Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Tom

Recommended Posts

Nem azt írtam hogy nem fogom,hanem azt hogy eddig nem volt törés....

De ha úgy jobb akkor vissza szívom :) :) :huh:

Én csak jót akarok,nagyon sokan csuktuk most össze a vasat és általában saját hibánkon kivül.

Nem hiszek a babonákban,csak hirtelen mostanában sok a véletlen egybeesés sajnos. :lol:

Megosztás:

Nem azt írtam hogy nem fogom,hanem azt hogy eddig nem volt törés....

De ha úgy jobb akkor vissza szívom :) :D :huh:

Pl. nem tudok mindig eléd állni :lol: ;) :D

Betét nálam is 10000-15000et megy el, de a barázdált tárcsák is lehet jobban eszik, premier nem annyira kemény betét.

+++++ élvezem, hogy "jól fog" a fék > inkább masszívakat fékezem :)

Megosztás:

Asszem elérkezett nálam is a fékek rendbetételének az ideje. Mióta nálam van az autó, mentem vele vagy 25e km-t, de a fékekhez még nem nyúltam. Mostanában a jobb hátsó féktől olyan hangok jönnek, mintha már a fém a fémmel érintkezne. Néztem árakat, mi a véleményetek?:

- Brembo tárcsa 236x12,7mm 3100Ft/db

- Ferrodo betét hozzá 3900Ft/garnitúra

- Ferrodo hátsó pofa 5100Ft/garnitúra.

Megosztás:

jó olcsó árak :huh:

Akkor megrendelem. Ehhez persze még hozzájönnek a fékmunkahengerek és a hátsó dobok árai, ha szükséges a cseréjük. A srác szerint, akivel csináltatni szoktam a gépet, a hátsónál érdemes egyúttal a fékmunkahengereket is cserélni, mert már többször járt úgy, hogy kicserélték Astrán a fékbetéteket, aztán pár hét múlva folyatni kezdtek a munkahengerek.

Megosztás:

Akkor megrendelem. Ehhez persze még hozzájönnek a fékmunkahengerek és a hátsó dobok árai, ha szükséges a cseréjük. A srác szerint, akivel csináltatni szoktam a gépet, a hátsónál érdemes egyúttal a fékmunkahengereket is cserélni, mert már többször járt úgy, hogy kicserélték Astrán a fékbetéteket, aztán pár hét múlva folyatni kezdtek a munkahengerek.

Igen, ezt én is hallottam. Sőt, az enyém is folyt, mikor lecseréltük a tárcsára :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.