wookie Elküldve Október5, 2014 Megoszt Elküldve Október5, 2014 (edited) Hátul 38as nyereg? <_< Az. 2x. Vagy 28? De én határozottan 38ra emléxem. Hülye vagyok, 35: Ha megnyugtat a dolog, nekem vizsgán mérték és az elején kb 2.5X nagyobb fékerő van mint hátul. Pedig minden gyári, csak a főfékhenger nagyobb... Na igen, csak nekem itt közel 4x-es eltérés van, mert ugyanazzal a pedálerővel aminél elöl eléri a 2.5-t, és kidobja az autót a pad, hátul csak 0.5-öt tud, az egyet úgy éri el, hogy nagyobb erővel taposom mint mikor rásegítés nélkül kell megállni. És a gép ki sem dobja az autót. Magyarul hátul nem tud blokkolni . Módosítva Október5, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 Sziasztok Szimeringes ATE fékrásegítő dobbal mit lehet csinálni? Az utastérben hallom hogy sziszeg a fékdob és elereszti a vákuumot elég hamar, motorleállítás után, a fars levegőről ami így a motorba jut nem is beszélve. Voltam bent Opelben, nem kapható hozzá külön szimering. Cserélhető egyátalán? Esetleg szimeringboltban kapni hasonlót amivel ki lehet váltani a gyárit? Vagy kénytelen leszek egy olyat venni ami nem sziszeg? :) Előre is köszi a választ Üdv, Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 Sziasztok Szimeringes ATE fékrásegítő dobbal mit lehet csinálni? Az utastérben hallom hogy sziszeg a fékdob és elereszti a vákuumot elég hamar, motorleállítás után, a fars levegőről ami így a motorba jut nem is beszélve. Voltam bent Opelben, nem kapható hozzá külön szimering. Cserélhető egyátalán? Esetleg szimeringboltban kapni hasonlót amivel ki lehet váltani a gyárit? Vagy kénytelen leszek egy olyat venni ami nem sziszeg? :) Előre is köszi a választ Üdv, Zsoltee Biztos hogy ott szimering van? Én azt hittem valami membrán, egyáltalán bontható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 Szerintem is membrán van csak ott, meg van egy tömítőgyűrű a főfék meg a dob között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 Szerintem is membrán van csak ott, meg van egy tömítőgyűrű a főfék meg a dob között. Úgy emlékszem egy fémrúd nyúlik ki a rásegítőből megy be a főfékbe és abban van ott egy szimering , vagy fordítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 A fémrúd az ok, szimmeringről nem tudok, de én nem értek hozzá, csak összeraktuk :D Egyébiránt szuszog nekem a mostani meg a régi fékem is ha nincs gyújtáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 Az enyémen egy műanyagrúd nyúlik ki és ott van elvileg körben egy tömítés ( lehet nem szimering, hanem csak valami gumitömítés de van ) holnap lefényképezem a Delco-t amit levettem, az is hasonló. Megmérem majd a rúdátmérőket, lehetséges hogy csereszavatos a kettő. Opelben azt mondták hogy csak főfékhengerrel együtt van. Máshol meg nem szelelhet, ha elöl szívna farsot a főfékhenger tömítésénél, akkor bent az utastérben nem hallanám, sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 A fémrúd az ok, szimmeringről nem tudok, de én nem értek hozzá, csak összeraktuk :D Egyébiránt szuszog nekem a mostani meg a régi fékem is ha nincs gyújtáson. Erre gondoltam, a fémrúd ugye bent maradt a dobban, azt nem cseréltem. Az enyémen egy műanyagrúd nyúlik ki és ott van elvileg körben egy tömítés ( lehet nem szimering, hanem csak valami gumitömítés de van ) holnap lefényképezem a Delco-t amit levettem, az is hasonló. Megmérem majd a rúdátmérőket, lehetséges hogy csereszavatos a kettő. Opelben azt mondták hogy csak főfékhengerrel együtt van. Máshol meg nem szelelhet, ha elöl szívna farsot a főfékhenger tömítésénél, akkor bent az utastérben nem hallanám, sztem. Hát logikusnak tűnik, hogy ha nincs átrohadva maga a vákumdob és lyukas a membrán akkor csak a főfék felől szívhat. Az a tömítés ami ott van a főféknél és a rúd megy bele szerintem csak a folyadék felől zár, legalábbis úgy áll a perem. De szerintem ide ide lehet permetezni féktisztítót és akkor megtudod pontosan hol szív falsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 Hát logikusnak tűnik, hogy ha nincs átrohadva maga a vákumdob és lyukas a membrán akkor csak a főfék felől szívhat. Az a tömítés ami ott van a főféknél és a rúd megy bele szerintem csak a folyadék felől zár, legalábbis úgy áll a perem. De szerintem ide ide lehet permetezni féktisztítót és akkor megtudod pontosan hol szív falsot. Tehát akkor ez a tömítés, csak azért van hogy ne kerüljön víz a dobba? A műanyag rúdon belül van szivacs és abból jön ki a fém rúd, ott akkor nincs semmilyen tömítés? A fő érdekesség egyébként, hogyha picit rálépek a pedálra, elhallgat a szuszogás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Tehát akkor ez a tömítés, csak azért van hogy ne kerüljön víz a dobba? A műanyag rúdon belül van szivacs és abból jön ki a fém rúd, ott akkor nincs semmilyen tömítés? A fő érdekesség egyébként, hogyha picit rálépek a pedálra, elhallgat a szuszogás. Hát mivel kifele van a tömítés pereme, szerintem ez kivülről tömítt. De igazából nem szedtem még szétt (eddíg) vákumdobot, azt tudom, hogy ha sziszeg egyszerűen cserélni szokták.De akkor adva van a következő feladatom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Hát mivel kifele van a tömítés pereme, szerintem ez kivülről tömítt. De igazából nem szedtem még szétt (eddíg) vákumdobot, azt tudom, hogy ha sziszeg egyszerűen cserélni szokták.De akkor adva van a következő feladatom. :P Köszi a segítséget, szerintem akkor veszek egy másikat ami nem sziszeg. Bár ezt is úgy árulták nekem hogy tökéletesen rendben van... Éljen a gerincesség. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Köszi a segítséget, szerintem akkor veszek egy másikat ami nem sziszeg. Bár ezt is úgy árulták nekem hogy tökéletesen rendben van... Éljen a gerincesség. :) Én is vettem már úgy főfékhengert hogy tuti jó, de az egyik fékkör átengedett, igazából nem törvényszerű hogy szándékos volt (sőt nálam tuti nem) van hogy állás közben változnak a dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Nemtom, nekem sziszeg a mostani meg az előző is, és tökéletesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Nemtom, nekem sziszeg a mostani meg az előző is, és tökéletesek. Nekem is elég hamar elereszti a vákumot, állás után már kemény a pedál, de menet közebn nincs gond vele egyenlőre. Hoztam haza Bécsből egy rossz vákumszivattyús 1.7td-t vicces volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Öhm, a devandernek rendeltetésszerű hangja a sziszegés, a vákuumot meg szerintem inkább a devadertől a szívócsőfelé menő csőben lévő szelep ereszti el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Na azért. Mert még a vectrám is sziszeg, direkt megnéztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Rejtélyes kontakt hibám van az ABS körben. Már jó ideje többször előfordult, hogy hazaérve, éles kanyarodás közben, a lejtőn megállva kigyullad a sárga ABS hibajelző lámpám. Néha rossz úton a rázkódástól is. Teljes fékgenerál után most készülök a műszakira, a két első jeladó vezeték is már cserés lett, de még mindig ugyanaz a jelenség van. Közben olvasom, hogy ha a tápfeszültség 10,5 volt alá esik, akkor bejelez a lámpa. Persze újraindítás után minden ok megint. Nem is lenne ez elviselhetetlen hiba, ha nem a vizsgán jön elő. Ott meg aztán amúgy is jól megrázatják a futóművet! A szerelőm is már ott tart, hogy térdre imához... :D Ma estig odáig jutottunk, hogy meg kellene keresni a diagnosztikai csatlakozóját, amit a kapcsolási rajz mutat. No, majd holnap okosabbak leszünk? :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Ilyet lehet külön venni? Hogy van erre rögzítve a cső egyébként? Rá van melegítve? Öhm, a devandernek rendeltetésszerű hangja a sziszegés, a vákuumot meg szerintem inkább a devadertől a szívócsőfelé menő csőben lévő szelep ereszti el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Ilyet lehet külön venni? Hogy van erre rögzítve a cső egyébként? Rá van melegítve? Hát hogyne lehetne. Jaja, melegen rá van húzva és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Milyen néven és hol? Bárdinál nem találtam a fék alkatrészek között. Lehet csak figyelmetlen voltam. Hát hogyne lehetne. Jaja, melegen rá van húzva és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Öhm, a devandernek rendeltetésszerű hangja a sziszegés, a vákuumot meg szerintem inkább a devadertől a szívócsőfelé menő csőben lévő szelep ereszti el. Eskü csinálok neked holnap egy videót, hogy meghallgasd mennyire sziszeg, szerintem ez már azért túl megy a rendeltetésszerű sziszegésen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Rejtélyes kontakt hibám van az ABS körben. Már jó ideje többször előfordult, hogy hazaérve, éles kanyarodás közben, a lejtőn megállva kigyullad a sárga ABS hibajelző lámpám. Néha rossz úton a rázkódástól is. Teljes fékgenerál után most készülök a műszakira, a két első jeladó vezeték is már cserés lett, de még mindig ugyanaz a jelenség van. Közben olvasom, hogy ha a tápfeszültség 10,5 volt alá esik, akkor bejelez a lámpa. Persze újraindítás után minden ok megint. Nem is lenne ez elviselhetetlen hiba, ha nem a vizsgán jön elő. Ott meg aztán amúgy is jól megrázatják a futóművet! A szerelőm is már ott tart, hogy térdre imához... :D Ma estig odáig jutottunk, hogy meg kellene keresni a diagnosztikai csatlakozóját, amit a kapcsolási rajz mutat. No, majd holnap okosabbak leszünk? :confused: Nekem a jobb tolató szűnik meg időnként, tudom hogy kontakthibás, de semmit nem tudok csinálni vele mert mire kiszedném a mozgatástól kigyullad. Elszörnyedve láttam műszakin hogy megint nem jó, de a vizsgabiztos azt hitte csak egy van rajta így simán átment. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Nekem a jobb tolató szűnik meg időnként, tudom hogy kontakthibás, de semmit nem tudok csinálni vele mert mire kiszedném a mozgatástól kigyullad. Elszörnyedve láttam műszakin hogy megint nem jó, de a vizsgabiztos azt hitte csak egy van rajta így simán átment. :D kontakt kaparás+ csatlakozó érintkező hajlítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 kontakt kaparás+ csatlakozó érintkező hajlítás? Megvolt, de így is amikor tolatok ki a ház mellett, minden 3-4. induláskor látom hogy nem működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 (edited) Nekem a jobb tolató szűnik meg időnként, tudom hogy kontakthibás, de semmit nem tudok csinálni vele mert mire kiszedném a mozgatástól kigyullad. Elszörnyedve láttam műszakin hogy megint nem jó, de a vizsgabiztos azt hitte csak egy van rajta így simán átment. :D Mára "megokosultunk" ha igaz! Úgy tűnik, hogy a bal hátsó ABS jeladó vezetékében történt szakadás. A vezeték egy kb fél méteres "drót", aminek mindkét vége rögzített 15 cm hosszúságban. Ahogy a lengővilla mozog, úgy a vezeték középen hajlik . Na ott lehet a szakadás, ami csak akkor eresztett el egy pillanatra, amikor a kocsi jobb eleje terhelődött (ferdén, lejtőn) és a bal háta pedig megemelkedett. Ilyenkor a vezeték megnyúlt és a szakadt szál belül egy pillanatra nem érintkezett és bejött a hibajel :confused: . Aztán normál helyzetbe kerülve újra érintkezett, és a motor újraindításával a hiba eltűnt. :blink: Erre varrjon valaki gombot! Bontott jó vezeték segített. Módosítva Október15, 2014 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts