Gergőőő Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Képpel ne idézz, legközelebb vedd ki az tag-eket jó, oké legközelebb figyelek erre csak még korán van nekem :D látom zavar B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 az nem is olyan húzós :) köszi az infót szépen csillog ez a dob :) le is fújtad vmivel? Csak most miután kezdte kiütni a rozsda. Sima feketével, úgyis lejön róla, de amíg felrektam a kerekeket addíg jól nézett ki. :( jó, oké legközelebb figyelek erre csak még korán van nekem :) látom zavar :D Igazából nem a zavarással van baj, hanem a sok idézett kép jelentősen lassítja a fórumot, ezért kérnek mindenkit, hogy idézéskor vegyék ki az IMG-tagot. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Csak most miután kezdte kiütni a rozsda. Sima feketével, úgyis lejön róla, de amíg felrektam a kerekeket addíg jól nézett ki. :D Igazából nem a zavarással van baj, hanem a sok idézett kép jelentősen lassítja a fórumot, ezért kérnek mindenkit, hogy idézéskor vegyék ki az IMG-tagot. B) drótkorngozás után egy évet kibírt a hőálló fekete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 drótkorngozás után egy évet kibírt a hőálló fekete... hemörájt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 hemörájt :D Ha lesz időm, akkor egy csiszolás után le kell vmivel kenni, mert elég csúnya a ritka "küllős" felni alol kandikáló rozsdás dob B) és akkor lehet megnézzük ezt a hemörájtot, vmi ezüst színben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Én ezt a dobkérdést rozsdamaró/lúgosmosás/feketefesték kombóval oldottam meg. Kiváncsi leszek meddig bírja majd. B) Ja és hogy a témához kapcsolódjak, ma sikerrel végrehajtottam a kézifékkötél cseréjét. :D Végül is csak két csavart törtem bele a padlólemezbe...egész jó arány. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ha lesz időm, akkor egy csiszolás után le kell vmivel kenni, mert elég csúnya a ritka "küllős" felni alol kandikáló rozsdás dob :( és akkor lehet megnézzük ezt a hemörájtot, vmi ezüst színben. Én meg úgy vagyok vele, hogy a dobféket nem mutogatom. :) Majd ha lesz tárcsám... Én ezt a dobkérdést rozsdamaró/lúgosmosás/feketefesték kombóval oldottam meg. Kiváncsi leszek meddig bírja majd. B) Ja és hogy a témához kapcsolódjak, ma sikerrel végrehajtottam a kézifékkötél cseréjét. :D Végül is csak két csavart törtem bele a padlólemezbe...egész jó arány. :) De ugye nem hagytad úgy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Én meg úgy vagyok vele, hogy a dobféket nem mutogatom. :D Majd ha lesz tárcsám... De ugye nem hagytad úgy? B) Hááát, ha már nincs sportkipuff alatta, legalább az a lemez zörögjön... :) Vicceltem. A beletört csavart otthagytam, de közvetlen mellé raktam önmetszős lemezcsavart! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Hááát, ha már nincs sportkipuff alatta, legalább az a lemez zörögjön... :) Vicceltem. A beletört csavart otthagytam, de közvetlen mellé raktam önmetszős lemezcsavart! :( Mééééneem átmenőcsavart? :D Nekem most alapjáraton valami zörgés hallatszik a kardánbox felől, sztem a katalizátor hővédő lemeze lesz az B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Mééééneem átmenőcsavart? :D Nekem most alapjáraton valami zörgés hallatszik a kardánbox felől, sztem a katalizátor hővédő lemeze lesz az B) Gondolkoztam rajta, de nem volt humorom felbontani a teljes kárpitozást...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Gondolkoztam rajta, de nem volt humorom felbontani a teljes kárpitozást...B) Az egészet nem kell, csak az üléseket kell kivenni, a kardánboxot, a küszöbburkolatot, a padlókárpitot, a szivacsot, és már hozzá is férsz..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ha lesz időm, akkor egy csiszolás után le kell vmivel kenni, mert elég csúnya a ritka "küllős" felni alol kandikáló rozsdás dob :D és akkor lehet megnézzük ezt a hemörájtot, vmi ezüst színben. Helló . Énnekem hemörájtal van lekenve ill volt mert sza...... sem ér mert nem hő álló és nyáron nem igazán bírja . Lehet kapni úgy nevezet féknyereg festéket 2000 -körüli áron na persze hol mennyi , a sprésre gondolok .Nekem bevált merem ajánlani . B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Helló . Énnekem hemörájtal van lekenve ill volt mert sza...... sem ér mert nem hő álló és nyáron nem igazán bírja . Lehet kapni úgy nevezet féknyereg festéket 2000 -körüli áron na persze hol mennyi , a sprésre gondolok .Nekem bevált merem ajánlani . B) én ilyennel fújtam le még tavaly tavasszal, de a tél alatt kirügyezett a rozsda... érdekes módon csak a dobon a féknyereg teljesen jó még :) asszem alaposabban át kell mennem rajta drótkoronggal mielőtt újra lefestem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Féknyereg festék nekem simán lejött egy tél alatt... B) Aztán lekentem vmi zománcfestékkel...hibátlan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 én ilyennel fújtam le még tavaly tavasszal, de a tél alatt kirügyezett a rozsda... érdekes módon csak a dobon a féknyereg teljesen jó még :D asszem alaposabban át kell mennem rajta drótkoronggal mielőtt újra lefestem B) Vagy homok fúvatás is megoldás .De általában onnan indúl el a rozsda ahol van az a be mélyedés ahova bele űll a porvédő lemez én is jártam így elsőre . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Féknyereg festék nekem simán lejött egy tél alatt... B) Aztán lekentem vmi zománcfestékkel...hibátlan. :D Nekem 1 nyár és 1 tél meg most is az van .Nem tudom akkor mitől függ .Mondjúk nekem homok fúvalet másodjára . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Nekem 1 nyár és 1 tél meg most is az van .Nem tudom akkor mitől függ .Mondjúk nekem homok fúvalet másodjára . Akkor inkább lefestem évente.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Akkor inkább lefestem évente.. :D Én meg tettem rá egy tescós disztárcsát, és voálá, a rozsda eltünt. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Én meg tettem rá egy tescós disztárcsát, és voálá, a rozsda eltünt. B) :D Na ja, van aki úgy javít, hogy eltakar...attól még ott van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Én meg tettem rá egy tescós disztárcsát, és voálá, a rozsda eltünt. B) :D Na jó-jó de alu -ra elég nehéz tenni disztárcsát . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Na ja, van aki úgy javít, hogy eltakar...attól még ott van :D A linóleum darabra célzol? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 A linóleum darabra célzol? B) Én ugyan nem célzok semmire.... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Na ja, van aki úgy javít, hogy eltakar...attól még ott van :D Így van, de szerinted a rozsda hamarabb eszi meg a dobot mint ahogy elfogyna? B) Meg ahogy írtam a gyári dobot nem mutogatom alufelnivel, ha meg lesz tárcsa azt majd lefestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Akkor inkább lefestem évente.. B) De akkor évente pucolni kell a rozsdát igy meg nem . Ócsón fúták homokkal . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 A linóleum darabra célzol? B) Műpadló....ha nem értesz hozzá minek szólsz bele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts