broncse Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 szokott lenni <_< de arra készülj fel, hogy a 236ös tömör alegolcsóbb. a 256os hűtött, kétszerese a 236ös szimplának. Meg a 256-oshoz pl. fel se lehet tenni már 13-as kereket... Sztem elég a 236-os hűtött is. az 9e körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Meg a 256-oshoz pl. fel se lehet tenni már 13-as kereket... Sztem elég a 236-os hűtött is. az 9e körül van. kinek mi az elég, de tény hogy a gyári 13as kerékhez elég a 236os hűtött... még talána szimpla is elég lenne, de az már el tud melegedni egy kis récingtől is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 kinek mi az elég, de tény hogy a gyári 13as kerékhez elég a 236os hűtött... még talána szimpla is elég lenne, de az már el tud melegedni egy kis récingtől is. ennek így nincs sok értelme, ne a felni döntsön h mekkora fék elég az autó alá.ezt csak alulméretezték anno... helyesebben, a gyári 13as kerékhez max azt lehet berakni. de mint tudjuk, nem mondható el az astrakról h túlfékezettek lennének <_< a második soroddal egyetértek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 ennek így nincs sok értelme, ne a felni döntsön h mekkora fék elég az autó alá.ezt csak alulméretezték anno... helyesebben, a gyári 13as kerékhez max azt lehet berakni. de mint tudjuk, nem mondható el az astrakról h túlfékezettek lennének <_< a második soroddal egyetértek :lol: hát én arra gondoltam, hogy a gyári 13as felnire való gumit ez a 236os szimpla fék is megállítja bármikor... szóval hiába tennék rá nagyobb féket, ha elrajzolja a gumit, és semmi lassulás. mikor a 185ösök voltak fent, akkor már érezhető volt, hogy kevés a fék, de így ehhez a felnihez megfelelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 ennek így nincs sok értelme, ne a felni döntsön h mekkora fék elég az autó alá.ezt csak alulméretezték anno... helyesebben, a gyári 13as kerékhez max azt lehet berakni. de mint tudjuk, nem mondható el az astrakról h túlfékezettek lennének <_< a második soroddal egyetértek :lol: De ha már rakok előre 256-os hűtöttet, akkor illene hátulra is a tárcsa. Különben nem is kellene nekiállni. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 De ha már rakok előre 256-os hűtöttet, akkor illene hátulra is a tárcsa. Különben nem is kellene nekiállni. Szerintem. illene, de pl az x16xel az 256/dobbal van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 De ha már rakok előre 256-os hűtöttet, akkor illene hátulra is a tárcsa. Különben nem is kellene nekiállni. Szerintem. Nem feltétlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nem feltétlen. Jó persze, de én azt írtam, amit én tennék, ha változtatni szeretnék a fékeken. Most gyári méretű tárcsa van elöl, hátul meg a dob. Max. én is a hűtött tárcsén gondolkodtam, de aztán nem akartam nyerget cserélni, így hát maradt a tömör. Meg így is alig vonszolja magát a 60-paci 13collal, mit kezdeni 14-el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Jó persze, de én azt írtam, amit én tennék, ha változtatni szeretnék a fékeken. Most gyári méretű tárcsa van elöl, hátul meg a dob. Max. én is a hűtött tárcsén gondolkodtam, de aztán nem akartam nyerget cserélni, így hát maradt a tömör. Meg így is alig vonszolja magát a 60-paci 13collal, mit kezdeni 14-el? ezt felejtsétek már el. mire van a váltóméret??? ne kell rárakni 205ös gumikat és észre se veszed, csak azt hogy stabilabb a gép <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 ezt felejtsétek már el. mire van a váltóméret??? ne kell rárakni 205ös gumikat és észre se veszed, csak azt hogy stabilabb a gép :lol: Persze-persze váltóméret, de akkor is gyengébben muzsikál ha nagyobb a kerékátmérő nem? Elméletileg jobban megy, ha bírja a motor, csak nem húz annyira. Most nem azt mondom hogy észrevehetően, de 60-lónak elég a 13coll is. Meg szerintem a gyári fék is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Persze-persze váltóméret, de akkor is gyengébben muzsikál ha nagyobb a kerékátmérő nem? Elméletileg jobban megy, ha bírja a motor, csak nem húz annyira. Most nem azt mondom hogy észrevehetően, de 60-lónak elég a 13coll is. Meg szerintem a gyári fék is. <_< váltóméret-->azonos kerékátmérő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 néha mondok én is hülyeséget, mint aki még most lépett be... de Zotya néha csodálkozom, hogy vajon te tényleg el is olvasod amikre írsz??? a váltóméret nem a sebességváltódhoz kötődik pontosan, hanem ahhoz, hogy akár 13 akár 15ös de az átmérője ugyan akkora lesz gumival együtt. ahogy SP is írta. a probléma abból adódik, hogy 15ös felni elég hülyén állna egy 165ös gumi, és a 190 es vagy a 205ös szélességű gumit viszont már ténylegesebben is nehezebben mozgatja, de nem az átmérő miatt, hanem a szélesség miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 váltóméret-->azonos kerékátmérő :lol: Ja persze. :lol: néha mondok én is hülyeséget, mint aki még most lépett be... de Zotya néha csodálkozom, hogy vajon te tényleg el is olvasod amikre írsz??? a váltóméret nem a sebességváltódhoz kötődik pontosan, hanem ahhoz, hogy akár 13 akár 15ös de az átmérője ugyan akkora lesz gumival együtt. ahogy SP is írta. a probléma abból adódik, hogy 15ös felni elég hülyén állna egy 165ös gumi, és a 190 es vagy a 205ös szélességű gumit viszont már ténylegesebben is nehezebben mozgatja, de nem az átmérő miatt, hanem a szélesség miatt. Jóvanna, tudtam ám, csak kiváncsi voltam figyelsz-e. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ja persze. :lol: Jóvanna, tudtam ám, csak kiváncsi voltam figyelsz-e. :lol: <_< most már biztos tudod :lol: szóval egy 14es felni nem fogja megölni a lovaidat. ebből a szempontból mehet a 256os hűtött fék is rá, meg tárcsa hátra. csak a vékony gumival csak rajzolni fog, de nem lesz olyan lassulása, mint egy szép széles gumival, viszont a széles gumi meg már öli a lovaidat :lol: ördögi kör ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 most már biztos tudod <_< szóval egy 14es felni nem fogja megölni a lovaidat. ebből a szempontból mehet a 256os hűtött fék is rá, meg tárcsa hátra. csak a vékony gumival csak rajzolni fog, de nem lesz olyan lassulása, mint egy szép széles gumival, viszont a széles gumi meg már öli a lovaidat :lol: ördögi kör ez :lol: Hát az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 de Zotya néha csodálkozom, hogy vajon te tényleg el is olvasod amikre írsz??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 :lol: Ha-ha de jól röhög. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ha-ha de jól röhög. <_< :lol: már csak azért is, mert nem rajtad röhög, hanem rajtam, de ő se olvassa el... vagy legalábbis csak azt írja át amit ki akar fikázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 No ugye elszúrták a fékdobok és betétek méretét mert ez való az enyémére: Előző verzióhoz hasonlóan alapos előkészítés után megkapta az első réteget és itt jött egy hirtelen pofára esés mert a jófajta féknyereg festék elfogyott, sebaj, irány a shop és vettem egy flakonnal de az nem citrom hanem aranysárga (mert nem volt már a citromból) -végülis nem rosszabb vele sem. Végeredmény (immár a helyén): Első nekifutásnál megnéztem hol kell egyenesbe (bocs, kanyarba) dörzsölni a betéteket, illetve mennyire szabályosak, második körre sikerült olyan pontosan eltalálni, hogy óra szerint 100-nál majdnem satufék elengedett kormánnyal (megéreztem nem gyengén hol is van a kulcs-csontom <_< ) és láss csodát -a kormány egyenesben maradt :lol: következő fékezés "kigyorsítás" után 50-60 körül egy satufék és a fékek egy ponton blokkoltak, láthatólag 1-2 centi eltérés volt a guminyomok közt az aszfalton, kézifék 3 kattanásnál satura fog... :lol: :lol: Jobb talán nem is lehetne.. :lol: :lol: Khiráááálysááág És ezek után kapott a drágám egy alapos külső mosást -mert megérdemli, csak úgy csillog.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 No ugye elszúrták a fékdobok és betétek méretét mert ez való az enyémére: http://s7.images.www.tvn.hu/2009/05/15/18/...49d87c7e7d0.jpg Előző verzióhoz hasonlóan alapos előkészítés után megkapta az első réteget és itt jött egy hirtelen pofára esés mert a jófajta féknyereg festék elfogyott, sebaj, irány a shop és vettem egy flakonnal de az nem citrom hanem aranysárga (mert nem volt már a citromból) -végülis nem rosszabb vele sem. Végeredmény (immár a helyén): http://s7.images.www.tvn.hu/2009/05/15/18/...f8106f76ca6.jpg http://s7.images.www.tvn.hu/2009/05/15/18/...a2118128da9.jpg http://s7.images.www.tvn.hu/2009/05/15/18/...d04bb886129.jpg Első nekifutásnál megnéztem hol kell egyenesbe (bocs, kanyarba) dörzsölni a betéteket, illetve mennyire szabályosak, második körre sikerült olyan pontosan eltalálni, hogy óra szerint 100-nál majdnem satufék elengedett kormánnyal (megéreztem nem gyengén hol is van a kulcs-csontom :lol: ) és láss csodát -a kormány egyenesben maradt :lol: következő fékezés "kigyorsítás" után 50-60 körül egy satufék és a fékek egy ponton blokkoltak, láthatólag 1-2 centi eltérés volt a guminyomok közt az aszfalton, kézifék 3 kattanásnál satura fog... :lol: :) Jobb talán nem is lehetne.. :lol: :lol: Khiráááálysááág És ezek után kapott a drágám egy alapos külső mosást -mert megérdemli, csak úgy csillog.. Mire fel van nagyobb dobod, mint nekem? :lol: Én nem festettem le az enyémet, mert úgysem látszik a disztárcsától. Tele van az udvar pitypangal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Mire fel van nagyobb dobod, mint nekem? <_< Én nem festettem le az enyémet, mert úgysem látszik a disztárcsától. talán mert nehezebb, meg nem mezei felszereltségű Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Mire fel van nagyobb dobod, mint nekem? :lol: Én nem festettem le az enyémet, mert úgysem látszik a disztárcsától. Tele van az udvar pitypangal. <_< Nekem is akkora kell, mint Sancinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Jó persze, de én azt írtam, amit én tennék, ha változtatni szeretnék a fékeken. Most gyári méretű tárcsa van elöl, hátul meg a dob. Max. én is a hűtött tárcsén gondolkodtam, de aztán nem akartam nyerget cserélni, így hát maradt a tömör. Meg így is alig vonszolja magát a 60-paci 13collal, mit kezdeni 14-el? Nekem a téli az 175/70 R13 azt hiszem...a nyári 185/60 R14 és én jobban szeretem a 14est fogyasztáson nem látszik meg...és igazából a rugalmasságon sem...csak nem olyan könnyen rúgja meg magát...plusz stabilabb...és szerintem a fék is jobb a 14essel...ez az én tapasztalatom....ja és ugye nekem is 60paci van benne....a 4 személy 100szor jobban elfogyasztja a pacikat mint a 14es kerék <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Nekem a téli az 175/70 R13 azt hiszem...a nyári 185/60 R14 és én jobban szeretem a 14est fogyasztáson nem látszik meg...és igazából a rugalmasságon sem...csak nem olyan könnyen rúgja meg magát...plusz stabilabb...és szerintem a fék is jobb a 14essel...ez az én tapasztalatom....ja és ugye nekem is 60paci van benne....a 4 személy 100szor jobban elfogyasztja a pacikat mint a 14es kerék <_< jaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Nekem a téli az 175/70 R13 azt hiszem...a nyári 185/60 R14 és én jobban szeretem a 14est fogyasztáson nem látszik meg...és igazából a rugalmasságon sem...csak nem olyan könnyen rúgja meg magát...plusz stabilabb...és szerintem a fék is jobb a 14essel...ez az én tapasztalatom....ja és ugye nekem is 60paci van benne....a 4 személy 100szor jobban elfogyasztja a pacikat mint a 14es kerék :lol: Hányszor kell elmondani, hogy nem a keréktárcsa átmérője számít. "Akármelyikre" lehet tenni váltóméretes gumit. A 175/70R13-nak ugyanakkora a kerülete, mint a 185/60R14-nek, pár mm hijján. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts