Korzika Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 A PEX (német) gyártmányú féktárcsa az milyen minőséget képvisel?Van valakinek tapasztalata vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Na ha valaki fékfejlesztegetésen töri mostanában a fejét, akkor itt egy kis alapanyag : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=351794 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nos igen, nem kellene már az első héten hullámosra fékezni a tárcsát :D :D Nem fogom.... mondom, a kisértés nagy, de az eszem még a helyén.... még Nem szól, nem nyikorog, egy olyasmi hangja van, mint a vonat mikor fékez, vagy olyan, mikor fém a fémen, ha lekopik a betét... de nagyon meg kell figyelnem, hogy halljam. Inkább csak az első km-ek után.... Szóval egyelőre csendes.... de tényleg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Én 8km alatt simán bekoptattam az új ferodo betéteket vasárnap a versenyautón :D Asszem kell csinálni egy vákumcsapot a fékrásegítőre, mert most nagyobb dugattyús fékek, és ezzel nagyobb betétek is kerültek a tárcsára, és utcai gumival elég hamar blokkol :D Szal a vákumcsapot csak versenygumival kell majd kinyitni szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Na ha valaki fékfejlesztegetésen töri mostanában a fejét, akkor itt egy kis alapanyag : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=351794 :D Köszi Pista a reklámot..... :D :D A hátsót sajna senki nem tudta biztosra, hogy mi az amit pontossan ki kell cserélni. Elég -e csak a kerékagyat, vagy egy csomó minden mást is... Ez nem stimmel, az nem stibbel (bár szerintem ezek csak találgatások. Igazán senki nem tudja, hogy igazak -e). Volt egy olyan kiadás a karavánból, aminek gyárilag tárcsafékes a hátulja. Egyszerü a történet: behozatni egész hátsó hidat kompletten, és tutira jó. Végigolvastam az egész topicot,jó rég jártam erre...Az egész csere nekem a hétvégén max 40perc volt,igaz én tárcsafékes agyat cseréltem tárcsafékes agyra.......Le kell venni a kereket,kell egy 15ös kulcs,egy jó hosszú hajtószár(mert eléggé nehéz kicsavarni)és ki kell csavarozni 4 csavart.majd vissza az újat és ennyi.....Még az is lehet hogy a kézifék kötél is elég hosszú lesz.Nem hinném hogy másmilyen hátsó hidat gyártottak volna a 2.0 16Vcaravanokhoz.A vizsgán nem hiszem hogy valaki is szólna érte....Szerintem azt se tudják melyik tipúson minek kellene lennie,a lényeg hogy jól müködjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Azt se hiszem hogy más lenne a sima astra meg a caravan,mert nekem most 2.5V6os vectra hátsó fékje van fent,és tökéletesen passzol....Azt se hiszem hogy nincs fékerőszabályzó,caravanon tuti hogy van......A másik tévhit hogy a hátsó 260as fék nagyobb mint az első és emiatt gond lehet....Úgyan hátul tényleg 260as az átmérő,de a valós fékező része a tárcsának lényegesen kisebb mint az elsőé,mivel a tárcsa alatt vannk a kézifék pofák........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Köszi Pista a reklámot..... :D :D Végigolvastam az egész topicot,jó rég jártam erre...Az egész csere nekem a hétvégén max 40perc volt,igaz én tárcsafékes agyat cseréltem tárcsafékes agyra.......Le kell venni a kereket,kell egy 15ös kulcs,egy jó hosszú hajtószár(mert eléggé nehéz kicsavarni)és ki kell csavarozni 4 csavart.majd vissza az újat és ennyi.....Még az is lehet hogy a kézifék kötél is elég hosszú lesz.Nem hinném hogy másmilyen hátsó hidat gyártottak volna a 2.0 16Vcaravanokhoz.A vizsgán nem hiszem hogy valaki is szólna érte....Szerintem azt se tudják melyik tipúson minek kellene lennie,a lényeg hogy jól müködjön. Figyi-figyi. Hátulról hova lett a nyereg ? Mán kérdeztem Gsi-ben, csak nem válaszoltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Figyi-figyi. Hátulról hova lett a nyereg ? Mán kérdeztem Gsi-ben, csak nem válaszoltál :D Mert akkor se és most se értem hogy mit akarsz ezzel kérdezni????,Ott van a helyén gondolom,legalábbis mikor összeraktam ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mert akkor se és most se értem hogy mit akarsz ezzel kérdezni????,Ott van a helyén gondolom,legalábbis mikor összeraktam ott volt. Hátúl nem lett nagyobb a fék ? Régi nyereg maradt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hátúl nem lett nagyobb a fék ? Régi nyereg maradt ? Hátul úgyanaz a tárcsa van mint az astráé,csak 5 lukas..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A B vectráé nagyobb,de az szélesebb is,ergo kijebb lenne a kerék..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hátúl nem lett nagyobb a fék ? Régi nyereg maradt ? hátul meghagyta a régi nyerget csak az agyat cserélte, viszont amit vett uj agyat annak jo a nyerge az ö 4x100 agyára Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Na így márrr étem :D Kösziiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Eszméletlen rossz a fékem. :D Ha fog akkor nincs vele gond, de egy bizonyos pontig a pedál nem csinál semmit. Tegnap olyan 3-5 centinyit éreztem ma már néha olyan volt mintha a tűzfalat nyomogatnám. Az elmúlt időben leginkább a maihoz hasonló esős/párás/nedves időben mozgott az autó. A gondom, hogy nem egy ritka jelenség és máskor is mintha ilyen esős időben jönne elő inkább. Ezért az utóbbi néhány légtelenítésnél már fokozott figyelemmel húzzunk meg a légtelenítőcsavarokat. Vajon ennek ellenére is felveheti a vizet valahol? Ha igen hol? Egy ilyen légtelenítésnél általában érezhetően javul az állapot, de szerintem tökéletes nem lesz. Mivel a főfékhengerem maradt még a régi elgondolkozom a cseréjén. (fékek ugye teljesen kicserélődtek nagyobbra elöl-hátul) Jól gondolom, hogy a nagyobb dugattyúméret alapesetben is rövidíti valamelyest a pedálutat? Egyáltalán milyen dugattyúméretekkel vannak főfékhengerek? A sajátomat sem tudom mekkora. :D Rá van ez írva valahova? Cseréje hogy néz ki? Fékcsövek kicsavar, régi leszed, új felrak, fékcsövek becsavar, légtelenítés? Vagy valami bonyolultabb? Több kérdésem nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Fékfolyadék milyen van benne? Mikori? Főfékhenger asszem a nagyobbik a 22-es. Ilyen van azokban az astrákban, ahol 256-os fék van gyárilag. Csere nem olyan ördöngősség szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ha főfékhengerről beszéltél annak szerintem is rövidíteni kellene a pedálúton. nagyobb felülettel nagyobb cuccot mozgat meg fékfolyadékot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Fékfolyadék milyen van benne? Mikori? Főfékhenger asszem a nagyobbik a 22-es. Ilyen van azokban az astrákban, ahol 256-os fék van gyárilag. Csere nem olyan ördöngősség szerintem. Mivel évente kb. 2-3 ilyen légtelenítés van így folyamatosan cserélődik, de a teljes is volt 2 éven belül cserélve, max. 3. Amúgy Ferodo 5.1. Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Mivel évente kb. 2-3 ilyen légtelenítés van így folyamatosan cserélődik, de a teljes is volt 2 éven belül cserélve, max. 3. Amúgy Ferodo 5.1. Ok. Kombiba valaki speckóbb ATE kék lötty került és forráspont szempontjából ezzel "hozta" az x eves Zafira gyári fékfolyadék szintjét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Kombiba valaki speckóbb ATE kék lötty került és forráspont szempontjából ezzel "hozta" az x eves Zafira gyári fékfolyadék szintjét :D Apropó, a GM fékfolyadék az ajánlott kategóriába tartozik? Tavaly nyáron gyárit vettem, de aztán olvastam valamelyik könyvben, hogy a GM kitől veszi (pontosabban: vette a '90-es években), és azt gondoltam, hogy legközelebb inkább a Bosch termékét próbálom ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Ma visszaállt a fékem a tegnapelőtti szintre. Ez még bőven a használható kategória. Ma megnéztem nem szivárog sehol a folyadék, úgyhogy főfékhenger cseréig hagyom így. Mennyit szabad adni egy bontottért? Gondolom ezek nem szoktak tönkremenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Ma visszaállt a fékem a tegnapelőtti szintre. Ez még bőven a használható kategória. Ma megnéztem nem szivárog sehol a folyadék, úgyhogy főfékhenger cseréig hagyom így. Mennyit szabad adni egy bontottért? Gondolom ezek nem szoktak tönkremenni. Én nem vennék semmi esetre sem bontottat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Én nem vennék semmi esetre sem bontottat. :D Fékeim is bontottak. Mi a baj velük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Fékeim is bontottak. Mi a baj velük? Nem légtelenítgeted néhanapján? Mondjuk lehet tényleg a főhenger a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nem légtelenítgeted néhanapján? Mondjuk lehet tényleg a főhenger a ludas. De igen, mint fent írtam. A fő-t azért kell cserélni, mert a kis fékekhez való, és bár működik valószínű lehetne jobb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 De igen, mint fent írtam. A fő-t azért kell cserélni, mert a kis fékekhez való, és bár működik valószínű lehetne jobb is. Amit írtam, azt továbbra is tartom, én nem tennék bele bontott főhengert. Mégiscsak biztonságtechnikai berendezésről van szó. Tudom, hogy nem olcsó dolog egy új, ezért ha mégis bontottat teszel bele, legalább cseréld ki benne a karmantyúkat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts