astrásgyerek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Remélem csak el van állítódva és azért ilyen nincs kedvem megint pofát venni. igaz, elképzelhető az is. reméljük csak annyi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Most nyár végén cseréltem pedig pofákat. Cserélted? Nem csak "felújítattad" a pofákat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Cserélted? Nem csak "felújítattad" a pofákat? :rolleyes: Akkor felújítattam.....majdnem ugyanaz. Ugyanúgy erősen rajta kell lennie. Na teszteltem. Voltam postán és utána néztem a felnit meg a dobot. A felni hideg, és a dobot megtapogatva a kérdéses fék dobja ugyanolyan minimálisan langyi volt mint a másik. Szóval talán csak rossz beállítás.Vagy megszorult valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Akkor felújítattam.....majdnem ugyanaz. Ugyanúgy erősen rajta kell lennie. Na teszteltem. Voltam postán és utána néztem a felnit meg a dobot. A felni hideg, és a dobot megtapogatva a kérdéses fék dobja ugyanolyan minimálisan langyi volt mint a másik. Szóval talán csak rossz beállítás.Vagy megszorult valami. esett már le felujjított fékbetétről a fero réteg... szóval érdemes lenne ránézned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 esett már le felujjított fékbetétről a fero réteg... szóval érdemes lenne ránézned. Hétfőn megnézem. De ha leesett volna akkor melegedne is, meg zörögne is, és ezeket nem csinálja. Igazából még pár hétig legyen jó, aztán már nem érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hétfőn megnézem. De ha leesett volna akkor melegedne is, meg zörögne is, és ezeket nem csinálja. Igazából még pár hétig legyen jó, aztán már nem érdekel. :D :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hétfőn megnézem. De ha leesett volna akkor melegedne is, meg zörögne is, és ezeket nem csinálja. Igazából még pár hétig legyen jó, aztán már nem érdekel. lehet csak felvált, és alámegy a pára, és ottmegfagy... ez elég is neki. miért is kell már csak pár hétig bírnia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 lehet csak felvált, és alámegy a pára, és ottmegfagy... ez elég is neki. miért is kell már csak pár hétig bírnia? Nem mondom még el. Meglepi. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nem mondom még el. Meglepi. :rolleyes: :D :P tácsafék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 A kézifék kötél is okozhat ilyet. Kis viz került bele, és megfagyott. Amikor behuztad, megfogta a jég a bovdent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 A múltkor valakinél téma volt, hogy nem volt vákuum a rásegítőnél. Nos, délelőtt én is így voltam. Egyszer csak fékezek, és betonkemény a padál. Megálltam, átnéztem a vákuumszivattyúról menő csövet, megmozgattam, és semmi. Elindultam, és kis idő múlva, jó volt. Ezt még egyszer csinálta, és azóta jó. Mi a fenétől lehet ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 A múltkor valakinél téma volt, hogy nem volt vákuum a rásegítőnél. Nos, délelőtt én is így voltam. Egyszer csak fékezek, és betonkemény a padál. Megálltam, átnéztem a vákuumszivattyúról menő csövet, megmozgattam, és semmi. Elindultam, és kis idő múlva, jó volt. Ezt még egyszer csinálta, és azóta jó. Mi a fenétől lehet ez ? Fals levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Fals levegő. Rendben. De mitől javult meg? Befort a lyuk? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Rendben. De mitől javult meg? Befort a lyuk? :rolleyes: Nem. Szorgalmas gazdi megkeresi hol szív falsot és elhárítja a problémát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem. Szorgalmas gazdi megkeresi hol szív falsot és elhárítja a problémát :rolleyes: Keresni kerestem, de nem találtam.. Aztán elkezdett esni a havas eső, aztán hagytam a fenébe. Majd talán holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Keresni kerestem, de nem találtam.. Aztán elkezdett esni a havas eső, aztán hagytam a fenébe. Majd talán holnap. Nem lehet,hogy a vákumszivattyú szarakodik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem lehet,hogy a vákumszivattyú szarakodik? Tulajdonképpen lehet. A csövet átnézve, semmi nem látszott.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 (edited) Tulajdonképpen lehet. A csövet átnézve, semmi nem látszott.. Esetleg féktisztítóval fújkálni a rásegítő környékét? Vagy dieselnél nem jó móka? :rolleyes: Jah, leesett hülyeséet írtam.... :D Módosítva Január30, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Esetleg féktisztítóval fújkálni a rásegítő környékét? És mit érnél el vele? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 És mit érnél el vele? :rolleyes: Jóvanna, leesett nekem is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Esetleg féktisztítóval fújkálni a rásegítő környékét? Vagy dieselnél nem jó móka? :rolleyes: Jah, leesett hülyeséet írtam.... :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Mekkora méretű fékcsőkulcs kell Astrához, nem tudja esetleg valaki? Munkahengert kell majd cserélnem a hétvégén. Nem tudom mekkora kulcsot vegyek. A kocsi meg nincs most nálam, hogy megtudjam lesni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Mekkora méretű fékcsőkulcs kell Astrához, nem tudja esetleg valaki? Munkahengert kell majd cserélnem a hétvégén. Nem tudom mekkora kulcsot vegyek. A kocsi meg nincs most nálam, hogy megtudjam lesni. :rolleyes: Úgy emlékszem 10-11-es kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Mekkora méretű fékcsőkulcs kell Astrához, nem tudja esetleg valaki? Munkahengert kell majd cserélnem a hétvégén. Nem tudom mekkora kulcsot vegyek. A kocsi meg nincs most nálam, hogy megtudjam lesni. :rolleyes: + Ha veszel munkahengert, akkor érdemes pontosan megnézni milyen volt rajta. Az opel fékmunkahengerek elég sokfélék, eltérnek dugattyú átmérőben, a felfogatócsavarok számában (1-2), sőt még a fékcső csatlakozójának kialakításában is (belső-külső kúpos). Sok bosszúságtól kímélheted meg magad egy kis odafigyeléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Rendben, köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts