Korzika Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Valszeg fékrásegítő problémája van a gépégépégépkocsimnak,indításkor nem húzza vissza a pedált és csak nagy-nagy pedáltaposással tudom megállásra kényszeríteni a verdát! Hol induljak el diagnosztizáni a vákumcsöveknél?Mennyi pénz egy ilyen rásegítő?Új vagy bontott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Valszeg fékrásegítő problémája van a gépégépégépkocsimnak,indításkor nem húzza vissza a pedált és csak nagy-nagy pedáltaposással tudom megállásra kényszeríteni a verdát! Hol induljak el diagnosztizáni a vákumcsöveknél?Mennyi pénz egy ilyen rásegítő?Új vagy bontott? Azt a kemény fékcsövet nézd végig először, ami a rásegítődobra megy. Nekünk egyszer a Caravan csinált olyat, hogy egy meredek emelkedőn mentem felfelé, és mikor felértem, majdnem visszagurultam, mert nem fogott a fék, taposni kellett, mint állat. Motorháztetőt felnyitva kiderült, hogy a rásegítő hengerből a kemény cső gumikarmanytúja kiugrott, a vákuumcső a levegőben lógott. Mondjuk ott volt más jelenség is: diesel lévén a dúsító is ment a vákuum megszűnése miatt, 1000 felett volt a fordulatszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Nekünk egyszer a Caravan csinált olyat, hogy egy meredek emelkedőn mentem felfelé, és mikor felértem, majdnem visszagurultam, mert nem fogott a fék, taposni kellett, mint állat. Mondjuk ugyanez a hibajelenség emelkedő után, lefele a lejtőn már sokkal kínosabb lett volna... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mondjuk ugyanez a hibajelenség emelkedő után, lefele a lejtőn már sokkal kínosabb lett volna... :D :lol: ha nem érsz fel rá, akkor gyorsan lejtő lesz belőle :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Sziasztok. Keresek egy olyan fórumtagot, aki lenne az autószerelőm <_< Aki olcsó, megbízható, mindíg a frankót mondja. Lehetőleg Bp, 17, 18, 20. kerület, Gyál, Vecsés környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Sziasztok. Keresek egy olyan fórumtagot, aki lenne az autószerelőm :huh: Aki olcsó, megbízható, mindíg a frankót mondja. Lehetőleg Bp, 17, 18, 20. kerület, Gyál, Vecsés környékén. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Sziasztok. Keresek egy olyan fórumtagot, aki lenne az autószerelőm :D Aki olcsó, megbízható, mindíg a frankót mondja. Lehetőleg Bp, 17, 18, 20. kerület, Gyál, Vecsés környékén. Keresek olyan személyt,aki kitöltené nekem a 6-os és 5-ös lottóm! Jelige: 50%-50% ha főnyeremény! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Keresek olyan személyt,aki kitöltené nekem a 6-os és 5-ös lottóm! Jelige: 50%-50% ha főnyeremény! <_< :huh: :D Amúgy tökre elegem van a szerelőkből :D mindegyik odaképzel mindenféle hibát, és kifizetteti velem. Nah ha van jelentkező akkor szóljon :lol: Ugyanitt - vállalok ötöslottó kitöltést. :D Szerintetek mitől szakadhat le a ferrodol a fékről? Nem tudok tolatni a kocsival, mert beakad a fék, emelkedik a hátulja rendesen. A ferro leszakadása okozhatja ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Szerintetek mitől szakadhat le a ferrodol a fékről? Nem tudok tolatni a kocsival, mert beakad a fék, emelkedik a hátulja rendesen. A ferro leszakadása okozhatja ezt? Leszakadt vagy nem? Ha igen akkor előrefelé sem mész vele ugye? Leginkább rossz alkatrész minőségtől lehet, de én még soha nem láttam ilyet. (ami persze nem jelent semmit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Keresek olyan személyt,aki kitöltené nekem a 6-os és 5-ös lottóm! Jelige: 50%-50% ha főnyeremény! <_< :huh: :D Kimaradtam valamiből? Kicsit szundikáltam a kanapén, és mire felébredtem mindenfélét lehet kérni a fórumon! Nekem még hány kivánságom maradt? Mindjárt küldöm a listát! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Sziasztok. Keresek egy olyan fórumtagot, aki lenne az autószerelőm :huh: Aki olcsó, megbízható, mindíg a frankót mondja. Lehetőleg Bp, 17, 18, 20. kerület, Gyál, Vecsés környékén. a legtisztább, ha leírod, mik a problémáid sok mindent meg lehet oldani egyedül is ha meg valamivel nem boldogulsz, akkor csütörtök este a Lurdyban szétkapjuk a verdát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Sziasztok! Ha 256-os fékekek szeretnék akkor mit kell csrélnem? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Sziasztok! Ha 256-os fékekek szeretnék akkor mit kell csrélnem? Köszi Nyerget, tárcsát, betétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Nyerget, tárcsát, betétet. És ha kicsit komplikáljuk, és hátsó dob helyett hátulra is tárcsát? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Nyerget, tárcsát, betétet. meg legalább 14-es felni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 meg legalább 14-es felni <_< Aki ilyen műveletet akar annak szinte kötelező hogy ne az legyen. :huh: De valóban ha a téliszett mondjuk 13, akkor csere azis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Sziasztok! Ha 256-os fékekek szeretnék akkor mit kell csrélnem? Köszi http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...8685&s=4235 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...8685&s=4235 és a dobfék-tárcsakfék csere esetén mit kell cserélni? :D <_< Csak hátsó híd? Mint Neked, Tápi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 és a dobfék-tárcsakfék csere esetén mit kell cserélni? :D <_< Csak hátsó híd? Mint Neked, Tápi? :huh: Lehet egészben a hidat, vagy csak az aggyal babrálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Lehet egészben a hidat, vagy csak az aggyal babrálni. Költségek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Leszakadt vagy nem? Ha igen akkor előrefelé sem mész vele ugye? Leginkább rossz alkatrész minőségtől lehet, de én még soha nem láttam ilyet. (ami persze nem jelent semmit) Leszakadt. Képek linkelve: astra1 astra2 astra3 Tudtam előre menni, csak hátra nem. Sokszor álló kerekekkel kellett hátratolatnom parkolóbol <_< Az a baj, hogy tökre nem értek a kocsimhoz, ha valami bajom van akkor sírva szaladok át ahverhoz hogy nézze meg, de a srác nagyon lusta... ezért kéne valaki aki megbízható, és a kis garázsocskájába szétszedi nekem a dolgokat én meg csorgó nyállal figyelem, és elmeséli hogy milyennek kéne lennie stb, én meg díjazom:) Vetetnem kéne most egy fékpofát, utángyártottat érdemes vagy eredetit? Félek h megint így járok (h leszakad) Vajon mitől lehetett ilyen barázdás a féktárcsa? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Leszakadt. Képek linkelve: astra1 astra2 astra3 Tudtam előre menni, csak hátra nem. Sokszor álló kerekekkel kellett hátratolatnom parkolóbol :huh: Az a baj, hogy tökre nem értek a kocsimhoz, ha valami bajom van akkor sírva szaladok át ahverhoz hogy nézze meg, de a srác nagyon lusta... ezért kéne valaki aki megbízható, és a kis garázsocskájába szétszedi nekem a dolgokat én meg csorgó nyállal figyelem, és elmeséli hogy milyennek kéne lennie stb, én meg díjazom:) Vetetnem kéne most egy fékpofát, utángyártottat érdemes vagy eredetit? Félek h megint így járok (h leszakad) Vajon mitől lehetett ilyen barázdás a féktárcsa? Üdv! Hát ez már nemszép. <_< Azért írtam hogy előre se menj mert ha valami hátrafelé meg tud akadni akkor lehet hogy előre is. Érhetett volna kellemetlen meglepetés. Írok egy püt neked mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Vetetnem kéne most egy fékpofát, utángyártottat érdemes vagy eredetit? Félek h megint így járok (h leszakad) Vajon mitől lehetett ilyen barázdás a féktárcsa? Üdv! Sztem gyárit vagy Ferodo-t <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 kell segítség és van garázsod, megoldhatjuk a dolgot, ha még nem sikerült Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Az én autómon is hasonló rozsdás, korrodált a fékdob.. Mikor kell azt cserélni ? Másfél éve volt műszakin, akkor csak munkahengerek, és a fékbetétek voltak cserélve. No meg a fékolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts