Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Tom

Recommended Posts

az nem is olyan húzós :) köszi az infót szépen csillog ez a dob :) le is fújtad vmivel?

Csak most miután kezdte kiütni a rozsda. Sima feketével, úgyis lejön róla, de amíg felrektam a kerekeket addíg jól nézett ki. :(

jó, oké legközelebb figyelek erre csak még korán van nekem :) látom zavar :D

Igazából nem a zavarással van baj, hanem a sok idézett kép jelentősen lassítja a fórumot, ezért kérnek mindenkit, hogy idézéskor vegyék ki az IMG-tagot. B)

Megosztás:

Csak most miután kezdte kiütni a rozsda. Sima feketével, úgyis lejön róla, de amíg felrektam a kerekeket addíg jól nézett ki. :D

Igazából nem a zavarással van baj, hanem a sok idézett kép jelentősen lassítja a fórumot, ezért kérnek mindenkit, hogy idézéskor vegyék ki az IMG-tagot. B)

drótkorngozás után egy évet kibírt a hőálló fekete...

Megosztás:

Én ezt a dobkérdést rozsdamaró/lúgosmosás/feketefesték kombóval oldottam meg.

Kiváncsi leszek meddig bírja majd. B)

Ja és hogy a témához kapcsolódjak, ma sikerrel végrehajtottam a kézifékkötél cseréjét. :D

Végül is csak két csavart törtem bele a padlólemezbe...egész jó arány. :)

Megosztás:

Ha lesz időm, akkor egy csiszolás után le kell vmivel kenni, mert elég csúnya a ritka "küllős" felni alol kandikáló rozsdás dob :( és akkor lehet megnézzük ezt a hemörájtot, vmi ezüst színben.

Én meg úgy vagyok vele, hogy a dobféket nem mutogatom. :) Majd ha lesz tárcsám...

Én ezt a dobkérdést rozsdamaró/lúgosmosás/feketefesték kombóval oldottam meg.

Kiváncsi leszek meddig bírja majd. B)

Ja és hogy a témához kapcsolódjak, ma sikerrel végrehajtottam a kézifékkötél cseréjét. :D

Végül is csak két csavart törtem bele a padlólemezbe...egész jó arány. :)

De ugye nem hagytad úgy? :)

Megosztás:

Én meg úgy vagyok vele, hogy a dobféket nem mutogatom. :D Majd ha lesz tárcsám...

De ugye nem hagytad úgy? B)

Hááát, ha már nincs sportkipuff alatta, legalább az a lemez zörögjön... :)

Vicceltem. A beletört csavart otthagytam, de közvetlen mellé raktam önmetszős lemezcsavart! :(

Megosztás:

Hááát, ha már nincs sportkipuff alatta, legalább az a lemez zörögjön... :)

Vicceltem. A beletört csavart otthagytam, de közvetlen mellé raktam önmetszős lemezcsavart! :(

Mééééneem átmenőcsavart? :D

Nekem most alapjáraton valami zörgés hallatszik a kardánbox felől, sztem a katalizátor hővédő lemeze lesz az B)

Megosztás:

Ha lesz időm, akkor egy csiszolás után le kell vmivel kenni, mert elég csúnya a ritka "küllős" felni alol kandikáló rozsdás dob :D és akkor lehet megnézzük ezt a hemörájtot, vmi ezüst színben.

Helló . Énnekem hemörájtal van lekenve ill volt mert sza...... sem ér mert nem hő álló és nyáron nem igazán bírja . Lehet kapni úgy nevezet féknyereg festéket 2000 -körüli áron na persze hol mennyi , a sprésre gondolok .Nekem bevált merem ajánlani . B)

Megosztás:

Helló . Énnekem hemörájtal van lekenve ill volt mert sza...... sem ér mert nem hő álló és nyáron nem igazán bírja . Lehet kapni úgy nevezet féknyereg festéket 2000 -körüli áron na persze hol mennyi , a sprésre gondolok .Nekem bevált merem ajánlani . B)

én ilyennel fújtam le még tavaly tavasszal, de a tél alatt kirügyezett a rozsda... érdekes módon csak a dobon a féknyereg teljesen jó még :)

asszem alaposabban át kell mennem rajta drótkoronggal mielőtt újra lefestem :D

Megosztás:

én ilyennel fújtam le még tavaly tavasszal, de a tél alatt kirügyezett a rozsda... érdekes módon csak a dobon a féknyereg teljesen jó még :D

asszem alaposabban át kell mennem rajta drótkoronggal mielőtt újra lefestem B)

Vagy homok fúvatás is megoldás .De általában onnan indúl el a rozsda ahol van az a be mélyedés ahova bele űll a porvédő lemez én is jártam így elsőre .

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.