Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Volt már ilyennel dolgom, nagyon szépen lehet hallani leállított motor után a halk sziszegést. Utastérből is és a motortér felől is. Sokszor ennek ellenére menet közben semmit nem lehet észre venni a fékpedállal/fékhatással/alapjárattal kapcsolatban. Sokkal gyakoribb a membrán elöregedése, kirepedése, vagy valamelyik szelep tömítetlensége a rásegítőn belül. A fékrásegítőt egyszerűen lehet ellenőrizni házilag! (nem írom le a módszereket, mert szakmabeli vagy :rolleyes: ) De szerintem a fékrásegítőt kizárhatod, mert ha jól emlékszem a tiétek 2001-es autó (hacsak nem érzel valami változást a féknél!). Nagyon korai lenne ez még. Szerintem máshol keresd a hibát. :blink: hát a pumpálást, meg a pedálbeesést azt tudom... de akkor is ki kell venni, mert féltenyérniy oltban ozsdál... és nem is véknyan... leszedem, lecsiszolom, alapozó több rltegben, színrefújás, és lakk ;) szép lesz remélem :lol: az alapjárat meg szelep eredetű szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 nem olyan biztos akár lehet amiatt ingadozó az alapjárat... tűhegyni lukacsa pl :rolleyes: de sziszegést nem hallok még ott... Hát dugózd le azt is egy próbakörre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Hát dugózd le azt is egy próbakörre. fékrásegítő nélkül próbakör? :rolleyes: ez ugye csak vicc? :blink: egyébként is alapjárattal van bajom, nem a 3000-5500 közötti résszel :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 fékrásegítő nélkül próbakör? :rolleyes: ez ugye csak vicc? :blink: egyébként is alapjárattal van bajom, nem a 3000-5500 közötti résszel :D :lol: Miért, ha lyukas a rásegítő, akkor az alapjáratba is beleszólhat nem csak a 3000-felettibe nem? Amúgy ha kibírtam a vontatást rásegítő nélkül, akkor te is kibírod egy próbakörre. Van kézifék is nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Miért, ha lyukas a rásegítő, akkor az alapjáratba is beleszólhat nem csak a 3000-felettibe nem? Amúgy ha kibírtam a vontatást rásegítő nélkül, akkor te is kibírod egy próbakörre. Van kézifék is nem? :rolleyes: azé mondom, hogy nem kell menni se, mert nem a 3000felettivel van bajom, sőt már 1500nál sincs semmi, csak alapon. azért nem megyek próbakört, fékrásegítő nélkül be se bírom nyomni szinta a pedált. kézifék meg ilyen időben rizikós :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 azé mondom, hogy nem kell menni se, mert nem a 3000felettivel van bajom, sőt már 1500nál sincs semmi, csak alapon. azért nem megyek próbakört, fékrásegítő nélkül be se bírom nyomni szinta a pedált. kézifék meg ilyen időben rizikós :rolleyes: Akkor fújkáld féktisztóval a necces helyeket, ha van rés felpörög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 azé mondom, hogy nem kell menni se, mert nem a 3000felettivel van bajom, sőt már 1500nál sincs semmi, csak alapon. azért nem megyek próbakört, fékrásegítő nélkül be se bírom nyomni szinta a pedált. kézifék meg ilyen időben rizikós :rolleyes: Szia! Ha lyukas a fékrásegítőd akkor, ha alapjáraton benyomod a féket leáll a motor vagy legalábbis nagyon elbaxa az alapjáratot és nem csak kicsit megemeli mint amikor pumpálod. Más a szervódob kivételéhez ki sem kell ereszteni a fékolajat, csak lecsvarozni a dobról meg a konzolról és félrehúzni kicsit, persze nem annyira, hogy eltörjenek a fékcsövek(nem szoktak) és szerintem a pedálnál meg hozzá lehet férni a csapszegéhez, ha másnem kiszeded az ülést és már be is férsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Szia! Ha lyukas a fékrásegítőd akkor, ha alapjáraton benyomod a féket leáll a motor vagy legalábbis nagyon elbaxa az alapjáratot és nem csak kicsit megemeli mint amikor pumpálod. Más a szervódob kivételéhez ki sem kell ereszteni a fékolajat, csak lecsvarozni a dobról meg a konzolról és félrehúzni kicsit, persze nem annyira, hogy eltörjenek a fékcsövek(nem szoktak) és szerintem a pedálnál meg hozzá lehet férni a csapszegéhez, ha másnem kiszeded az ülést és már be is férsz! Hát a fékpedálnál a csapszeg nagyon gáz, szinte alig látni, gondoltam csak úgy kiszedem megkenni, de aztán amikor befeküdtem, megláttam, lemondtam róla. A kuplunghoz simán hozzáférni, de ez feljebb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Akkor fújkáld féktisztóval a necces helyeket, ha van rés felpörög. még ez is megér egy kört Szia! Ha lyukas a fékrásegítőd akkor, ha alapjáraton benyomod a féket leáll a motor vagy legalábbis nagyon elbaxa az alapjáratot és nem csak kicsit megemeli mint amikor pumpálod. Más a szervódob kivételéhez ki sem kell ereszteni a fékolajat, csak lecsvarozni a dobról meg a konzolról és félrehúzni kicsit, persze nem annyira, hogy eltörjenek a fékcsövek(nem szoktak) és szerintem a pedálnál meg hozzá lehet férni a csapszegéhez, ha másnem kiszeded az ülést és már be is férsz! köszi, kár hogy nem jöttél korában :rolleyes: azóta már kiokoskdtam magamnak, hogy csak pár csavar az egész :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lego Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Hello mindenkinek! Kérdésem lenne.: most cseréletem a hátsó dobokban fékpofákat és meg szerettem volna bizonyosodni arról hogy a rendszer nem-e levegős. Igenám de a légtelenítő csavart sehogy nem tudtam eddíg még kilazulásra bírni. Ha valakinek van valami tippje hogy mit kellene megpróbálnom, azt megköszönném. Előre is köszönöm Dávid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Hello mindenkinek! Kérdésem lenne.: most cseréletem a hátsó dobokban fékpofákat és meg szerettem volna bizonyosodni arról hogy a rendszer nem-e levegős. Igenám de a légtelenítő csavart sehogy nem tudtam eddíg még kilazulásra bírni. Ha valakinek van valami tippje hogy mit kellene megpróbálnom, azt megköszönném. Előre is köszönöm Dávid. Csvarlazító+óvatos kocogatás kiskalapáccsal, és ha lehet dugókulcs, vagy csillagkulcs a megindításhoz, ne nyalja le a csavar lapját. De mivel üreges előfordulhat, hogy beletörik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 azé mondom, hogy nem kell menni se, mert nem a 3000felettivel van bajom, sőt már 1500nál sincs semmi, csak alapon. azért nem megyek próbakört, fékrásegítő nélkül be se bírom nyomni szinta a pedált. kézifék meg ilyen időben rizikós :blink: Már bocs, de ez egy baromság! Mi lenne veled, ha lepusztul vagy összetörnek és hazakell jutni valahogy? Rögtön trélert hívsz, drága pénzéééé??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Hello mindenkinek! Kérdésem lenne.: most cseréletem a hátsó dobokban fékpofákat és meg szerettem volna bizonyosodni arról hogy a rendszer nem-e levegős. Igenám de a légtelenítő csavart sehogy nem tudtam eddíg még kilazulásra bírni. Ha valakinek van valami tippje hogy mit kellene megpróbálnom, azt megköszönném. Előre is köszönöm Dávid. Szerelőm szerint célszerű cserélni a hátsó munkahengereket is a fékpofákkal együtt. Soxor járt úgy, hogy kicserélte a fékpofákat, aztán egy-két hét múlva elkezdtek szivárogni a munkahengerek. Mikor az enyémet cserélte, akkor is levette a dobot, egy csavarhúzóval felhajtotta a munkahenger porvédőgumiját, és ott állt már alatta a fékfolyadék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Szerelőm szerint célszerű cserélni a hátsó munkahengereket is a fékpofákkal együtt. Soxor járt úgy, hogy kicserélte a fékpofákat, aztán egy-két hét múlva elkezdtek szivárogni a munkahengerek. Mikor az enyémet cserélte, akkor is levette a dobot, egy csavarhúzóval felhajtotta a munkahenger porvédőgumiját, és ott állt már alatta a fékfolyadék. Én is cserétem alapból, de én meg a fékcsövet nem bírtam kitekerni a munkahengerből, egyből lenyalta a hatlapfejet a kulcs. Végülis csőfogóval tekertem ki az egyik felén, a másik oldalon meg kapásból elcsíptem tőben fogóval. Opel bótban 8-10 ezerért ajánlotta acél gyári hajtogatott fékcsővet, én meg az unixnál vettem 800-ért rézből, és meghajtottam. Igaz olyan mint az ökörhuggyozás, de a fékfolyadék eltálál benne. :rolleyes: Hát ja asszem 3500-volt/db a munkahenger, ha már fékcsere, ezt nem érdemes kihagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Már bocs, de ez egy baromság! Mi lenne veled, ha lepusztul vagy összetörnek és hazakell jutni valahogy? Rögtön trélert hívsz, drága pénzéééé??? :rolleyes: hát akkor kézifékkel hazajövök vontatva, de a pedált marhára nyomni kell, egy kis fékezéshez is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 hát akkor kézifékkel hazajövök vontatva, de a pedált marhára nyomni kell, egy kis fékezéshez is... Bizony kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 hát akkor kézifékkel hazajövök vontatva, de a pedált marhára nyomni kell, egy kis fékezéshez is... Ráadásul nem túl harapós kemény taposás mellett sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Ráadásul nem túl harapós kemény taposás mellett sem. Mondjuk nálunk amúgy sem harapos, a tanulókocsis Mercinél is fogott mint állat, meg a keresztmami Suzukijánál is nagyon érzékeny, engem kifejezetten zavart. Persze biztos meg lehet szokni, de szerintem jobb így, és nem egy-nem két Suzukit láttam már a sorban araszolva, hogy hirtelen állnak meg, nem szép finoman, ezek szerint nem csak nekem gyűlt meg a bajom a fékével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Bizony kell. :rolleyes: Ráadásul nem túl harapós kemény taposás mellett sem. erről beszéltem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Az astra nudli,azzal még lehet fékezni,de pl egy omival totál nem lehet megállni rásegítés nélkül,még ha lépésben haladsz akkor sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Az astra nudli,azzal még lehet fékezni,de pl egy omival totál nem lehet megállni rásegítés nélkül,még ha lépésben haladsz akkor sem. Csak azért mert gyönge vagy, nem kell általánosítani. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Csak azért mert gyönge vagy, nem kell általánosítani. :rolleyes: :blink: :lol: Két lábbal tapostam és nem állt meg.Ott nem viccből van a rásegítő,mint az astrában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Két lábbal tapostam és nem állt meg.Ott nem viccből van a rásegítő,mint az astrában. Jólvan na, csak piszkállak. Ahelyett, hogy örülnél, hogy foglalkozom veled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Jólvan na, csak piszkállak. Ahelyett, hogy örülnél, hogy foglalkozom veled. Inkább egy nőstény foglalkozna velem,én nem vagyok olyan sziszafiú! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Inkább egy nőstény foglalkozna velem,én nem vagyok olyan sziszafiú! :rolleyes: :blink: Adjam a cimet? Katt ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts