DP@i Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Veszel 236-os hűtött tárcsákat (brembo), meg hozzá bontóból nyergeket óccsón, aztán meg ferodo betéteket. Ezzel a konfiggal biztos hatásosabb lesz a fék :unsure: Na, ez már jól hangzik. Amíg méreten belül volt, nem akartam cserélni tárcsát, de amint elkopnak az első pofák kidobom őket - újra már nem fogom szabályoztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na, ez már jól hangzik. Amíg méreten belül volt, nem akartam cserélni tárcsát, de amint elkopnak az első pofák kidobom őket - újra már nem fogom szabályoztatni. Erre gondoltam én is. Mibe fáj egy hűtött tárcsa párja manapság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Erre gondoltam én is. Mibe fáj egy hűtött tárcsa párja manapság? Én 15-ért vettem a 236 -os hűtött Brembokat a Bárdinál nemrég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Én 15-ért vettem a 236 -os hűtött Brembokat a Bárdinál nemrég. Párját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Párját? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Igen. Küldtem PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Küldtem PÜ-t. Megkaptam,de vmi beállítási problémád lehet,mert amikor válaszolni akarok,azt az üzenetet kapom,hogy : "A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni. A privát üzenetet nem továbbítottuk" ----- :unsure: Légyszi nézz utána! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Megkaptam,de vmi beállítási problémád lehet,mert amikor válaszolni akarok,azt az üzenetet kapom,hogy : "A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni. A privát üzenetet nem továbbítottuk" ----- :unsure: Légyszi nézz utána! Megnéztem, és a kérdésre hogy kivánom-e kikapcsolni a pü-ket nem válasz van. Az úgy jó, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Megnéztem, és a kérdésre hogy kivánom-e kikapcsolni a pü-ket nem válasz van. Az úgy jó, nem? Passz...De még mindig nem tudom elküldeni,és én nem állítottam el semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Passz...De még mindig nem tudom elküldeni,és én nem állítottam el semmit... Mindegy , majd megkérdek valakit mi lehet a bibi. Amúgy a kérdésemre mi a válasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Mindegy , majd megkérdek valakit mi lehet a bibi. Amúgy a kérdésemre mi a válasz? Van Bárdi Győrben,Csipkegyári ut.6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Van Bárdi Győrben,Csipkegyári ut.6. THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 THX. Amúgy, úgy tudom, van egy bontó a tatai úttól nem messze. Te mit tudsz róluk, van náluk a hűtötthöz nyereg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Amúgy, úgy tudom, van egy bontó a tatai úttól nem messze. Te mit tudsz róluk, van náluk a hűtötthöz nyereg? Nemtom....Én egy sráchoz járok cuccokért (,Sashegy felé az utolsó utca jobbra) neki elméletileg van.Ha gondolod,hívd fel:Csaplár Zoltán :0620/3338911.Privit továbbra sem tudok neked küldeni,a címlistámban a neved mellé azt írja ki,hogy le van nálad tiltva a privi.Nem tudom mélykék akkor hogy tudott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Nemtom....Én egy sráchoz járok cuccokért (,Sashegy felé az utolsó utca jobbra) neki elméletileg van.Ha gondolod,hívd fel:Csaplár Zoltán :0620/3338911.Privit továbbra sem tudok neked küldeni,a címlistámban a neved mellé azt írja ki,hogy le van nálad tiltva a privi.Nem tudom mélykék akkor hogy tudott... Köszi a számot. A cím listában nekem is az volt írva. Mindegy, most töröltem a címlistát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Power küldj most PÜ-t ha tudsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Power küldj most PÜ-t ha tudsz. Megkaptam. Most viszon én nem tudok neked küldeni. Szerintem törölj a címlistádról, úgy sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Megkaptam. Most viszon én nem tudok neked küldeni. Szerintem törölj a címlistádról, úgy sikerült. Töröltelek.Küldjed! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Töröltelek.Küldjed! :unsure: El tudtam küldeni. Akkor megvan a hiba. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 hello mennyire kell erősen fékezni ,ahhoz hogy a hátsó kerét is csusszon??? mikor hidat cseréltünk utána légetelnitettünk, és probáztunk második légtelenítés után erősebben lassult, de a hátsók nemcsusztak meg egyáltalán semmit. igaz azelső se blokkolt csak olyan 40cm eket. szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 hello mennyire kell erősen fékezni ,ahhoz hogy a hátsó kerét is csusszon??? mikor hidat cseréltünk utána légetelnitettünk, és probáztunk második légtelenítés után erősebben lassult, de a hátsók nemcsusztak meg egyáltalán semmit. igaz azelső se blokkolt csak olyan 40cm eket. szerintetek? Miért kellene hogy blokkoljon? Egyébként az első után. Ha beleállsz a fékbe és az út is olyan, akkor megfogja hátul is. De vigyázz a gumikra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Azok tényleg csak vizen vagy más csúszós felületen fognak megcsúszni. Van fékerő szabályzó is hátul, ami elveszi a féket, ha az autó "orra áll". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 hát köszi fiuk egyre jobban világossá válik nekem az hogy a gyakszitanárunk a suliba nemért semmihez se, csak a ladákhoz, mert vele kellett veszekednem, hogy az astrán márpedig nem satuzik egykönnyen a hátsó keré fékje Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 hát köszi fiuk egyre jobban világossá válik nekem az hogy a gyakszitanárunk a suliba nemért semmihez se, csak a ladákhoz, mert vele kellett veszekednem, hogy az astrán márpedig nem satuzik egykönnyen a hátsó keré fékje Azért a zsigulin is van fékerőszabályzó, bár ez nem nagyon zavarja a megcsúszásban. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 hát köszi fiuk egyre jobban világossá válik nekem az hogy a gyakszitanárunk a suliba nemért semmihez se, csak a ladákhoz, mert vele kellett veszekednem, hogy az astrán márpedig nem satuzik egykönnyen a hátsó keré fékje Mégiscsak igaz a mondás?Az tanítja,aki nem ért hozzá? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts