astrabandi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 és gondolod, h a csergőben hamisat adnak? neked nem brembo+ferodo volt? régebbi hozzászólásban úgy láttam. Brembot már nem szabad venni ! A haveromnak 4 hónapot bírtki nem opel-ban ugyan de az mindegy ő is azért vette ,hogy márka ,csak jó lehet hát mégsem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nekem gyári tárcsa van trw betéttel. Semmi probléma. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 <_< :D :D :) tuti kínából, jó biznisz lenne nekik....SE :D Viktor nekem is mondta, hogy pár Brembo tárcsát vissza kellett küldeniük. de nekem a MAX-al nem volt semmi bajom :D amúgy MINDEN tárcsát el lehet fékezni + béna betét rá is tehet erre úgy vélem ja, nekem is a Viktor mondta, de akkor úgy érzem marad a ferrodo+ferrodo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Brembot már nem szabad venni ! A haveromnak 4 hónapot bírtki nem opel-ban ugyan de az mindegy ő is azért vette ,hogy márka ,csak jó lehet hát mégsem . Nekem már másfél éve van bent. És még működ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 ja, nekem is a Viktor mondta, de akkor úgy érzem marad a ferrodo+ferrodo. én nem félek Brembotol :D ferodo meg jáú, főleg a pörformance <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nekem már másfél éve van bent. És még működ. Nekem október eleje óta brembo tárcsa és textar betét. A brembon eléggé látszott hogy eredeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 én nem félek Brembotol :D ferodo meg jáú, főleg a pörformance <_< De csak mert prémiumfék... Vagy nem azért? Nekem október eleje óta brembo tárcsa és textar betét. A brembon eléggé látszott hogy eredeti. Mik az ismertetőjelei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 De csak mert prémiumfék... Vagy nem azért? Mik az ismertetőjelei? Külső élében bele van ütve a brembo felirat, a méret meg a márkajelzés is, valamint van kopásjelző a tárcsán. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Külső élében bele van ütve a brembo felirat, a méret meg a márkajelzés is, valamint van kopásjelző a tárcsán. <_< Kopásjelző nekem is van. De hogy bele van-e ütve azt bizony nem tudom. Igaz nem is figyeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ez a csatlakozó valami ABS érzékelő? vagy micsoda? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ez a csatlakozó valami ABS érzékelő? vagy micsoda? <_< Vagy fékkopásjelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Vagy fékkopásjelző. Jó, de erre még megy valami, vagy ennyi az egész? Milyen elven működik ez a dolog? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Jó, de erre még megy valami, vagy ennyi az egész? Milyen elven működik ez a dolog? <_< Kopásjelzőnek még van egy darab madzagja, amit a betétekkel együtt kapsz. Hány pólusú a csati? Ha 1, akkor fékkopásjelző, ha több akkor ABS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Kopásjelzőnek még van egy darab madzagja, amit a betétekkel együtt kapsz. Hány pólusú a csati? Ha 1, akkor fékkopásjelző, ha több akkor ABS. És azok mennének erre rá? Az ABS jeladók hol vannak?? Tudna valaki képet mutatni róla? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Na kérdés: megmerjem venni a Brembo tárcsát vagy sem? <_< Mert ahogy olvastam, eltérnek a vélemények... Ferrodo betét lenne. Árban úgy nézne ki, hogy a tárcsa 4ezer/db, a ferrodo betét 4ezer/garnitúra gyári az 7ezer/ garnitúra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Na kérdés: megmerjem venni a Brembo tárcsát vagy sem? <_< Mert ahogy olvastam, eltérnek a vélemények... Ferrodo betét lenne. Árban úgy nézne ki, hogy a tárcsa 4ezer/db, a ferrodo betét 4ezer/garnitúra gyári az 7ezer/ garnitúra... Autószerelőm a Bárditól szerezte be az eredeti brembokat 5500Ft/db áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Autószerelőm a Bárditól szerezte be az eredeti brembokat 5500Ft/db áron. csak az árazás van /db alapon? Mert nekem csomagolva szigorúan párban volt origi dobozban. Anno én is bárdinál vettem és akkor Ft/pár volt az ár. Amugy én most is ezt venném, de szigorúan nagyobb kereskedőnél és jól megnézve mit veszek. Kis autósboltokban nagyobb eséllyel sózhatnak rád hamisat. Bár lehet ez utóbbival tévedek. Keresd az élén a márkanevet és a méret adatokoat: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 csak az árazás van /db alapon? Mert nekem csomagolva szigorúan párban volt origi dobozban. Anno én is bárdinál vettem és akkor Ft/pár volt az ár. Amugy én most is ezt venném, de szigorúan nagyobb kereskedőnél és jól megnézve mit veszek. Kis autósboltokban nagyobb eséllyel sózhatnak rád hamisat. Bár lehet ez utóbbival tévedek. Keresd az élén a márkanevet és a méret adatokoat: https://lh3.googleusercontent.com/_0VmPQ85-...40/DSC00126.JPG Akkor vásárlás szempontjából inkább Unix mint az Opel alkatrészes? Vagy annak azért hihetek? <_< Amúgy szerintem nem egybe van csomagolva... itt néztem Unix,Bárdi és az Opel-t mindenhol 4690Ft/db ért adják a tárcsát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Akkor vásárlás szempontjából inkább Unix mint az Opel alkatrészes? Vagy annak azért hihetek? <_< Amúgy szerintem nem egybe van csomagolva... itt néztem Unix,Bárdi és az Opel-t mindenhol 4690Ft/db ért adják a tárcsát... Ha engedik és jól meg tudod nézni a tárcsát és látod rajta a képen is látható jeleket és a minőség is jó: szép esztergálás reve mentes a nyersenhagyott öntött rész és a kopásjelző furatok is benne vannakm, mellékelve az új rögzítócsavar és korrekt papírdoboz benne a minőséget igazoló paírok, akkor szerintem megveheted az opel alkatrészesnél is. Bár ha nem macera és nem drágább én lehet elkanyarodnék a unix felé. Azt továbbra sem értem miért egyesével csomagolják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 csak az árazás van /db alapon? Mert nekem csomagolva szigorúan párban volt origi dobozban. Anno én is bárdinál vettem és akkor Ft/pár volt az ár. Amugy én most is ezt venném, de szigorúan nagyobb kereskedőnél és jól megnézve mit veszek. Kis autósboltokban nagyobb eséllyel sózhatnak rád hamisat. Bár lehet ez utóbbival tévedek. Keresd az élén a márkanevet és a méret adatokoat: https://lh3.googleusercontent.com/_0VmPQ85-...40/DSC00126.JPG Darabár volt. Az enyémen egyébként nincs félreütve mint a képen, amit mutattál. Ott van a felirat, ahol kell, a belső élben. A másik ismertetőjel a kopásjelző a tárcsában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Na féktárcsa + betét csere megvolt... mindennel együtt (tárcsa+betétek+munkadíj) 18ezerbe fájt... Ja, a tárcsa nálam is egybe volt csomagolva, de darabár van... a betétek vannak szett árban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Na féktárcsa + betét csere megvolt... mindennel együtt (tárcsa+betétek+munkadíj) 18ezerbe fájt... Ja, a tárcsa nálam is egybe volt csomagolva, de darabár van... a betétek vannak szett árban... Milyen párosítás került fel? Brembo + ferrodo? Nekem brembo + textar párosítással volt 25k az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Milyen párosítás került fel? Brembo + ferrodo? Nekem brembo + textar párosítással volt 25k az egész. Brembo + Ferrodo igen... nekem is lett volna 25ezer, csak a tárcsát és a betétet is jó árasítva kaptam...meg a szerelőmnél pici kedvezményem is van, mivel minden nyüggel hozzá viszem úgyis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Pirosan jobban tetszett, mint így fémtisztán homokszórózás után... dehogy :D 256os tárcsát 2db hozzá betétet, meg tárcsafékhez betétet vettem 26ezerért most két hete, jurid gyártmányú, ami ugyancsak nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Pirosan jobban tetszett, mint így fémtisztán homokszórózás után... dehogy :lol: 256os tárcsát 2db hozzá betétet, meg tárcsafékhez betétet vettem 26ezerért most két hete, jurid gyártmányú, ami ugyancsak nem rossz. Hogyan tovább? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts