Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Tom

Recommended Posts

<_< :D :D :)

tuti kínából, jó biznisz lenne nekik....SE :D

Viktor nekem is mondta, hogy pár Brembo tárcsát vissza kellett küldeniük.

de nekem a MAX-al nem volt semmi bajom :D

amúgy MINDEN tárcsát el lehet fékezni + béna betét rá is tehet erre úgy vélem

ja, nekem is a Viktor mondta, de akkor úgy érzem marad a ferrodo+ferrodo.

Megosztás:

• 2 weeks later...
Na kérdés: megmerjem venni a Brembo tárcsát vagy sem? <_< Mert ahogy olvastam, eltérnek a vélemények... Ferrodo betét lenne.

Árban úgy nézne ki, hogy a tárcsa 4ezer/db, a ferrodo betét 4ezer/garnitúra gyári az 7ezer/ garnitúra...

Autószerelőm a Bárditól szerezte be az eredeti brembokat 5500Ft/db áron.

Megosztás:

Autószerelőm a Bárditól szerezte be az eredeti brembokat 5500Ft/db áron.

csak az árazás van /db alapon? Mert nekem csomagolva szigorúan párban volt origi dobozban. Anno én is bárdinál vettem és akkor Ft/pár volt az ár.

Amugy én most is ezt venném, de szigorúan nagyobb kereskedőnél és jól megnézve mit veszek. Kis autósboltokban nagyobb eséllyel sózhatnak rád hamisat. Bár lehet ez utóbbival tévedek.

Keresd az élén a márkanevet és a méret adatokoat:

DSC00126.JPG

Megosztás:

csak az árazás van /db alapon? Mert nekem csomagolva szigorúan párban volt origi dobozban. Anno én is bárdinál vettem és akkor Ft/pár volt az ár.

Amugy én most is ezt venném, de szigorúan nagyobb kereskedőnél és jól megnézve mit veszek. Kis autósboltokban nagyobb eséllyel sózhatnak rád hamisat. Bár lehet ez utóbbival tévedek.

https://lh3.googleusercontent.com/_0VmPQ85-...40/DSC00126.JPG

Akkor vásárlás szempontjából inkább Unix mint az Opel alkatrészes? Vagy annak azért hihetek? <_< Amúgy szerintem nem egybe van csomagolva... itt néztem Unix,Bárdi és az Opel-t mindenhol 4690Ft/db ért adják a tárcsát...

Megosztás:

Akkor vásárlás szempontjából inkább Unix mint az Opel alkatrészes? Vagy annak azért hihetek? <_< Amúgy szerintem nem egybe van csomagolva... itt néztem Unix,Bárdi és az Opel-t mindenhol 4690Ft/db ért adják a tárcsát...

Ha engedik és jól meg tudod nézni a tárcsát és látod rajta a képen is látható jeleket és a minőség is jó: szép esztergálás reve mentes a nyersenhagyott öntött rész és a kopásjelző furatok is benne vannakm, mellékelve az új rögzítócsavar és korrekt papírdoboz benne a minőséget igazoló paírok, akkor szerintem megveheted az opel alkatrészesnél is. Bár ha nem macera és nem drágább én lehet elkanyarodnék a unix felé.

Azt továbbra sem értem miért egyesével csomagolják...

Megosztás:

https://lh3.googleusercontent.com/_0VmPQ85-...40/DSC00126.JPG

Darabár volt. Az enyémen egyébként nincs félreütve mint a képen, amit mutattál. Ott van a felirat, ahol kell, a belső élben. A másik ismertetőjel a kopásjelző a tárcsában.

Megosztás:

Na féktárcsa + betét csere megvolt... mindennel együtt (tárcsa+betétek+munkadíj) 18ezerbe fájt...

Ja, a tárcsa nálam is egybe volt csomagolva, de darabár van... a betétek vannak szett árban...

Milyen párosítás került fel? Brembo + ferrodo? Nekem brembo + textar párosítással volt 25k az egész.

Megosztás:

Milyen párosítás került fel? Brembo + ferrodo? Nekem brembo + textar párosítással volt 25k az egész.

Brembo + Ferrodo igen... nekem is lett volna 25ezer, csak a tárcsát és a betétet is jó árasítva kaptam...meg a szerelőmnél pici kedvezményem is van, mivel minden nyüggel hozzá viszem úgyis...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.