Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 főfékhenger is tönkremehet pl a hening által említett karmantyús rész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Amit írtam, azt továbbra is tartom, én nem tennék bele bontott főhengert. Mégiscsak biztonságtechnikai berendezésről van szó. Tudom, hogy nem olcsó dolog egy új, ezért ha mégis bontottat teszel bele, legalább cseréld ki benne a karmantyúkat. Én viszont tuti bontottat fogok venni. :D Ha pedig szükséges cserélem benne, amit kell. Köszönöm a tanácsokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 asszem én se vennék ujat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Itt általában 10-15 éves autókkal rendelkezünk. Kinek volt már normál használathoz köthető problémája a főfékhengerrel? Nem emlékszem, hogy a fórumon lett volna ilyen téma, de ha igen akkor sem általános, tehát ezek az alkatrészek általában jól bírják. Egy bontott autóban is ugyanolyan állapotú cucc van, mint sokunk kocsijában. Szerintem kicsit túl van reagálva a para, ami a bontott alkatrészeket övezi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 én 10 éveseken sajna láttam már szétrohadva a dobját vagy mi is annak a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Itt általában 10-15 éves autókkal rendelkezünk. Kinek volt már normál használathoz köthető problémája a főfékhengerrel? Nem emlékszem, hogy a fórumon lett volna ilyen téma, de ha igen akkor sem általános, tehát ezek az alkatrészek általában jól bírják. Egy bontott autóban is ugyanolyan állapotú cucc van, mint sokunk kocsijában. Szerintem kicsit túl van reagálva a para, ami a bontott alkatrészeket övezi. Ha a kaka a főfékhenger,az már a légtelenítésnél kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Itt általában 10-15 éves autókkal rendelkezünk. Kinek volt már normál használathoz köthető problémája a főfékhengerrel? Nem emlékszem, hogy a fórumon lett volna ilyen téma, de ha igen akkor sem általános, tehát ezek az alkatrészek általában jól bírják. Egy bontott autóban is ugyanolyan állapotú cucc van, mint sokunk kocsijában. Szerintem kicsit túl van reagálva a para, ami a bontott alkatrészeket övezi. Én viszont láttam már, sőt mentem is egy off Golffal on aminek át volt szakadva a karmantyú a főhengerben. Először csak 2-szer kellett rálépni a pedálra, mire hazaértem a 20 sem volt elég. Amikor szétszedtük kiderült, hogy mind a 3 karmantyú átszakadt, csoda, hogy hazaértünk vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 de a W nem OPEL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 milyen olajat vegyek bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 milyen olajat vegyek bele? DOT-4-est. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 DOT-4-est. az rendben van, de milyet? gm, mobil1? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Jók azok is, vagy Bosch, Ferodo, Valvoline pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A fékem azóta megint jó, pedig nem csináltam vele semmit. Csak esőben hülyül meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A fékem azóta megint jó, pedig nem csináltam vele semmit. Csak esőben hülyül meg. :D Milyen betét/tárcsa van rajta? Érdekes módon nekem meg pont nedves időben jobban harap a fék, legalábbis ilyen érzésem van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Milyen betét/tárcsa van rajta? Érdekes módon nekem meg pont nedves időben jobban harap a fék, legalábbis ilyen érzésem van :D Ferodo/Ferodo. És a kerékcserélnél láttam a tárcsába beleütve a 'FERODO' feliratot, úgyhogy nemcsak a csomagolása az. Viszont nézem a honlapjukat múltkor és nem írnak tárcsákról. Hogy ez hogy van? :D Attól ha "felvizesedik" a tárcsa érezhetem, hogy beljebb fog a pedál? Én azt gondolnám hogy nem, mert közelebb attól sem tud menni a dugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 akkó x-akta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 A féktárcsát(AET) + betéteket(PEX) lecseréltük tegnap.Nem észleltem még semmi feltünő változást ,csak azt, hogy már nem csiszolódik fékezéskor,gondolom kell neki 100 km mire beáll! Ma szakad az eső és megyünk Gyulára, remélem esőben is lestoppol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 A féktárcsát(AET) + betéteket(PEX) lecseréltük tegnap.Nem észleltem még semmi feltünő változást ,csak azt, hogy már nem csiszolódik fékezéskor,gondolom kell neki 100 km mire beáll! Ma szakad az eső és megyünk Gyulára, remélem esőben is lestoppol! A Várfürdőbe is jössz? Szokot ott lenni éjszakai welness. Az asszonyommal ott leszünk. Azt hiszem úgy este 7 (8)-tól éjjfélig tart. Ott leszel? Pü. is ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :D Tegnap átvettem Coupe (:D) 256-os féknyergeit és hozzákezdtem a megtisztításához, de a szétszedési művelet végén elakadtam: nem tudom mit kell csinálni a dugattyúval. Tisztításnál maradjon a helyén és ne tisztítsam meg vagy ki kell szedni valahogyan? Szeretném kiszedni, de csak akkor ha érdemes. Ha viszont érdemes kivenni, akkor azt hogyan lehet? A vezetőcsapszegek és azok gumifoglalatai épnek tűnnek, érdemes ezeket ennek ellenére cserélni (vagy bármi mást egyáltalán, pl. a dugattyún lévő gumit)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 a dugattyú porvédő gumijának cseréje engem is érdekelne, egyik ki van szakdava:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Tegnap átvettem Coupe (:D) 256-os féknyergeit és hozzákezdtem a megtisztításához, de a szétszedési művelet végén elakadtam: nem tudom mit kell csinálni a dugattyúval. Tisztításnál maradjon a helyén és ne tisztítsam meg vagy ki kell szedni valahogyan? Szeretném kiszedni, de csak akkor ha érdemes. Ha viszont érdemes kivenni, akkor azt hogyan lehet? A vezetőcsapszegek és azok gumifoglalatai épnek tűnnek, érdemes ezeket ennek ellenére cserélni (vagy bármi mást egyáltalán, pl. a dugattyún lévő gumit)? Ha ki akarod szedni, akkor vagy próbáld előrúl húzni, vagy sűrített levegővel lökd meg hátulról (nagyot tud ütni). Ha minden rendben van, akkor viszont nem kell nagyon babrálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 a dugattyú porvédő gumijának cseréje engem is érdekelne, egyik ki van szakdava:S Hát cseréld ki. :D Nyerget leszedve biztosan kényelmesebb, de valószínűleg anélkül is megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hát cseréld ki. :D Nyerget leszedve biztosan kényelmesebb, de valószínűleg anélkül is megoldható. de ahhoz a dugattyút nem kell kiszedni, ki lehet ugy is szedni hogy az bentmarad és az ujat vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 de ahhoz a dugattyút nem kell kiszedni, ki lehet ugy is szedni hogy az bentmarad és az ujat vissza? Nem kell kiszedni a dugót. Talán pozícionálni kellhet és azt is nehezebb beépítve. Én kiszedve is jól elbabráltam vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 jaj tefiju, azt gondoltam hogy nem hagyom még a kereket is fejt :D tárcsát ugyis le kel lszedni szal a nyerek se marad fent, nem vok vérprofi, és nem szerelek még kipufogón keresztül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts