1.6 16v Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 Hali. Fékfolyadékbol általánosan DOT 4 kell az F Astrákba?
hening Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 Hali. Fékfolyadékbol általánosan DOT 4 kell az F Astrákba? Igen.
J0hnny Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 1400 a gyári gm, inkább azt rakok bele Ha te attól jobban alszol... :D
hening Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 1400 a gyári gm, inkább azt rakok bele lityis?
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Üdv. Opelesek! Fékhatás szempontjából mekkora különbség van a 256x24 és 256x20-s féktárcsák között? Persze egy márkán belül. :D
opel16v Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Köszi :D És hűtés szempontjából? Hegyi lefutásnál az egyik mondjuk az ötödik kanyarban melegdne el, a másik a hatodikban :D
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Hegyi lefutásnál az egyik mondjuk az ötödik kanyarban melegdne el, a másik a hatodikban :D Akkor az lehetséges, hogy egy astra gsi-t megverné fékútban egy corsa gsi? A kis corsámon féket (jelenleg 236, hűtetlen) akarok cserélni, ahhoz meg úgyis másik nyereg kell.
opel16v Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Akkor az lehetséges, hogy egy astra gsi-t megverné fékútban egy corsa gsi? A kis corsámon féket (jelenleg 236, hűtetlen) akarok cserélni, ahhoz meg úgyis másik nyereg kell. Ezt nem értem hogyan hámoztad ki belőle :D 256-24 kellene rá, mert az a gyakoribb, a 20-as valami régi maradvány volt, kevés volt belőle. Ja és ezzel min 14" felniket lehet majd rárakni.
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Ezt nem értem hogyan hámoztad ki belőle :D 256-24 kellene rá, mert az a gyakoribb, a 20-as valami régi maradvány volt, kevés volt belőle. Ja és ezzel min 14" felniket lehet majd rárakni. Úgy hámoztam ki, hogy az astra legalább 100 kg-mal nehezebb, és gondolom, akkor előbb meg is áll a corsa, ha a gumik, fékhatás hasonló. :D Akkor inkább 24-seket keresek. Felnik vannak. :D Köszi a segítséget.
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 A kis corsámon féket (jelenleg 236, hűtetlen) akarok cserélni, ahhoz meg úgyis másik nyereg kell. Oka? Lehet egy 236 hűtöttel jobban járnál.
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Oka? Lehet egy 236 hűtöttel jobban járnál. Mert kicsit kevésnek érzem, valamivel több mint 1 tonna, velem együtt. Dízel. Az 1.4se astránk meg a corsa között van 20 kg eltérés. Úgy tudom, hogy a hűtötthöz is kell nyerget cserélnem.
FPepe Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Mert kicsit kevésnek érzem, valamivel több mint 1 tonna, velem együtt. Dízel. Az 1.4se astránk meg a corsa között van 20 kg eltérés. Úgy tudom, hogy a hűtötthöz is kell nyerget cserélnem. Úgy van, ahhoz is kell.
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Mert kicsit kevésnek érzem, valamivel több mint 1 tonna, velem együtt. Dízel. Az 1.4se astránk meg a corsa között van 20 kg eltérés. Úgy tudom, hogy a hűtötthöz is kell nyerget cserélnem. Hogy kevés? :D Elmelegszik, vagy nagyon kell nyomni, hogy lassuljon is, vagy inkább csak állhatna meg előbb is?
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Hogy kevés? :D Elmelegszik, vagy nagyon kell nyomni, hogy lassuljon is, vagy inkább csak állhatna meg előbb is? 120-ról egyet fékezek és vége. :D Fékrásegítő jó, nem kell nagyon nyomni. Jó kis táv kell neki mire megáll. Egy 1000 cm3-s háromhengeressel biztos jobban boldogulna. :D
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 120-ról egyet fékezek és vége. :D Tehát elmelegszik. Én nem biztos, hogy erőltetném a 256-ot, persze valószínű az is jó lesz, ha amelett döntesz.
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Tehát elmelegszik. Én nem biztos, hogy erőltetném a 256-ot, persze valószínű az is jó lesz, ha amelett döntesz. Mi a véleményed, miért nem?
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Mi a véleményed, miért nem? Nem mondom hogy nem, mert nem ismerem a kocsi többi részét és a felhasználás módját sem. A következő szempontok merültek fel bennem, mind apróság ezért nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik a jobb: Ha túl nagy a fék az adott felhasználáshoz, akkor nehezebb adagolni és könnyebben blokkolhat a kerék. ABS gondolom nincs. Itt a viszonylag kicsi méretkülönbségek miatt adódik a probléma kis mértéke. Mekkora papucsokat kell fékezni? Hány kiló a kerék maga, vagy milyen méretű? Szoktál-e gyorsan menni sok utast, vagy terhet cipelni? Ezen felül a nagyobb drágább. A bontott részek és az új dolgok is. Másrészt nehezebb. :D Ez sem feltétlen az érzékelhető kategória, de egy hajszállal többet fogyaszt, rosszabbul gyorsul, jobban pattog az úton. Tehát gondot biztos nem okoz a nagy sem, legfeljebb felesleges. Ja, és jobban tolódik el a gyári fékerőegyensúly a hátsóhoz képest (igaz a jobbik irányba), és a főfékhengerhez is kevésbé illeszkedik. (Én is a 236+dobhoz való főfékhengert használom most a 256+260 tárcsához, ezért ez sem a használhatatlan kategória, viszont azt sem mondom hogy jó így.)
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Nem mondom hogy nem, mert nem ismerem a kocsi többi részét és a felhasználás módját sem. A következő szempontok merültek fel bennem, mind apróság ezért nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik a jobb: Ha túl nagy a fék az adott felhasználáshoz, akkor nehezebb adagolni és könnyebben blokkolhat a kerék. ABS gondolom nincs. Itt a viszonylag kicsi méretkülönbségek miatt adódik a probléma kis mértéke. Mekkora papucsokat kell fékezni? Hány kiló a kerék maga, vagy milyen méretű? Szoktál-e gyorsan menni sok utast, vagy terhet cipelni? Ezen felül a nagyobb drágább. A bontott részek és az új dolgok is. Másrészt nehezebb. :D Ez sem feltétlen az érzékelhető kategória, de egy hajszállal többet fogyaszt, rosszabbul gyorsul, jobban pattog az úton. Tehát gondot biztos nem okoz a nagy sem, legfeljebb felesleges. Ja, és jobban tolódik el a gyári fékerőegyensúly a hátsóhoz képest (igaz a jobbik irányba), és a főfékhengerhez is kevésbé illeszkedik. (Én is a 236+dobhoz való főfékhengert használom most a 256+260 tárcsához, ezért ez sem a használhatatlan kategória, viszont azt sem mondom hogy jó így.) Látom van véleményed, és ennek nagyon örülök. 195-ös gumi van rajta, 15 col. Azt meg nem mondom, hogy hány kiló, de az átlag mérethez közeli lehet. Gyorsan is szoktam menni, egy vagy két személlyel általában. A nagyobb szinte mindig drágább. :D Súlyban tudom, hogy a sok kicsi sokra megy, de azért ezt még talán túl lehet élni, ha a nagyobb mellett döntök. Egyébként is elég ritka, ha 6l fölött fogyaszt. A pattogásról annyit, hogy pattog igy is eléggé. Gátlót kéne keményítettnem az ültetés mellé, csak pest sajna messze van. Nem pénzben, hanem időben. Esetleg tudsz valahol az ország nyugati felén? A főfékhengeren is gondolkoztam, de először megnézem, hogy így milyen lesz. Látom neked már majdnem minden Gsi. :D
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Látom van véleményed, és ennek nagyon örülök. 195-ös gumi van rajta, 15 col. Azt meg nem mondom, hogy hány kiló, de az átlag mérethez közeli lehet. Gyorsan is szoktam menni, egy vagy két személlyel általában. A nagyobb szinte mindig drágább. :D Súlyban tudom, hogy a sok kicsi sokra megy, de azért ezt még talán túl lehet élni, ha a nagyobb mellett döntök. Egyébként is elég ritka, ha 6l fölött fogyaszt. A pattogásról annyit, hogy pattog igy is eléggé. Gátlót kéne keményítettnem az ültetés mellé, csak pest sajna messze van. Nem pénzben, hanem időben. Esetleg tudsz valahol az ország nyugati felén? A főfékhengeren is gondolkoztam, de először megnézem, hogy így milyen lesz. Látom neked már majdnem minden Gsi. :D Ha 195R15-el 6 alatt járkálsz az elég jó. A gátlókeményítést szerintem elég sokan meg tudják csinálni, na persze azt nem tudni milyen lesz. Akihez én vinném ha ilyet akarnék az vagy a Kárászy vagy a Katona lenne. (de ők pestiek) De inkább a komplett aftermarket megoládások híve vagyok. :D Az meg bárhol beszerezhető.
astra2 Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Ha 195R15-el 6 alatt járkálsz az elég jó. A gátlókeményítést szerintem elég sokan meg tudják csinálni, na persze azt nem tudni milyen lesz. Akihez én vinném ha ilyet akarnék az vagy a Kárászy vagy a Katona lenne. (de ők pestiek) De inkább a komplett aftermarket megoládások híve vagyok. :D Az meg bárhol beszerezhető. A városban 5.5-6 között eszik, hosszabb távon, 100 körül járkálva 5 alá befér. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A komplett dolog nekem is jobban tetszene, de a jó állapotú sachs advantage-ket nem dobálnám ki. Kösz a segítséget.:D
Recommended Posts