djhalasi Elküldve Szeptember5, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2013 azt nem tudod véletlenül, hogy ami rajta van szám (3/30) az mit is jelent pontosan? vagy esetleg valaki? Sajnos nem. Viszont amit küldtek, azon volt egy címke és azon is rajta volt, de a címke fele, ahol a forgalmazó meg a származási hely volt le volt szakítva, gondolom nem véletlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember5, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2013 Sajnos nem. Viszont amit küldtek, azon volt egy címke és azon is rajta volt, de a címke fele, ahol a forgalmazó meg a származási hely volt le volt szakítva, gondolom nem véletlenül. de az bele van ütve nem? legalábbis amit én szereztem van azon van vmi ilyen, de hogy eredetileg milyen van rajta azt nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 de az bele van ütve nem? legalábbis amit én szereztem van azon van vmi ilyen, de hogy eredetileg milyen van rajta azt nemtom Megmondom őszintén nem néztem mi van beleütve, csak a ráragasztott matricát. Egyébként szerencsére ez volt csak a hiba, tegnap sikeresen átment a műszakin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Valaki rakott már a 256 első / 260 hátsó tárcsák mellé a gyári 22 mmes abses főfékhenger helyett 23 mmeset? Caravanon cserélem a hátsó dobokat tárcsára, s ott a Caliról a 23 mmes főfékhengerem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Valaki rakott már a 256 első / 260 hátsó tárcsák mellé a gyári 22 mmes abses főfékhenger helyett 23 mmeset? Caravanon cserélem a hátsó dobokat tárcsára, s ott a Caliról a 23 mmes főfékhengerem. :) Nem túl nagy a 260-as tárcsa hátra? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Hmm hogy érted? :) SP Zoli is azzal gurul most már 4x100al. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Hmm hogy érted? :) SP Zoli is azzal gurul most már 4x100al. :D Mert valahogy mindig azt hittem előre kell az erősebb fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Nem túl nagy a 260-as tárcsa hátra? :icon1: Az a gyári méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Úgy is van, de valamiért opelék ezt így találták ki. Ellenben mondjuk az első tárcsánál sokkal nagyobb felületen fog a betét, és a dugattyúátmérő is jelentősen nagyobb, szóval fékerőben mindenképpen elöl van több. a 23mm-es főfékkel nem lesz gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Jaa értem mire gondolsz Zotya. :) Igazából simán felraknám a 288ast előre, csak ezek a tárcsák és betétek 2005 óta a polcon vannak előre, s magyarul most semmibe nem kerül felrakni, mert nem rég vettem az Astrás és cserések a betétek és a tárcsák. S ha már fékolaj csere is van, akkor be a 23 mmes főfékhenger, s akkor már csere hátul dobról tárcsára. :) Ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Hmm hogy érted? :) SP Zoli is azzal gurul most már 4x100al. :DKöcsög. :D egyhathoz jó ez is... :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Köszi a bókot. :D :smartass: :sneaky: Nekem is marad 256 / 260. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Jaa értem mire gondolsz Zotya. :) Igazából simán felraknám a 288ast előre, csak ezek a tárcsák és betétek 2005 óta a polcon vannak előre, s magyarul most semmibe nem kerül felrakni, mert nem rég vettem az Astrás és cserések a betétek és a tárcsák. S ha már fékolaj csere is van, akkor be a 23 mmes főfékhenger, s akkor már csere hátul dobról tárcsára. :) Ennyi... Értem... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Hátul a "nagyobb" fékdobok szélesebbek is? vagyis mélyebbek? magyarul kijjebb jön a kerék? gondlom a kisebbik helyett fel lehet tenni, vagyott mást is kell csere-bere? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Hátul a "nagyobb" fékdobok szélesebbek is? vagyis mélyebbek? magyarul kijjebb jön a kerék? gondlom a kisebbik helyett fel lehet tenni, vagyott mást is kell csere-bere? köszi Szerintem mélyebb dobhoz mélyebb agy is kell nem lehet feltenni a keskeny dob helyére a nagyot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Hátul a "nagyobb" fékdobok szélesebbek is? vagyis mélyebbek? magyarul kijjebb jön a kerék? gondlom a kisebbik helyett fel lehet tenni, vagyott mást is kell csere-bere? köszi Nekem lesz eladó pici pénzért dobjaim agyal együtt, mert cserélem pár hét múlva tárcsára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Nekem lesz eladó pici pénzért dobjaim agyal együtt, mert cserélem pár hét múlva tárcsára. nem köszi az nekem is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Lassan már ott vagyok, hogy a hátsó fékektől bekerülök a diliházba... Kombi Astra, a szélesebb fékdobok, ma vettem rá újakat, mert hiába szabályoztattam fel a régit, ütött, rázott a hátulja. Most felraktam az új dobokat, ugyanaz a helyzet, mondjuk pár fokkal jobb. Ha nyomom a fékpedált, rázkódik az egész hátulja, ahogy lassul kb 10-20km/h nál rángatózva lassul az autó. Ha felemelem a hátsó kereket, megforgatom félig behúzott kézifékkel, hol szorul, hol enged forgatásnál. A kerékagy nem üt, ahova felfekszik a dob, teljesen lecsiszoltam, mondjuk nem néztem meg indikátorórával, mert nincs, de nem látok semmit. Még amit észevettem, hogy ezt hol csinálja, hol nem. Na ez az újabb rejtély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Lassan már ott vagyok, hogy a hátsó fékektől bekerülök a diliházba... Kombi Astra, a szélesebb fékdobok, ma vettem rá újakat, mert hiába szabályoztattam fel a régit, ütött, rázott a hátulja. Most felraktam az új dobokat, ugyanaz a helyzet, mondjuk pár fokkal jobb. Ha nyomom a fékpedált, rázkódik az egész hátulja, ahogy lassul kb 10-20km/h nál rángatózva lassul az autó. Ha felemelem a hátsó kereket, megforgatom félig behúzott kézifékkel, hol szorul, hol enged forgatásnál. A kerékagy nem üt, ahova felfekszik a dob, teljesen lecsiszoltam, mondjuk nem néztem meg indikátorórával, mert nincs, de nem látok semmit. Még amit észevettem, hogy ezt hol csinálja, hol nem. Na ez az újabb rejtély. ez olyan mintha nem feküdne fel rendesen a pofa a dobra, nem kopott félre a pofa? mondjuk nem vagyok nagy caravános, de az aut.fékerőszabályzó hibája nem lehet, má hogy bénán adagolja hu Te vagy az én emberem, szted a kisdob helyére felmegy a szélesebb dob? az csak szélesebb nem? az átmérője 200 annak is nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 ez olyan mintha nem feküdne fel rendesen a pofa a dobra, nem kopott félre a pofa? mondjuk nem vagyok nagy caravános, de az aut.fékerőszabályzó hibája nem lehet, má hogy bénán adagolja hu Te vagy az én emberem, szted a kisdob helyére felmegy a szélesebb dob? az csak szélesebb nem? az átmérője 200 annak is nem? Hát ez az, hogy nem tudom, mi lehet. :) Szerintem kicserélném az összes futóműelemet, lehet, megjavulna. Meg betéteket, stb... Maradt még a kadettomról a kisebb dob, átmérőre ugyanaz mindkettőnek, csak a szélesebb az 51mm, a vékonyabb az nem tudom mennyi. Valószínű a szélesebb dobhoz tartozó kerékagy az hosszabb, azt is cserélni kéne. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Katalógus szerint a kerékagy ugyanaz, csak a dob és a betétek másak, még az alaplemez is ugyanaz. A kisebbik dob 200x34.5 a nagyobbik 230x 48.5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Katalógus szerint a kerékagy ugyanaz, csak a dob és a betétek másak, még az alaplemez is ugyanaz. A kisebbik dob 200x34.5 a nagyobbik 230x 48.5. Az hogy lehet? Poénból ráraktam a kadett fékdobját erre a kombi astrára, és kilátszott a fékbetét, akkora hézag volt. :) Van 200-as, meg 230-as dob is. Ja, van vadiúj 230-as hátsó fékbetétjeim, 1 pár, nem kell valakinek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 (edited) Katalógus szerint a kerékagy ugyanaz, csak a dob és a betétek másak, még az alaplemez is ugyanaz. A kisebbik dob 200x34.5 a nagyobbik 230x 48.5. néz meg ezt:http://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-10--7-21-1-rear-brake-shoe-and-lining-used-with-drum-brakes/ kicsi:200 X 28MM nagy:200 X 45MM ako most mi van? most találtam vhol SBS betétet, meg LPR dobot(200 X 45MM) csak az nem tom feltudom-e tenni 1az1be (tudom egyik sem egy nagy név) közbe találtam olyat is, amit írtál: http://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-10--7-26-1-rear-brake-drum-exc-gsi/ nagy(obb): 230 X 48.5 MM Módosítva Szeptember19, 2013 : stirlitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Lassan már ott vagyok, hogy a hátsó fékektől bekerülök a diliházba... Kombi Astra, a szélesebb fékdobok, ma vettem rá újakat, mert hiába szabályoztattam fel a régit, ütött, rázott a hátulja. Most felraktam az új dobokat, ugyanaz a helyzet, mondjuk pár fokkal jobb. Ha nyomom a fékpedált, rázkódik az egész hátulja, ahogy lassul kb 10-20km/h nál rángatózva lassul az autó. Ha felemelem a hátsó kereket, megforgatom félig behúzott kézifékkel, hol szorul, hol enged forgatásnál. A kerékagy nem üt, ahova felfekszik a dob, teljesen lecsiszoltam, mondjuk nem néztem meg indikátorórával, mert nincs, de nem látok semmit. Még amit észevettem, hogy ezt hol csinálja, hol nem. Na ez az újabb rejtély. A híd szilentje megvan egészben? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Hát ez az, hogy nem tudom, mi lehet. :) Szerintem kicserélném az összes futóműelemet, lehet, megjavulna. Meg betéteket, stb... Maradt még a kadettomról a kisebb dob, átmérőre ugyanaz mindkettőnek, csak a szélesebb az 51mm, a vékonyabb az nem tudom mennyi. Valószínű a szélesebb dobhoz tartozó kerékagy az hosszabb, azt is cserélni kéne. :( a szilent nem lötyög? az nagy henger alakú nemtudomhogyhívják erre gondolok: https://cromax.hu/80000000-futomu-kormanymu/80210000-hatso-futomu-alkatreszek/80210229-hatso-hid-alkatreszei/186657-hatso-hidban-szilent-opel 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts