yooccoo Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 hátul a dobnak mekkora az átmérője? valszeg gyári dob van még rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 hátul a dobnak mekkora az átmérője? valszeg gyári dob van még rajta 200-as, és abból is a keskenyebbik fajta van a miénken (37mm, ha jól tévedek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 200-as, és abból is a keskenyebbik fajta van a miénken (37mm, ha jól tévedek). 1996 után a Caravanokon 230-as átmérőjű volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 1996 után a Caravanokon 230-as átmérőjű volt. Az lehet, de ha megnézed yooccoo autóját, az nem '96 utáni Caravan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 eladó szerint nekem 200/46-os kell valaki erősítse meg vagy cáfolja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 eladó szerint nekem 200/46-os kell valaki erősítse meg vagy cáfolja :huh: Megerősítem, szerintem ez kell Neked, bár nálam a hivatalos adat 200/45. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 200/45???? ezek milyen számok?? 45 nekem pl a középső dob csövének a vége... 200? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 200/45???? ezek milyen számok?? 45 nekem pl a középső dob csövének a vége... 200? Fékdobról van szó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 mint általában fék témában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 eltévedtem ne mán :lol: bocsi :huh: ne mán jo ez a "nem má" :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Beszéltem ma a szerelő sráccal, akihez vinni szoktam a gépet, és azt mondta, hogy nem javasolja a Brembo tárcsát, ill. dobot. Azt mondja, van neki egy doboz ilyen tárcsája, aminek az a baja, hogy nem sokkal a beszerelés után hullámosak lettek, nem kicsit. De ugyanezt tapasztalta pl. Jurid tárcsáknál is, ami elvileg gyári minőség. Azt mondja, hogy tárcsából is Ferodo-t javasol. Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Biztos nem rossz az sem, bár azt hozzá kell tenni, ezt a ferodo nem maga gyártja, hanem valami beszállítótól veszi :) Saját tapasztalatom még nincs vele. Azért megnézném, hogy az a brembo mennyire eredeti, amelyik meghullámosodott... mert nekem volt és van is brembo tárcsám, és sokkal masszívabb, mint a gyári. Az eredeti brembonál sztem nem kéne a fent említett esetnek előfordulnia... Most az omegán zimmermann tárcsák vannak (4), árban brembo, és az eddigi tapasztaltok alapján minőségben is ott van a szeren :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Biztos nem rossz az sem, bár azt hozzá kell tenni, ezt a ferodo nem maga gyártja, hanem valami beszállítótól veszi :) Saját tapasztalatom még nincs vele. Azért megnézném, hogy az a brembo mennyire eredeti, amelyik meghullámosodott... mert nekem volt és van is brembo tárcsám, és sokkal masszívabb, mint a gyári. Az eredeti brembonál sztem nem kéne a fent említett esetnek előfordulnia... Most az omegán zimmermann tárcsák vannak (4), árban brembo, és az eddigi tapasztaltok alapján minőségben is ott van a szeren :) Zimmermann-ról hallottam, a hátsó dobot ilyen márkajúban találtam 5ezer párszáz forintért. Még lehet, hogy ilyet veszek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Azt mondja, hogy tárcsából is Ferodo-t javasol. Vélemények? Nekem az van. Fog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na, megvolt a teljes fékcsere: elöl tárcsák és betétek (Ferodo), hátul dobok és betétek. Két óra volt, két kormánygömbfej cseréjével együtt. A fékalkatrészek igencsak össze voltak már gyógyulva, és még gyáriak voltak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 A fékalkatrészek igencsak össze voltak már gyógyulva, és még gyáriak voltak! Gyári tárcsa? :) Betét? :) Vagy most csak a hátsóra gondolsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Gyári tárcsa? :) Betét? :) Vagy most csak a hátsóra gondolsz? :) A tárcsán is és a dobon is ott díszelgett a GM logó, már ami a rozsda miatt még látszott belőle. Az első betétek eléggé el voltak kopva, lehetett még van 2mm a ferodóból, a hátsók viszont alig látszottak kopottnak, ellenben kemények voltak és fényesek. Megmértem az egyik tárcsát, 9.9mm-es volt, tehát majdnem a határon volt már, a dobnak meg volt vagy 1mm-es válla, úgyhogy kellett már a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 most mi?? a gyári cuccok voltak az auton, vagy csak gyári cucc volt?? nem mindegy 20 éves autora is lehet gyári tenni, de az már nem "a" gyári :) am nekem 7 éves lesz, de már tavasszal szabályoztatni kell, illetve a betéteket cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 most mi?? a gyári cuccok voltak az auton, vagy csak gyári cucc volt?? nem mindegy 20 éves autora is lehet gyári tenni, de az már nem "a" gyári :) am nekem 7 éves lesz, de már tavasszal szabályoztatni kell, illetve a betéteket cserélni. Nem tudom, eredeti volt-e, de gyanús a GM logós cucc, meg az, hogy annyira rá voltak gyógyulva a cuccok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 mennyi idős a vas?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 mennyi idős a vas?? ld. aláírásom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 15 éves és ful a gyári cuccokkalazt nem hiszem el, ahogy gabi mondaná "számomra lehetetlen kategória" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 15 éves és ful a gyári cuccokkalazt nem hiszem el, ahogy gabi mondaná "számomra lehetetlen kategória" nem, ez nem az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ha jól emlékszem, a katalizátoros/zk-s témában hangzott el múltkor, csak nem ez volt a lényege lehet, hogy eredeti van rajta, de az a hihetetlen kategória, hogy még jó valamire :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ha jól emlékszem, a katalizátoros/zk-s témában hangzott el múltkor, csak nem ez volt a lényege lehet, hogy eredeti van rajta, de az a hihetetlen kategória, hogy még jó valamire :) ebben sem lennék teljesen biztos. :) nekem a 13 éves omega szinte pontosan a gyári értékeket produkálta tavaly tavasszal a zk-n :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts