FPepe Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Köszi! És a devander lehet javítani házilag vagy van egyáltalán valaki aki megtudja csinálni? Esetleg marad a bontó és a rizikó, hogy az sem bírja sokáig :lol: Azért ez nem az az alkatrész, ami túl gyakran hibásodna meg, sztem kicsi az esélye, hogy bontóból egy másik hibásat találj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Azért ez nem az az alkatrész, ami túl gyakran hibásodna meg, sztem kicsi az esélye, hogy bontóból egy másik hibásat találj. Remélem, mert ez is onnan van. 2 hónapja tettem bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Remélem, mert ez is onnan van. 2 hónapja tettem bele. :lol: Szia! A Jettámnál ugyan ez volt a jelenség egy pár éve. Már épp ki akartam cserélni a rásegítőt, amikor észrevettem, hogy a vákuumszivattyú csövének a bilincse teljesen kilazult. De érdekes módon bent a fékpedálnál hallatszott leállított autónál a sziszegés folyamatosan, felnyitott motorháztetőnél pedig kizárólag a rásegítőtől lehetett hallani. A bilincs megszorítása után megszűnt. Persze a rásegítő is meg tud pusztulni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Szia! A Jettámnál ugyan ez volt a jelenség egy pár éve. Már épp ki akartam cserélni a rásegítőt, amikor észrevettem, hogy a vákuumszivattyú csövének a bilincse teljesen kilazult. De érdekes módon bent a fékpedálnál hallatszott leállított autónál a sziszegés folyamatosan, felnyitott motorháztetőnél pedig kizárólag a rásegítőtől lehetett hallani. A bilincs megszorítása után megszűnt. Persze a rásegítő is meg tud pusztulni... Köszi a tippet! Akkor körbenézek a bilincseknél, hátha ott lesz a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A zenyém egy tizessel öregebb mint a tied, de a hátsó fékek az elmúlt 19 évben csak tisztítást kaptak (meg új munkahengereket amikor 6 éve vettem a kocsit) . Múlt ősszel a vizsgán mondták, hogy legközelebbre már valamit kell csinálni a dobokkal, mert kezd oválissá válni. De még elment.... Igaz, én nem használom a féket az autón, csak a gázt. Féknek ott a motorfék! :lol: 5-3-2. A garázsban a kézit se húzom be. Íme a betétek 1 2 3 4 Valami Guttmann nevű került bele. Még vissza kell mennem a kézin állítani. Én is csak sebességbe szoktam tenni. Nem szoktam így fokozatonként visszakapcsolgatni, mert a fékbetét mégiscsak olcsóbb mint a kuplungtárcsa csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Íme a betétek 1 2 3 4 Valami Guttmann nevű került bele. Még vissza kell mennem a kézin állítani. Én is csak sebességbe szoktam tenni. Nem is hallottam még ilyenről :lol: :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Helloka mindenkinek! Fontos kérdésem volna! Ami érdekelne, hogy az F astra és a G astra fákrásegitője megegyezik-e vagy be lehet-e szerelni f astrába különösebb átalakitás nélkül!? Azért érdekel, mert átcserélném, ha lehet, mert kissé zavaró, hogy bivajul kell nyomni a fékpedált, hogy fogjon a szék rendesen! Nagyon fontos lenne mihamarabb, hogy valaki aki biztosan tudja, megmondja! Köszönöm szépen elöre is! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Helloka mindenkinek! Fontos kérdésem volna! Ami érdekelne, hogy az F astra és a G astra fákrásegitője megegyezik-e vagy be lehet-e szerelni f astrába különösebb átalakitás nélkül!? Azért érdekel, mert átcserélném, ha lehet, mert kissé zavaró, hogy bivajul kell nyomni a fékpedált, hogy fogjon a szék rendesen! Nagyon fontos lenne mihamarabb, hogy valaki aki biztosan tudja, megmondja! Köszönöm szépen elöre is! Üdv A fékrendszer egyébként hibátlan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Helloka mindenkinek! Fontos kérdésem volna! Ami érdekelne, hogy az F astra és a G astra fákrásegitője megegyezik-e vagy be lehet-e szerelni f astrába különösebb átalakitás nélkül!? Azért érdekel, mert átcserélném, ha lehet, mert kissé zavaró, hogy bivajul kell nyomni a fékpedált, hogy fogjon a szék rendesen! Nagyon fontos lenne mihamarabb, hogy valaki aki biztosan tudja, megmondja! Köszönöm szépen elöre is! Üdv Fogjon a szééék?? :D :lol: Biztonsági öv ? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A fékrendszer egyébként hibátlan? Igen a fékrendszerrel nincsen baj, épp ma is át lett nézetve szerelövel! Nem is rosszabb, mint más F astra fék, csak szeretném, ha elöbb harapna a fék! ( Ja és nem szék! :lol: ) Szóval szerintetek bemegy vagy sem!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Igen a fékrendszerrel nincsen baj, épp ma is át lett nézetve szerelövel! Nem is rosszabb, mint más F astra fék, csak szeretném, ha elöbb harapna a fék! ( Ja és nem szék! :lol: ) Szóval szerintetek bemegy vagy sem!? Tegyél bele nagyobb devandert...már ha nem az van benne ebként is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Tegyél bele nagyobb devandert...már ha nem az van benne ebként is. Ha jól tudom, akkor 9"os van benne gyárilag, pedig Gsi, szóval ennél nagyobb nem hiszem, hogy készülsz F astrához, a G astráé 10"os! Tehát akkor az nagyobb, erösebb, csak kérdés, hogy bemegy-e!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ha jól tudom, akkor 9"os van benne gyárilag, pedig Gsi, szóval ennél nagyobb nem hiszem, hogy készülsz F astrához, a G astráé 10"os! Tehát akkor az nagyobb, erösebb, csak kérdés, hogy bemegy-e!? Mondjuk jó lett vna tudni, hogy "millen ótó"-ról is van szó. :lol: Amúgy nem értem miért nem jó az úgy. Kéne a kutyának "frencs" fék. Ám mindenki a saját dolgával törődjön, ha neked az kell...tedd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mondjuk jó lett vna tudni, hogy "millen ótó"-ról is van szó. :D Amúgy nem értem miért nem jó az úgy. Kéne a kutyának "frencs" fék. Ám mindenki a saját dolgával törődjön, ha neked az kell...tedd. Nos ez egy Astra F gsi 2literes 8szelepes, C20NE blokkal szerelt kis csoda! És amugy biztonságosabbnak érezném a féket, ha hamarabb harapna! De nem értem, hogy mi a gond a G astrással!? Francia? És amugy most bemegy vagy sem az enyémbe, mert ez a kérdés még nem lett megválaszolva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nos ez egy Astra F gsi 2literes 8szelepes, C20NE blokkal szerelt kis csoda! És amugy biztonságosabbnak érezném a féket, ha hamarabb harapna! De nem értem, hogy mi a gond a G astrással!? Francia? És amugy most bemegy vagy sem az enyémbe, mert ez a kérdés még nem lett megválaszolva! :lol: Francia autókban olyan a fék, hogy a lábszagodtól már satuzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Francia autókban olyan a fék, hogy a lábszagodtól már satuzik. Jaa.. értem! Hát nem tom mit müvelne az enyémben, de amikor G astrában probáltam, akkor nem volt vészes, csak jó érzés volt, hogy nem kellett a padlót kinyomni, hogy megálljak ha hirtelen szükségesé válik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Francia autókban olyan a fék, hogy a lábszagodtól már satuzik. Ezt megerősíthetem. A 206-osé egy túlszervózott f..s. Ha csúnyábban nézek rá satuzik, ami csúszós úton nem mindig előny..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Jaa.. értem! Hát nem tom mit müvelne az enyémben, de amikor G astrában probáltam, akkor nem volt vészes, csak jó érzés volt, hogy nem kellett a padlót kinyomni, hogy megálljak ha hirtelen szükségesé válik! :lol: Véleményem szerint az emberi reakció mindenkinél ugyanaz ha vészhelyzet van és meg kell állni: teljes erőből rátapos a fékpedálra. Én is ezt teszem és utána reagálok, hogy nem kéne, mert megcsúszhat és oda a fékhatás. Én pont szeretem azt az F Astra fékjében, hogy nagy intervallumban tudok fékerőt létesíteni a fékpedállal. Tehát ha minimális fékezés kell, akkor picit rálépek, ha nagy, akkor erősebben nyomom. Cégesemben is olyan (volt) a fék, hogy hozzáértem és a hátul ülők is a műszerfalra terültek. Szerintem nem jó, ha kisebb fékpedálerőnél nagy a fékhatás, veszélyesebb. Amíg meg tudod állítani a kerekeket fékezéssel az első kerekeket, addig nincs baj. Ülj közelebb a pedálokhoz és nagyobb erőt tudsz kifejteni, nem kell nyújtózkodni. Most ne menjünk bele a vezetéstechnikába. :D Ez az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Véleményem szerint az emberi reakció mindenkinél ugyanaz ha vészhelyzet van és meg kell állni: teljes erőből rátapos a fékpedálra. Én is ezt teszem és utána reagálok, hogy nem kéne, mert megcsúszhat és oda a fékhatás. Én pont szeretem azt az F Astra fékjében, hogy nagy intervallumban tudok fékerőt létesíteni a fékpedállal. Tehát ha minimális fékezés kell, akkor picit rálépek, ha nagy, akkor erősebben nyomom. Cégesemben is olyan (volt) a fék, hogy hozzáértem és a hátul ülők is a műszerfalra terültek. Szerintem nem jó, ha kisebb fékpedálerőnél nagy a fékhatás, veszélyesebb. Amíg meg tudod állítani a kerekeket fékezéssel az első kerekeket, addig nincs baj. Ülj közelebb a pedálokhoz és nagyobb erőt tudsz kifejteni, nem kell nyújtózkodni. Most ne menjünk bele a vezetéstechnikába. :lol: Ez az én véleményem. Ez így van az erős fék nem minden. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ez így van az erős fék nem minden. B) A szabályozhatóságán van a lényeg, minél nagyobb intervallumban. VW cégesemet ezért (is) rühellem. Bár már nem, mert haldoklik a főfékhenger. :D Most pont olyan rajta a fék, mint az Astrán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nos köszönöm a kimeritő elemzést, de a kérdésem akkor is csak az, hogy vajon beillik-e egy az egyben a G-é az F-be vagy sem!? Erre ha valaki tud válaszolni biztosra, akkor irja meg ha kérhetem, aztán majd meglátom, hogy melyik a jobb! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nos köszönöm a kimeritő elemzést, de a kérdésem akkor is csak az, hogy vajon beillik-e egy az egyben a G-é az F-be vagy sem!? Erre ha valaki tud válaszolni biztosra, akkor irja meg ha kérhetem, aztán majd meglátom, hogy melyik a jobb! Köszönöm! Ránézésre teljesen különbözik a kettő, szerintem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ránézésre teljesen különbözik a kettő, szerintem nem. Értem, köszönöm a választ! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Rakd bele az omega dupláját. Az jó. :lol: 8szelepnél el is fér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Rakd bele az omega dupláját. Az jó. :lol: 8szelepnél el is fér. Ez komoly, passzol bele tutira!? És az A vagy a B omegáé!? Hallottam erröl is egyszer, de nem tudtam, hogy tutira belemegy simán!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts