wzsolt_1.6_16V Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 autósbolt unixnál nem tudtak adni. sőt még átlátszó műanyagcsövet sem a légtelenítéshez, de majd próbálkozom máshol is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 unixnál nem tudtak adni. sőt még átlátszó műanyagcsövet sem a légtelenítéshez, de majd próbálkozom máshol is ... nincs náluk benzincső? <_< mi azt használtunk hozzá, tökéletes volt. szerszámboltok prakti ilyenek? valahol kell neki lennie :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 nincs náluk benzincső? <_< mi azt használtunk hozzá, tökéletes volt. szerszámboltok prakti ilyenek? valahol kell neki lennie :) A benincső az volt... mármint a fekete gumi, de én az átlátszóra hajtok, hogy lássam mikor ér oda a friss olaj. Barkácsban már én is láttam így azt biztos találok ott. Neccesebb a kulcs. Betába van a Soroksári úton de majd 4eFt és azt azért sokallom. Persze végső megoldásként az lehet, mert a hétvégén már össza kell raknom a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 hol kapok ilyet? kulcs nem tudom ki félt a zsírozástól a fék körül de még a szervízkönyv (így csináld) és a Tis is ír kenéseket. Pl az automata utánállító menetére szilikonzsírt vékonyan Még a tecskóban is lehet ilyent kapni -a minősége már kérdéses <_< Mint mondtam erősen hőálló zsír (vagy nem itt volt az? :lol: tényleg mert itt :) ) tökéletes a távtartó tengelyén a menetet megkenni -a szilikonzsír kevésbé mert a melegtől megfolyósodik és cseppenhet- de csak filmréteg szerűen mert tud ám az is csúszni, sőt kigyulladni is :lol: volt már rá példa.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Még a tecskóban is lehet ilyent kapni -a minősége már kérdéses <_< Mint mondtam erősen hőálló zsír (vagy nem itt volt az? :lol: tényleg mert itt :) ) tökéletes a távtartó tengelyén a menetet megkenni -a szilikonzsír kevésbé mert a melegtől megfolyósodik és cseppenhet- de csak filmréteg szerűen mert tud ám az is csúszni, sőt kigyulladni is :lol: volt már rá példa.. :) mi a pucuért féltek a rézpasztától... egy tubus elég egész életetekbe nem folyik, nem gyullad ki, korrízióvédő, tapad, csúszóssá, tesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 ...tapad, csúszóssá, tesz most melyik a kettő közül? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 most melyik a kettő közül? <_< tapad a felületre, de a felületeket egymáson csúszóssá teszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 unixnál nem tudtak adni. sőt még átlátszó műanyagcsövet sem a légtelenítéshez, de majd próbálkozom máshol is ... Ém motorosboltban vettem átlátszó benzincsövet az asszony kismocijához, és azzal légtelenítettem. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sem jött ki normálisan a munkahehengerből a fékcső, a végén csőfogóval tekertem ki, persze összenyomtam a hatlapot a végén. Az UNIX-nál vettem réz fékcsövet 750-forintért. Az az igazság, hogy szerintem nem baj ha cserés, mert a végén a réz kúp nyomódik bele a munkahenger peremébe, és az tömít. Szóval nem tudom az egyszer már idomult fékcső vég tökéletes lesz-e egy másik munkahengerbe beletekerve. Csak kicsit ökörhuggyózósra sikerült hajtogatni, de ez van. Nem veszek gyári acélt 8-10 ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Vettem végül kulcsot. Igaz csak betát jó drágán de nem bántam meg mert elég nehezen adta meg magát és a kulcs bírta (lehet a tescos 900ft-os nem bírta volna) A hatlap a korábbi villáskulcsos nyúzást kivéve megúszta így én meg megúsztam a cső vásárlást. <_< Legalább is az egyik, a rossz oldalon. A másik oldal ma délelőtt következik. Ja és a dobok visszaszerelését a német könyv szerint csináltam, azaz összelegóztam a pofákat az utánállítóval felső rugóval stb, csak az alsó rugót nem tettem rá és úgy raktam a helyére. Aztán alul az egyik felét nem a támaszra raktam igy lazán beakasztottam az alsó rugót is majd ezután húztam a dobot a támasztóra. Így tök egyszrű volt. Nem is tudom mit szenvedtem volna ha a felső rugót a helyén kellett volna beakasztani. Lehet a másik oldalnál csinálok fotókat azt mehet akár a gyik-ba. Ja és csinálok egy kiegyenlító tartályra nyomást adó légtelenítő/olajcserélő szerkezetet. Mint a profi műhelyekben csak saját kivitelezésben. Egyenlőre egy visszajelző nélküli tartályfedél hiányzik amit megfúrnék és a csövet azon vezetném be. Ha találok nyitva bontót a közelben lehet ma az is meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Vettem végül kulcsot. Igaz csak betát jó drágán de nem bántam meg mert elég nehezen adta meg magát és a kulcs bírta (lehet a tescos 900ft-os nem bírta volna) A hatlap a korábbi villáskulcsos nyúzást kivéve megúszta így én meg megúsztam a cső vásárlást. <_< Legalább is az egyik, a rossz oldalon. A másik oldal ma délelőtt következik. Ja és a dobok visszaszerelését a német könyv szerint csináltam, azaz összelegóztam a pofákat az utánállítóval felső rugóval stb, csak az alsó rugót nem tettem rá és úgy raktam a helyére. Aztán alul az egyik felét nem a támaszra raktam igy lazán beakasztottam az alsó rugót is majd ezután húztam a dobot a támasztóra. Így tök egyszrű volt. Nem is tudom mit szenvedtem volna ha a felső rugót a helyén kellett volna beakasztani. Lehet a másik oldalnál csinálok fotókat azt mehet akár a gyik-ba. Ja és csinálok egy kiegyenlító tartályra nyomást adó légtelenítő/olajcserélő szerkezetet. Mint a profi műhelyekben csak saját kivitelezésben. Egyenlőre egy visszajelző nélküli tartályfedél hiányzik amit megfúrnék és a csövet azon vezetném be. Ha találok nyitva bontót a közelben lehet ma az is meglesz. én úgy szoktam, hogy ráállok a pofára, és kihúzom addig, hogy az állító feleférjen, és olyankor már fel lehet egyve rakni az egészet, eddig ez bevált. de nem hangzik rosszul amit mondtál :) ez a légtelenítő így fog működni is? :) csak azé kérdem, mert ha a tartályra adsz nyomást... a munkahenger még utána következik. műhelyben a kereke felől nyomják fel nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 én úgy szoktam, hogy ráállok a pofára, és kihúzom addig, hogy az állító feleférjen, és olyankor már fel lehet egyve rakni az egészet, eddig ez bevált. de nem hangzik rosszul amit mondtál :) ez a légtelenítő így fog működni is? :) csak azé kérdem, mert ha a tartályra adsz nyomást... a munkahenger még utána következik. műhelyben a kereke felől nyomják fel nem? Van ilyen is olyan is. Mármint van ami a tartályra ad nyomást (jobbak az olajat is utánanyomják, hogy ne fogyjon ki a tartályból) és van olyan ami vákummal a légtelenítő csavar felől szívja. Működni működik mert ha nem nyomod a fékpedált akkor szabad az út az olajnak a főfékhengeren keresztül a munkahengerekig. De sajna most nekem is a pumpálóssal kell befejeznem mert amit szereztem nyomásszabályozó az rossz így nem tudok 0.5 bar nyomást adni a tartálynak. <_< Megyek is mielőtt elkezd esni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Van ilyen is olyan is. Mármint van ami a tartályra ad nyomást (jobbak az olajat is utánanyomják, hogy ne fogyjon ki a tartályból) és van olyan ami vákummal a légtelenítő csavar felől szívja. Működni működik mert ha nem nyomod a fékpedált akkor szabad az út az olajnak a főfékhengeren keresztül a munkahengerekig. De sajna most nekem is a pumpálóssal kell befejeznem mert amit szereztem nyomásszabályozó az rossz így nem tudok 0.5 bar nyomást adni a tartálynak. <_< Megyek is mielőtt elkezd esni... akkor értem már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Mer külön van tárcsa és dobfékhez olaj? :) <_< Use Google mtf!!! Köszönjük az érdekes idézetet... MOst akkor én is közbekérdezek. Aki cserélt fékolajat, tudja kb ha leengedik akkor mennyi új folyadékot vesz fel a rendszer? Magyarul mennyi fékolajat kell venni, fél vagy egy litert, ha cserélem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Köszönjük az érdekes idézetet... MOst akkor én is közbekérdezek. Aki cserélt fékolajat, tudja kb ha leengedik akkor mennyi új folyadékot vesz fel a rendszer? Magyarul mennyi fékolajat kell venni, fél vagy egy litert, ha cserélem? Nekem fél liter el se fogyott, de 1 litert vetettek velem a bótba. <_< Hátul levettem a fékcsöveket is, elöl "csak" addíg folyattam amíg ki nem tisztult a színe. Előtte meg leszívattam a tartályból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nekem fél liter el se fogyott, de 1 litert vetettek velem a bótba. <_< Hátul levettem a fékcsöveket is, elöl "csak" addíg folyattam amíg ki nem tisztult a színe. Előtte meg leszívattam a tartályból. Köszi! Mivel a másik DOT3as, de ugye a 4es is jó bele, veszek egy lityit aztán az enyémbe bele az eleje, aztán a japcsi kapja a maradékot.. (vagy egy jobb DOT3/4 eset...aztán két évig nyug van) Szokták átmosni a fékrendszert csöveket néha? vagy ez így hülye elgondolás...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Köszi! Mivel a másik DOT3as, de ugye a 4es is jó bele, veszek egy lityit aztán az enyémbe bele az eleje, aztán a japcsi kapja a maradékot.. (vagy egy jobb DOT3/4 eset...aztán két évig nyug van) Szokták átmosni a fékrendszert csöveket néha? vagy ez így hülye elgondolás...? Nekem is elég volt fél liter.(Ferodo DOT 5.1 van benne) Viszont a gyári ajánlás DOT4,tehát hármast ne tegyél bele szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nekem is elég volt fél liter.(Ferodo DOT 5.1 van benne) Viszont a gyári ajánlás DOT4,tehát hármast ne tegyél bele szerintem. 2 kocsi van a családban: az öreg japánban még akkor irtak elő DOT3 ast amikor még nem nagyon volt DOT4, Az Astra meg természetes hogy 4essel megy...DOT5.1 nem túlzás egy kicsit? Azért nem fogok 2 külön fékfolyadékot tárolgatni. Amúgy szép sötét színe a van a másikban folyadéknak, az enyémé ...hát az nem feltűnő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 2 kocsi van a családban: az öreg japánban még akkor irtak elő DOT3 ast amikor még nem nagyon volt DOT4, Az Astra meg természetes hogy 4essel megy...DOT5.1 nem túlzás egy kicsit? Azért nem fogok 2 külön fékfolyadékot tárolgatni. Amúgy szép sötét színe a van a másikban folyadéknak, az enyémé ...hát az nem feltűnő. Lehet,de nem zavar. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Köszönjük az érdekes idézetet... MOst akkor én is közbekérdezek. Aki cserélt fékolajat, tudja kb ha leengedik akkor mennyi új folyadékot vesz fel a rendszer? Magyarul mennyi fékolajat kell venni, fél vagy egy litert, ha cserélem? Fél liter bőven elég a légtelenitéssel együtt. Felesleges többet venni. Nekem DOT3 volt benne, semmi baj nem volt, de - mivel itt megtudtam hogy a négyes az előirt - lecseréltem. <_< Lehetséges, hogy komolyabb igénybevételnél már jelentkezett volna a hármas "gyengesége"..de nálam olyan még nem volt....kopp-kopp! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 cserélgettünk ezt-azt a futóműben, a fék le volt szedve, és szerintem jól meglevegősödött! Nagyon lazán tudom lenyomni a pedált, szinte tövig! Fogni fog, mert ha hirtelen belelépek azért megcsúsznak a kerekek! De sokkal feljebb fogott a szerelés előtt! Így hozzátok fordulnék, hogyan tudom meglevegőztetni? <_< Az Astrának van valami trükkje? (nem ABS-es) Előre is köszike a segítségeteket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 cserélgettünk ezt-azt a futóműben, a fék le volt szedve, és szerintem jól meglevegősödött! Nagyon lazán tudom lenyomni a pedált, szinte tövig! Fogni fog, mert ha hirtelen belelépek azért megcsúsznak a kerekek! De sokkal feljebb fogott a szerelés előtt! Így hozzátok fordulnék, hogyan tudom meglevegőztetni? <_< Az Astrának van valami trükkje? (nem ABS-es) Előre is köszike a segítségeteket! :) nincs semmi trükk légtelenítő csavarok ki és pumpa jobb hátsó bal hátsó jobb első és bal első sorrendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 (edited) cserélgettünk ezt-azt a futóműben, a fék le volt szedve, és szerintem jól meglevegősödött! Nagyon lazán tudom lenyomni a pedált, szinte tövig! Fogni fog, mert ha hirtelen belelépek azért megcsúsznak a kerekek! De sokkal feljebb fogott a szerelés előtt! Így hozzátok fordulnék, hogyan tudom meglevegőztetni? <_< Az Astrának van valami trükkje? (nem ABS-es) Előre is köszike a segítségeteket! :) Van légtelenítő csavar minden keréknél. Általában fekete kupak van rajta. Az első kereket nem is kell leszedni, elég ha kifordítos a kereket, és hozzáférsz. 8-vagy 9-es kulcsal lehet nyitni, de óvatosan sok csavarlazító+kocogatás, mert üreges csavar, dehogy beletörjön. Aztán átlátszó gumicső rá, és lehet pumpálni a fékpedált, nyitni, majd zárni és felengedni a pedált egészen addíg amíg van buborék. A hátsó kereket le kell szedni, a fékcső becsatlakozás felett van a csavar. Asszem van sorrend is, de ebben nem vagyok biztos. Van aki tiszta fékolajba teszi a cső végét, nehogy véletlenül levegőt szívjon. Ja és közben nézni a tartályt a motortérben, nehogy elfogyjon a folyadék. Módosítva Június21, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Van légtelenítő csavar minden keréknél. Általában fekete kupak van rajta. Az első kereket nem is kell leszedni, elég ha kifordítos a kereket, és hozzáférsz. 8-vagy 9-es kulcsal lehet nyitni, de óvatosan sok csavarlazító+kocogatás, mert üreges csavar, dehogy beletörjön. Aztán átlátszó gumicső rá, és lehet pumpálni a fékpedált, nyitni, majd zárni és felengedni a pedált egészen addíg amíg van buborék. A hátsó kereket le kell szedni, a fékcső becsatlakozás felett van a csavar. Asszem van sorrend is, de ebben nem vagyok biztos. Van aki tiszta fékolajba teszi a cső végét, nehogy véletlenül levegőt szívjon. Ja és közben nézni a tartályt a motortérben, nehogy elfogyjon a folyadék. hát nekünk a hátsót nem kellett leszedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Van légtelenítő csavar minden keréknél. Általában fekete kupak van rajta. Az első kereket nem is kell leszedni, elég ha kifordítos a kereket, és hozzáférsz. 8-vagy 9-es kulcsal lehet nyitni, de óvatosan sok csavarlazító+kocogatás, mert üreges csavar, dehogy beletörjön. Aztán átlátszó gumicső rá, és lehet pumpálni a fékpedált, nyitni, majd zárni és felengedni a pedált egészen addíg amíg van buborék. A hátsó kereket le kell szedni, a fékcső becsatlakozás felett van a csavar. Asszem van sorrend is, de ebben nem vagyok biztos. Van aki tiszta fékolajba teszi a cső végét, nehogy véletlenül levegőt szívjon. Ja és közben nézni a tartályt a motortérben, nehogy elfogyjon a folyadék. Köszönöm a segítséget fiúk :) , holnap d.u. jön a nagy munka, legalább nem fogunk unatkozni a Faterral <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Köszönöm a segítséget fiúk :) , holnap d.u. jön a nagy munka, legalább nem fogunk unatkozni a Faterral <_< 20 perces meló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts