mélykék76 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Kész, él, lélegzik :lol: Mivel egyenlőre téli, kölcsön gumikkal járok - tenksz Tom ;) - az igazán komoly fékezéseket még nem erőltetem :lol: Ne aggódj Laci, nekem is már sikerült kicsit elforralni :rolleyes: Össze kell érnie a dolgoknak :lol: Még hátulra kell egy másik agy, mert elcseszték a jeladót és ég az ABS lámpa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Most látom miről megy itt a beszélgetés!!!! Mire kész lett addigra én is sikeresen csatlakozok a témához :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Most látom miről megy itt a beszélgetés!!!! Mire kész lett addigra én is sikeresen csatlakozok a témához :rolleyes: Többet kéne fórumozni tánnnn ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Ma reggeltől észrevettem egy furcsaságot a kocsimon. Amikor elindulok, lassan gurulok és fékezek lájtosan, akkor olyan hangot ad valami a fékben mintha egy rugó feszülne és pattogna valamin... Nem tudom igazából leírni a hangot az a lényeg hogy a pedálon is érzem ezt a pattogást és miután állóra fékeztem a kocsit a pedál egy kicsit kijjebb nyomja a lábam... Ezt azóta csinálja mióta tegnap kimostam a motorteret. Brigéciollal mindent lefújtam és slaggal pedig átmostam... Az ABS szerkezetre is ment belőle, az esetleg beázhatott? vagy talán a féktárcsákra menő víz csinálhat ilyesmit? Miután elindultam és megyek akkor már nem hallani, csak mikor lassan gurul a verda és úgy fékezek, értem ezt 20km/h alatt. 50nél fékezek nem ad ilyen hangot... Valakinek valami 5let? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ABS lesz az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ABS lesz az... és az most hirtelen mé? Vgay egyátalán mi a baja? Mer fékezésnél különbséget nem veszek észre... Tehát fog a fék, nem csúszik meg ha erőset fékezek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 és az most hirtelen mé? Vgay egyátalán mi a baja? Mer fékezésnél különbséget nem veszek észre... Tehát fog a fék, nem csúszik meg ha erőset fékezek... :rolleyes: Nem felejtetted el megzsírozni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Nem felejtetted el megzsírozni? :rolleyes: Zsírozni nem zsíroztam, viszont vastagon meglocsoltam olajjal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Zsírozni nem zsíroztam, viszont vastagon meglocsoltam olajjal. :lol: Keresd csak azt a zsírzót meglesz előbb-utóbb :lol: :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Keresd csak azt a zsírzót meglesz előbb-utóbb :D :rolleyes: ;) ;) :lol: Csabitól lehet kölcsönkérni, ha nem lesz meg... :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Komolyra fordítva a szót... Ezzel a problémával mit lehet kezdeni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Mármint azzal, hogy darál az ABS ? Vedd ki a biztijét és nem teszi majd ezt, igaz nem is lesz ABS :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Mármint azzal, hogy darál az ABS ? Vedd ki a biztijét és nem teszi majd ezt, igaz nem is lesz ABS ;) Magyarul ez azt jelenti hogy az ABS-em teljesen elszállt??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Világít az ABS visszajelződ folyamatosan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Világít az ABS visszajelződ folyamatosan ? Semmi nem világít, csak ezt a furcsa hangot hallatja... Kívülről is elég jól hallható mert az emberek mindíg skubiznak amikor nyekereg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hangutánzó szavakból már nagyon profi vagy :rolleyes: Nem a fékterelőlap ér hozzá az agyhoz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hangutánzó szavakból már nagyon profi vagy ;) Nem a fékterelőlap ér hozzá az agyhoz ? Hát muszáj valahogy megfogalmazni... Passzolom, mit kell nézni és hol? :rolleyes: Így gondolkodva a tárcsa mögött lévő fémborításra gondolsz? Az sztem nem ér hozzá a tárcsához meg semmihez de mindjárt kimegyek megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hát muszáj valahogy megfogalmazni... Passzolom, mit kell nézni és hol? :rolleyes: Megemeled a kocsit, forgatod az első kerekek valameliykét és hallgatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Megemeled a kocsit, forgatod az első kerekek valameliykét és hallgatod :rolleyes: Aham... Haverjaim tegnap hallgatták kívülről a kocsit amikor így nyikorgott és aztmondták hogy nem a kerékfelől jön hanem bentről valahonnan... lehetséges hogy a brigéciol levitte onnan is az olajat ahol éppen valami kenő szerepe lett volna... és attól nyikorog... Ez lehetséges? Valahol a pedál körül van ilyesmi rugó ami adhat hangot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Aham... Haverjaim tegnap hallgatták kívülről a kocsit amikor így nyikorgott és aztmondták hogy nem a kerékfelől jön hanem bentről valahonnan... lehetséges hogy a brigéciol levitte onnan is az olajat ahol éppen valami kenő szerepe lett volna... és attól nyikorog... Ez lehetséges? Valahol a pedál körül van ilyesmi rugó ami adhat hangot? Szerintem az aláírásod adhat egy jó megoldást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Fogalamam sincs ;) De ha azt mondom : igen, elképzelhető, akkor nézelődsz a motortérben ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Fogalamam sincs ;) De ha azt mondom : igen, elképzelhető, akkor nézelődsz a motortérben ? ;) Már nézelődtem... Megmozgattam az ABS csatlakozóját, sztem érintkezik, nem mozog, stabilan áll, megnéztem a fékeket, nincs-e bennük valami, kábeleket, fékcsövet a kerekek mögött, szintén semmi rendellenes... Az autó alá bemenni nemtok mer az ültetés miatt nem tudok beállni az aknára fater feljárója felöl... A motortérből meg szintén semmit nem látni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Szerintem az aláírásod adhat egy jó megoldást! :rolleyes: Ne is mondd, a kocsimban az autóhifi is behalt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Már nézelődtem... Megmozgattam az ABS csatlakozóját, sztem érintkezik, nem mozog, stabilan áll, megnéztem a fékeket, nincs-e bennük valami, kábeleket, fékcsövet a kerekek mögött, szintén semmi rendellenes... Az autó alá bemenni nemtok mer az ültetés miatt nem tudok beállni az aknára fater feljárója felöl... A motortérből meg szintén semmit nem látni... :rolleyes: Akkor most mi legyen ? Küldjek csáposemelőt fénypostával ? ;) ui: deszkával a kerék alatt sem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Ne is mondd, a kocsimban az autóhifi is behalt... ;) Te figyi. Te valamit nagyon rosszul csinálsz :rolleyes: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts