J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem azt írtam hogy nem fogom,hanem azt hogy eddig nem volt törés.... De ha úgy jobb akkor vissza szívom :) :) :huh: Én csak jót akarok,nagyon sokan csuktuk most össze a vasat és általában saját hibánkon kivül. Nem hiszek a babonákban,csak hirtelen mostanában sok a véletlen egybeesés sajnos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 jaja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem azt írtam hogy nem fogom,hanem azt hogy eddig nem volt törés.... De ha úgy jobb akkor vissza szívom :) :D :huh: Pl. nem tudok mindig eléd állni :lol: ;) :D Betét nálam is 10000-15000et megy el, de a barázdált tárcsák is lehet jobban eszik, premier nem annyira kemény betét. +++++ élvezem, hogy "jól fog" a fék > inkább masszívakat fékezem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 akkor vegyél renaultot csak rögzítsd jol be magad :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 akkor vegyél renaultot csak rögzítsd jol be magad :lol: Na ezt most nem értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Na ezt most nem értem :huh: Arra gondolt szerintem,hogy a Francia autóknál ha rálépsz a fékre fejeled a szélvédőt....Annyira kemény és érzékeny a pedál.De attól még nem fog jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Arra gondolt szerintem,hogy a Francia autóknál ha rálépsz a fékre fejeled a szélvédőt....Annyira kemény és érzékeny a pedál.De attól még nem fog jobban. Tanúsítom! Citroen Jumpy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 kb erre gondoltam, annyira érzékenyek hogy ha csak a papucsot lendőletből rádobod attol is nyikan 1et :huh: mitől nem fog jobban, azért viszonyítás kérdése...pl az én szimpla fékemtől tuti jobban fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Asszem elérkezett nálam is a fékek rendbetételének az ideje. Mióta nálam van az autó, mentem vele vagy 25e km-t, de a fékekhez még nem nyúltam. Mostanában a jobb hátsó féktől olyan hangok jönnek, mintha már a fém a fémmel érintkezne. Néztem árakat, mi a véleményetek?: - Brembo tárcsa 236x12,7mm 3100Ft/db - Ferrodo betét hozzá 3900Ft/garnitúra - Ferrodo hátsó pofa 5100Ft/garnitúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 jó olcsó árak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ferodo garnitúra előre 3900ért?? az tényleg jo olcsó :huh: ahhoz képest amiket én láttam eddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 jó olcsó árak :huh: Akkor megrendelem. Ehhez persze még hozzájönnek a fékmunkahengerek és a hátsó dobok árai, ha szükséges a cseréjük. A srác szerint, akivel csináltatni szoktam a gépet, a hátsónál érdemes egyúttal a fékmunkahengereket is cserélni, mert már többször járt úgy, hogy kicserélték Astrán a fékbetéteket, aztán pár hét múlva folyatni kezdtek a munkahengerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Akkor megrendelem. Ehhez persze még hozzájönnek a fékmunkahengerek és a hátsó dobok árai, ha szükséges a cseréjük. A srác szerint, akivel csináltatni szoktam a gépet, a hátsónál érdemes egyúttal a fékmunkahengereket is cserélni, mert már többször járt úgy, hogy kicserélték Astrán a fékbetéteket, aztán pár hét múlva folyatni kezdtek a munkahengerek. Igen, ezt én is hallottam. Sőt, az enyém is folyt, mikor lecseréltük a tárcsára :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ferodo garnitúra előre 3900ért?? az tényleg jo olcsó :huh: ahhoz képest amiket én láttam eddig... Mennyiért szoktál 236os Ferodo betétet látni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 az árubeszerzővel néztük, és ott valami 10 ért volt... :S jöv héten megint gyakszi, megnézem majd megint, és ha a delco van 4ért akkor ha FPepe is segit akkor inkább ilyet vennék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 az árubeszerzővel néztük, és ott valami 10 ért volt... :S jöv héten megint gyakszi, megnézem majd megint, és ha a delco van 4ért akkor ha FPepe is segit akkor inkább ilyet vennék :huh: Az nem 256os volt véletlenül ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 sajnos már nem emlékszem, de az auto tipusa szerint néztük... 14nz classic 1 igy volt abba a termékkatalógusba. ekkora a különbség a 236 os és 256 os közt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ennyiért nekem is kell garnitúra, de komolyan aztán ha arra jár Futó művész úr, akkor esetleg még lenne is oly kedves elhozni talán :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ekkora a különbség a 236 os és 256 os közt? Van. De a 256 is megáll 8 körül max :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 aztán ha arra jár Futó művész úr, akkor esetleg még lenne is oly kedves elhozni talán :huh: hova? mit? mikor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 állítólag van valami műszeregység nála, amit nekem szeretne juttatni meg a fenn említett, jóárasított fékalkatrészeket :huh: aztán ha megvan, én meg elugrok Lurdyhoz értük, oszt iszunk egy bambit ennek örömére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ok, de csak 3,5 hét múlva járok arra ismét :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 akkor, 4 hét múlva találkozunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 akkor, 4 hét múlva találkozunk :huh: mondjuk nem ártana lebeszélni FPepével is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 kezd tudni róla :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts