epk947 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ebben sem lennék teljesen biztos. :) nekem a 13 éves omega szinte pontosan a gyári értékeket produkálta tavaly tavasszal a zk-n :) Nekem a 15 éves Astra a gyárinál lényegesen jobb értéket produkált az elmúlt 2 évben a zk-n. :) [CO% alapjáraton gyári:0,4.....Mért:0,00 emelt üresjárat gyári: 0,3....Mért:0,08] Sőt a fékpadon az Istvánkonál is többet nyomott mint a gyári adat. :D Milyen topic-ban is vagyunk most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem a 15 éves Astra a gyárinál lényegesen jobb értéket produkált az elmúlt 2 évben a zk-n. :) [CO% alapjáraton gyári:0,4.....Mért:0,00 emelt üresjárat gyári: 0,3....Mért:0,08] Sőt a fékpadon az Istvánkonál is többet nyomott mint a gyári adat. :) Azok a max értékek, amin belül kell lennie... szerintem. A szaki amikor az ominál nézte a gépen a slippet, hümmögött hogy ha kétévesen jön be ugyanez az autó, akkor is ugyanezt produkálta volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 nekem a 13 éves omega szinte pontosan a gyári értékeket produkálta tavaly tavasszal a zk-n :) Nekem is Dezső tiszta gyári értékeket produkált...pedig a szondát se látta már jóideje! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem is Dezső tiszta gyári értékeket produkált...pedig a szondát se látta már jóideje! :) Na ja, rendes jómunkásember fejből írja az értékeket, tudom :) Az említett omegás eset viszont mérve volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ja, rendes jómunkásember fejből írja az értékeket, tudom :) Ha nem pörgetnék szénné a düzelt,éni s hivatalosra vinném,de így... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 15 éves és ful a gyári cuccokkalazt nem hiszem el, ahogy gabi mondaná "számomra lehetetlen kategória" Nézd, a féknél nem a kor számít, hanem a megtett kilométerek. Ha tényleg csak annyi km van benne, mint amennyivel vettem (96e, bár ezt magam se hiszem), akkor lehetne akár eredeti is. Viszont ha nem eredeti, akkor márkaszervízben cserélhették, mert nem sokan vesznek fékcuccokból eredeti GM termékeket, a szervízfüzete szerint pedig legutoljára 97 decemberben járt márkaszervízben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 nem sokan? nekem gyári de már ott se gm van hanem lucas :S és csereérett már tavaszra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Milyen féktárcsa való egy 99-es X16XEL20E41... motor és WOLOTFF19WS243... alvázszámú F Astra Classic Sedanba? Hol tudnék utána nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Miért nem szólsz nekem mondjuk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Laci , szólok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Mindjárt nézem, de a webes epc a csergő oldalára ugrik nekem, szal mindjárt kiokoskodok valamit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Milyen féktárcsa való egy 99-es X16XEL20E41... motor és WOLOTFF19WS243... alvázszámú F Astra Classic Sedanba? Hol tudnék utána nézni? Sztem 256-os, nem hűtött, de ez csak a tippem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 mindjárt pontosabb infókat fogok írni, csak előljáróban annyit, hogy nekem az X16XEL-en 256, hűtött volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 mindjárt pontosabb infókat fogok írni, csak előljáróban annyit, hogy nekem az X16XEL-en 256, hűtött volt. :) De az Caravan volt... Most nézem, ez még magyar gyártmány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 De az Caravan volt... Mindegy, motorhoz kötött. Amúgy ezen a linken mégis megy a webes epc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Mindegy, motorhoz kötött. Ez így nem igaz. Ugyanolyan motorú 3/4/5 ajtóshoz képest a Caravan változat általában egyel nagyobb féket szokott kapni. Pl. C14NZ motoros 5ajtós autón 236-os sima tárcsa van, de a Caravan változaton már 236-os hűtött. Gondolom a tömegkülönbség miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 a lényeg, hogy adatok alapján szentgothárdi a kocsi, mociszám stimmelt a kiadott alapján, valamint 256*24-es tárcsák valóak rá. mindenféle egyéb dolgot küldtem PÜ-ben a kedves klubtársnak, amit találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ez így nem igaz. Ugyanolyan motorú 3/4/5 ajtóshoz képest a Caravan változat általában egyel nagyobb féket szokott kapni. Pl. C14NZ motoros 5ajtós autón 236-os sima tárcsa van, de a Caravan változaton már 236-os hűtött. Gondolom a tömegkülönbség miatt. lehetséges, hogy "fokozott teherbírású fékek" csomaggal volt/van az a caravan. :) Mert biza ilyen opciók is voltak anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 a lényeg, hogy adatok alapján szentgothárdi a kocsi, mociszám stimmelt a kiadott alapján, valamint 256*24-es tárcsák valóak rá. mindenféle egyéb dolgot küldtem PÜ-ben a kedves klubtársnak, amit találtam. Én is erre jutottam EPC alapján :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Én is erre jutottam EPC alapján :D de én a gyártási évet is elküldtem neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Amúgy ezen a linken mégis megy a webes epc. Nekem ez sem megy, vmi gyíkja van a Java-val. Pedig a legújabb van fen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Köszi fiúk a segítséget,mostmár elkezdem keresni a boltokban az árut! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Pepe: 236-os sima van az enyémen és állapotát tekintve meg merném kockáztatni, hogy nem 2 éves :) hening: ie-ben próbáltad? mert nálam más böngészőben nem megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 hening: ie-ben próbáltad? mert nálam más böngészőben nem megy Vista, legújabb IE, legújabb Java. Letöltöm a proquest képmegjelenítő modult, de a telepítés során leáll és vmit zagyvál a Java-val kapcsolatban. Szal nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 vista ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts