Driven Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 És műszakin mit szóltak hozzá? :rolleyes: Szerették. Az én GSi-met is szeretik, azon 5 csavaros felni van, a féktárcsaméretnek meg köze sincs a gyárihoz... Asszem ugyanolyan paraméterekkel építette át ő is a kombiját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Szerették. Az én GSi-met is szeretik, azon 5 csavaros felni van, a féktárcsaméretnek meg köze sincs a gyárihoz... Asszem ugyanolyan paraméterekkel építette át ő is a kombiját. Az Si-t is szerették katalizátor nélkül műszakin és zöldkártyán is.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Holnap megjön a fékolaj,amit rendeltem. Valaki írja le nekem a fékolajcsere menetét légyszi. :rolleyes: Gabi,amit múltkor mondtál abból annyi rémlik,hogy 2 emberes és hogy ne locsoljam vele össze a kocsit. ;) ;) Felbakol,kerekek le,légtelenítőket ellenőriz,hogy könnyen nyithatóak-e.Ha rozsdás,picit megkoppinthatod kalapáccsal,de csak ésszel. Tartályból a régi olajat leszívni,újjal feltölteni. Egy ember beül és pedált pumpál vezényszóra. A légtelenítés menete: -ABS nélkülin: jobb hátsó,bal hátsó,jobb első,bal első -ABS-es: jobb első,bal első,jobb hátsó,bal hátsó Szal ember bent,pumpál(kb 5-öt)aztán nyomva tart,másik ember légtelenítő nyit és figyeli mi jön ki. Ha bubis a fékolaj,akkor bezár,pumpa,tart és újra nyit.Ezt addig folytatod,amíg nem az új olaj jelenik meg és nem bubis. Elvileg ha a tartály friss olajjal töltöd fel,bubis nem lehet majd,de azért érdemes figyelni rá. Értelemszerűen a leengedett olajat nem töltjük vissza és átlátszó csővel engeded le,hogy lásd mi jön le. Dió héjban ennyi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 A gumim métere 215/40-16 és a nyomás elől 2,3 hátul 2,2 Bar. De azt nem tudom még, hogy vajon az első vagy a hátsó húzott csíkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Gabi,amit múltkor mondtál abból annyi rémlik,hogy 2 emberes és hogy ne locsoljam vele össze a kocsit. ;) ;) Dzsoni kartárs kimerítette az oktatás fogalmát a témában :lol: És műszakin mit szóltak hozzá? :rolleyes: Semmit nem szólhatnak :lol: Fékpad, jó az érték, nincs eltérés az oldalak között, oszt csá, más közük nincs a fékhez :lol: A gumim métere 215/40-16 és a nyomás elől 2,3 hátul 2,2 Bar. De azt nem tudom még, hogy vajon az első vagy a hátsó húzott csíkot. Kevés. Elöl 2.4-2.5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Felbakol,kerekek le,légtelenítőket ellenőriz,hogy könnyen nyithatóak-e.Ha rozsdás,picit megkoppinthatod kalapáccsal,de csak ésszel. Tartályból a régi olajat leszívni,újjal feltölteni. Egy ember beül és pedált pumpál vezényszóra. A légtelenítés menete: -ABS nélkülin: jobb hátsó,bal hátsó,jobb első,bal első -ABS-es: jobb első,bal első,jobb hátsó,bal hátsó Szal ember bent,pumpál(kb 5-öt)aztán nyomva tart,másik ember légtelenítő nyit és figyeli mi jön ki. Ha bubis a fékolaj,akkor bezár,pumpa,tart és újra nyit.Ezt addig folytatod,amíg nem az új olaj jelenik meg és nem bubis. Elvileg ha a tartály friss olajjal töltöd fel,bubis nem lehet majd,de azért érdemes figyelni rá. Értelemszerűen a leengedett olajat nem töltjük vissza és átlátszó csővel engeded le,hogy lásd mi jön le. Dió héjban ennyi! :rolleyes: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Dzsoni kartárs Az összes kormánytekergetős ujjad apróra töröm! ;) j0hnny és nem dzsoni! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Kevés. Elöl 2.4-2.5 Köszi! Szerintem is kevés. Sőtt, mikor felrakták a gumikat 2,2 volt mindenütt. Még látszott is, hogy elől elég nagy hasa van a guminak, ezért gondoltam én is, hogy több kell bele. Akkor rakok bele még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Az összes kormánytekergetős ujjad apróra töröm! ;) j0hnny és nem dzsoni! :rolleyes: :lol: Nyugodj meg, ez az idegesség még biztos a múltkori pesti levegő utóhatása. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Nyugodj meg, ez az idegesség még biztos a múltkori pesti levegő utóhatása. :rolleyes: ;) Ne nyugodj meg,mert köv héten megint megyek interjúkra! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Ne nyugodj meg,mert köv héten megint megyek interjúkra! :rolleyes: Munkát keresel Pesten? Most, mikor megy hozzátok a Merkédesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Munkát keresel Pesten? Most, mikor megy hozzátok a Merkédesz? Hagyjá má' ezzel a dumával Pepe! Én nem akarok szörős talpú németeknek dolgozni. :rolleyes: Na meg hol van az még,2011-re lesz kész talán a gyár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Most, mikor megy hozzátok a Merkédesz? Akkor most ott is úgy lesz, mint Győrben mikor idejött az Audi...Volt alkatrész ócsított bőven, még a négyütemű Wartburgba is TT váltógomb és magnó volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Sziasztok! Lehet-e a kézifékbowdenen húzni? Ha lehet akkor pontosan hol és hogyan kell. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Sziasztok! Lehet-e a kézifékbowdenen húzni? Ha lehet akkor pontosan hol és hogyan kell. Köszi Lehet állítani rajta,aknából a kipuff melett,de inkább szétkapnám a hátsó dobokat és megnézném milyen állapotban vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Néni infó átalakitás kapcsán. 288-ra felmegy a gyári öt csavaros felni, ha 6Jx15H2 ET 49 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 A 4 csavaros is felmegy rá...már ha 4 csavaros lenne... :rolleyes: Hogy álltok amúgy??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Nem értem hogy megy rá...Mikor bele raktuk a tárcsát pont akkora volt mint a felni belseje,és akkor még hol a nyereg.... :rolleyes: de lényeg hogy felmegy.... Pista ennél világosabb képeket is felrakhattál volna ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 A 4 csavaros is felmegy rá...már ha 4 csavaros lenne... ;) Hogy álltok amúgy??? Az eleje kész van, hátulra pedig ma is képtelenek voltak kivenni a cuccokat, mert nem tudják biztonságosan megemelni targonca meg offol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 mi ez, hogy targoncával lehet csak megemelni? :rolleyes: "30 mázsa kommunista?" ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 mi ez, hogy targoncával lehet csak megemelni? ;) "30 mázsa kommunista?" ;) :lol: :lol: B Vektráról van szó a bontóban. Lacit sajnálom, mert lenne tennivalója más tennivalója :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 288-ra felmegy a gyári öt csavaros felni, ha 6Jx15H2 ET 49 Ez eddig sem volt kérdéses asszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Ez eddig sem volt kérdéses asszem :rolleyes: Emlékeim szerint te azt mondtad, hogy nem mindegyik gyári acél megy fel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Emlékeim szerint te azt mondtad, hogy nem mindegyik gyári acél megy fel ;) Szerintem meg annyit mondhattam, hogy a gyári 15-ös néccsavaros felni felmegy ;) Legalábbis nálam ez le volt próbálva annó :rolleyes: De most legalább bizonyítva lett az állításom, bár 5csavarossal :lol: Jah, fényképek este, tegnap elég későn sikerült hazavergődnöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Néni infó átalakitás kapcsán. 288-ra felmegy a gyári öt csavaros felni, ha 6Jx15H2 ET 49 http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880..._121_102391.jpg A franc.. neked is lett nagyfék?! csak én vok ilyen bal..asz,hogy gyári méret ment fel... ;) :rolleyes: Ráadásúl egyenlőre valahogy nem is tetszik. lehet a hátsóknak is be kell még kopni, de kicsit többet vártam tőlük.. lehet besokkalok, aztán megyek én isbontóról bontóra, meg veszek 5 csavaros lemezfelnit azt csókolom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts