Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Láttam már vízmosásban törött féktárcsával autót fejtetőn... :huh: Én törött motorfékeset láttam egyszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Izsé x14xe caravanra nagy macera ABS-t tenni? láttam bontóban hozzá való "ABS-tömböt" nem ökör áron. Kérdezném, hogy mi kell még hozzá, kb mennyibe kerülhet? Hóógyne. Kábelek, érzékelők, hátsó kerékagyak, külső féltengelycsuklók etc, etc.. Nem éri meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Hóógyne. Kábelek, érzékelők, hátsó kerékagyak, külső féltengelycsuklók etc, etc.. Nem éri meg. Köszönöm ! Akkor marad így :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 kinek mi éri meg.... mi az hogy törött motorfékes??? kicsit nem értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 ... mi az hogy törött motorfékes??? kicsit nem értem :lol: Ááá, semmi. Hülyeség. Régi trabi kaland. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Ááá, semmi. Hülyeség. Régi trabi kaland. :huh: ennél már csak az lenne jobb, hogy Wartburg törött motorfék aktív(vagyis nicns motorfék) szabadonfutóval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crow-13 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hali Mindenki! Nem tud valaki véletlenül olcsón Astra F 1.4 8 szelepeshez hátulra fékdobot + pofát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Nem tud valaki véletlenül olcsón Astra F 1.4 8 szelepeshez hátulra fékdobot + pofát? Csergő www.csergoe.hu Féken ne spórolj, pofából ajánlom a ferodo-t (nem drága). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Vagy esetleg Zimmermann dob és textar pofák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 használattol függően a lucas se rossz, az meg fele a ferodonak... de az meg tud égni, és utána nyomni kell apedált.. én is igy jártam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 használattol függően a lucas se rossz, az meg fele a ferodonak... de az meg tud égni, és utána nyomni kell apedált.. én is igy jártam... na akkor megérte a féken spórolni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 használattol függően a lucas se rossz, az meg fele a ferodonak... de az meg tud égni, és utána nyomni kell apedált.. én is igy jártam... És spóroltál 2-3ezret? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 megérte volna spórolni, ha gyárilag ez volt tehetek ellene?? meg nem tul gyakran veretem 160rol 0 ra.... egymásután 4X 5X ... ahol én néztem az árakat ferodo 1X ezer ft lucas meg valami 5 ezer ft... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 első készlet 6-10ezer között szokott lenni mérettől függően, hátsó pofa vagy betét 1-2 ezerrel olcsóbb. ferodo premierből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Tegnap műsoron kívül fékbetétcserére szorult a drága. 55 ezer volt benne, és nyugi voltam, mert van beépített kopás érzékelőm. Az meg nem jelzett. A kocsi meg más okból emelőn volt, amikor a szerelő rápillantott a fékre és láss csodát alig volt ferrodó az egyiken! (kb 5 mm) Kiszerelés után derült ki, hogy a 4 betét négyféle képpen kopott és az érzékelő egy vastagabb betéten volt, ezért nem jelzett. A kocsi tökéletesen fékezett, nem húzott félre, a fékem nem szorult, minden kerékváltáskor (tél / nyár) megtisztítom, bezsirozom ahol kell, mégis félre kopott. Van valakinek hasonló élménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Tegnap műsoron kívül fékbetétcserére szorult a drága. 55 ezer volt benne, és nyugi voltam, mert van beépített kopás érzékelőm. Az meg nem jelzett. A kocsi meg más okból emelőn volt, amikor a szerelő rápillantott a fékre és láss csodát alig volt ferrodó az egyiken! (kb 5 mm) Kiszerelés után derült ki, hogy a 4 betét négyféle képpen kopott és az érzékelő egy vastagabb betéten volt, ezért nem jelzett. A kocsi tökéletesen fékezett, nem húzott félre, a fékem nem szorult, minden kerékváltáskor (tél / nyár) megtisztítom, bezsirozom ahol kell, mégis félre kopott. Van valakinek hasonló élménye? 5mm (ha az a legkevesebb) olyan kevés lenne? :huh: Nekem sem koptak túl egyformán az előző fékbetétjeim, szerintem sok oka lehet, de nem látom nagy problémának, ha csak 1-2 mm-s eltérések vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 5mm (ha az a legkevesebb) olyan kevés lenne? :huh: Nekem sem koptak túl egyformán az előző fékbetétjeim, szerintem sok oka lehet, de nem látom nagy problémának, ha csak 1-2 mm-s eltérések vannak. Sajna nem csak 1-2 mm volt a difi. Volt amelyik3-4 mm-el is vastagabb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 nekem 5 mm alatt van már rég...kb nyár óta,és azóta is 4mm felett van még... szervizben mi ugy szoktuk, hogy kitekerjük azt a csavart, amin tud mozogni a nyereg, abbol az alsót. felhajtjuk, bekenjük rézpasztával a nyeregnek azt a részét amin csuszik a betét, aztán kihuzzuk a csapokat, amin mozog a nyereg és azt is bekenjük szépen rézpasztával, persze mindezt alapos tisztítás után. és utána összerakjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Sajna nem csak 1-2 mm volt a difi. Volt amelyik3-4 mm-el is vastagabb volt. Egyébként, ha az 5mm-esen lett volna a jelző szólt volna? Szerintem ezzel még legalább 10-15ezeret el lehetett volna menni. De már az 55 ezer sem rossz teljesítmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 hát jaja ahogy tápi mondja 5messel megyek én is lassan egy 5ezer kmje és még semmi darálás, semmi feltünő probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 hát jaja ahogy tápi mondja 5messel megyek én is lassan egy 5ezer kmje és még semmi darálás, semmi feltünő probléma. Darálás? Majd amikor vas a vason visít, akkor majd nem győzöl hova kapkodni :huh: . Jobb az ilyent szemmel tartani :lol: ,senki életéval nem játszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 A tavasszal én is nekiugrok egy fékfelújításnak, tárcsa-, dobcsere, fékcső, -betét, -pofacsere. Meg kicserélem a fékolajat is, ki tudja mióta van benne. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 A tavasszal én is nekiugrok egy fékfelújításnak, tárcsa-, dobcsere, fékcső, -betét, -pofacsere. Meg kicserélem a fékolajat is, ki tudja mióta van benne. :lol: Szerintem, ha ennyi mindent kicserélsz a fékolajat már felesleges. Töltsd vissza a régit! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Szerintem, ha ennyi mindent kicserélsz a fékolajat már felesleges. Töltsd vissza a régit! :huh: :) Ezen spóroljak? Vaaazzzeeee :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 ha nagyon vékony, de még nem fém a fémen megy már lehet hallani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts