason jart volna az auto, plane amiota kitisztitottak 1-1.5 honap mulva visszavittem az tmodntak hatul is rossz a dobtol kezdve minden. 12. belementem kicsereltek hatul mindent, ha amikor elhoztam az autot, hat az szinte szet akart esni, kb 3x jobban razott menet kozben mint korabban! FEKEZES NELKUL! PArszaz metert mentem vele s vissza, mondtam hogy mi van itt, ez mar menet kozben is reszket. MOndtam hogy volt kis remeges 70-80 kozott korabban is , en ereztem, dehat nem ennyire. Azt modntak megvizsgaljak majd jojjek vissza kesobb. De tanacstalannak tuntek a menet kozbeni reszketest illetoleg. 13. kerdeztem oket hogy mi lehet a gond, nem kellene "padon" megvizsgalni a futomuvet esetleg, stb? Azt mondtak nincs otletuk mi lehet es hogy miert reszket most jobban menet kozben fekezes nelkul, vegul megis talaltak valamit: a belso csuloknal gond van, letiszitottak lezsiroztak es utana jobb lett ismet, azaz a "regi" szokasos szintre sulyedt a menet kozbeni reszketes. Fekezeskori razas nincs megoldva!!! ill. menet kozben meg mindig erzem azt a kis remegest, foleg 70-80km/h kozott! Sot fekezeskor, kicsit nagyobb sebesseggel haladva 100km/h korul ha kicsit megtaposom a feket az egesz kormany reszketni kezd eleg erosen! De mar nemcsak nagy sebessegen erzem, hanem lassan haladva is a fek egyenletlenul fog, docogosen. Elvittem futomuvizsgalatra, ott elso lengokar hatso szilent hibat talaltak. A kerdes adott, mi a fene van, mit csinaljak? Letezik hogy a rossz szilentek tonkreteszik a fektarcsat? 2 uj fektarcsa fel even belul, azaz 5 havonta kb. cserelni kell oket az normalis? Mert elgorbulnek? nem vagyok gyorsasagi versenyzo pirostol pirosig. egyszeruen elvezni szeretnem a vezetest , es ebbe a fekezes is beletartozik. Nem a kerekekkel van baj! Csereltunk mas kerekeket, tarcsakat, centrirozva lettek kb 3x fel ev alatt! Hetvegen leszedtem a kerekeket hogy megnezzem mi a helyzet a tarcsakkal, forgattam oket es bizony neha szorultak, maskor a fekpofa es a tarcsa kozott kb. 0.5 milimeteres res tatongott. normalis ez? Ezert raz fekezeskor? A rossz/hibas szilentek tonkretehetik a fektarcsakat? Bal oldalon ugyszinten ez a helyzet, de ott valamivel kisebb a rés a tarcsa es a pofak kozott. Kicsit merges vagyok a szervizre, nagyon hatarozottan allitottak hogy mi a baj es nagyon nem az lett, sok sok penzt rakoltottem... ennyi. kerlek segitsetek otlettel ha tudtok. Esetleg a belso cusklok vagy valto serulese is okozhatja a tarcsak "gorbeseget"? Ismet csapagycsere, vagy mi? Dobjam ki az egeszet? Kosznom elore is! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Sziasztok! Nagy gondom van, a fek vagy a futomo kategorian gondolkoztam de vegulis ide irom. 1. astra f kombi (x16xel) 2. az autot kb 2 eve vettem, jol mukodott a fek, nem eszleltem gondot. 3. egyszer eszrevettuk, hogy a jobb elso csapagy elromlott ill. fekezeskor nem egyenletesen fog, alanezve szepen latszott, hogy a feltengely (hosszu) gorbecske! (volt kicsit utve az auto jobb elolrol elozo tulaj altal) 4. csapagy csere es feltengely, csukloval kicserelve. 5. a fek meg mindig macerasan fogott, remegett fekezeskor, kis kormanyreszketes, ill. nem egyenletesen fekezett. 6. fektarcsa cserelve lett, pofakkal, stb. a fekezes megjavult! kb. 3-4 honap mulva ismet csak elojott a gond! ugyanugy a fek egyre roszabb lett, fekezeskor reszketo kormany nagyobb sebessegnel... 7. ezuttal "komlyabb", nem sufnis, szervizbe vittem. megvizsgaltak az autot, feket mertek. Azt mondtak fektarcsak szarok biztos. Kerdezem en biztosan, 5 honapja voltak cserelve, elmondtam h. feltengely is cserelve lett, stb. "elotortentetet"...A FEK rossz, az reszket. 8. ekkor megjegyzem, hogy menet kozben is erezni kezdtem 1-2 honapja az auton hogy rezeg, vagyis en kezdtem erezni, hogy 70-80KM/h sebesegnel kicsit fekezes nelkul is razkodik az auto, foleg 70-80 kozott erezni, de azt mindig, aranylag gyengen! 9. Szervizben fektarcsakat elol csereltek, hatul azt mondtak meg jok a fekek... 10. Ez utan recsegni kezdett kanyarban a jobb elso kulso csuklo, csereltek azt is. 11. fekezeskori remeges kis idore megoldodott, de ismetelten kezdtem erezni gondokat. pl. kezifekkel valo fekezeskor mintha tojason jart volna az auto, plane amiota kitisztitottak 1-1.5 honap mulva visszavittem az tmodntak hatul is rossz a dobtol kezdve minden. 12. belementem kicsereltek hatul mindent, ha amikor elhoztam az autot, hat az szinte szet akart esni, kb 3x jobban razott menet kozben mint korabban! FEKEZES NELKUL! PArszaz metert mentem vele s vissza, mondtam hogy mi van itt, ez mar menet kozben is reszket. MOndtam hogy volt kis remeges 70-80 kozott korabban is , en ereztem, dehat nem ennyire. Azt modntak megvizsgaljak majd jojjek vissza kesobb. De tanacstalannak tuntek a menet kozbeni reszketest illetoleg. 13. kerdeztem oket hogy mi lehet a gond, nem kellene "padon" megvizsgalni a futomuvet esetleg, stb? Azt mondtak nincs otletuk mi lehet es hogy miert reszket most jobban menet kozben fekezes nelkul, vegul megis talaltak valamit: a belso csuloknal gond van, letiszitottak lezsiroztak es utana jobb lett ismet, azaz a "regi" szokasos szintre sulyedt a menet kozbeni reszketes. Fekezeskori razas nincs megoldva!!! ill. menet kozben meg mindig erzem azt a kis remegest, foleg 70-80km/h kozott! Sot fekezeskor, kicsit nagyobb sebesseggel haladva 100km/h korul ha kicsit megtaposom a feket az egesz kormany reszketni kezd eleg erosen! De mar nemcsak nagy sebessegen erzem, hanem lassan haladva is a fek egyenletlenul fog, docogosen. Elvittem futomuvizsgalatra, ott elso lengokar hatso szilent hibat talaltak. A kerdes adott, mi a fene van, mit csinaljak? Letezik hogy a rossz szilentek tonkreteszik a fektarcsat? 2 uj fektarcsa fel even belul, azaz 5 havonta kb. cserelni kell oket az normalis? Mert elgorbulnek? nem vagyok gyorsasagi versenyzo pirostol pirosig. egyszeruen elvezni szeretnem a vezetest , es ebbe a fekezes is beletartozik. Nem a kerekekkel van baj! Csereltunk mas kerekeket, tarcsakat, centrirozva lettek kb 3x fel ev alatt! Hetvegen leszedtem a kerekeket hogy megnezzem mi a helyzet a tarcsakkal, forgattam oket es bizony neha szorultak, maskor a fekpofa es a tarcsa kozott kb. 0.5 milimeteres res tatongott. normalis ez? Ezert raz fekezeskor? A rossz/hibas szilentek tonkretehetik a fektarcsakat? Bal oldalon ugyszinten ez a helyzet, de ott valamivel kisebb a rés a tarcsa es a pofak kozott. Kicsit merges vagyok a szervizre, nagyon hatarozottan allitottak hogy mi a baj es nagyon nem az lett, sok sok penzt rakoltottem... ennyi. kerlek segitsetek otlettel ha tudtok. Esetleg a belso cusklok vagy valto serulese is okozhatja a tarcsak "gorbeseget"? Ismet csapagycsere, vagy mi? Dobjam ki az egeszet? Kosznom elore is! Udv. hello elég érdekes probléma, de a szilentet ki kell cserélni, mert az okozhat nagyobb bajokat is. nem kizárt, esetlegesen a kormány rázása sem, illetve a tárcsa görbülése se de a tárcsa görbülé slehet mástól is, pl gagyi a tárcsa. én ennyit tudok hozzászólni, de jönnek majd a többiek is, hátha mondanak más okosabbat is. üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Sziasztok! Nagy gondom van, a fek vagy a futomo kategorian gondolkoztam de vegulis ide irom. ... Hali! Ilyen nekem is volt már, hogy fékezéskor az egész autó, de leginkább a kormány rezegni kezdett, mintha rossz lenne valamelyik első keréknek a centírja. Nálam úgy oldották meg, hogy gumibakot cseréltek. Nem tudom hol egyébként és minek a gumibakját (lehet motortartóét?)... azóta tünetmentes. Annyit mondtak még, hogy az egyik oldalt abszolút elkopott a másik oldalt még nem teljesen, azért rezgett. Lehet hülyeséget írtam, mert rosszul emlékszem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Hali! Ilyen nekem is volt már, hogy fékezéskor az egész autó, de leginkább a kormány rezegni kezdett, mintha rossz lenne valamelyik első keréknek a centírja. Nálam úgy oldották meg, hogy gumibakot cseréltek. Nem tudom hol egyébként és minek a gumibakját (lehet motortartóét?)... azóta tünetmentes. Annyit mondtak még, hogy az egyik oldalt abszolút elkopott a másik oldalt még nem teljesen, azért rezgett. Lehet hülyeséget írtam, mert rosszul emlékszem... <_< Szia! Erre en is gondoltam, de a tarcsat megnezve a fekpofa es a tarcsa kozott 0.5 millimeter van neha, amikor forgatok rajta egyet akkor pedig beszorul a tarcsa... Menet kozben fekezes nelkul is reszketett neha az autod? Vagy csak fekezeskor, milyen sebessegnel kb.? Koramanyom raz rendesen... De nalam menet kozben fekezes nelkul is van kis razas 70-80km/h kozott. Koszi! Udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Szia! Erre en is gondoltam, de a tarcsat megnezve a fekpofa es a tarcsa kozott 0.5 millimeter van neha, amikor forgatok rajta egyet akkor pedig beszorul a tarcsa... Menet kozben fekezes nelkul is reszketett neha az autod? Vagy csak fekezeskor, milyen sebessegnel kb.? Koramanyom raz rendesen... De nalam menet kozben fekezes nelkul is van kis razas 70-80km/h kozott. Koszi! Udv ha hullámost a tárcsa olyan 80 körül rázni is fog azért múlt el mikor cserélted a cuccokat ha rossz a szilent, azt kikurhatja a többi cuccot is ahogy előbb írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 hello elég érdekes probléma, de a szilentet ki kell cserélni, mert az okozhat nagyobb bajokat is. nem kizárt, esetlegesen a kormány rázása sem, illetve a tárcsa görbülése se de a tárcsa görbülé slehet mástól is, pl gagyi a tárcsa. én ennyit tudok hozzászólni, de jönnek majd a többiek is, hátha mondanak más okosabbat is. üdv. Szia! Igen, a legnagyobb kerdes az hogy vajon okozhatja-e a tarcsaknal eszlelt szorulast gorbulest. 0.5 millimeter kulonbseg a tarcsa ket szemkoztes oldala kozott. neha beszorul picit, neha 0.5 mili a tavolsag a pofatol... A kormany rezeg rendesen 100km/h korul fekezve, de lasabban is erzodik hogy nem egyenletes a fekezes... <_< Motorbak ilyet nem csinal igaz? De mi van a belso csuklokkal ha valtonal van baj, az okozhazja hogy a fektarcsak romlanak gyorsan? 2x , ilyen osszegert mint amit koltottem szerintem nem lehet gagyit venni... Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Szia! Igen, a legnagyobb kerdes az hogy vajon okozhatja-e a tarcsaknal eszlelt szorulast gorbulest. 0.5 millimeter kulonbseg a tarcsa ket szemkoztes oldala kozott. neha beszorul picit, neha 0.5 mili a tavolsag a pofatol... A kormany rezeg rendesen 100km/h korul fekezve, de lasabban is erzodik hogy nem egyenletes a fekezes... <_< Motorbak ilyet nem csinal igaz? De mi van a belso csuklokkal ha valtonal van baj, az okozhazja hogy a fektarcsak romlanak gyorsan? 2x , ilyen osszegert mint amit koltottem szerintem nem lehet gagyit venni... Koszi! Udv. hát ha olyan hiba lenne a csuklóknál, ami ilyet okoz, akkor az előjönne mshol is ropogna kopogna stb... motorbak szerintem ilyet nem okoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 hát ha olyan hiba lenne a csuklóknál, ami ilyet okoz, akkor az előjönne mshol is ropogna kopogna stb... motorbak szerintem ilyet nem okoz... szia! De menetkozben is van kis remeges, nem tudom osszefugghet e...a fekezes gonddal. <_< Ha forgatom akormanyt neha hallok valami koppanast egyik oldalrol, plane nagyobb sebessegnel ha jobban meghuom balra pl. kis koppanasszeru. Szilent miatt lehet ez? De feket is az ronthatja el...? koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 szia! De menetkozben is van kis remeges, nem tudom osszefugghet e...a fekezes gonddal. <_< Ha forgatom akormanyt neha hallok valami koppanast egyik oldalrol, plane nagyobb sebessegnel ha jobban meghuom balra pl. kis koppanasszeru. Szilent miatt lehet ez? De feket is az ronthatja el...? koszi! menet közben most 80 nál, vagy 50nél is? am remegés lehet sokmindnetől gumi szálszakadásos akár nem tuti, de elképzelhető, hogy a szilent szétcseszi a féket is... de azta szilentet ki kell cserélni így is úgy is, és mind a kétoldalit egyszerre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Szia! Erre en is gondoltam, de a tarcsat megnezve a fekpofa es a tarcsa kozott 0.5 millimeter van neha, amikor forgatok rajta egyet akkor pedig beszorul a tarcsa... Menet kozben fekezes nelkul is reszketett neha az autod? Vagy csak fekezeskor, milyen sebessegnel kb.? Koramanyom raz rendesen... De nalam menet kozben fekezes nelkul is van kis razas 70-80km/h kozott. Koszi! Udv Menet közben nem, csak fékezéskor. Leginkább akkor volt nagyon durva, mikor gyorsan mentem (khm... 140-150) és erőset fékeztem. Nekem is van rázás most 60-70 környékén, valszeg a várgesztesi talinál valamelyik kátyú odatett az egyik felninek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Szia! Erre en is gondoltam, de a tarcsat megnezve a fekpofa es a tarcsa kozott 0.5 millimeter van neha, amikor forgatok rajta egyet akkor pedig beszorul a tarcsa... Menet kozben fekezes nelkul is reszketett neha az autod? Vagy csak fekezeskor, milyen sebessegnel kb.? Koramanyom raz rendesen... De nalam menet kozben fekezes nelkul is van kis razas 70-80km/h kozott. Koszi! Udv Nos, a menet közbeni rázás valószinűleg a rosszul/egyenetlenül kopott fékárcsától(is) van - épp úgy fékezésnél is.. Azért az is, mert lehetnek ezen kivül még további okai is a menet közbeni rázásnak. Nekem egyszerűen a gumi volt rossz - szemmel nem is észrevehető, mai napig nem tudom mi volt a baja, de a gumi csere után nem rázott ugyanaz a felni! Ugyanakkor lehet a felniben is valami hiba vagy a lengéscsillapitóban. De neked, szerintem, elsődlegesen a fékkel van baj. Azt kéne kideriteni, hogy miért kopik úgy. Nem lehetséges, hogy nem működik megfelelően a fékhenger? Szorul vagy bármi más okból - akár mert nincs rendesen kilégtelenitve, vagy valahol belevegősödik - nem mindig és nem egyenletes erővel nyomja oda a pofákat a tárcsához. Egyébként, tudtommal, a pofa és a tárcsa között nem is szabadna hézagnak lennie. Meg kéne mérni a tárcsát körben több ponton is, hogy milyen a vastagsága, hogy egyenetlenül kopott-e vagy pedig hullámosodik-e és azért van az a 0,5mm-es eltérés... A kormány tekergetésénél jelentkező koppanás miatt meg át kéne nézetni a kormányösszekötőt és a többi futómű tartozékot..pl toronycsapágy-főleg ha ropog is kanyarodáskor. Azt javaslom, hogy mindeképpen keress fel egy hozzáértő embert, egy megbizható futóművest! <_< Majd a fiúk ajánlanak valakit, ha te nem ismersz olyant! ..csak ird meg, hogy merre laksz...pl.az adatlapodon töltsd ki azt a részt és látni fogjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts