Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Tom

Recommended Posts

ebben sem lennék teljesen biztos. :)

nekem a 13 éves omega szinte pontosan a gyári értékeket produkálta tavaly tavasszal a zk-n :)

Nekem a 15 éves Astra a gyárinál lényegesen jobb értéket produkált az elmúlt 2 évben a zk-n. :)

[CO% alapjáraton gyári:0,4.....Mért:0,00

emelt üresjárat gyári: 0,3....Mért:0,08]

Sőt a fékpadon az Istvánkonál is többet nyomott mint a gyári adat. :D

Milyen topic-ban is vagyunk most?

Megosztás:

Nekem a 15 éves Astra a gyárinál lényegesen jobb értéket produkált az elmúlt 2 évben a zk-n. :)

[CO% alapjáraton gyári:0,4.....Mért:0,00

emelt üresjárat gyári: 0,3....Mért:0,08]

Sőt a fékpadon az Istvánkonál is többet nyomott mint a gyári adat. :)

Azok a max értékek, amin belül kell lennie... szerintem.

A szaki amikor az ominál nézte a gépen a slippet, hümmögött hogy ha kétévesen jön be ugyanez az autó,

akkor is ugyanezt produkálta volna :)

Megosztás:

15 éves és ful a gyári cuccokkalazt nem hiszem el, ahogy gabi mondaná "számomra lehetetlen kategória"

Nézd, a féknél nem a kor számít, hanem a megtett kilométerek. Ha tényleg csak annyi km van benne, mint amennyivel vettem (96e, bár ezt magam se hiszem), akkor lehetne akár eredeti is. Viszont ha nem eredeti, akkor márkaszervízben cserélhették, mert nem sokan vesznek fékcuccokból eredeti GM termékeket, a szervízfüzete szerint pedig legutoljára 97 decemberben járt márkaszervízben.

Megosztás:

Mindegy, motorhoz kötött.

Ez így nem igaz. Ugyanolyan motorú 3/4/5 ajtóshoz képest a Caravan változat általában egyel nagyobb féket szokott kapni. Pl. C14NZ motoros 5ajtós autón 236-os sima tárcsa van, de a Caravan változaton már 236-os hűtött. Gondolom a tömegkülönbség miatt.

Megosztás:

Ez így nem igaz. Ugyanolyan motorú 3/4/5 ajtóshoz képest a Caravan változat általában egyel nagyobb féket szokott kapni. Pl. C14NZ motoros 5ajtós autón 236-os sima tárcsa van, de a Caravan változaton már 236-os hűtött. Gondolom a tömegkülönbség miatt.

lehetséges, hogy "fokozott teherbírású fékek" csomaggal volt/van az a caravan. :)

Mert biza ilyen opciók is voltak anno.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.