Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Az enyémet simán kiszúrta, de ha acélfelnivel megy az ember akkor talán nem veszik észre. A franc a szemibe ! És mi lett velee? Átengedte? Vagy menned kellett az okmányirodába változást bejelenteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 A franc a szemibe ! És mi lett velee? Átengedte? Vagy menned kellett az okmányirodába változást bejelenteni? Mondjuk úgy hogy, átment. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ihj én azt hittem nem szolnak érte... akkor ajánlott acélfelni dísztárcsával :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ihj én azt hittem nem szolnak érte... akkor ajánlott acélfelni dísztárcsával :D Hát a dísztárcsát kapcsiból le kell venni ! :lol: Sebaj, akkor az ecélfelni lyukait be kell hegeszteni ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Csakhogy alá is néznek, és onnan is feltűnő. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Csakhogy alá is néznek, és onnan is feltűnő. :lol: A kocsi alját is beheggesztik. Ilyen forma1es autó bukolatot csináltok neki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 hát akkor csusztatni kell a borítékot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Hűtött 236-os tárcsáknak mennyi km-t kéne bírniuk?? A nyáron lett cserélve tárcsa+betét. Kb 15ekm van az újban, de már most is 17-19%-os a fékhatás-ingadozásom :huh: A szerelő moóncta, hogy szabályozni kééne. Oan állath módon nem szoktam vele fékezni, enkább a motorféket használom, vészfékezésem az új tárcsákkal nemvót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Hűtött 236-os tárcsáknak mennyi km-t kéne bírniuk?? A nyáron lett cserélve tárcsa+betét. Kb 15ekm van az újban, de már most is 17-19%-os a fékhatás-ingadozásom :huh: A szerelő moóncta, hogy szabályozni kééne. Oan állath módon nem szoktam vele fékezni, enkább a motorféket használom, vészfékezésem az új tárcsákkal nemvót. Ha szabályoztatod fennáll a veszélye,hogy dobhatod a kukába. Milyen a tárcsa felülete? Mekkora válla van? Egyáltalán milyen tárcsa?Gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ha szabályoztatod fennáll a veszélye,hogy dobhatod a kukába. Milyen a tárcsa felülete? Mekkora válla van? Egyáltalán milyen tárcsa?Gyári? Gyári a tárcsa a felülete nagyon szép egyenletes, nem berágott! Szinte semmilyen válla nincs. Úgy érdekelne mennyi km-t kellene birniuk, meert gondolom neem 6 hónapot :huh: Tom szerelési hanyagság, hogy nem takarítjuk, le a leszedett tárcsa alatti szennyeződést és úgy került fel az új, melynek következtében már néhány km +tétele után már "üt" a tárcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Gyári a tárcsa a felülete nagyon szép egyenletes, nem berágott! Szinte semmilyen válla nincs. Úgy érdekelne mennyi km-t kellene birniuk, meert gondolom neem 6 hónapot :huh: Tom szerelési hanyagság, hogy nem takarítjuk, le a leszedett tárcsa alatti szennyeződést és úgy került fel az új, melynek következtében már néhány km +tétele után már "üt" a tárcsa Nem a munkahenger szorult meg esetleg? Az ütés lehet az alászorult szennyeződéstől. A gyári új tárcsa biztosan nem üt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Nem a munkahenger szorult meg esetleg? Az ütés lehet az alászorult szennyeződéstől. A gyári új tárcsa biztosan nem üt. Háát nemtom szeerelő csenáta Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Gyári a tárcsa a felülete nagyon szép egyenletes, nem berágott! Szinte semmilyen válla nincs. Úgy érdekelne mennyi km-t kellene birniuk, meert gondolom neem 6 hónapot :lol: Tom szerelési hanyagság, hogy nem takarítjuk, le a leszedett tárcsa alatti szennyeződést és úgy került fel az új, melynek következtében már néhány km +tétele után már "üt" a tárcsa Hmmm. Gyári tárcsa: drága is, meg rossz is(szalonban az eladó súgta a fülembe) :huh: . Legközelebb Ate-t v. Brembót vegyél vmilyen Ferrodo betéttel. Én 2x cseréltem garnitúrát, mire jó lett(Brembo+Ferrodo). Jelenleg az első ráadásul agyhűtött GSI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Gondolom, ha szorulna, akkor lenne fokozott melegedés, és a társa felületén is lenne látható jele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Hmmm. Gyári tárcsa: drága is, meg rossz is(szalonban az eladó súgta a fülembe) :huh: . Legközelebb Ate-t v. Brembót vegyél vmilyen Ferrodo betéttel. Én 2x cseréltem garnitúrát, mire jó lett(Brembo+Ferrodo). Jelenleg az első ráadásul agyhűtött GSI. A Bremboval már szemezgettem. Mennyiért is sikerült xerválnod? Gondolom minimum 3x annyit birnak, mint a gyáriak. Bár még mindég neemtom mennyi km-t is kéne nekik birniuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Gondolom, ha szorulna, akkor lenne fokozott melegedés, és a társa felületén is lenne látható jele Igen, melegedne. Nem biztos, hogy lenne látható jele, csak ha nagyon szorulna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 A Bremboval már szemezgettem. Mennyiért is sikerült xerválnod? Ha jól emlékszem, akkor 8 v. 9e. volt ez az agyhűtött 256-os. Még nemtom mennyit bírnak, de ha azt vesszük, hogy nem kell idő előtt kidobni, akkor sokkal többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ha jól emlékszem, akkor 8 v. 9e. volt ez az agyhűtött 256-os. Még nemtom mennyit bírnak, de ha azt vesszük, hogy nem kell idő előtt kidobni, akkor sokkal többet. Neked 14" a felnid? Nekem azt moóncták, hogy a 13"-ra nem megy be a 256-os tárcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Neked 14" a felnid? Nekem azt moóncták, hogy a 13"-ra nem megy be a 256-os tárcsa Én is úgy tudom, hogy a 13"-as , az kicsi. Nekem 14"-es a téli, 15"-ös a nyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Én is úgy tudom, hogy a 13"-as , az kicsi. Nekem 14"-es a téli, 15"-ös a nyári. Háát ez van nekem csak 1 garnitúra 13"-os felnim van :lol: azon cserélgetem az abroncsokat. Vmi tipp hol érdemes vásárolni? Jól sejtem, hogy a féknyerget nem kell cserélni? <- Lehet, hogy hülye ?dés, de nem árt egyszer helyre tenni :huh: Télen jobb a nagyobb felni? Vagy csak így sikerült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Háát ez van nekem csak 1 garnitúra 13"-os felnim van :lol: azon cserélgetem az abroncsokat. Vmi tipp hol érdemes vásárolni? Jól sejtem, hogy a féknyerget nem kell cserélni? <- Lehet, hogy hülye ?dés, de nem árt egyszer helyre tenni :huh: Télen jobb a nagyobb felni? Vagy csak így sikerült? Neked nem 256-os tárcsád van alapban?Érdekes. Kombin úgy tudtam , hogy alapban az van. Most elbizonytalanodtam. A téli a 14"-es nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Neked nem 256-os tárcsád van alapban?Érdekes. Kombin úgy tudtam , hogy alapban az van. Most elbizonytalanodtam. A téli a 14"-es nekem. Nekünk a diesel Caravanon is csak 236-os a tárcsa, igaz a hűtött fajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Neked nem 256-os tárcsád van alapban?Érdekes. Kombin úgy tudtam , hogy alapban az van. Most elbizonytalanodtam. A téli a 14"-es nekem. Hűtött 236-os megy a 13"-os kerékre. '97-es Caravanon még ez volt a divat :huh: Kicsi is és baromira neem mutat a 13"-os alu felni rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Hűtött 236-os megy a 13"-os kerékre. '97-es Caravanon még ez volt a divat :huh: Kicsi is és baromira neem mutat a 13"-os alu felni rajta :lol: Bakker! Ekkorát tévedtem. Eddig abban a hiszemben voltam, hogy 256-os van. Végig ezt mondtam a szerelőnek, hogy azt rakjon rá. Hát most lementem a garázsba és megnéztem. 236-os.Viszont a jó hír, hogy ez a Brembo, ami nekem is van a Bárdinál 5000Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Bakker! Ekkorát tévedtem. Eddig abban a hiszemben voltam, hogy 256-os van. Végig ezt mondtam a szerelőnek, hogy azt rakjon rá. Hát most lementem a garázsba és megnéztem. 236-os.Viszont a jó hír, hogy ez a Brembo, ami nekem is van a Bárdinál 5000Ft. :huh: :lol: De ez is hűtött ugyéé?? Az áár az úgytűnik naon okéé!! De ez csak a tárcsa. Háát alig van különbség nekem a gyári 6000Ft/2db + a betét szintén 6000Ft/2 kerékre !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts