Tarakos Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Sziasztok! Jelenleg a kocsimon tömör tárcsa található. Kérdésem az, hogy ha maradok a 236mm-nél, de hűtött tárcsát teszek fel (a hozzá tartozó nyereggel), akkor abba ugyan az a fékbetét való? Van ugyanis egy garnitúra vadi új gyári betétem, és annak a papírján hoz mindent az 1,4i-től az 1,4 se-ig. A Bárdi oldalán is azt láttam, hogy a tömör és hűtött tárcsának egyezik a betétje.
Guest gorbi Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Sziasztok! Jelenleg a kocsimon tömör tárcsa található. Kérdésem az, hogy ha maradok a 236mm-nél, de hűtött tárcsát teszek fel (a hozzá tartozó nyereggel), akkor abba ugyan az a fékbetét való? Van ugyanis egy garnitúra vadi új gyári betétem, és annak a papírján hoz mindent az 1,4i-től az 1,4 se-ig. A Bárdi oldalán is azt láttam, hogy a tömör és hűtött tárcsának egyezik a betétje. Jó hozzá ua. a betét.
Tarakos Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Jó hozzá ua. a betét. Ez esetben felmerül bennem a kérdés, hogy a nyeregben mi a különbség? Tudom, hogy a hűtött tárcsa vastagabb, de a nyereg tényleg különbözik?
yankee Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Ez esetben felmerül bennem a kérdés, hogy a nyeregben mi a különbség? Tudom, hogy a hűtött tárcsa vastagabb, de a nyereg tényleg különbözik? Persze. Nehéz ezt így elmagyarázni. :D De más. A sima nyeregbe nem megy bele a vastagabb tárcsa mivel kisebb a nyeregben a "fészke". Pont ebbe van a különbség. Az a rész ahova a tárcsa bemegy ott más. Ha egymás mellett van a két nyereg látni fogod így elmagyarázni nehéz nekem legalább is. .D De más cserélni kell. Én is cseréltem már..
Tarakos Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Persze. Nehéz ezt így elmagyarázni. :D De más. A sima nyeregbe nem megy bele a vastagabb tárcsa mivel kisebb a nyeregben a "fészke". Pont ebbe van a különbség. Az a rész ahova a tárcsa bemegy ott más. Ha egymás mellett van a két nyereg látni fogod így elmagyarázni nehéz nekem legalább is. .D De más cserélni kell. Én is cseréltem már.. Ok, értettem! :icon4:
Gergőőő Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Ez esetben felmerül bennem a kérdés, hogy a nyeregben mi a különbség? Tudom, hogy a hűtött tárcsa vastagabb, de a nyereg tényleg különbözik? a gyári tömörtácsáshoz való nyeregben nem tudod visszanyomni annyira a munkahengert h a hűtött tárcsa is beférjen, ha jól emlékszem olyan kb 7 mm-el vaskosabb a hűtött tárcsa ezért kell a több hellyel rendelkező féknyereg, ha félig elhasznált betétekkel képes lennél összerakni a féket lehet elég hely lenne a régi nyereg is :D
pszilaj Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 a gyári tömörtácsáshoz való nyeregben nem tudod visszanyomni annyira a munkahengert h a hűtött tárcsa is beférjen, ha jól emlékszem olyan kb 7 mm-el vaskosabb a hűtött tárcsa ezért kell a több hellyel rendelkező féknyereg, ha félig elhasznált betétekkel képes lennél összerakni a féket lehet elég hely lenne a régi nyereg is :icon4: Meg ha lehet, akkor kopott tárcsákat rakjon a kopott betéthez és akkor tuti el fog férni! :D Inkább komplett csere!ÚJ tárcsa+ÚJ betét+nyereg! Sztem! :icon4:
Gergőőő Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Meg ha lehet, akkor kopott tárcsákat rakjon a kopott betéthez és akkor tuti el fog férni! :D Inkább komplett csere!ÚJ tárcsa+ÚJ betét+nyereg! Sztem! :icon4: én is irtózok a használt cuccoktól ha ilyen dolgokról van szó ami nem olyan nagy anyagi teher :icon4:
zotya975 Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Meg ha lehet, akkor kopott tárcsákat rakjon a kopott betéthez és akkor tuti el fog férni! :icon4: Inkább komplett csere!ÚJ tárcsa+ÚJ betét+nyereg! Sztem! :icon4: Végülis igaz, mennyibe is kerül egy új féknyereg? 30-40ezer? :D Mi baja lehet egy használtnak?
yankee Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 én is irtózok a használt cuccoktól ha ilyen dolgokról van szó ami nem olyan nagy anyagi teher :D Az enyémet 8ezerért vettem a párat anno. Semmi bajuk azóta se KOP-KOP Most szereztem már 256osat is azt kemény 3ezer forintért a párat. Azok meg még jobb állapotba vannak mint a 236 volt. :icon4: 150e km-es autóból. Aligha lehet baja. :icon4:
pszilaj Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Végülis igaz, mennyibe is kerül egy új féknyereg? 30-40ezer? :D Mi baja lehet egy használtnak? A nyereghez direkte nem írtam, hogy"ÚJ"... :icon4:
epk947 Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Már egy hónapja kijelez nekem, hogy "Bremsbelag". No, gondoltam felszerelkezem, és vettem egy garnitúra fékbetétet (kedvezménnyel 5600-ért). és nekiláttam a cserének. Nagy pofára esés történt, mert a fékbetétjeim teljes vastagsága 12 és 13 mm között volt! (Induló 15, kopáshatár 7!) Aztán olvastam, hogy minden fékbetétcserénél cserélni kell a kopásérzékelőt és a vezetékét is! Na, ez nálam az eddigi 2 cserénél biztosan nem történt meg, mert a szerelőm azt nem tudta.... Most majd cserélem. Azért ez az alkalom jó volt egy kis féktisztításra, kencézésre. Most olyan puhán fog a fékem, mint még sose, és nagyon harap! :D A 106 ezret futott féktárcsáim vastagsága pedig 22,2 (kopáshatár 21), szóval még 40 -50 ezret kibír. Se csíkozódás, se hullámosodás nincs benne.
Dáwid Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Már egy hónapja kijelez nekem, hogy "Bremsbelag". No, gondoltam felszerelkezem, és vettem egy garnitúra fékbetétet (kedvezménnyel 5600-ért). és nekiláttam a cserének. Nagy pofára esés történt, mert a fékbetétjeim teljes vastagsága 12 és 13 mm között volt! (Induló 15, kopáshatár 7!) Aztán olvastam, hogy minden fékbetétcserénél cserélni kell a kopásérzékelőt és a vezetékét is! Na, ez nálam az eddigi 2 cserénél biztosan nem történt meg, mert a szerelőm azt nem tudta.... Most majd cserélem. Azért ez az alkalom jó volt egy kis féktisztításra, kencézésre. Most olyan puhán fog a fékem, mint még sose, és nagyon harap! :icon4: A 106 ezret futott féktárcsáim vastagsága pedig 22,2 (kopáshatár 21), szóval még 40 -50 ezret kibír. Se csíkozódás, se hullámosodás nincs benne. Persze, mert Te nem használod :D
zotya975 Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 A nyereghez direkte nem írtam, hogy"ÚJ"... :D Ez igaz, mondjuk szerintem betétből-pofából evidens hogy nem rakok be használtat. Tárcsát dobot lehet szabályoztatni, de én abból is újat vettem.
epk947 Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Persze, mert Te nem használod :D Csak próba vót! :icon4: Különben azért az mondhat valamit, hogy 55 ezer km alatt 2-3 mm-t kopott csak a fékbetétem! (Az új vastagsága 15, most 12 - 13 között van.) :icon4:
epk947 Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Ez igaz, mondjuk szerintem betétből-pofából evidens hogy nem rakok be használtat. Tárcsát dobot lehet szabályoztatni, de én abból is újat vettem. http://pics.coldline.hu/pics/284411-20110717-ZMpLy0.jpg http://pics.coldline.hu/pics/284413-20110717-JPSExM.jpg quote] Szép stafírung! Nekem utoljára 6 éve volt hasonló a kezemben. Igaz, hogy fékdob meg fékpofa akkor sem, viszont volt új munkahenger garnitúra igen, meg az összes flexi fékcső. Jövő ősszel műszaki előtt én is tervezem a fékdobok cseréjét, mert már oválisak a mérés szerint. Szegénykék milyenek legyenek 19 évesen?!
zotya975 Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Szép stafírung! Nekem utoljára 6 éve volt hasonló a kezemben. Igaz, hogy fékdob meg fékpofa akkor sem, viszont volt új munkahenger garnitúra igen, meg az összes flexi fékcső. Jövő ősszel műszaki előtt én is tervezem a fékdobok cseréjét, mert már oválisak a mérés szerint. Szegénykék milyenek legyenek 19 évesen?! Én becoptam velük, tavaly cseréltem őket pár hónappal a műszaki előtt akkor pont volt rá pénzem gondoltam aztán egy darabig nincs gond. Csak éppen a régi ezeréves összekopott fékkel tuti átment volna ezzel meg nem.
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 20,64es főfékhengert van értelme cserélni 22-esre? Fogok érezni valamit orra bukósabb lesz a feeling? Meg erősebb a fék? Köszönöm szépen üdv
zotya975 Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 20,64es főfékhengert van értelme cserélni 22-esre? Fogok érezni valamit orra bukósabb lesz a feeling? Meg erősebb a fék? Köszönöm szépen üdv Hmmm...hidraulikánál nem úgy van, hogy minél kisebb az átmérője a hengernek amivel nyomod az olajat a fékmunkahengerekbe annál nagyobb erőt tudsz kifejteni? :)
megadave Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 20,64es főfékhengert van értelme cserélni 22-esre? Fogok érezni valamit orra bukósabb lesz a feeling? Meg erősebb a fék? Köszönöm szépen üdv Ha cseréltél tárcsát és nyerget is nagyobbra, akkor igen.
spzoli Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Ha cseréltél tárcsát és nyerget is nagyobbra, akkor igen. Ha nem cserélt volna, akkor is jobb lenne. :)
Gergőőő Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 alá tudná ezt támasztani vki fizikai számítás szerű tényekkel? mert sztem is zotyának van igaza :)
Tiv. Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 alá tudná ezt támasztani vki fizikai számítás szerű tényekkel? mert sztem is zotyának van igaza :) Mi jár annak akinek igaza van? :D
zotya975 Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Mi jár annak akinek igaza van? :) Vállveregetés, mert nem a zebra után állt meg fél méterrel. :D
Gergőőő Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Mi jár annak akinek igaza van? :) még meg sem mondtad az okosat de már a jutalmon jár az eszed? :D kapsz pár dicsérő szót itt vkitől :D
Recommended Posts