zoleekp Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Van egy felesleges ÚJ Brembo 256-os féktárcsa garnitúrám /2db/ ÚJ ETF fékpofákkal ha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Tudom, de felrakáskor nem tudom annyira ráállítani a pofákat, ha válla van, mert akkor nem tudom felrakni. Vagy ilyenkor is be kell nyúlni a lyukon és össze lehet őket húzni? :icon1: Az automata utánállító azért van, hogy megoldja helyetted! :P Néhány fékezés után beáll. Feltéve ha szépen mozog a mechanika... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Az automata utánállító azért van, hogy megoldja helyetted! :P Néhány fékezés után beáll. Feltéve ha szépen mozog a mechanika... Mozog, de nekem még egyszer sem állította úgy be a féket hogy egyformán fogjon. Két kattanás között túl nagy a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Ki kell szedni az utánállítót megpucolni, óvatosan megzsírozni és akkor működik rendesen! Mozog, de nekem még egyszer sem állította úgy be a féket hogy egyformán fogjon. Két kattanás között túl nagy a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Ki kell szedni az utánállítót megpucolni, óvatosan megzsírozni és akkor működik rendesen! Tudom én, nem az a baj hogy nem működik, hanem ahhoz hogy egyet árforduljon elég sokat kell nyitni a pofáknak, és két kattanás között elég sok % fékeltérés van. Persze előbb-utóbb összekopik, de műszaki előtt fékhatásméréshez véleményem szerintem nem elég ha összerakjuk aztán majd beállítja magát az első pár fékezéskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Nekem semmi gondom nem volt eddig az utánállítós rész miatt. Igaz, a 22-es főfékhenger elegendő olajat bisztosít a rendes mozgásához. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Tudom én, nem az a baj hogy nem működik, hanem ahhoz hogy egyet árforduljon elég sokat kell nyitni a pofáknak, és két kattanás között elég sok % fékeltérés van. Persze előbb-utóbb összekopik, de műszaki előtt fékhatásméréshez véleményem szerintem nem elég ha összerakjuk aztán majd beállítja magát az első pár fékezéskor. Erre annyit mondanék, hogy legutóbb egyenesen a szerelőtől mentem a műszaki állomásra előzetes műszaki vizsgára, vadi új dobokkal és pofákkal, és már ott tudta, amit kellett neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Erre annyit mondanék, hogy legutóbb egyenesen a szerelőtől mentem a műszaki állomásra előzetes műszaki vizsgára, vadi új dobokkal és pofákkal, és már ott tudta, amit kellett neki. Hát ez is nagymértékebn megosztja a társaságot majdnem annyira mint a GM-olaj. :D Én amennyire lehetett eltakarítottam, kapott a menet rézpasztát, működött is az utánállítás, (levett dobnál széthúzva a pofákat szépen tekerte a lemez a kereket) mégsem tudta úgy belőni a féket magától, hogy beleférjen a a max fékeltérésbe, le kellett venni a dobot, kézzel tekergetni és úgy lett jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Hát ez is nagymértékebn megosztja a társaságot majdnem annyira mint a GM-olaj. :D Én amennyire lehetett eltakarítottam, kapott a menet rézpasztát, működött is az utánállítás, (levett dobnál széthúzva a pofákat szépen tekerte a lemez a kereket) mégsem tudta úgy belőni a féket magától, hogy beleférjen a a max fékeltérésbe, le kellett venni a dobot, kézzel tekergetni és úgy lett jó. jól raktad össze? :D én legoztam vele, amikor elsőre láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június26, 2014 Megoszt Elküldve Június26, 2014 Tárcsaféket neki hátra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 erről jut eszembe, most az okosok biztos lefognak sajnálni, de milyen előnye van a tárcsaféknek a dobfékkel szemben? nagyobb erőhatás? jobb adagolhatóság? ecerűbb karbantartás? (olyan huncutságokat hagyjunk, mint az ABS) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 Én úgy gondolom: - Egyszerűbb karbantartás - Után állítás nálam se működött bármit csináltam vele, letakarítva, réz paszta, stb. - Fék hatását nem tudom, mert Én egy időben raktam fel hátra a tárcsaféket és a 23 mmes főfékhengert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 23-as főfékhengert honnan lehetne szerezni? (ami nem abs-es) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 Olyan nem létezik szerintem. Wookie múltkor mutatta az elosztót ami 2 csőből csinál 4 csövet. Ám az ABS-es 23 mmes főfékhenger V6 / Turbo Calikban - A Vekikben van, a szervodob ugyanaz mint az x16xel 22es főfékhenger szervodobján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 23-as főfékhengert honnan lehetne szerezni? (ami nem abs-es) 22-est lehet szerezni még. Az is nagyon finom a 20-ashoz képest! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 23-as főfékhengert honnan lehetne szerezni? (ami nem abs-es) Olyan nem létezik szerintem. Wookie múltkor mutatta az elosztót ami 2 csőből csinál 4 csövet. Ám az ABS-es 23 mmes főfékhenger V6 / Turbo Calikban - A Vekikben van, a szervodob ugyanaz mint az x16xel 22es főfékhenger szervodobján. Ilyen kő' sakkor bármit fel lehet pattintani: 22-est lehet szerezni még. Az is nagyon finom a 20-ashoz képest! ;) Jha, de csak 256-os, és hátul kis tárcsáig. Nekem a 280-ashoz már kéri a 23-25-öst. De biztosra megyek, szerintem inkább 25-ös lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 jól raktad össze? :D én legoztam vele, amikor elsőre láttam Hát szerintem jól, mert amúgy működik, csak nem lövi be egyformára a féket magától. Tárcsaféket neki hátra. :D Hát majd egyszer talán, de most úgy vagyok vele hogy az SE-projektet is elvetettem, egy átépítésből leesett NZ hengerfejet veszek mindennel együtt az enyémet felújítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Hmm, akkor még próbálgatom a kis főfékkel. Ma feltettük a gsi nyerget, 24/256 -os ATE tárcsát, ate betétet. Elfáradtam, bevasalás után már feljöttünk, de majd nézem mennyire adagolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június30, 2014 Megoszt Elküldve Június30, 2014 Jah, ha valakit érdekel a dolog... A mester úgy oldotta meg annó, hogy ne kelljen nyerget is cserélni, hogy 22-es 256-os tárcsát tett be, és az simán bement a 236-os helyére, még fékezett is. Most 24-es tárcsa van bent, az már nem menne bele a kis nyeregbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július4, 2014 Megoszt Elküldve Július4, 2014 Na, valami nem kóser. Az új nagy nyergekkel akármit is csinálunk, be tudom nyomni teljesen a pedált. Persze jóval előbb satuzik, teljesen jól fékez, de a pedál nem jó. Szerelősrác szerint nem nyom eleget a 22-es főfékhenger, csak az maradt hátra mint hiba(levegőtlenítés ezerszer megvolt) Szóval aki tett fel 256-os féket előre 236 helyett, az cserelt nagyobb főfékhengerre is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2014 Megoszt Elküldve Július4, 2014 Na, valami nem kóser. Az új nagy nyergekkel akármit is csinálunk, be tudom nyomni teljesen a pedált. Persze jóval előbb satuzik, teljesen jól fékez, de a pedál nem jó. Szerelősrác szerint nem nyom eleget a 22-es főfékhenger, csak az maradt hátra mint hiba(levegőtlenítés ezerszer megvolt) Szóval aki tett fel 256-os féket előre 236 helyett, az cserelt nagyobb főfékhengerre is? Én is be tudom teljesen nyoni a pedált meg az összes astrán ilyen volt amit próbáltam (sőt pözsón, fordon, fosvágenen, suzukin is), persze csak álló autónál járó motornál, mert menet közben már előbb satuzik a kerék. Miután kicseréltem az egész fékrendszert és közben sikeres műszaki vizsgát is tett az autó: hát ez ilyen. Valaki azt mondta hogy a szervó szívja be a pedált ha sokáig nyomod a gumi fékcsöveknek meg ugye azért van rugalmasságuk, a fékerőszabályzó is tolódik kifelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július4, 2014 Megoszt Elküldve Július4, 2014 A 256-hoz pedig 22-es ffh tartozik, azzal jónak kell lennie. De nekem meg 20-as volt fent a 280-as tárcsához, meg hátra tárcsához,és még azzal is jól működött, csak nem volt ennyire harapós, és sokkal hosszabb volt a pedál út. De teljesen azt sem bírtam benyomni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2014 Megoszt Elküldve Július4, 2014 A 256-hoz pedig 22-es ffh tartozik, azzal jónak kell lennie. De nekem meg 20-as volt fent a 280-as tárcsához, meg hátra tárcsához,és még azzal is jól működött, csak nem volt ennyire harapós, és sokkal hosszabb volt a pedál út. De teljesen azt sem bírtam benyomni. Végülis nem koppig tudom benyomni, de annál jobban mint amikor álló motornál szervó nélkül taposom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július5, 2014 Megoszt Elküldve Július5, 2014 Nekem nem ilyen volt előtte, nem tudtam csak kb az egyharmadáig benyomni, ott kemény lett... Most koppig tudom álló helyzetben járó motorral, de nyilván előtte már satuzna sokkal korábban. Ha nem jár a motor, akkor a feléig sem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július5, 2014 Megoszt Elküldve Július5, 2014 Az, hogy járó motornál jobban bemegy, az üzemszerű, az a fékrásegítő hatása. Ha álló motornál "kipumpáljátok a vákuumot" a fékből, és úgy indítjátok a motort, hogy nyomjátok a féket, (mondjuk én alapból mindig kuplung+fékkel indítok) akkor érezni fogjátok hogy behúzza a pedált. Ennek így is kell lennie. Azt viszont nem értem, hogy miért megy be 22-es ffh-val padlóig a pedál. Képet tudsz feltenni a főfékről meg a nyergeidről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts