Novy Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 egész hátsóhidat mondott :D de ezt is jó tudni, hogy 260as megy hátra, akkor gondolom ott is 14 es a minimum felniméret :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 egész hátsóhidat mondott :D de ezt is jó tudni, hogy 260as megy hátra, akkor gondolom ott is 14 es a minimum felniméret :) Reggel volt még. :D Igazából én sosem néztem hátul mekkora hely maradt, de gondolom igen. Szerintem hátsó tárcsához illik már a 256 előre, akkor meg úgyis adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 "B@cc@megazamegveszekedett", ma elkezdett igen erősen csikorogni az első fékem, holnap szedem le a kereket megnézni, hogy mi a bibi. Idén akartam tárcsát, meg betétet, stb cserélni, de nem ilyen hamar. Már kikerestem a cuccok árát is. A kérdésem az lenne, hogy ATE holmit érdemes-e venni hozzá? Tudom, hogy a Brembo/Ferodo párosítás a favorizált dolog, de szeretném tudni mi erről a vélemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Árban ugyanott van.... tudtommal. Kollegám a Passatra a tavaly vett tárcsát meg betétet és az idénre már jó mm-es válla a van a tárcsának.... igaz nyomja is a szemét, na de akkor is. Na de hónapután megmondom, nálam milyen is a Brembo+Ferodo. Holnap indul a szerelés...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 "B@cc@megazamegveszekedett", ma elkezdett igen erősen csikorogni az első fékem, holnap szedem le a kereket megnézni, hogy mi a bibi. Idén akartam tárcsát, meg betétet, stb cserélni, de nem ilyen hamar. Már kikerestem a cuccok árát is. A kérdésem az lenne, hogy ATE holmit érdemes-e venni hozzá? Tudom, hogy a Brembo/Ferodo párosítás a favorizált dolog, de szeretném tudni mi erről a vélemény. 1 emberről tudok, aki ATE tárcsát használ : Gabika. Neki asszem ATE Powerdisc-je van, hasonló Brembo Max-hoz. Tudtommal az ATE is egy nagyon komoly brand fékcuccok között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 "B@cc@megazamegveszekedett", ma elkezdett igen erősen csikorogni az első fékem, holnap szedem le a kereket megnézni, hogy mi a bibi. Idén akartam tárcsát, meg betétet, stb cserélni, de nem ilyen hamar. Már kikerestem a cuccok árát is. A kérdésem az lenne, hogy ATE holmit érdemes-e venni hozzá? Tudom, hogy a Brembo/Ferodo párosítás a favorizált dolog, de szeretném tudni mi erről a vélemény. Hol nézted a fékalk. árait?Én is keresgélek ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hol nézted a fékalk. árait?Én is keresgélek ilyesmit. Bárdi, Unix, Meteor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 fekaruhaz.extra.hu ------ zsukft.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 fekaruhaz.extra.hu ------ zsukft.hu THX Megnéztem, nincs 12,7-es tárcsa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na de hónapután megmondom, nálam milyen is a Brembo+Ferodo. Holnap indul a szerelés...... Az elején ne várj túl nagy hatást, mert kell neki 1-200km, mire bekopik :D Utána azért már érezhető lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Esetleg itt is nézelődhetsz..LÁNG KFT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Az elején ne várj túl nagy hatást, mert kell neki 1-200km, mire bekopik :D Utána azért már érezhető lesz :) Remélem is.... belekerült a projekt kb. harmincezerbe..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tudom, én is most vettem ugyanolyan ferodo betéteket :D kicsit felment az ára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Esetleg itt is nézelődhetsz..LÁNG KFT. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Kösz,én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 THX Megnéztem, nincs 12,7-es tárcsa. :D Zsu-éknak tuti van, mert kérdeztem, Brembo és Ferodo is van nekik 3400Ft körül. Vaterán kérdezd meg, ott közlékenyebbek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 az enyém is nyikorog, de csak ha kis sebességről fékezek :) ezért inkább gyorsan megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Zsu-éknak tuti van, mert kérdeztem, Brembo és Ferodo is van nekik 3400Ft körül. Vaterán kérdezd meg, ott közlékenyebbek :) A Vaterán nézted? Mert nem találom. ui: Megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 az enyém is nyikorog, de csak ha kis sebességről fékezek :D ezért inkább gyorsan megyek :D az enyém is most kezdte... pedig már lassan egy éve cseréltem tárcsát meg betétet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 az enyém is most kezdte... pedig már lassan egy éve cseréltem tárcsát meg betétet... :) Még az is lehet, hogy "csak" vmi apró kavics szorult alá, vagy a 2 napos állástól kicsit megrozsdált a tárcsa. Mindegy ma úgyis kiderül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Megvolt a fékcsere (ide is irom, mert Astra - Vectra, fék szempontjából hasonló és innen kaptam a tanácsokat). Brembo+Ferodo Premier elöl... az első 200 km után az a tapasztalatom, hogy benyomva határozottan érződik hogy van még tartalék.. ma sikerül teljesen véletlenül :D megszolaltatni az ABS-t száraz aszfalton... ilyen a régi kombinációval (eredeti vékonyodott tárcsa + valami noname betét) nem csináltam. Szóval ha kicsit nyomom, nem sok a különbség, de ha belelépek, érződik, hogy harap... habár még olyan sokat nem léptem bele.... ugytudom kell 200 km bejáratás neki. Mindenkinek ajánlom... köszi Gabi... ha jól tudom te kisérletezted kiezt a párosítást. Azt már rég elfelejtettem, hogy egy ökör miatt, aki beletörte az inbuszkulcsot a féknyeregtartóba (jópár éve lehetett) három órán keresztül kinlódtam egy csavarral :D Meg azt a tahót is, aki rézpaszta helyett aluminiumpasztát rendelt és hozott nekem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ma sikerül teljesen véletlenül :D megszolaltatni az ABS-t száraz aszfalton... És mit mondott? :D Szerintem több kell bejáratásnak. 5-600-ra emlékszem, de lehet rosszul. Viszont olyan is rémlik, hogy rá van írva a papírjára. :D iMbusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az igy csináld szerint 200... hát még van ideje bekopni....igyekszem nem olyan nagyon kihasználni.... de nagy a kisértés Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az igy csináld szerint 200... hát még van ideje bekopni....igyekszem nem olyan nagyon kihasználni.... de nagy a kisértés Nos igen, nem kellene már az első héten hullámosra fékezni a tárcsát :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 És süvít - nyikorog - csikorog? Van valami hangja???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts