Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Akkor most mi legyen ? Küldjek csáposemelőt fénypostával ? ;) ui: deszkával a kerék alatt sem ? Az lesz hogy holnap ha hazaértem reggel melóból felemelem a sima emelővel és aláfekszem... Azt vagy rámesik vagy nem... ;) Addig meg végignyikorgok egy Nyerges-Esztergom, meg Esztergom-Nyerges távot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Te figyi. Te valamit nagyon rosszul csinálsz :rolleyes: ;) :lol: kísértetiesen kezd hasonlítani Lacee-ra a srác. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Te figyi. Te valamit nagyon rosszul csinálsz :rolleyes: ;) :lol: Amit én használok minden elromlik... Még a vasgolyó is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 kísértetiesen kezd hasonlítani Lacee-ra a srác. :lol: ;) Zsoltee csak egy van... Ne tévesszen meg az a két e betű a nickünk végén. :rolleyes: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Zsoltee csak egy van... Ne tévesszen meg az a két e betű a nickünk végén. :rolleyes: :lol: ;) ;) azért remélem érted a célzást. Ha fog a féked, akkor no para. Előbb-utóbb, ha megpusztulna az abs-ed, úgyis észreveszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Amit én használok minden elromlik... Még a vasgolyó is... :rolleyes: sok fakocka van eladó? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Vedd ki a biztijét és nem teszi majd ezt, igaz nem is lesz ABS Ezt tényleg megtehetnéd. Ha elmúlt ABS, ha nem múlt el nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jelentem beleültem az autóba, elmentem melóba, visszajöttem és semmi nyikorgás... :rolleyes: Nemtom mit mozgattam meg ami miatt elmúlt de sikerült. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jelentem beleültem az autóba, elmentem melóba, visszajöttem és semmi nyikorgás... :rolleyes: No látod! Ezt már korábban is megtehetted volna és akkor nincs panasz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jelentem beleültem az autóba, elmentem melóba, visszajöttem és semmi nyikorgás... :rolleyes: Nemtom mit mozgattam meg ami miatt elmúlt de sikerült. ;) Láááááááátodilyenkönnyűavtótszerelni ;) :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jelentem beleültem az autóba, elmentem melóba, visszajöttem és semmi nyikorgás... :rolleyes: Nemtom mit mozgattam meg ami miatt elmúlt de sikerült. ;) Hű, ez májkroszoftos? Újraindítottad és működik? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jelentem beleültem az autóba, elmentem melóba, visszajöttem és semmi nyikorgás... :rolleyes: Nemtom mit mozgattam meg ami miatt elmúlt de sikerült. ;) Szerintem egyszerűen kiszáradt, amit bevizeztél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Szerintem egyszerűen kiszáradt, amit bevizeztél :lol: Gatya? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Gatya? :lol: :lol: bevizeztél... nem bevizeltél. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 2 hete nagyon büdös tud lenni a fék, ha fékezek. Semmi kíméletlen fékezés, csak simán fékezek, és érzek valami nagy égett műanyag szagot a kerék felől. Szerintetek mitől lehet? Érezhetően műanyagszag. Üdv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 2 hete nagyon büdös tud lenni a fék, ha fékezek. Semmi kíméletlen fékezés, csak simán fékezek, és érzek valami nagy égett műanyag szagot a kerék felől. Szerintetek mitől lehet? Érezhetően műanyagszag. Üdv :lol: elkaptál egy tesco szatyrot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ...és érzek valami nagy égett műanyag szagot a kerék felől... Elöl vagy hátul, mindkét oldalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Elöl vagy hátul, mindkét oldalon? Elöl, mindkét oldalon érzem. Csak akkor, ha fékezgetek. Annyira büdi, hogy az utastérbe is beszivárog a szag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Elöl, mindkét oldalon érzem. Csak akkor, ha fékezgetek. Annyira büdi, hogy az utastérbe is beszivárog a szag. Passz. Érdekes, hogy egyszerre jött elő mindkét oldalon. Betétek, tárcsák milyen idősek/állapotban vannak? Én elsősorban szemrevételeznék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 2 hete nagyon büdös tud lenni a fék, ha fékezek. Semmi kíméletlen fékezés, csak simán fékezek, és érzek valami nagy égett műanyag szagot a kerék felől. Szerintetek mitől lehet? Érezhetően műanyagszag. Üdv :lol: Esetleg van valamilyen hang amikor fékezel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sziasztok! Le szeretném cserélni a fékolajat a vasba. Mennyi fékolaj kell bele? A vas C14NZ, 1.4 60LE, 96-os évjárat (GLS) Előre is köszönöm! ABS nincs benne. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sziasztok! Le szeretném cserélni a fékolajat a vasba. Mennyi fékolaj kell bele? A vas C14NZ, 1.4 60LE, 96-os évjárat (GLS) Előre is köszönöm! ABS nincs benne. Üdv! 1 L elég a cseréhez. De egyedül bajos lesz, hecsak nem szervízben csináltatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 1 L elég a cseréhez. De egyedül bajos lesz, hecsak nem szervízben csináltatod. Nem, nem egyedül csinálom. Ismerős segít. Csak Ő se tudta mennyi kell bele. És mivel előre meg kell vennem az olajat, gondoltam megkérdezem. Akkor 1L bőven elég lesz Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Nem, nem egyedül csinálom. Ismerős segít. Csak Ő se tudta mennyi kell bele. És mivel előre meg kell vennem az olajat, gondoltam megkérdezem. Akkor 1L bőven elég lesz Köszi szépen! Annyi elég. A sorrendet remélem tudjátok. :lol: ABS nélkül hátsó jobb=>bal, első jobb=>bal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Annyi elég. A sorrendet remélem tudjátok. :lol: ABS nélkül hátsó jobb=>bal, első jobb=>bal. Asszem tudja a srác...Remélem :lol: Én igazából csak segítek neki. Ő a szakember a teambe. De ha elakadnánk majd kérünk telefonos segítséget... ha lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts