FPepe Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Nem vagy Te Ed Csájna, aki elszorítja a csövet egy ruhacsipesszel! :D És még én nézem túl sokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 sztem ami már meg van bontva, abba megy luft, sztem az mindenképp illik kinyomni belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 sztem ami már meg van bontva, abba megy luft, sztem az mindenképp illik kinyomni belőle Visszakerült a fékerőszabályzó, a nagylányommal légtelenítettünk, próbakör, ugyanolyan maradt. Ebéd után belépek Győrbe főfékhenger felujító szettért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 És még én nézem túl sokat... :D A garázs varázs jobb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Elkezdtem szétszedni a főfékhengert , vettem hosszá felújító szetett, de nem tudom kivenni a "dugattyút"....meg tudja valaki mondani hogyan kell? Dzsoniii pölö? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Tárgytalan.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Futottam egy kört a vársoban meg a témában ahogy én látom kétféle rendszer van a delco és az ate, 20.6 és 22 egész valamennyi mili belső átmérővel. Ami nekem van Brax főfékhenger az 20.6-os de a tömítések belső átmérői nem passzolnak a delco-ba valóval. Marad a bontott gyári főfékhenger beszerzése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Futottam egy kört a vársoban meg a témában ahogy én látom kétféle rendszer van a delco és az ate, 20.6 és 22 egész valamennyi mili belső átmérővel. Ami nekem van Brax főfékhenger az 20.6-os de a tömítések belső átmérői nem passzolnak a delco-ba valóval. Marad a bontott gyári főfékhenger beszerzése. Megvarjam mig futsz par kort, vagy szoljak most h van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Megvarjam mig futsz par kort, vagy szoljak most h van? :D Már elindultam igazából....de mennyi? Aztán majd aki jobb ajánlatot ad azét elhozom. :smartass: Amúgy most már nem picsázok vettem egy bontott fékerőszabályzót is cserélem egyszere mind a kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Már elindultam igazából....de mennyi? Aztán majd aki jobb ajánlatot ad azét elhozom. :smartass: Amúgy most már nem picsázok vettem egy bontott fékerőszabályzót is cserélem egyszere mind a kettőt. Pedig az is van :D Nemtom. 5e dobbal egyutt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Pedig az is van :D Nemtom. 5e dobbal egyutt. A fékerőszabályzót már leütöttem a főfékhengerre még nem adtak ájánlatot, tartsd egy kicsit a kagylót légyszi... :D A dob amúgy sem kell le is copnám magam ha most meg az lyukadna ki. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 A fékerőszabályzót már leütöttem a főfékhengerre még nem adtak ájánlatot, tartsd egy kicsit a kagylót légyszi... :D A dob amúgy sem kell le is copnám magam ha most meg az lyukadna ki. <_< :D Teged ismerve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Teged ismerve... :D Sokat tűnödök azom hogy van-e még olyan része a kocsinak amihez nem nyúltam hozzá ha nem muszájból akkor önként....de nem, nincs...csak a váltó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fociati Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Sziasztok, üdv Mindenkinek! Segítséget kérnék! Egy 1.7 szívó dízelem van. A előröl nézve a a bal első fékem beragad. Van egy szétrohadt, másik astrám is és abból szoktam alkatrészeket cserélgetni. Már a fék tuskót is kicseréltem, új fékbetéteket vettem bele, a főfékmunkahengert is kicseréltem, . Szétszedtem megjárattam, bezsíroztam, a vezető nútokat is, még is beragad. Van hogy kibírja 10-15 percig, de utána a 60 lovat nagyon megfogja :( és 8 l alatt nem tudok kijönni országúton :( A segítséget előre is köszönöm!! :) Vannak akik azt mondják hogy a gumi fékcsőt cseréljem ki, mások szerint az hülyeség. 10 km után az alufelnin tojást lehetne sütni :) Köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Az főfékhenger, amúgy meg nem ártana egy ÚJ gumi fékcsövet feltenni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fociati Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Az főfékhenger, amúgy meg nem ártana egy ÚJ gumi fékcsövet feltenni. Köszi! Az hogy"az főfékhenger" ez kijavítás volt, vagy az a hiba szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Sziasztok, üdv Mindenkinek! Segítséget kérnék! Egy 1.7 szívó dízelem van. A előröl nézve a a bal első fékem beragad. Van egy szétrohadt, másik astrám is és abból szoktam alkatrészeket cserélgetni. Már a fék tuskót is kicseréltem, új fékbetéteket vettem bele, a főfékmunkahengert is kicseréltem, . Szétszedtem megjárattam, bezsíroztam, a vezető nútokat is, még is beragad. Van hogy kibírja 10-15 percig, de utána a 60 lovat nagyon megfogja :( és 8 l alatt nem tudok kijönni országúton :( A segítséget előre is köszönöm!! :) Vannak akik azt mondják hogy a gumi fékcsőt cseréljem ki, mások szerint az hülyeség. 10 km után az alufelnin tojást lehetne sütni :) Köszönöm :) A féknyereg munkahengerét megjárattad? A főfékhengert cserélted gondolom, ami a rásegítőn van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fociati Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 A féknyereg munkahengerét megjárattad? A főfékhengert cserélted gondolom, ami a rásegítőn van. Szia! Igen, megjárattam. A főfékhengert a régi kocsiból szedtem ki amit 1 éve nem használok. Amíg használtam addig jó volt a fék a régiben. Amikor 1 éve megvettem a piroskát( piros astra :) ) a hátsó fék nem volt jó, munkahenger csere után sem, akkor mondta a kollégám, hogy cseréljük ki a főfékhengert. utána a hátsó jó lett, de most meg az első szorul. Kiskunfélegyháza és Kecskemét közt ingázok. tegnap is olyan félúton elkezdett fogni. Ilyenkor fel keményszik a fékpedál. Az addigi 90-100-as tempóm után alig tudtam elérni padlógázzal a 80 km/h -át :( hátul a fekete füst,,, erőlködött a gépezet. A fékcsővel szenvedtem de nem tudtam kicserélni, úgy rá van rohadva sajnos. Ahogy megállok várok 10 percet felemelem és már szépen forog is a kerék. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Szia! Igen, megjárattam. A főfékhengert a régi kocsiból szedtem ki amit 1 éve nem használok. Amíg használtam addig jó volt a fék a régiben. Amikor 1 éve megvettem a piroskát( piros astra :) ) a hátsó fék nem volt jó, munkahenger csere után sem, akkor mondta a kollégám, hogy cseréljük ki a főfékhengert. utána a hátsó jó lett, de most meg az első szorul. Kiskunfélegyháza és Kecskemét közt ingázok. tegnap is olyan félúton elkezdett fogni. Ilyenkor fel keményszik a fékpedál. Az addigi 90-100-as tempóm után alig tudtam elérni padlógázzal a 80 km/h -át :( hátul a fekete füst,,, erőlködött a gépezet. A fékcsővel szenvedtem de nem tudtam kicserélni, úgy rá van rohadva sajnos. Ahogy megállok várok 10 percet felemelem és már szépen forog is a kerék. :( A fékcsőhöz erősen ajánlott venni fékcsőkulcsot, most vettem 700Forintért valami Topex márkájút. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Szia!Igen, megjárattam. A főfékhengert a régi kocsiból szedtem ki amit 1 éve nem használok. Amíg használtam addig jó volt a fék a régiben. Amikor 1 éve megvettem a piroskát( piros astra :) ) a hátsó fék nem volt jó, munkahenger csere után sem, akkor mondta a kollégám, hogy cseréljük ki a főfékhengert. utána a hátsó jó lett, de most meg az első szorul. Kiskunfélegyháza és Kecskemét közt ingázok. tegnap is olyan félúton elkezdett fogni. Ilyenkor fel keményszik a fékpedál. Az addigi 90-100-as tempóm után alig tudtam elérni padlógázzal a 80 km/h -át :( hátul a fekete füst,,, erőlködött a gépezet. A fékcsővel szenvedtem de nem tudtam kicserélni, úgy rá van rohadva sajnos. Ahogy megállok várok 10 percet felemelem és már szépen forog is a kerék. :(Azért én így nem járnék vele. Az a betét már teljesen átéghetett. A tárcsa és megégett. A kerékcsapágy sem örül neki, mert azt írtad, forró az alufelnid olyankor. A kerékcsapágyból kifolyhat a zsír, és nem hiszem hogy nem húz félre olyankor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Szia! Igen, megjárattam. A főfékhengert a régi kocsiból szedtem ki amit 1 éve nem használok. Amíg használtam addig jó volt a fék a régiben. Amikor 1 éve megvettem a piroskát( piros astra :) ) a hátsó fék nem volt jó, munkahenger csere után sem, akkor mondta a kollégám, hogy cseréljük ki a főfékhengert. utána a hátsó jó lett, de most meg az első szorul. Kiskunfélegyháza és Kecskemét közt ingázok. tegnap is olyan félúton elkezdett fogni. Ilyenkor fel keményszik a fékpedál. Az addigi 90-100-as tempóm után alig tudtam elérni padlógázzal a 80 km/h -át :( hátul a fekete füst,,, erőlködött a gépezet. A fékcsővel szenvedtem de nem tudtam kicserélni, úgy rá van rohadva sajnos. Ahogy megállok várok 10 percet felemelem és már szépen forog is a kerék. :( Ember! Képes vagy így járni ezzel az autóval?! :blink: <_< Biztos, hogy én azonnal szerelőhöz vinném, és max a műhelyig gurulnék el vele. Az már szerintem 100%, hogy betétet is cserélni kell, ha peched van akkor már a csapágyat meg a tárcsát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fociati Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Köszönöm a segítségeket :) A szükség nagy úr :(, dolgozni muszáj kocsival mennem , nincs sok választásom. Keddre van időpontom a szerelőmhöz, addig imádkozom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Köszönöm a segítségeket :)A szükség nagy úr :(, dolgozni muszáj kocsival mennem , nincs sok választásom. Keddre van időpontom a szerelőmhöz, addig imádkozom :)Ma van kedd. De ha jövőhétre van időpontod, akkor én nem kockáztatnék.Ön, és közveszélyes játékot játszol. Ha a felni is felforrósodik, akkor ott már a fékfolyadék is felforrhat. És a többi, már említett alkatrészed is kuka. Komolyan, egy időzített bombán ülsz.De te tudod. Mi szóltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fociati Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Ma van kedd. De ha jövőhétre van időpontod, akkor én nem kockáztatnék. Ön, és közveszélyes játékot játszol. Ha a felni is felforrósodik, akkor ott már a fékfolyadék is felforrhat. És a többi, már említett alkatrészed is kuka. Komolyan, egy időzített bombán ülsz. De te tudod. Mi szóltunk. Apu kölcsönadta a Vectrát, így megtudtam oldani jövő hét keddig :/ Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Szvsz olvasd el én hogy jártam, mondjuk nálam pont a kerékcsapágy hibája volt a kiváltó ok: http://napivuki.blog.hu/2013/05/20/faketelenul_hazafele Nem játék. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts