Morpheus Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 Nem tudom elképzelni mennyi lehet. Tudnál pontosabb infót adni erről? :goofy: Mivel nem szabad még játszani? :unsure: Már írtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 Már írtam.... Elkerülte a figyelmem, megismételnéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Üdv.! Ha a gyári 236-os tömör tárcsás/dob kombót kicserélem az elöl 280-as, hátul 260-as tárcsa kombóra, akkor a főfékhengert is cserélnem kellene? (fogalmam sincs milyen, de patronos, nyilván a helyett megy fel a terhelésfüggő) Ha marad a főfékhenger akkor mire számítsak? Nagyon nagy lesz a pedál útja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Üdv.! Ha a gyári 236-os tömör tárcsás/dob kombót kicserélem az elöl 280-as, hátul 260-as tárcsa kombóra, akkor a főfékhengert is cserélnem kellene? (fogalmam sincs milyen, de patronos, nyilván a helyett megy fel a terhelésfüggő) Ha marad a főfékhenger akkor mire számítsak? Nagyon nagy lesz a pedál útja? 256-os az elsö elvileg. Illik cserélni a föfékhengert is. Addig igazán nem is érzed a különbséget a 2 fékszett között, amíg a ffh nincs kicserélve. Nem lesz rosszabb mint most, a 236-al, de annyival jobb se, mint lehetne. Nekem kb a felére csökent a pedálút, és sokkal keményebb, mint elötte. Jani barátom jó egy évvel korábban cserélte a szettet, és csak hónapokkal késöbb a ffh-t, de fölhívott, hogy k.rvajó lett amikor rákerült, ne kettöbe cseréljem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Jha, de én előre a b vectra nyereg meriva tárcsa kombót tervezem, a gyári 256-os az kicsi. :) Az király, de honnan tudok én abs nélküli főfékhengert szerezni? Mert a kiszemelt donorautó is abs-es, a b vectrák közül a nagyfékesek meg szerintem mind. Jha és akkor hány mm-es főfékhengert keressek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Jha, de én előre a b vectra nyereg meriva tárcsa kombót tervezem, a gyári 256-os az kicsi. :) Az király, de honnan tudok én abs nélküli főfékhengert szerezni? Mert a kiszemelt donorautó is abs-es, a b vectrák közül a nagyfékesek meg szerintem mind. Jha és akkor hány mm-es főfékhengert keressek? jáá, mindig elfelejtem, hogy vectrázol. Nem tudom, vekin mekkora a kicsi, meg mekkora a nagy. Nekem Kadett GSI 22-ese lett föltéve. Az astráknak is 22-es a nagyobbik, de azokból is csak ABS-es van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Szóval akkor kadett-ascona vonalon érdemes nézelődni. Ójeee. :) Vectránál is 256 a gyári "nagy" fék, csak ha már lúd legyen kövér. :) Bár szvsz a kétezres vectrák is 22-est kaptak, csak azok általában mind jobban felszereltek, ami hozza magával az abs-t is. Bár max beteszek 2 t elágazást, és viszont látás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandita8 Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Alapjáraton, ha benyomod a fékpedált, az alapjárati fordulatszám, vagy hang, változik? Igen minimális változást hallok a motor alapjáratánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Igen minimális változást hallok a motor alapjáratánál. A fékrásegítő vákum oldalát dugozzátok le és úgy légtelenítsetek, aztán próba. Nem lesz rásegítésed, de erős a gyanum, hogy a rásegítő membránja lyukas vagy a fém része rohadt ki valahol... Bár ettől elvileg a pedál nem eshetne be, de egy próbát megér. Ha rásegítés nélkül is beesik, akkor valahol szökik a nyomás, vagy munkahenger, vagy főfékhenger ereszt át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandita8 Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 A fékrásegítő vákum oldalát dugozzátok le és úgy légtelenítsetek, aztán próba. Nem lesz rásegítésed, de erős a gyanum, hogy a rásegítő membránja lyukas vagy a fém része rohadt ki valahol... Bár ettől elvileg a pedál nem eshetne be, de egy próbát megér. Ha rásegítés nélkül is beesik, akkor valahol szökik a nyomás, vagy munkahenger, vagy főfékhenger ereszt át. Esetleg egy képpel tudnál segíteni hogy hol kell dugózni, az tudom hogy meik a fékrásegítő, csak azt nem tudom hogy hová tegyek dugót. Megpróbálom amit írtál, nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat. Ha kész van megírom az eredményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Esetleg egy képpel tudnál segíteni hogy hol kell dugózni, az tudom hogy meik a fékrásegítő, csak azt nem tudom hogy hová tegyek dugót. Megpróbálom amit írtál, nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat. Ha kész van megírom az eredményt. Sárga karika ahová eredetileg a vákumcső csatlakozik, egyszerűen ki kell húzni és le kell dugózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Kösz Zoty! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandita8 Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Köszönöm Zotya. Holnap beszámolok a hírekről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Most én mondom hogy neked mindenről van képed:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Új fékbetétek általában meddig szoktak "nyikorogni". Már vagy 1500-2000 km benne van a fékbetétek cseréje óta és ha csak kicsit lépek a fékre még mindig "nyikorog" 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Új fékbetétek általában meddig szoktak "nyikorogni". Már vagy 1500-2000 km benne van a fékbetétek cseréje óta és ha csak kicsit lépek a fékre még mindig "nyikorog" Igazából a vadi újnak sem szabadna nyikorogni, ezért van lesarkazva. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Új fékbetétek általában meddig szoktak "nyikorogni". Már vagy 1500-2000 km benne van a fékbetétek cseréje óta és ha csak kicsit lépek a fékre még mindig "nyikorog" Ha a betétek hátulját, ami felfekszik a féknyeregre bekened rézpasztával, és úgy rakod össze, nem fog nyikorogni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Ha a betétek hátulját, ami felfekszik a féknyeregre bekened rézpasztával, és úgy rakod össze, nem fog nyikorogni. Vagy a tárcsát és akkor sem fog nyikorogni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Ha a betétek hátulját, ami felfekszik a féknyeregre bekened rézpasztával, és úgy rakod össze, nem fog nyikorogni. Túl sokat nézed Ed China-át! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Ha a betétek hátulját, ami felfekszik a féknyeregre bekened rézpasztával, és úgy rakod össze, nem fog nyikorogni. Én becoptam vele a rézpaszták sem egyformák szépen megolvadt és kente a ferrodolt is. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Én becoptam vele a rézpaszták sem egyformák szépen megolvadt és kente a ferrodolt is. :omg: Az cumi, de nem volt hőálló vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Az cumi, de nem volt hőálló vagy mi? Hőállónak vettem asszem 400-fokig, de úgy látszik ez kevés. Vagy nem annyi az annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Túl sokat nézed Ed China-át! :D Ezek szerint Te is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Ezek szerint Te is :D Hát de mekkora királyság karosszékből fikázni, ahogy szerel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts