Dáwid Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 Próbáld meg elképzelni ezt 308/286+25ffh után átülsz a 236upgradelt hűtöttre/dob+20ffh viszonylatban. :D Ne ríjjál, emlékezz vissza, milyen volt a tömörrel :lol:
pszilaj Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 Mennyibe kerül egy 22-es ffhenger ABS nélküli. 8ezer volt devanderrel együtt. De kábé 1 órát turkáltunk a bontós sráccal. Akkor is külön találtuk a rásegítőt és ffhengert.
spzoli Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 Tedd el nekem. ;) :icon1: (hűtöm a sört) Ne hűtsd, melegen jobban üt. :D
spzoli Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 Addigra megmelegítem. :D Csak Neked. :P Mi vagyok én, csecsemő? :D
Tiu Elküldve Február5, 2014 Elküldve Február5, 2014 Ezt most ne részletezzük, nem fér bele a fék témába. :D Tartaléknak jó lesz. :icon1:
HCY Elküldve Február26, 2014 Elküldve Február26, 2014 Üdv mindenkinek! Valaki, aki már hátul tárcsásított tudna nekem segíteni abban, hogy pontosan milyen hosszú kézifékkötél szükséges a hátsó tárcsafékhez? Ötajtós classic lenne az alany. A Bárdi webshopjában van olyan kézikötél, amit ötajtóshoz írnak, de hallottam olyat is, hogy az nekem nem lesz jó, mert a classicnak más alakú a kézifékkarja. Valaki rendelkezik erről infóval? Előre is köszönöm a válaszokat!
Dáwid Elküldve Február27, 2014 Elküldve Február27, 2014 Üdv mindenkinek! Valaki, aki már hátul tárcsásított tudna nekem segíteni abban, hogy pontosan milyen hosszú kézifékkötél szükséges a hátsó tárcsafékhez? Ötajtós classic lenne az alany. A Bárdi webshopjában van olyan kézikötél, amit ötajtóshoz írnak, de hallottam olyat is, hogy az nekem nem lesz jó, mert a classicnak más alakú a kézifékkarja. Valaki rendelkezik erről infóval? Előre is köszönöm a válaszokat! Classic/nemclassic nem lényeg. Keress olyan bódé verziós autóhoz mint a tied, csak motorkódnak írd be hogy c20xe. Kell majd még hozzá két kis fülecske, amibe beleakasztod a bowdent hátul, mert különben a hátsó rugókon keresztül megy, de ennyi. :rolleyes:
HCY Elküldve Február27, 2014 Elküldve Február27, 2014 Köszi a választ! A Zafira megvan még? :icon1: Fülecskéim vannak, elhoztam az agyakkal és a nyergekkel együtt. Azért bizonytalanodtam el a kézikötelet illetően, mert a Bárdi webshopjában van 4 különböző hosszúságú is. A cabrióhoz valót kizárva is marad 3 fajta: http://www.bardiauto.hu/webshop/autoalkatresz/szemelygepjarmu/OPEL/ASTRA/1994/2_0/BENZIN/fekrendszer---absasresp/kezifek-bowden Gondolom, hogy a 2. csoportban található verziót kell megvennem, a megjegyzésbe be is van írva, hogy 5 ajtós. Jól gondolom? Classic/nemclassic nem lényeg. Keress olyan bódé verziós autóhoz mint a tied, csak motorkódnak írd be hogy c20xe. Kell majd még hozzá két kis fülecske, amibe beleakasztod a bowdent hátul, mert különben a hátsó rugókon keresztül megy, de ennyi. :rolleyes:
Dáwid Elküldve Február28, 2014 Elküldve Február28, 2014 Köszi a választ! A Zafira megvan még? :icon1: Fülecskéim vannak, elhoztam az agyakkal és a nyergekkel együtt. Azért bizonytalanodtam el a kézikötelet illetően, mert a Bárdi webshopjában van 4 különböző hosszúságú is. A cabrióhoz valót kizárva is marad 3 fajta:http://www.bardiauto.hu/webshop/autoalkatresz/szemelygepjarmu/OPEL/ASTRA/1994/2_0/BENZIN/fekrendszer---absasresp/kezifek-bowden Gondolom, hogy a 2. csoportban található verziót kell megvennem, a megjegyzésbe be is van írva, hogy 5 ajtós. Jól gondolom? Szerintem igen. De mielőtt elhozod, beszéld meg velük, hogy ha nem jó, vegyék vissza. A legtöbb helyen nem szoktak problémázni, de van egy két bolt ahol egyszeri csoda tízévente, ha valamit visszavesznek.
Imi (Astra) Elküldve Március25, 2014 Elküldve Március25, 2014 Üdv a Cartársaknak! Az autó 2002, X14NZ Classic, 5 ajtós Néhány véleményre lennék kíváncsi: kicseréltem a sima 236-os tömör féktárcsáimat 236 hűtött-re. A főfékhenger maradt a gyári Ha jól tudom a gyári főfékhenger 20,64-es. Miben változtatna (és érdemes-e) kicserélni a főfékhengert 22-esre (pedálút, fékerő, stb...) Kell ehhez egyebet is cserélnem (pl.: fékrásegítő szervódob stb...)? Mi a különbség az ATE és a DELCO rendszer között? Köszönöm!
zotya975 Elküldve Március26, 2014 Elküldve Március26, 2014 Üdv a Cartársaknak! Az autó 2002, X14NZ Classic, 5 ajtós Néhány véleményre lennék kíváncsi: kicseréltem a sima 236-os tömör féktárcsáimat 236 hűtött-re. A főfékhenger maradt a gyári Ha jól tudom a gyári főfékhenger 20,64-es. Miben változtatna (és érdemes-e) kicserélni a főfékhengert 22-esre (pedálút, fékerő, stb...) Kell ehhez egyebet is cserélnem (pl.: fékrásegítő szervódob stb...)? Mi a különbség az ATE és a DELCO rendszer között? Köszönöm! Úgy rémlik szervódobot is kell cserélni, ATE-Delcó más a fékcsövek bekötési pontja a főfékhengernél, ( a tartályé is)ha jól tudom a hollandik átmérője sem azonos. Akkor szoktak nagyon főféket tenni, ha nagy tárcsát kap elöl, szóval szerintem nem érdemes.
szaboric Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Sziasztok! olyan problémám van, hogy nagyon felkeményedett az utóbbi időbe a fékpedál. Elvittem fékpadra megnézetni, minden fék tökéletes, de a fékpedál kemény, mintha nem lenne rásegítés, mi lehet a probléma, hol keressem? komplett rásegítő? Hol gyakori a hiba ilyen esetben? Köszi segítséget előre is.
zotya975 Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Sziasztok! olyan problémám van, hogy nagyon felkeményedett az utóbbi időbe a fékpedál. Elvittem fékpadra megnézetni, minden fék tökéletes, de a fékpedál kemény, mintha nem lenne rásegítés, mi lehet a probléma, hol keressem? komplett rásegítő? Hol gyakori a hiba ilyen esetben? Köszi segítséget előre is. A rásegítő membránja szokott kilyukadni, javítani nem lehet, csere. De azért nézd meg a vákumcsöveket, dieselnél a vákumszivattyút.
gaga1 Elküldve Április12, 2014 Elküldve Április12, 2014 Sziasztok! Tudja valaki mennyibe fáj most hátsó fékdobok szabályozása és a ferodol ragasztás?
zotya975 Elküldve Április12, 2014 Elküldve Április12, 2014 Sziasztok! Tudja valaki mennyibe fáj most hátsó fékdobok szabályozása és a ferodol ragasztás? Én úgy tudom hogy ha fel van szabályozva a dob akkor túlméretes pofa kell, szóval nem biztos hogy jó ha a régire van újból ragasztva.
gaga1 Elküldve Április12, 2014 Elküldve Április12, 2014 Én úgy tudom hogy ha fel van szabályozva a dob akkor túlméretes pofa kell, szóval nem biztos hogy jó ha a régire van újból ragasztva. ...csak kíváncsi lettem volna,hogy jól tettem-e(vettem új dobokat és pofákat 16000-ért).
zotya975 Elküldve Április12, 2014 Elküldve Április12, 2014 ...csak kíváncsi lettem volna,hogy jól tettem-e(vettem új dobokat és pofákat 16000-ért). Valahol azt olvastam hogy azért nem jó felszabályzás után az eredeti pofa mert ugye nő a dob átmérője, és ezért nem fekszik fel a teljes felületén az alapméretes pofa.
szaboric Elküldve Április13, 2014 Elküldve Április13, 2014 Sziasztok Astra F-nél mitől gyengülhetett a fékrásegítés? Fékpadon azonnal jó a fék, viszont nagyon kell taposni a pedált fékezésnél és kemény is. Tönkrement a rásegítő? Mi szokott lenni ezzel a jellemzőbb hiba? Mit javasoltok? Köszi előőre is.
zotya975 Elküldve Április14, 2014 Elküldve Április14, 2014 Sziasztok Astra F-nél mitől gyengülhetett a fékrásegítés? Fékpadon azonnal jó a fék, viszont nagyon kell taposni a pedált fékezésnél és kemény is. Tönkrement a rásegítő? Mi szokott lenni ezzel a jellemzőbb hiba? Mit javasoltok? Köszi előőre is. Benzinesnél kilyukad a rásegítő membránja, vagy ritkán sérül a cső, de ez nem jellemző. Dieselnél tönkremehet a vákumszivattyú is. A rásegítőt tudtommal nem lehet javítani, csere, van hogy kijut a féfolyadék középen az megmarja a festést, és szép lassan kirohad a vákumdob. A motor leállítása után egy-két pedálnyomásra még szokott benne elég vákum lenni. Ha már elment a rásegítés, taposni kell a pedált közben beindítani a motort, ha a pedál "beesik", akkor működik már a szervódob. Egyszer jöttem haza td-vel Bécsből rásegítés nélkül, jó móka volt. :D
opelnils Elküldve Április18, 2014 Elküldve Április18, 2014 Valaki cserélt már fékcsövet(rézre) ABS kockától teljesen hátsófékig? Igen,hogyan?
zotya975 Elküldve Április18, 2014 Elküldve Április18, 2014 Valaki cserélt már fékcsövet(rézre) ABS kockától teljesen hátsófékig? Igen,hogyan? Először csak a hátsó hídig vagy a fékerőszabályzó patronig megy a cső a hídnál van egy rövid gumi fékcső aztán megint fém a munkahengerig. Végülsi annyi hogy be kell szerezni a megfelelő hosszúságú, passzoló hollandival szerelt fékcsövet, ki kell szedni a régit aztán be kell hajtogatni a kocsi alá az újat. Majd nekem is cserélni kell, mert amikor próbáltam lecserélni a fékerőszabályzót elnyaltam a fékcső hollandiját, de nem szivárog. Fékcsőkulcsat érdemes venni, mégha leszedéskor nem is kell vigyázzni a régire, az újnál is jobb azzal meghúzni. http://www.argep.hu/trend/FEKC/Fekcsoekulcs.html A motortérben valószinőleg könnyen meg fog indulni a hídnál be szokott rohadni. A tartályból érdemes leszívni a fékfolyadékot, hogy ne folyjon el mind.
opelnils Elküldve Április18, 2014 Elküldve Április18, 2014 Köszi Zotya! Most is tanultam valamit FÉKCSŐKULCS! :D
Recommended Posts