opel16v Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 ate is jó, textar is jó, én inkább a ferodo-t szoktam javasolni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 brembo 256/24 tárcsát készülök venni. Árban ua a normál és a "sportosabb" max verzió. Jelent valami plusszt ha a max-ot venném? Vagy csak azok a bemarások adják a különbséget a többi pedig mókusvakítás? max: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 sokat nem jelent, inkább csak annyit, hogy előbb elfogy a betét :lol: szerintem bőven jó a sima <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 sokat nem jelent, inkább csak annyit, hogy előbb elfogy a betét :lol: szerintem bőven jó a sima <_< akkor maradok a simánál. Tárcsa cseréhez mi kellhet még? új tárcsa, új betétek vannak (ill tárcsa lesz délutánra) Kell valami cserélendő alkatrész még? esetleg valami speciális szerszám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 akkor maradok a simánál. Tárcsa cseréhez mi kellhet még? új tárcsa, új betétek vannak (ill tárcsa lesz délutánra) Kell valami cserélendő alkatrész még? esetleg valami speciális szerszám? A féknyerget érdemes ellenőrizni, milyen állapotú. Van hozzá felújítókészlet, ami vezetőgumihüvelyből, porvédő gumiból, dugattyú tömítő gumiból áll. És ami még kellhet, bár általában használható a régi: a betétet feszítő rugó. A féknyereg felújítást érdemes olyan emberre bízni, aki látott már ilyet, egyébként a leszedés-felrakás imbusz kulcsos. Ja és ha régen volt fékolaj csere, akkor az nem ártana most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 A féknyerget érdemes ellenőrizni, milyen állapotú. Van hozzá felújítókészlet, ami vezetőgumihüvelyből, porvédő gumiból, dugattyú tömítő gumiból áll. És ami még kellhet, bár általában használható a régi: a betétet feszítő rugó. A féknyereg felújítást érdemes olyan emberre bízni, aki látott már ilyet, egyébként a leszedés-felrakás imbusz kulcsos. Ja és ha régen volt fékolaj csere, akkor az nem ártana most. Ezek szerint szétszedés után derül ki ha kell még valami. Na majd meglátjuk... Fékolaj cserére gondoltam. Kérdés, hogy mielőtt nekiállok és visszanyomom a dugattyúkat (és esetleg a rendszerbe visszatolom a koszt) vagy jó utána is már a beszerelt új cuccokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ezek szerint szétszedés után derül ki ha kell még valami. Na majd meglátjuk... Fékolaj cserére gondoltam. Kérdés, hogy mielőtt nekiállok és visszanyomom a dugattyúkat (és esetleg a rendszerbe visszatolom a koszt) vagy jó utána is már a beszerelt új cuccokkal? Amikor végeztél az új cuccok berakásával,akkor tartályból kikapod a régi olajat,amennyit tudsz,felönt újjal és addig pumpa-légtelenít-utántölt játék,amíg az új tiszta meg nem jelenik. Biztos 256 van neked fent? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Én is végigjártam ezt a kálváriát. Nekem most Brembo+Ferrodo kombináció van. Eddig ezeknek van a legjobb fékerejük és nem csikorog, nem ráz. Ma meghozzák nekem is a tárcsát, betétet (Brembo+Ferrodo). Hétvégén be is teszem. <_< A féknyergem szerintem szemre jó állapotban van. Érdemes azért cserélni az ilyen-olyan gumikat így is? A dugattyú gumijának az egyik fele mintha valahonnan egészen belülről jönne. Ezt nem is lehet cserélni a dugaggyú szétszedése nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ma meghozzák nekem is a tárcsát, betétet (Brembo+Ferrodo). Hétvégén be is teszem. <_< A féknyergem szerintem szemre jó állapotban van. Érdemes azért cserélni az ilyen-olyan gumikat így is? A dugattyú gumijának az egyik fele mintha valahonnan egészen belülről jönne. Ezt nem is lehet cserélni a dugaggyú szétszedése nélkül? ez engem is érdekelne Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Nem olyan bonyolult ám az a dugattyú,hogy ne lehessen szétkapni és összerakni. Mivel az opel által használt dugattyúkon semmilyen spec bevonat nincs(értsd: pl francia féken láttam teflon bevonatot már),ezért ha nagyon elhanyagolták elég szép szmötyi tud felhalmozódni,másrészt nem árt ellenőrizni,hogy nincs-e a dugó oldalán bemaródás vagy más nyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Nem olyan bonyolult ám az a dugattyú,hogy ne lehessen szétkapni és összerakni. Mivel az opel által használt dugattyúkon semmilyen spec bevonat nincs(értsd: pl francia féken láttam teflon bevonatot már),ezért ha nagyon elhanyagolták elég szép szmötyi tud felhalmozódni,másrészt nem árt ellenőrizni,hogy nincs-e a dugó oldalán bemaródás vagy más nyom. de akkor csak kihúzom, meg visszatolom??? ami belül van tömítő gumigyűrű, az nem fog begyűrődni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Biztos 256 van neked fent? <_< Biztos az van neki. Az összes 1.6 16v-n az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Amikor végeztél az új cuccok berakásával,akkor tartályból kikapod a régi olajat,amennyit tudsz,felönt újjal és addig pumpa-légtelenít-utántölt játék,amíg az új tiszta meg nem jelenik. Az olajcsere menete tiszta, de tárcsa csere közben vissza kell nyomnom a dugattyút, hogy beférjen az új tárcsa és betét. Ha ezt megteszem és még az olajcsere előtt vagyok akkor nem nyomok vissza a rendszerbe estlegesen koszt? Parázok rendesen a légtelenítő csavarok miatt... vajnon be vannak-e rohadva... Biztos 256 van neked fent? <_< igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Az olajcsere menete tiszta, de tárcsa csere közben vissza kell nyomnom a dugattyút, hogy beférjen az új tárcsa és betét. Ha ezt megteszem és még az olajcsere előtt vagyok akkor nem nyomok vissza a rendszerbe estlegesen koszt? Parázok rendesen a légtelenítő csavarok miatt... vajnon be vannak-e rohadva... igen ha rendben vannak a gumitömítések, akkor nem nyomsz vissza koszt ha meg nincs rendben, akkor úgyis ki kell szedni, és majd akkor itisztul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Parázok rendesen a légtelenítő csavarok miatt... vajnon be vannak-e rohadva... Valamelyik kartást adott nekem itt pár oldallal ezelőtt jó tippet. NEm kell parázni, először csavarlazító, majd pár perc után óvatosan meg kell kozogtatni kiskalapáccsal befele (óvatosan, dekással csak!), és utána le fog jönni. Csillagkulccsal próbáld, mert sima villáskulccsal előbb el fogod nyírni, mint hogy lejönne. Persze, mindezt még a nyereg levétele előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Valamelyik kartást adott nekem itt pár oldallal ezelőtt jó tippet. NEm kell parázni, először csavarlazító, majd pár perc után óvatosan meg kell kozogtatni kiskalapáccsal befele (óvatosan, dekással csak!), és utána le fog jönni. Csillagkulccsal próbáld, mert sima villáskulccsal előbb el fogod nyírni, mint hogy lejönne. Persze, mindezt még a nyereg levétele előtt. nem nyírni fogja hanem lenyalni a csavar fejét <_< drótkefe legelsőnek, aztán csavarlazító, meg a kocogtatás.és ha nehezen indult meg, akkor játék oda vissza lazít vissza lazít vissza persze ezeke ellenére is megeshet, hogy sajna beleszakad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 persze ezeke ellenére is megeshet, hogy sajna beleszakad <_< Esetleg ha nagy a para, akkor még szóbajöhet, a hagyjuk a fenében az egészet, cseréljük ki, és a végén majd elmenni egy gyorsszervízbe, ahol géppel leszívják a régit, és beteszik az újat levegőmentesen. Bár nem tudom, mennyire lehet ez tökéletes, de egyesek szerint működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Esetleg ha nagy a para, akkor még szóbajöhet, a hagyjuk a fenében az egészet, cseréljük ki, és a végén majd elmenni egy gyorsszervízbe, ahol géppel leszívják a régit, és beteszik az újat levegőmentesen. Bár nem tudom, mennyire lehet ez tökéletes, de egyesek szerint működik. az is a légtelenítőn keresztül megy soha se használtuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 nem nyírni fogja hanem lenyalni a csavar fejét <_< drótkefe legelsőnek, aztán csavarlazító, meg a kocogtatás.és ha nehezen indult meg, akkor játék oda vissza lazít vissza lazít vissza persze ezeke ellenére is megeshet, hogy sajna beleszakad :lol: Nekem is nehezen indultak meg, de végül csak megadta magát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Én még mindig nem értem minek levenni a komplett féknyerget a tárcsa és pofacseréhez. <_< Ez kb olyan,mint segglukon keresztül fogat furni.Lehet,csak nem értem minek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Én még mindig nem értem minek levenni a komplett féknyerget a tárcsa és pofacseréhez. <_< Ez kb olyan,mint segglukon keresztül fogat furni.Lehet,csak nem értem minek! :lol: egy ok pl az amit én is mondtam: nem volt 7 es imbusz és nem is tudtam szerezni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Én még mindig nem értem minek levenni a komplett féknyerget a tárcsa és pofacseréhez. <_< J0hnny, nem kötözkötni szeretnék, hanem komolyan kérdezem, hogy másként a tárcsát higyan veszed le? Mert hétvégén én is szeretnék cserélni, de ahogy néztem a nyeregtartót is le kell venni bizony, mert közrefogja a tárcsát elöl. Attól nem lehet levenni a tárcsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 J0hnny, nem kötözkötni szeretnék, hanem komolyan kérdezem, hogy másként a tárcsát higyan veszed le? Mert hétvégén én is szeretnék cserélni, de ahogy néztem a nyeregtartót is le kell venni bizony, mert közrefogja a tárcsát elöl. Attól nem lehet levenni a tárcsát. van egy olyan itt, hogy GYÍK abban képekkel illusztrálva megvan az egész fékcsere. megvan a nyereglevevős, illetve a csúszka kicsavarós is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 van egy olyan itt, hogy GYÍK abban képekkel illusztrálva megvan az egész fékcsere. megvan a nyereglevevős, illetve a csúszka kicsavarós is :lol: Na hát erről beszélek én is. Ha a gyikban megnézed a vonatkozó cikk 3. képét, akkor pont láthatod, amit mondtam. Ha nem veszed le az egészet, akkor a tárcsát csak max. eltörve tudod kivenni. Sztem. De félbetörve meg az újat nem érdemes betenni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Na hát erről beszélek én is. Ha a gyikban megnézed a vonatkozó cikk 3. képét, akkor pont láthatod, amit mondtam. Ha nem veszed le az egészet, akkor a tárcsát csak max. eltörve tudod kivenni. Sztem. De félbetörve meg az újat nem érdemes betenni. <_< most hogy mondod :lol: visszaemlékezve minden tárcsacserénél levettem kompletten a féknyerget. szóvala két nagy csavar le és úgy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts