epk947 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ma igen furcsa dolgot tapasztaltam. Mikor szerettem volna elindulni, kiengedtem a kéziféket, és indultam volna, azonban teljesen olyan érzésem volt mintha be lenne a húzva a kézifék, persze nem volt. Mikor kicsit nagyobb gázt adtam, nagy durranás hátulról, és elindult az autó. Nem tudom mi lehetett, arra gondolok, hogy mivel 4 napot állt az autó, esetleg a kézifék kicsit beállhatott? Én ezért soha nem húzom be a kéziféket a garázsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Én ezért soha nem húzom be a kéziféket a garázsban. Én meg csak meredekebb lejtőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Én meg csak meredekebb lejtőn. És a garázsban igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Én se nagyon szoktam behúzogatni feleslegesen, csak most így maradt véletlen...de akkor majd legközelebb jobban figyelek...elég szétszórt vagyok mostanában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 És a garázsban igen? Nem dehogy. Szerencsére sík. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 nálam minden nap be van húzva, lejtős az udvar de télen sem volt gond vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 nálam minden nap be van húzva, lejtős az udvar de télen sem volt gond vele Mázlid volt. Ha befagy,vagy vizet kap és utána sokat áll,lehet vele szívni. Én 1-be teszem és úgy parkolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Én ezért soha nem húzom be a kéziféket a garázsban. :D Volt egy kollégám, aki sokat járt Erdélybe, a hegyek közé. Akkoriban egy öreg OFF autója volt. Eszméletlen rozsdás vascsomó. Én nem mertem volna beleülni. A kézifékje teljesen tropa volt. Rendszeresen úgy parkolt a lejtőn, hogy egy vastagabb fának eresztette az autó orrát, és úgy szált ki. De volt (szériatartozékként) egy emberfej méretű szikla is az anyósülés előtt. Ő tiporta a féket, a fia kiszált, és rögzítette az autót! :D Egyébként nem fogjátok kitalálni a szakmáját! Matematikus! Van egy teljesen OFF történetem is vele kapcsolatban. Próbálom rövidre fogni! Vidéki kisházat vett, és megpróbálkozott a malacneveléssel. Mikor már az ólban volt a malac, etetőalkalmatosságot próbált szerkeszteni. Szerzett deszkákat, és matematikus lévén kiszámolta, hogy milyen szögben kell a deszkákat összeszögelni, hogy a legtöbb moslék férjen a vájúba. Képzeljetek egy teljesen "elméleti" embert szöggel-kalapáccsal a kezében. Lényeg, hogy megszületett a vájú. Az első etetésnél a malac beleállt a vájúba és... összetörte, mert túl vékony volt a deszka!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 :D Volt egy kollégám, aki sokat járt Erdélybe, a hegyek közé. Akkoriban egy öreg OFF autója volt. Eszméletlen rozsdás vascsomó. Én nem mertem volna beleülni. A kézifékje teljesen tropa volt. Rendszeresen úgy parkolt a lejtőn, hogy egy vastagabb fának eresztette az autó orrát, és úgy szált ki. De volt (szériatartozékként) egy emberfej méretű szikla is az anyósülés előtt. Ő tiporta a féket, a fia kiszált, és rögzítette az autót! :D Egyébként nem fogjátok kitalálni a szakmáját! Matematikus! Sajnos ez nem vicces. Példa rá az az ember aki Bajánál a Dunába eresztette a kocsiját a két gyerekével, pedig a kézifék be volt húzva.... Rossz még rá gondolni is! A felelőtlenség ne továbbja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Én 1-be teszem és úgy parkolok. Én is a garázsban, mindenhol máshol 1 + kézifék+ kormányzár katt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 236-os hűtöttre miért nem megy fel a 13"-os felni? nem csak a 256-osra kell a 14"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 236-os hűtöttre miért nem megy fel a 13"-os felni? nem csak a 256-osra kell a 14"? Felmegy rá, miért ne menne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Felmegy rá, miért ne menne? :D Nem szélesebb a féknyereg rajta? :D Azért kérdem, mert nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 szélesebb a nyereg egy fél centivel korábban kérdeztem már ilyet és Gabi azt mondta, hogy csak nyereg és tárcsacsere Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 szélesebb a nyereg egy fél centivel korábban kérdeztem már ilyet és Gabi azt mondta, hogy csak nyereg és tárcsacsere Nekünk a Caravanon azok a 13-as aluk voltak fenn, amik most az enyémen vannak, amikor eladtuk, akkor meg az én régi 13-as acélfelnijeim kerültek rá, az van rajta még most is, ha jól láttam. Márpedig annak a hűtött 236-os féktárcsája van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 13", 5,5-es, ET46 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 13", 5,5-es, ET46 Így van, ilyeneket tettem a Caravanra, mielőtt eladtuk. A szélességnek egyébként mi köze a felni átmérőjéhez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Így van, ilyeneket tettem a Caravanra, mielőtt eladtuk. A szélességnek egyébként mi köze a felni átmérőjéhez? :D most néztem, vastagságra egyformák ez nem megy rá és punktum Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 most nézem, hogy a tárcsa keskenyebb, mint a régi volt banyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 most nézem, hogy a tárcsa keskenyebb, mint a régi volt banyek Biztos nem 256-os az a tárcsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Biztos nem 256-os az a tárcsa? na neee a tárcsa is meg a nyereg is rossz? mit lehet tenni? pogácsa kisebb ET-jű felnivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 236-ra mindegyikre rámegy a 13" 256-ra viszont nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 236-ra mindegyikre rámegy a 13" 256-ra viszont nem szívesen megmutatnám neked, de messze laksz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 szívesen megmutatnám neked, de messze laksz :D ne nekem mutogasd, hanem a lányoknak :P itt a sok keverésben nem vágom, mi is igazándiból a problémád? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 na szóval ahogy néztem, a hűtőtt tárcsa keskenyebb, mint a régi volt, ezért beljebb került a kerék is, ami viszont így nem megy fel a szélesebb nyereg miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts