Novy Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Mégiscsak igaz a mondás?Az tanítja,aki nem ért hozzá? :unsure: igaz bizony, de ha még esetleg szépen megmagyrázza neki valaki, akkor még neki áll feljebb hogy milyen hülye vagy. csak érdekesség képen: mi az astrába ugy cserltük az olajat, hogy a szűrőt feltöltöttük, és egy gyors mozdulatta, felraktuk a heylére, és egy minimális pár csepp ha kiment a szűrőből ez idő alatt. megkéedeztem hogy nem tölti e fel erre: ajj de hülye vagy hát akkor az öszes olaj kifolyik, meg soha se szokták feltölteni a szűrőket. egyik dolog hogy az összes olaj tuti nem folyik ki, mer amit a papir felvesz az se fog már sose kifolyni belőle, csak cserélődni, a másik pedig, hogy biztos sok kamionba cserélte már az olajat, meg sok 80as audiba, ahol többnyire lyukkal felfelé van téve a szűrő, kamionba meg nemigazán szokták megvárni még az a pár liter olajat felszivaj... na mindegy csak ennyit a tanárunkrol:) jaaaa évvégén beviszem neki a metás ujságokat, és megmutatom a borító oldalt, ahol töltik a szűrőt, meg felveszem gépre a műsorokat, ahol ugyancsak töltögetik:) de meglehetaz is hogy ha magyaráz háttal állok neki :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Én sosem szoktam az új szűrőt felönteni,majd megteszi azt az olajpumpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 nem kell feltölteni a szűrőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 nem kell feltölteni a szűrőt Pedig sok "okos" szerint az úgy jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 1 napja cseréltem olajat és én sem... Ezt már én is hallotam még Ladás koromban... "ha feltöltöd jobban felveszi az olajat" Már akkor is hülyeségnek hangzott.... ______________________ Még mindig okés a Metabond...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Ha lecserélem a fékfolyadékot, mijet tegyek bele? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 DOT4, és ne valami tesco gazdaságos, ha lehet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Az a tipus (ha jól tudom) ugye? Valami márka? ...vagy az mindegy? (persze no tesco) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Bosch-t és Ferodo-t használtam eddig, azok biztos jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 ATE-val sincs semmi gondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 hát ha hülyeség ha nem én ha eszebe vanfeltöltöm, legalább nem kell annyit utánaönteni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 hát ha hülyeség ha nem én ha eszebe vanfeltöltöm, legalább nem kell annyit utánaönteni:) Miért kéne utánaönteni? Tudd, hogy mennyi a feltöltési mennyiség(szűrővel együtt). :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 A féknyereg munkahengerének kicserélem a gumigyűrűjét... ha visszarakom be kell kenni valamivel (mondjuk hőálló zsír) vagy elég kenést ad a fékfolyadék? Vigyázzunk a gumi ásványi zsírral kenegetésével!! Könnyen felpuhul, megdagad, és aztán ki lehet dobni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minosz Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Sziasztok! Kézifékkel kapcsolatban lenne kérdésem... van ugye rajta egy gomb, ami normális esetben benyomható, de ha nem tartjuk nyomva, kiugrik, és reteszeli a kéziféket az éppen aktuális állásánál. Namármost, e jó tulajdonságát az én gombom elfelejtette, és állandóan bent ragad, nem ugrik vissza. Mintha a rugó kiugrott volna belőle... (Kocsi rögzítése úgy műkszik azóta, hogy a kézifékkar felső állásában kihúzom fogóval a gombot, és aztán úgy marad... meg van a csomagtartóban egy B30as blokktégla a hátsó kerék mögé :unsure: Valakinek valami ötlete, mi lehet a gond? Mit kellene cserélni a javulás érdekében? Szétszedhető egyátalán a kézifékkar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Valakinek valami ötlete, mi lehet a gond? Mit kellene cserélni a javulás érdekében? Szétszedhető egyátalán a kézifékkar? Leszeded a középalsókonzolt (nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik), aztán a többire rájössz magadtól is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 alsó középkonzol a felső középkonzoltol függetlenül is kijön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 alsó középkonzol a felső középkonzoltol függetlenül is kijön? Igen. A hátsó hamutartó és a kézifék alatti rekesz kipattintható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 de az egész amibe a váltó is van?? szoval ami a padlón van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 de az egész amibe a váltó is van?? szoval ami a padlón van Igen, de kicsit rossz helyen vagyunk. Kasztnis kérdéssel a megfelelő helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Fékcsere óta a jobb hátsó tárcsa tövében két helyen is kb 10 centi hosszan egy lilás elszineződés van. Valami hősokkot kaphatott, valószínűsítetően a dobféktől, mert már akkor észrevettem, mikor a fékezésekkel nagyon vigyáztam. Ma jutottam odáig, hogy megemeltem a hátulját az autónak és megpörgetve a kereket érezhető, hogy néhány helyen kicsit befog a fék. Bár ez, igaz mégkisebb mértékben, de tapasztalható a másik oldalon is. Kérdés, hogy látott-e már valaki ilyen elszineződést, lehet-e gond ebből, továbbá van-e mód teljesen megszünetetni a pofák és a dobrész összeérését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 továbbá van-e mód teljesen megszünetetni a pofák és a dobrész összeérését? aham. kiengeded a kézit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 aham. kiengeded a kézit :unsure: Hogyez nekem nem jutott eszembe. :wacko: De komolyan vissza lehet annyira állítani, hogy ne érjen bele, de még megfelelően fogjon a kézi? Vagy ha nem, akkor szályoztatni kell a betétet, esetleg cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 elméletileg nem kéne beleérnie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Sziasztok! Kéne egy kis help!!! Van nálunk egy csodálatos autósbolt. Bementem, megrendeltem tőlük a Brembo max 256-os tárcsát, csak mikor mentem érte, átalakult Ate tárcsára. Kicsit marha ideges ledtem. Ha egyszer Brembot rendelek tán azt is kéne eladni..... Tudtok boltot, vagy honlapot ahol tudok venni???? .... Járom az egész országot, ezért több lehetőség is érdekelne. ......Persze a Ferrodo betétek is kellenének. ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGET !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Sziasztok! Kéne egy kis help!!! Van nálunk egy csodálatos autósbolt. Bementem, megrendeltem tőlük a Brembo max 256-os tárcsát, csak mikor mentem érte, átalakult Ate tárcsára. Kicsit marha ideges ledtem. Ha egyszer Brembot rendelek tán azt is kéne eladni..... Tudtok boltot, vagy honlapot ahol tudok venni???? .... Járom az egész országot, ezért több lehetőség is érdekelne. ......Persze a Ferrodo betétek is kellenének. ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGET !!!! Tudok egy egyszerű megoldást: ha BP-en is jársz, a Csergőben tuti kapsz, az oldal alján megtalálod a reklámjukat, arra kattintva az oldalukon megvan a címük is. Úgy rémlik, a lágymányosi híd környékén vannak. Ha klubtag lennél, még kedvezményed is lenne :wacko: Egyébként az Ate sem rossz márka tudtommal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts