crka Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem erőltetném. :) Calibra felni kissé öregíti az autót. :D Én is így kezdtem. Nem kell ültetés, max 15ös gyári felni.. :D Én elég erősen hajlok a gyári megoldások felé, van is 4db 6küllős G astra felnim, feketék, nagyon szépek, és az talán optimális lenne a 256os tárcsához. A HarryHausenektől meg akkor megválnék. 1.4alá a 17es felniket sokkal nehezebben hajtja a motor. 1.4 ekotek 14es acéllal dolgozik igazán szépen, még gyoruslni is tud, 17es felnikkel max krúzolni lehetne. Bár mutatós a 17" Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/tapos...mig-birja-42102 Nyehehehe:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én elég erősen hajlok a gyári megoldások felé, van is 4db 6küllős G astra felnim, feketék, nagyon szépek, és az talán optimális lenne a 256os tárcsához. A HarryHausenektől meg akkor megválnék. 1.4alá a 17es felniket sokkal nehezebben hajtja a motor. 1.4 ekotek 14es acéllal dolgozik igazán szépen, még gyoruslni is tud, 17es felnikkel max krúzolni lehetne. Bár mutatós a 17" Te tudod mit szeretnél, én nem döntök helyetted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Te tudod mit szeretnél, én nem döntök helyetted. Igazából legjobb lenne 17es felni, nagy fék, nagy fékerő, ésakkor öröm bódottá' de nem igazán találtunk erre megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Igazából legjobb lenne 17es felni, nagy fék, nagy fékerő, ésakkor öröm bódottá' de nem igazán találtunk erre megoldást. Mindenre van megoldás, pénz kérdése az egész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/tapos...mig-birja-42102 Nyehehehe:-D Csak felszabályozta a tárcsát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Csak felszabályozta a tárcsát. :) De mit kapott a motor? Hűtés nélkül üvegelte. Szép gyerekek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De mit kapott a motor? Hűtés nélkül üvegelte. Szép gyerekek. Abban is van ventillátor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Abban is van ventillátor. :) Hát a futópadozásnál sem vélettlen van nagy turbina. :D arra gondoltam , hogy olyasmi hűtés nem igen volt. Még ha 1esbe is nyomta neki Még roszabb. :D Csóró autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/tapos...mig-birja-42102 Nyehehehe:-D Baszki, erre már jár a 18-as karika, meg "a következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmas hang- és képelemeket tartalmaznak" c. szöveg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem érdemes hátulra tárcsával vesződni. Annyit nem hoz a fékhatásban, mint az első cseréje 256 hűtöttre. Főleg, hogy uj a hátsó cuccod. Nem akkora vesződség... Megvesz, 4csavar leszed, felrak, új fékcső (esetleg régi meghajlít) +kézifékkötél, használ, örül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Tegnapi cumi: tolatok ki a parkolóból, lépek a fékre ééés reccs, kocsi megállt mint a szög. Azt hittem kitört a kerék, de nem. Hátra egyáltalán nem lehetett menni vele, előre még vissza tudtam állni. Telefon, autómentőre felcibálás este nyolckor (ma nem tudtam menni dolgozni). A bal-hátső egyik ferrodol levált a vasról (gyári). Csere. 26-ba fájt a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Tegnapi cumi: tolatok ki a parkolóból, lépek a fékre ééés reccs, kocsi megállt mint a szög. Azt hittem kitört a kerék, de nem. Hátra egyáltalán nem lehetett menni vele, előre még vissza tudtam állni. Telefon, autómentőre felcibálás este nyolckor (ma nem tudtam menni dolgozni). A bal-hátső egyik ferrodol levált a vasról (gyári). Csere. 26-ba fájt a dolog. Ilyen sajnos előfordul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Tegnapi cumi: tolatok ki a parkolóból, lépek a fékre ééés reccs, kocsi megállt mint a szög. Azt hittem kitört a kerék, de nem. Hátra egyáltalán nem lehetett menni vele, előre még vissza tudtam állni. Telefon, autómentőre felcibálás este nyolckor (ma nem tudtam menni dolgozni). A bal-hátső egyik ferrodol levált a vasról (gyári). Csere. 26-ba fájt a dolog. A "gyári" hogyan tud leválni? (Mert az szegecselt.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Tegnapi cumi: tolatok ki a parkolóból, lépek a fékre ééés reccs, kocsi megállt mint a szög. Azt hittem kitört a kerék, de nem. Hátra egyáltalán nem lehetett menni vele, előre még vissza tudtam állni. Telefon, autómentőre felcibálás este nyolckor (ma nem tudtam menni dolgozni). A bal-hátső egyik ferrodol levált a vasról (gyári). Csere. 26-ba fájt a dolog. Hehe, köszöntelek a klubban. Én egy hónapja jártam így. Aztán közben szerelő megcsinálta, és kiderült, hogy a másik oldalon mindkettő le volt szakadva már egy ideje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ilyen sajnos előfordul.... Na igen, csak még messze nem volt csereérett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A "gyári" hogyan tud leválni? (Mert az szegecselt.) Még nem volt megbontva a hátulja, szóval biztos, hogy gyári. Szépen egyben elvált a vastól az egyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Még nem volt megbontva a hátulja, szóval biztos, hogy gyári. Szépen egyben elvált a vastól az egyik. Itt is még gyári (igaz, nem sok van már a pofából), de nekem szögelt és a GM is benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Itt is még gyári (igaz, nem sok van már a pofából), de nekem szögelt és a GM is benne van. Nem figyeltem a GM jelet. Ez 2002-ben velünk gurult ki a szalonból, szóval biztos a gyárban rakták bele. Nem néztem meg jobban olyan pipa vagyok, hogy nem tudtam menni melózni miatta, csak bebacctam a csomagtartóba. Majd holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem figyeltem a GM jelet. Ez 2002-ben velünk gurult ki a szalonból, szóval biztos a gyárban rakták bele. Nem néztem meg jobban olyan pipa vagyok, hogy nem tudtam menni melózni miatta, csak bebacctam a csomagtartóba. Majd holnap. Évjárat társ. :) Nekem is még gyári a hátsó fékem. :D Oda még nem volt piszkálva. :D Nem vagyok egyedül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekem is megvan a még teljesn jó állapotú szegecselt gyári betétem, csak ki kellett vennem mert a munkahenger elfosta magát és eláztatta fékolajjal. Így aztán nem mertem/akartam visszatenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 helló tud vki abba segíteni hogy a jobb hátsó dobot nem tudom levenni ha kopácsolom meg feszegetem akkor huzza a betéteket is felemelve az autó kerekét nehezen tudom frgatni kézifék meg van lazítva teljesen a másik oldal szépen lecsúszik 2 éve cseréltem párba betétek+dob ha leveszem meglátám a hibát meg javítanám csak egyenlőre a levétel okozgondot! vkinem vmi ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 helló tud vki abba segíteni hogy a jobb hátsó dobot nem tudom levenni ha kopácsolom meg feszegetem akkor huzza a betéteket is felemelve az autó kerekét nehezen tudom frgatni kézifék meg van lazítva teljesen a másik oldal szépen lecsúszik 2 éve cseréltem párba betétek+dob ha leveszem meglátám a hibát meg javítanám csak egyenlőre a levétel okozgondot! vkinem vmi ötlet? Valszeg vállas már a dob, a hátulján van egy gumidugós lyuk, ott bebökve csavarhúzóval, és oldalra mozgatva segithet leszedni. Arra figyelj, hogy egyszerre húzd a dobott, ne billenjen el egyik oldalra sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 helló tud vki abba segíteni hogy a jobb hátsó dobot nem tudom levenni ha kopácsolom meg feszegetem akkor huzza a betéteket is felemelve az autó kerekét nehezen tudom frgatni kézifék meg van lazítva teljesen a másik oldal szépen lecsúszik 2 éve cseréltem párba betétek+dob ha leveszem meglátám a hibát meg javítanám csak egyenlőre a levétel okozgondot! vkinem vmi ötlet? Finoman ütögesd a dob peremét körbe-körbe, miközben próbálod lefelé húzni. Enyém is nehezem jön le pedig ősszel tettem föl, tehát még nem vállas, mint Zotya írta. Jelen esetben csak az erőszak segít sajnos. Valszeg a rugókészletet is ki kell cserélnem tavasszal, mert már biztosan elfáradtak, azokat nem cseréltem ősszel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Finoman ütögesd a dob peremét körbe-körbe, miközben próbálod lefelé húzni. Enyém is nehezem jön le pedig ősszel tettem föl, tehát még nem vállas, mint Zotya írta. Jelen esetben csak az erőszak segít sajnos. Valszeg a rugókészletet is ki kell cserélnem tavasszal, mert már biztosan elfáradtak, azokat nem cseréltem ősszel. :) Ez nem igaz!!! Nem erőszakkal kell levenni hanem ahogy Zotya is írta a hátsó gumidugót kivéve, a lyukon benyúlva az utánállítót kell piszkálni amig visszaenged annyira, hogy ne okozzon gondot a váll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts