broncse Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 nem mindegyiknél :lol: Nálam biztos, meg a gyik-ban lévő szimplatárcsásnál is. De ettől még lehet olyan, amin nem kell levenni. <_< De el sem tudom képzelni, az hogy lehet. Valaminek mégiscsak be kell lógnia a tárcsa szélénél beljebb, ami tartja a betéteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 nem mindegyiknél <_< Így van, ha jól emléxem, az enyémnél (236-os nem hűtött tárcsa) nem kellett levenni, de mondjuk nem én csináltam, csak ott voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Nálam biztos, meg a gyik-ban lévő szimplatárcsásnál is. De ettől még lehet olyan, amin nem kell levenni. <_< De el sem tudom képzelni, az hogy lehet. Valaminek mégiscsak be kell lógnia a tárcsa szélénél beljebb, ami tartja a betéteket. igen, de attól lehet, hogy egy fél cmel távolabb vana tárcsa falától, és az meg kehet elé is arra hogy kihúzd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 igen, de attól lehet, hogy egy fél cmel távolabb vana tárcsa falától, és az meg kehet elé is arra hogy kihúzd. Akkor a lényeg, h mindenkinek igaza van. <_< NEkem spec. 236-os hűtött van, de le kell venni a teljes nyerget a tárcsához. Másnak meg nem. Így jártam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Akkor a lényeg, h mindenkinek igaza van. <_< NEkem spec. 236-os hűtött van, de le kell venni a teljes nyerget a tárcsához. Másnak meg nem. Így jártam. :lol: szerintem nekem is le kell :lol: de én nemtom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Az enyémen ha jól szétfeszgetem a nyerget akkor ki lehet venni anélkül, hogy le kéne venni pedig a hűtött fajta. Ha meg a nyeregtengelyeket ki akarod tekerni akkor a lehető legjobb minőségű rövid 10-es imbuszt ajánlom! Vagy esetleg egy imbuszkulcsból levágni egy megfelelő méretű darabot és a megfelelő crova-fejbe beledugva pont jó célszerszám lesz -én csak úgy tudtam kitekerni mert az imbuszkulcsot elhajtogattam lazán, spirálos lett. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Az enyémen ha jól szétfeszgetem a nyerget akkor ki lehet venni anélkül, hogy le kéne venni pedig a hűtött fajta. Ha meg a nyeregtengelyeket ki akarod tekerni akkor a lehető legjobb minőségű rövid 10-es imbuszt ajánlom! Vagy esetleg egy imbuszkulcsból levágni egy megfelelő méretű darabot és a megfelelő crova-fejbe beledugva pont jó célszerszám lesz -én csak úgy tudtam kitekerni mert az imbuszkulcsot elhajtogattam lazán, spirálos lett. :lol: hát a beta nem hajlott el <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Akkor a lényeg, h mindenkinek igaza van. <_< NEkem spec. 236-os hűtött van, de le kell venni a teljes nyerget a tárcsához. Másnak meg nem. Így jártam. :lol: Nekem is le kell venni. 236/nem hűtött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Bizony 10-es imbuszkulcs, de méghozzá a jobbikból!!! Nekem a mezei 10-esre sikerült egy kanyart hajlítanom. Aztán vettem egy minőségi 10-est, hosszú szárút, arra cső, aztán nem volt már ellenfél az imbuszcsavar! Visszaszereléskor meg egy kis Loctite rögzítő nem árt. Nekem már alapból van az imbuszkulcsomba kanyar. Hol lehet venni egyeneset? :lol: :lol: Nekem is le kell venni. 236/nem hűtött. Még nem??? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 A féktárcsában milyen márkát ajánlotok? Azt hallottam, hogy az nem olyan fontos, csak ne legyen gagyi. A Brembo is jó meg Ate is... A betétem Ate, azt már megvettem. Ja, előre kell, belső hűtésű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 A féktárcsában milyen márkát ajánlotok? Azt hallottam, hogy az nem olyan fontos, csak ne legyen gagyi. A Brembo is jó meg Ate is... A betétem Ate, azt már megvettem. Ja, előre kell, belső hűtésű. ha nem hamisított, akkor brembo ae zimmermann meg vég pár típus. nekem pl a gyárival se volt semmi bajom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Megvannak a 256/24 es brembo tárcsáim. Piros bontatlan dobozban, mindenféle papírral (tüv, felszerelési utasítás, reklám <_< ) Élébe beütve a száma meg a brembo felirat. Szóval elég meggyőző ahhoz hogy valódinak gondoljam :lol: Hétvégén beszerelés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Honnan lehet tudni, hogy egy 236-os hűtött tárcsához milyen betét kell? Mert sehol sem írja... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Honnan lehet tudni, hogy egy 236-os hűtött tárcsához milyen betét kell? Mert sehol sem írja... <_< Nekem alvázszám alapján adták. És jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Megvannak a 256/24 es brembo tárcsáim. Piros bontatlan dobozban, mindenféle papírral (tüv, felszerelési utasítás, reklám <_< ) Élébe beütve a száma meg a brembo felirat. Szóval elég meggyőző ahhoz hogy valódinak gondoljam :lol: Hétvégén beszerelés... Hasonló utakat járunk. Szintén piros, szintén brembo, szintén hétvége. :lol: Sok sikert a cseréhez. Jó erős imbusz kell, azt eddig levettem itt. :lol: Még a kis rögzítő savarból is adtak 2 újat, bár azt nem fogom tudni hova tenni, mert a régit az előző tulaj már lefúrta. Gondolom lusta volt vele bajlódni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Nekem alvázszám alapján adták. És jó lett. De ha tudom a tárcsa méretét, akkor nem hinném, hogy sok választék lehetne hozzá... Inkább az a bajom, hogy a webáruházakban nem írják oda, hogy ezpl 236-os hűtötthöz jó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 De ha tudom a tárcsa méretét, akkor nem hinném, hogy sok választék lehetne hozzá... Inkább az a bajom, hogy a webáruházakban nem írják oda, hogy ezpl 236-os hűtötthöz jó. <_< Én is így gondoltam, de aztán mondta a boltos srác, hogy nem egyértelmű a tárcsából. LEhet, hülyeséget mondott, de az is lehet, hogy igaza van. Mert épp a npokban volt róla szó, hogy valakinek le kell venni a teljes nyerget a tárcsához, valakinek meg nem, és mindenkinek 236-os hűtött van. Szóval ebből gondolom, hogy a nyereg kialakítása, ezért a betét mérete is eltérhet ugyanolyan tárcsákkal szerelt típusok között is. Szvsz, ha webáruházban akarsz rendelni, akkor előbb mérd meg, asszem 2 méret van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Én is így gondoltam, de aztán mondta a boltos srác, hogy nem egyértelmű a tárcsából. LEhet, hülyeséget mondott, de az is lehet, hogy igaza van. Mert épp a npokban volt róla szó, hogy valakinek le kell venni a teljes nyerget a tárcsához, valakinek meg nem, és mindenkinek 236-os hűtött van. Szóval ebből gondolom, hogy a nyereg kialakítása, ezért a betét mérete is eltérhet ugyanolyan tárcsákkal szerelt típusok között is. Szvsz, ha webáruházban akarsz rendelni, akkor előbb mérd meg, asszem 2 méret van. Úgyis meg akarom nézni az állapotát mindkettőnek, mert gyanúsan vékonyak már. A féknyereg felni felőli része már eléggé bent van. Emlékeim szerint az új betétekkel épphogy nem érte el a felnit a féknyereg külső része. Tehát maximum megmérem vagy olvasok le róla adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Hasonló utakat járunk. Szintén piros, szintén brembo, szintén hétvége. <_< Sok sikert a cseréhez. Jó erős imbusz kell, azt eddig levettem itt. :lol: Még a kis rögzítő savarból is adtak 2 újat, bár azt nem fogom tudni hova tenni, mert a régit az előző tulaj már lefúrta. Gondolom lusta volt vele bajlódni. :lol: És neked is benne van az élében a száma meg a brembo felirat? :lol: Csak kíváncsiságból kérdezem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 És neked is benne van az élében a száma meg a brembo felirat? <_< Csak kíváncsiságból kérdezem :lol: Igen bele van ütve minden, és van a dobozban leírás, meg kis pót rögzítőcsavar is, és szép piros goboza van. Szóval elég igényesnek tűnik, én hamisítóként nem lennék ennyire igényes... :lol: De majd szombaton kiderül, ha feltettem, milyen minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Igen bele van ütve minden, és van a dobozban leírás, meg kis pót rögzítőcsavar is, és szép piros goboza van. Szóval elég igényesnek tűnik, én hamisítóként nem lennék ennyire igényes... <_< De majd szombaton kiderül, ha feltettem, milyen minőség. Ezt a réz pasztát vagy mit mint a gyik-ban te is fogsz használni? Én el is felejtettem mikor ott voltam a boltban. majd nagyon vékonyan grafitos zsírral bekenem a csúszkákat meg az illesztett felületeket azt annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ezt a réz pasztát vagy mit mint a gyik-ban te is fogsz használni? Én el is felejtettem mikor ott voltam a boltban. majd nagyon vékonyan grafitos zsírral bekenem a csúszkákat meg az illesztett felületeket azt annyi. Azt NE TEDD. Nem véletlenül kell a rézpaszta. A zsír, ha rákerül a tárcsára/betétre komolyan rontja a fékhatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ezt a réz pasztát vagy mit mint a gyik-ban te is fogsz használni? Én eddig nem kaptam sehol, a legtöbb autósboltban azt sem tudták, mi az. Ha sikerült szereznem, akkor kipróbálom, mert az előző betét kicsit csikorgott melegen, és engem zavart. Állítólag ez valamennyit segít, ha nem is oldja meg. Legrosszabb esetben veszek motip réz spray-t, azt már láttam valamelyik nagy áruházban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Azt NE TEDD. Nem véletlenül kell a rézpaszta. A zsír, ha rákerül a tárcsára/betétre komolyan rontja a fékhatást. Ez azért szerintem nem olyan veszélyes dolog. Ha ésszel és nagyon vékonyan kenem az sosem kerül a tárcsára. Ennél sokkal durvább amikor az autókereskedésekben a gumikat nyomják le szilikon spray-vel és abból kap a tárcsa is. Na akkor tényleg változik a fékerő (magam is tapasztaltam már ilyet). Igaz egy-két intenzív vasalással az is eltűnik a felületről pedig a szilikon sokkal "ragaszkodóbb" a felülethez mint egy hagyományos zsír. Szerintem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ez azért szerintem nem olyan veszélyes dolog. Ha ésszel és nagyon vékonyan kenem az sosem kerül a tárcsára. Ennél sokkal durvább amikor az autókereskedésekben a gumikat nyomják le szilikon spray-vel és abból kap a tárcsa is. Na akkor tényleg változik a fékerő (magam is tapasztaltam már ilyet). Igaz egy-két intenzív vasalással az is eltűnik a felületről pedig a szilikon sokkal "ragaszkodóbb" a felülethez mint egy hagyományos zsír. Szerintem. <_< Akkor tedd. Lelked rajta. Én biztosan nem tenném. Ha nincs rézpaszta, inkább szárazon hagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts