Imi (Astra) Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Sziasztok! Olajat,fékbetétet,benzinszűrőt és olajteknőtömítést kell cserélnem a kocsin. Eddig GM olajat tettem bele,de hideg-indításkor elég hangosan hallom a szelepek csattogását,míg fel nem veszi az olajat,feltételezem a viszkozitása változott meg már az olajnak. Milyen olajat és fékbetétet ajánlotok? (olajra nem sajnálom a pénzt.fékbetétből nem a legdrágábbat venném) Olajból igazából kinek (illetve melyik kocsinak) mi válik be. Én személy szerint Motul-t (6100 Synergie+) illetve Valvoline MaxLife-ot használok, mindkettő bevált nálam. Fékbetétből én Textar-t választottam (6000 Ft körül van egy garnitúra, 236-os tárcsához), nálam a biztonság terén nincs apelláta. Szerintem mindenképpen valami jobb minőségű ajánlott. Anno volt már "keményebb" olcsó, gyengébb minőségű betétem jobb minőségű tárcsával,és szinte egyszerre kellett cserélnem a kettőt. Ez az én személyes véleményem és tapasztalatom... Kinek mi tetszik... :icon1:
Gabibácsi Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Illetve a gyári az az ATE, én pl azt vettem most, amihez várom a nyerget :)
spzoli Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Illetve a gyári az az ATE, én pl azt vettem most, amihez várom a nyerget :) Megnéztem. 24es tárcsához van nyergem.
Gabibácsi Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Megnéztem. 24es tárcsához van nyergem. Akkor az a nagyobb, és nem jó nekem?
spzoli Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Mondjuk én már ott nem értem a dolgot, hogy hogyan rakta fel a 236nyereg(tartóval) a 256os tárcsát....?
Gabibácsi Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Pedig fennt van, sőt, több éve még fékez is...
Gabibácsi Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Megnéztem. 24es tárcsához van nyergem. Racsing bazáron van 24-es tárcsa, nyereggel, meg 45-ös betéttel (amit lecserélném az újra), ezt ha megveszem jó vagyok?http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-futomu/opel_ate_256_mm_fekszett Ez 1
wookie Elküldve Június17, 2014 Elküldve Június17, 2014 Mondjuk én már ott nem értem a dolgot, hogy hogyan rakta fel a 236nyereg(tartóval) a 256os tárcsát....? Azt mondjuk én se. Pedig fennt van, sőt, több éve még fékez is... Majd egy képet erről lőj már ha lehet. Racsing bazáron van 24-es tárcsa, nyereggel, meg 45-ös betéttel (amit lecserélném az újra), ezt ha megveszem jó vagyok?http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-futomu/opel_ate_256_mm_fekszett Ez Jónak jó, de azok a tárcsák nekem már képről se tetszenek. De meg kell nézni, ha jól rémlik neked helyben van. Ha elbír még egy szabályzást akkor jó lehet. De azért a rögzítő rugók nem baj ha megvannak a nyergekhez. (Képen nincs rajtuk)
Imi (Astra) Elküldve Június18, 2014 Elküldve Június18, 2014 Üdv a Cartársaknak! :icon1: Még mindig küzdök a zörgő (sztem csak a jobb első) belső fékbetéttel (lásd 2-3 oldallal visszább). Arra jutottam, hogy valamilyen oknál fogva a belső fékbetét, amit három "karom" tart a helyén, vagyis azok pattannak be a féknyereg dugattyújába, valamiért mindig kilazul, és ezért a betét mozogni tud a helyén. Kérdésem: Lehetséges, hogy a dugattyú valamilyen hibája folytán nem tartja bent a helyén a betétet? Kellene legyen benne valamiféle "mélyedés" ahová ezek bepattannak? Továbbá van nekem egy pár 236*12,5 tárcsához való komplett féknyergem (a fékcserénél maradt meg). Az abban található dugattyú kompatibilis a 236*20-as nyereg dugattyújával? Arra gondoltam, mivel a "régi" féknél nem volt ilyen gondom, kicserélem a nyeregben lévő dugattyút, de nem tudom egyformák-e. (Jelen pillanatban mintegy 200 km távolságra vannak tőlem a megmaradt nyergek, így megnézni sem tudom... <_< ) Köszönöm az infót!
zotya975 Elküldve Június19, 2014 Elküldve Június19, 2014 Üdv a Cartársaknak! :icon1: Még mindig küzdök a zörgő (sztem csak a jobb első) belső fékbetéttel (lásd 2-3 oldallal visszább). Arra jutottam, hogy valamilyen oknál fogva a belső fékbetét, amit három "karom" tart a helyén, vagyis azok pattannak be a féknyereg dugattyújába, valamiért mindig kilazul, és ezért a betét mozogni tud a helyén. Kérdésem: Lehetséges, hogy a dugattyú valamilyen hibája folytán nem tartja bent a helyén a betétet? Kellene legyen benne valamiféle "mélyedés" ahová ezek bepattannak? Továbbá van nekem egy pár 236*12,5 tárcsához való komplett féknyergem (a fékcserénél maradt meg). Az abban található dugattyú kompatibilis a 236*20-as nyereg dugattyújával? Arra gondoltam, mivel a "régi" féknél nem volt ilyen gondom, kicserélem a nyeregben lévő dugattyút, de nem tudom egyformák-e. (Jelen pillanatban mintegy 200 km távolságra vannak tőlem a megmaradt nyergek, így megnézni sem tudom... <_< ) Köszönöm az infót! Igen, van bemélyedés ha jól emlékszem pereme is van neki.
Imi (Astra) Elküldve Június21, 2014 Elküldve Június21, 2014 Sziasztok! Egy kis fejlemény a hátsó fékeim ügyében. Előzmény: A hátsó fékem többszöri fékdob csere ellenére is ráz. Fejlemények: Mivel más ötlet nem volt, a hátsó kerekeket levéve "kióráztuk" a kerékagyakat. A maximális ütés 0,02 mm, ami bőven specifikáción belül van, ha jól tudom. Ami feltűnt, hogy a bal hátsó kereket forgatva néha súrol, vagyis van ahol beleér a fékbe. A bal oldalon a fék működését megnézve dob nélkül feltűnt, hogy amikor rálépek a pedálra a bal oldali (vagyis a kocsi eleje felé lévő) fékpofa hamarabb elindul (illetve előfordul, hogy az indul el) és nem igazán megy vissza teljesen a helyére. Amikor rátartottam, akkor a jobb oldali is elindult, de teljesen az sem ment vissza a helyére (legalábbis szerintem). Kérdés: Ennek így kell működnie? A rugók vagy a munkahenger a ludas (még gyári minden)? Ez okozhat fékpedál remegést, és ezáltal rázást? Köszönöm! Ui.: 2002, X14NZ, ~254.000 km...
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Sziasztok! Egy kis fejlemény a hátsó fékeim ügyében. Előzmény: A hátsó fékem többszöri fékdob csere ellenére is ráz. Fejlemények: Mivel más ötlet nem volt, a hátsó kerekeket levéve "kióráztuk" a kerékagyakat. A maximális ütés 0,02 mm, ami bőven specifikáción belül van, ha jól tudom. Ami feltűnt, hogy a bal hátsó kereket forgatva néha súrol, vagyis van ahol beleér a fékbe. A bal oldalon a fék működését megnézve dob nélkül feltűnt, hogy amikor rálépek a pedálra a bal oldali (vagyis a kocsi eleje felé lévő) fékpofa hamarabb elindul (illetve előfordul, hogy az indul el) és nem igazán megy vissza teljesen a helyére. Amikor rátartottam, akkor a jobb oldali is elindult, de teljesen az sem ment vissza a helyére (legalábbis szerintem). Kérdés: Ennek így kell működnie? A rugók vagy a munkahenger a ludas (még gyári minden)? Ez okozhat fékpedál remegést, és ezáltal rázást? Köszönöm! Ui.: 2002, X14NZ, ~254.000 km... Ugye ott van egy nagy rugó (meg végülis a felső is rásegítt) alul ami visszahúzza a helyére a pofákat, egyben visszanyomja a munkahenger két dugattyúját. Sosem néztem még úgy hogy levett állapotban nyomom a féket, mert általában egyedül szerelek. Ha nem volt mostanában, és belefér, próbáld meg a rögzítő szettet cserélni , és nézd meg azokat a pontokat ahol a pofa felfekszik nincs-e olyan méretű berágódás ami miatt akad a pofa. A munkahengert meg tudod nézni amikor le van szedve a pofa, hogy egyformán megy-e a ki mindegyik oldal, csak óvatosan nehogy nagyon kijöjjön, mert akkor összeken mindent a fékfolyadék. 1
Imi (Astra) Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Ugye ott van egy nagy rugó (meg végülis a felső is rásegítt) alul ami visszahúzza a helyére a pofákat, egyben visszanyomja a munkahenger két dugattyúját. Sosem néztem még úgy hogy levett állapotban nyomom a féket, mert általában egyedül szerelek. Ha nem volt mostanában, és belefér, próbáld meg a rögzítő szettet cserélni , és nézd meg azokat a pontokat ahol a pofa felfekszik nincs-e olyan méretű berágódás ami miatt akad a pofa. A munkahengert meg tudod nézni amikor le van szedve a pofa, hogy egyformán megy-e a ki mindegyik oldal, csak óvatosan nehogy nagyon kijöjjön, mert akkor összeken mindent a fékfolyadék. Köszi a választ! Pont ezen agyalok, hogy a rúgók miatt van a dolog, vagy a munkahengerem rosszalkodik. Mindenesetre a rúgószettet kicserélem. Ennyi tűnt fel első körben... Kíváncsi leszek. Azt nem tudom, hogy ez miatt lehetséges-e, hogy ráz a fék... illetve a kereket pörgetve is súrol. Köszönöm!
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Köszi a választ! Pont ezen agyalok, hogy a rúgók miatt van a dolog, vagy a munkahengerem rosszalkodik. Mindenesetre a rúgószettet kicserélem. Ennyi tűnt fel első körben... Kíváncsi leszek. Azt nem tudom, hogy ez miatt lehetséges-e, hogy ráz a fék... illetve a kereket pörgetve is súrol. Köszönöm! Amikor beállítom a féket az utánállítóval, és felrakom a kereket megpörgetni kézzel nekem is szokott súrlódni pár helyen, mert egy picit tuti ovál a dob. De szerintem ez így normális. Rázást , amit általában a kormányom venni észre általában az első futómű-fék szokott csinálni, a hátsót szerintem nehezebben venni észre, nekem még ilyen nem volt vagy csak nem érzem hogy van.
Imi (Astra) Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Amikor beállítom a féket az utánállítóval, és felrakom a kereket megpörgetni kézzel nekem is szokott súrlódni pár helyen, mert egy picit tuti ovál a dob. De szerintem ez így normális. Rázást , amit általában a kormányom venni észre általában az első futómű-fék szokott csinálni, a hátsót szerintem nehezebben venni észre, nekem még ilyen nem volt vagy csak nem érzem hogy van. Nekem maga a pedál remeg fékezéskor, a kormányt viszont nem rázza, tehát nem lehet az eleje. A kézifék finom húzására is csinálja, ebből gondoltam,hogy tuti a hátulja a ludas. Már cseréltem csillapítókat és rugókat is hátul a futóműben, de nem oldotta meg a dolgot. Tanácstalan vagyok igazából...De ez van... Azért köszönöm a tippeket!
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Nekem maga a pedál remeg fékezéskor, a kormányt viszont nem rázza, tehát nem lehet az eleje. A kézifék finom húzására is csinálja, ebből gondoltam,hogy tuti a hátulja a ludas. Már cseréltem csillapítókat és rugókat is hátul a futóműben, de nem oldotta meg a dolgot. Tanácstalan vagyok igazából...De ez van... Azért köszönöm a tippeket! Ugye van hátul ( vagy a motortérben) fix vagy terhelésfüggő fékerőszabályzó. Az is lehet hibás, de az drágább is meg bonyolult cserélni, főleg ha a hídnál van és be vannak rohadva a hollandik. Először cseréld szerintem a rögzítőszettet, ezt például a cromaxban 2-5 ezer körül látom. Főleg ha roszdás, akkor nem baj ha cseréled amúgy sem, ha eltörik az ami a pofát rögzíti az alaplemezre be tud fogni a fék menet közben.
FPepe Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Nekem maga a pedál remeg fékezéskor, a kormányt viszont nem rázza, tehát nem lehet az eleje. A kézifék finom húzására is csinálja, ebből gondoltam,hogy tuti a hátulja a ludas. Már cseréltem csillapítókat és rugókat is hátul a futóműben, de nem oldotta meg a dolgot. Tanácstalan vagyok igazából...De ez van... Azért köszönöm a tippeket! El kell vinni a dobokat esztergályoshoz felszabályoztatni, ha még nincs a tűrésen túl kopva. Ha van válla, amúgy sem árt, könnyebb levenni a dobot.
Imi (Astra) Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 El kell vinni a dobokat esztergályoshoz felszabályoztatni, ha még nincs a tűrésen túl kopva. Ha van válla, amúgy sem árt, könnyebb levenni a dobot. Nincs még válla a doboknak, nincs egy éve hogy cserélve lettek. A dobokat azért zárnám ki, mert ez már a harmadik szett ami ráz... És most direkt, minőségibb, drágább (Bosch) szett lett felrakva hátra. És mégis ráz. Ezért megy a nagy matek és érdeklődés, hogy hol lehet a hiba... Köszi a tippet!
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 El kell vinni a dobokat esztergályoshoz felszabályoztatni, ha még nincs a tűrésen túl kopva. Ha van válla, amúgy sem árt, könnyebb levenni a dobot. Én most leszedtem flexel a dobok vállát. :D
FPepe Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Én most leszedtem flexel a dobok vállát. :D Miért nem lepődöm meg? :D
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Miért nem lepődöm meg? :D Faxm sem kínlódik vele leszedéskor, meg felrakásnál sem tudtam annyira rátekerni az utánállítót, mert akkor akadt a vállban. De nem volt nagy, olyan 1-1.5mili.
Bundee Elküldve Június22, 2014 Elküldve Június22, 2014 Az alaplapon hátul van egy lyuk, ahol be tudsz nyúlni csavarhúzóval összébb húzni a betéteket :D Faxm sem kínlódik vele leszedéskor, meg felrakásnál sem tudtam annyira rátekerni az utánállítót, mert akkor akadt a vállban. De nem volt nagy, olyan 1-1.5mili.
zotya975 Elküldve Június23, 2014 Elküldve Június23, 2014 Az alaplapon hátul van egy lyuk, ahol be tudsz nyúlni csavarhúzóval összébb húzni a betéteket :D Tudom, de felrakáskor nem tudom annyira ráállítani a pofákat, ha válla van, mert akkor nem tudom felrakni. Vagy ilyenkor is be kell nyúlni a lyukon és össze lehet őket húzni? :icon1:
Recommended Posts