Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Tom

Recommended Posts

"B@cc@megazamegveszekedett", ma elkezdett igen erősen csikorogni az első fékem, holnap szedem le a kereket megnézni, hogy mi a bibi. Idén akartam tárcsát, meg betétet, stb cserélni, de nem ilyen hamar. Már kikerestem a cuccok árát is. A kérdésem az lenne, hogy ATE holmit érdemes-e venni hozzá?

Tudom, hogy a Brembo/Ferodo párosítás a favorizált dolog, de szeretném tudni mi erről a vélemény.

Megosztás:

Árban ugyanott van.... tudtommal. Kollegám a Passatra a tavaly vett tárcsát meg betétet és az idénre már jó mm-es válla a van a tárcsának.... igaz nyomja is a szemét, na de akkor is. Na de hónapután megmondom, nálam milyen is a Brembo+Ferodo. Holnap indul a szerelés......

Megosztás:

"B@cc@megazamegveszekedett", ma elkezdett igen erősen csikorogni az első fékem, holnap szedem le a kereket megnézni, hogy mi a bibi. Idén akartam tárcsát, meg betétet, stb cserélni, de nem ilyen hamar. Már kikerestem a cuccok árát is. A kérdésem az lenne, hogy ATE holmit érdemes-e venni hozzá?

Tudom, hogy a Brembo/Ferodo párosítás a favorizált dolog, de szeretném tudni mi erről a vélemény.

1 emberről tudok, aki ATE tárcsát használ : Gabika.

Neki asszem ATE Powerdisc-je van, hasonló Brembo Max-hoz.

Tudtommal az ATE is egy nagyon komoly brand fékcuccok között.

Megosztás:

Hol nézted a fékalk. árait?Én is keresgélek ilyesmit.

Megosztás:

Megvolt a fékcsere (ide is irom, mert Astra - Vectra, fék szempontjából hasonló és innen kaptam a tanácsokat). Brembo+Ferodo Premier elöl... az első 200 km után az a tapasztalatom, hogy benyomva határozottan érződik hogy van még tartalék.. ma sikerül teljesen véletlenül :D megszolaltatni az ABS-t száraz aszfalton... ilyen a régi kombinációval (eredeti vékonyodott tárcsa + valami noname betét) nem csináltam. Szóval ha kicsit nyomom, nem sok a különbség, de ha belelépek, érződik, hogy harap... habár még olyan sokat nem léptem bele.... ugytudom kell 200 km bejáratás neki. Mindenkinek ajánlom... köszi Gabi... ha jól tudom te kisérletezted kiezt a párosítást.

Azt már rég elfelejtettem, hogy egy ökör miatt, aki beletörte az inbuszkulcsot a féknyeregtartóba (jópár éve lehetett) három órán keresztül kinlódtam egy csavarral :D Meg azt a tahót is, aki rézpaszta helyett aluminiumpasztát rendelt és hozott nekem....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.