zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Az komoly :) Mert ugye a fékerőkülönbséget a fékezés egész időtartama alatt nézik, attól hogy a végén egyszerre blokkolnak, még maghaladhatja a különbség a max. értéket. Mondjuk nekem pont a végén amikot a tényleges mérés történt volna akkor futott ki a "még belefér" sávból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Üdv. Az LPR márka megfelelő minőségű? kaptam hátsó tárcsaféket kllne hozá egy smás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Üdv. Az LPR márka megfelelő minőségű? kaptam hátsó tárcsaféket kllne hozá egy smás. A Nika cipő van olyan jó,mint a Nike? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A Nika cipő van olyan jó,mint a Nike? :) Mert mit ajánlasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Mert mit ajánlasz? Adidast. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Mert mit ajánlasz? Brembo,Textar,TRW Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Brembo,Textar,TRW + ATE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Csakis az AP Racing, csak az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
baluu Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hali! Erről nem tudnál nekem képet küldeni? vagy ide belinkelni egy képet amin látszik? Mert találtam hátul lyukat, de nem tudom hogy az e amire gondolsz. Köszi!! Üdv Szia! Lehet simán nyomásprobléma is, emiatt a szabályozónál keresendő a hiba (ezt már bővebben leírták előttem). Amennyiben hallasz durva súrlódó hangot esős időben/idő után a fékdoboktól fékezéskor, akkor nézd meg, hogy nem hiányzik-e a fékdob háta mögött, a féktartó lemezen valamelyik gumidugó (2 db van oldalanként). Ugyan is a felületi rozsdásodás eléggé megnöveli a súrlódást. Előfordul, hogy ilyenkor a hátulja erősen "bekezd". Nálam ez volt a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez lenne a két dugó egyike pirossal karikázva. A másik a tartólemez másik szélénél. ( Köszönet a képért zotyának :o ) http://kep.ivpicture.hu/248238.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez lenne a két dugó egyike pirossal karikázva. A másik a tartólemez másik szélénél. http://kep.ivpicture.hu/248238.jpg A száma: 5 46 483, és 3-400Ft körül van darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez lenne a két dugó egyike pirossal karikázva. A másik a tartólemez másik szélénél. http://kep.ivpicture.hu/248238.jpg :o Ismerős autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :o Ismerős autó. Gugli adta ki, én csak betettem a linket. De most jobban megnézve az az ökörhugyozásos fékcső, hmm.. mintha láttamvolna már a képet itt a fórumon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Gugli adta ki, éncsak betettem a linket. De most jobban megnézve az az ökörhugyozásos fékcső, hmm.. mintha láttamvolna már a képet itt a fórumon :o Híres lettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Híres lettem! :) Elírtad. Hírhedt. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baluu Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Köszi!!!! :o Ez lenne a két dugó egyike pirossal karikázva. A másik a tartólemez másik szélénél. ( Köszönet a képért zotyának :D ) http://kep.ivpicture.hu/248238.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Érdeklődnék,hogy 94-es 1.7D Astrában van-e fékerő szabályzó,és ha igen,hol található. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ihász-Ollé Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hali. A segítségeteket szeretném kérni. egy 95 ös C14Se motoros Astrám van, de ABS nincs benne. Ha erősebben fékezek akkor blokkolnak a hátsó kerekek. És ezt eléggé durván adja elő és ez nekem nem teccik. Olyan mint ha csak a hátsó kerekeket fékezném. Lehet ezt valahogy orvosolni?? Előre nagyobb fék kellene, vagy hátul könnyű a kocsi és azért csinálja ezt? Légyszi segítsetek köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hali. A segítségeteket szeretném kérni. egy 95 ös C14Se motoros Astrám van, de ABS nincs benne. Ha erősebben fékezek akkor blokkolnak a hátsó kerekek. És ezt eléggé durván adja elő és ez nekem nem teccik. Olyan mint ha csak a hátsó kerekeket fékezném. Lehet ezt valahogy orvosolni?? Előre nagyobb fék kellene, vagy hátul könnyű a kocsi és azért csinálja ezt? Légyszi segítsetek köszi. Fékerőszabályzó(k)-val lehet gond. Nézd meg, hogy neked milyen van. Elvileg kétfajta van: 1. a hátsó híd és a kasztni között középen egy rugós szabályzó, amibe belemennek a csövek és ugye távoznak 2. másik fajta, olyan, hogy mindkét hátsó oldal fékcsövén van egy-egy fékerőszabályzó, ami fix értékben szabályoz. Az első abból jobb, hogy terhelésfüggően szabályoz, utóbbi nem, ugye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ihász-Ollé Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Én ugy tudom h az enyémben az első van, mármint terhelésfüggő. (5 ajtós astra) És ez betud szarni? Vagy hogyan lehet ezt cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Én ugy tudom h az enyémben az első van, mármint terhelésfüggő. (5 ajtós astra) És ez betud szarni? Vagy hogyan lehet ezt cserélni? Mörfi törvényei szerint igen. :D Először azért kizárnám, hogy nem a hátsó dobokban van gáz, bár eléggé nyilvánvalónak tűnik, hogy mindkettő elromlott, nem csak egy oldal satuzik. Tehát vagy mindkét oldalnál meghalt a dobban valami, vagy a fékerőszabályzó. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ihász-Ollé Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hát a dobokban ujjak a munkahengerek, a fékpofák is jók nem tudok róla h magával a dobbal van valami. Mert nem érzem h pulzálna a pedál semmi ilyen, csak megáll a hátulja. De akkor a fékerőszabályzó lesz. Köszönöm a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hát a dobokban ujjak a munkahengerek, a fékpofák is jók nem tudok róla h magával a dobbal van valami. Mert nem érzem h pulzálna a pedál semmi ilyen, csak megáll a hátulja. De akkor a fékerőszabályzó lesz. Köszönöm a segitséget El kell vinni egy fékpadra és csókolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Érdeklődnék,hogy 94-es 1.7D Astrában van-e fékerő szabályzó,és ha igen,hol található. Köszönöm. Fékerőszabályzó(k)-val lehet gond. Nézd meg, hogy neked milyen van. Elvileg kétfajta van: 1. a hátsó híd és a kasztni között középen egy rugós szabályzó, amibe belemennek a csövek és ugye távoznak 2. másik fajta, olyan, hogy mindkét hátsó oldal fékcsövén van egy-egy fékerőszabályzó, ami fix értékben szabályoz. Az első abból jobb, hogy terhelésfüggően szabályoz, utóbbi nem, ugye. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 :o Thx! :D Ennek a fékerőszabályzónak a hibája/tönkremenetele okozhatja azt,hogy gyenge a fékerő,nem blokkol egyik kerék sem,akárhogy taposom a fékpedált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts