Astra F Caravan Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Mára "megokosultunk" ha igaz! Úgy tűnik, hogy a bal hátsó ABS jeladó vezetékében történt szakadás. A vezeték egy kb fél méteres "drót", aminek mindkét vége rögzített 15 cm hosszúságban. Ahogy a lengővilla mozog, úgy a vezeték középen hajlik . Na ott lehet a szakadás, ami csak akkor eresztett el egy pillanatra, amikor a kocsi jobb eleje terhelődött (ferdén, lejtőn) és a bal háta pedig megemelkedett. Ilyenkor a vezeték megnyúlt és a szakadt szál belül egy pillanatra nem érintkezett és bejött a hibajel :confused: . Aztán normál helyzetbe kerülve újra érintkezett, és a motor újraindításával a hiba eltűnt. :blink: Erre varrjon valaki gombot! Bontott jó vezeték segített. 22 év után már az ilyen hibák se meglepőek szerintem, a mozgó vezetékeknél meg idővel abszolút természetes. Nálam az első fékkopásjelzők kábelei szakadtak el már elég rég óta, ennek a vezetékei ráadásul vékonyabbak, sérülékenyebbek mint az ABS, de még eddig mindig kimaradt a javítási sorból, így a bc mindig "Bremsbelag"-ot ír. Nem egy létfontosságú hiba csak zavaró, hogy mindig nyugtáznom kell ha mást is akarok látni a kijelzőn. Tudom, sokan csak összekötik a szakadt vezetékeket, hogy ne jelezzen, és ezzel le van tudva a "javítás", de én nem vagyok ennek a híve, majd egyszer megoldom normálisan, ha egyszer már van fékkopásjelző akkor működjön úgy ahogy kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vadasziz Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Sziasztok! Segítségeteket kérném. A hátsó dobfékem úgy csinál, mintha ovális lenne: fog, nemfog, fog, nemfog amikor lassan gurulva finoman fékezek. (közben még hangosan is nyikorog a fog fázisban van.) Felszabályoztattam a dobot. Mem segített, a tünet ugyan az. Ha szétszedem és összeteszem az első 50-100 km-en teljesen jó és utána megint kezdi. Néha abbahagyja magátó: pl. nagy eső után, ha reggel jobban lehül a levegő. Mi lehet a baj? Talán az utánállító? Ha igen, ezen mit kell néznem? Segítségeteket előre is köszönöm, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Utánállító simán. A fékmunkahenger jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Sziasztok! Segítségeteket kérném. A hátsó dobfékem úgy csinál, mintha ovális lenne: fog, nemfog, fog, nemfog amikor lassan gurulva finoman fékezek. (közben még hangosan is nyikorog a fog fázisban van.) Felszabályoztattam a dobot. Mem segített, a tünet ugyan az. Ha szétszedem és összeteszem az első 50-100 km-en teljesen jó és utána megint kezdi. Néha abbahagyja magátó: pl. nagy eső után, ha reggel jobban lehül a levegő. Mi lehet a baj? Talán az utánállító? Ha igen, ezen mit kell néznem? Segítségeteket előre is köszönöm, Zoli Üdv, általában pedig az szokott lenni a baj hogy üt a dob és néha hozzáér a pofa ha felemeld a kocsit és kézzel megpörgeted a kereket akkor is érezni hogy körönként ugyanott hozzáér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vadasziz Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Üdv, általában pedig az szokott lenni a baj hogy üt a dob és néha hozzáér a pofa ha felemeld a kocsit és kézzel megpörgeted a kereket akkor is érezni hogy körönként ugyanott hozzáér? Igen, akkor is érezni, ha kézzel megtekerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vadasziz Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Utánállító simán. A fékmunkahenger jó? Igen, a munkahenger jó, finoman mozog. Az utánállítón mi lehet a rossz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Ha kézzel megtekered, és érzed, akkor semmi. Akkor csakis a dob tojás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Igen, a munkahenger jó, finoman mozog. Az utánállítón mi lehet a rossz? Van hogy összeeszi a rozsda és nem tudja tekergetni magát, de igazából az ilyen hibát nem csinál, mert ha nem állítt után akkor messziről indul alapból a pofa és később éri el a dobot, de ez ugye akkor mindíg így lesz nem csak néha. Ha leveszed a dobot és húzod szétt fent a két pofát (mintha a munkahenger feszítené) akkor látszik hogy a lemezke tekeri-e az állítót vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vadasziz Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Ha kézzel megtekered, és érzed, akkor semmi. Akkor csakis a dob tojás. Köszönöm. Előszőr én is így gondoltam, de egy alkatrészboltban azt mondták, hogy az utánállítótól is csinálhatja ezt és ne a dobba keressem a hibát, ha most szabályoztattam fel. Ez azt is jelenti, hogy rosszúl szabályozták fel. Mégegyszer köszönöm. Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
vadasziz Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 (edited) Van hogy összeeszi a rozsda és nem tudja tekergetni magát, de igazából az ilyen hibát nem csinál, mert ha nem állítt után akkor messziről indul alapból a pofa és később éri el a dobot, de ez ugye akkor mindíg így lesz nem csak néha. Ha leveszed a dobot és húzod szétt fent a két pofát (mintha a munkahenger feszítené) akkor látszik hogy a lemezke tekeri-e az állítót vagy nem. Köszönöm a segítséget. Igen ezt már megnéztem: rendesen tekeri. Akkor a dob lesz tojás. Még egyszer köszönön. Zoli Módosítva November3, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Köszönöm a segítséget. Igen ezt már megnéztem: rendesen tekeri. Akkor a dob lesz tojás. Még egyszer köszönön. Zoli Nincs mit, igazából szerintem a dob egy kicsit mindíg tojás nekem is hozzáér ha nagyon ráállítom, annyira szoktam tekergetni hogy éppen hogy csak súrlódjon, akkor tudom hogy közel van, de még nem fogja a kereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 Elképzelhető, hogy a 10S motoros A Corsa féktárcsája jó az én C14NZ blokkos F Astrámra? Unix szerint jó hozzá (mihez jó címszó alatt mindkettő szerepel)... 236-nak 236 csak emiatt még nem feltétlen bontanám le az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November8, 2014 Megoszt Elküldve November8, 2014 Persze. A szélessége is stimmel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November8, 2014 Megoszt Elküldve November8, 2014 Az valami 9,4mm volt a kopottáknál, a jókhoz nem fértünk oda. Én igazából a kerékagy miatt aggódok, hogy eltér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2014 Megoszt Elküldve November8, 2014 Az valami 9,4mm volt a kopottáknál, a jókhoz nem fértünk oda. Én igazából a kerékagy miatt aggódok, hogy eltér. Hát le kell mérni egy tolómérővel az agyat is, a felni lyukkiosztása meg 4X100 ha jól tudom. ha ugyanolyan felni van mindegyiken akkor a féktárcsa belső átmérőlye vagyik az agyátmérő is ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Az valami 9,4mm volt a kopottáknál, a jókhoz nem fértünk oda. Én igazából a kerékagy miatt aggódok, hogy eltér. Az új vastagsága 12.7mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Hát le kell mérni egy tolómérővel az agyat is, a felni lyukkiosztása meg 4X100 ha jól tudom. ha ugyanolyan felni van mindegyiken akkor a féktárcsa belső átmérőlye vagyik az agyátmérő is ugyanaz. Aha persze ... azért kellett nekem is a meriva tárvsa alá központosító gyűrű. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Aha persze ... azért kellett nekem is a meriva tárvsa alá központosító gyűrű. :) Jójó, de ha ugyanolyan a felni mindegyiken akkor ugyanakkora az agy is nem? Neked azért kellett mert nem rávalót tettél rá nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Jójó, de ha ugyanolyan a felni mindegyiken akkor ugyanakkora az agy is nem? Neked azért kellett mert nem rávalót tettél rá nem? Nem, ugyanis a tárcsa nem oda ül fel, ahova a felni, hanem a kerékagy legkülső peremén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Nem, ugyanis a tárcsa nem oda ül fel, ahova a felni, hanem a kerékagy legkülső peremén. Ja értem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Az új vastagsága 12.7mm. A vastagság stimmel. Ha minden jól megy 2 napon belül fent lesznek. Más: gumi fékcsőcserénél van valami extra teendőm? Ilyet még sajnos nem csináltam és kedden esedékes. Fékcsőkulcs az alap, hogy kell. Más esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 A vastagság stimmel. Ha minden jól megy 2 napon belül fent lesznek. Más: gumi fékcsőcserénél van valami extra teendőm? Ilyet még sajnos nem csináltam és kedden esedékes. Fékcsőkulcs az alap, hogy kell. Más esetleg? Csavarlazító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Csavarlazító? Nyilván van, készültem. Meg vagy 3 flakon Dot4-es fékfolyadék ha ügyetlen leszek. De csak nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Plusz ember a légtelenítéshez :D Nyilván van, készültem. Meg vagy 3 flakon Dot4-es fékfolyadék ha ügyetlen leszek. De csak nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2014 Megoszt Elküldve November10, 2014 Plusz ember a légtelenítéshez :D Átlátszó szilikon-műanyagcső... :icon1: ha van terhelésfüggő fékerőszabályzó nem árt addíg kitámasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts